Annem bakıcak selma , sırf anneme yakın olayım diye hamile hamile ev taşıdım , şimdi bi sokak ötemde oturuyor annem .Ama yine de annem bile olsa , insanın içi kıyılıyor , kaç defa daha bebek olacaklar ki , onun süt kokusunu , ilk gülümsemesini belki anne deyişini göremedikten sonra
Hoşgeldin özlemghkan
Ay alemsin , kız adamın daha şimdiden yüregine mi indircen :):)
sabahları yataktan kalkmak zor , öglen yemek yedikten sonra o rehavet ahhhh ben uykuya doyamadım
boshayallersmile
çok güzell çok begendimmmkızlar kızımın odasının duvarına böyle bi isimlik yapıcam nasıl sizce. benimki tabi pembe tonlarında olucak
esnaf yazıyo meslekte kendi yerin varsa eve annene de yakınsa bol bol getirir, çok ayrı kalmazsınız olmaz mı?Annem bakıcak selma , sırf anneme yakın olayım diye hamile hamile ev taşıdım , şimdi bi sokak ötemde oturuyor annem .Ama yine de annem bile olsa , insanın içi kıyılıyor , kaç defa daha bebek olacaklar ki , onun süt kokusunu , ilk gülümsemesini belki anne deyişini göremedikten sonra
Hoşgeldin özlemghkan
Ay alemsin , kız adamın daha şimdiden yüregine mi indircen :):)
sabahları yataktan kalkmak zor , öglen yemek yedikten sonra o rehavet ahhhh ben uykuya doyamadım
çok güzlemiş ama kısa isim lazım böylekızlar kızımın odasının duvarına böyle bi isimlik yapıcam nasıl sizce. benimki tabi pembe tonlarında olucak
BEN geldim sonundaaaa
esnaf yazıyo meslekte kendi yerin varsa eve annene de yakınsa bol bol getirir, çok ayrı kalmazsınız olmaz mı?
çok güzlemiş ama kısa isim lazım böyle
biz yapsak mesela bütün duvarı yastık kaplamamız gerekir mehmet toprak diyeolumunekankayizsmile
aklinialirimsmile hakkikatten boydan boyaaa yaparsınız sizdeBEN geldim sonundaaaa
esnaf yazıyo meslekte kendi yerin varsa eve annene de yakınsa bol bol getirir, çok ayrı kalmazsınız olmaz mı?
çok güzlemiş ama kısa isim lazım böyle
biz yapsak mesela bütün duvarı yastık kaplamamız gerekir mehmet toprak diyeolumunekankayizsmile
benimkindede masal yazıcak çok büyük yapmam heralde yastıkları içlerini fazla doldurmıcam
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştısende bi hoşsun bugün neden acaba delikafadulden
kızlar alemsiniz,yine espiriler havada uçuşmuş kaydirigubbakcemile3
sonra asacak mısın yapıştıracakmısın bence asabileceğin birşey yapki sıkılıp çıkartırsan ya da yıkanması gerekirse faln duvarda iz yapmasınbenimkindede masal yazıcak çok büyük yapmam heralde yastıkları içlerini fazla doldurmıcam
ben var süt içip yatmak hadi kaçarım ben
sağol canım. annemlere gidicem perşembe ordan kumaşını falan alırım yaparım inşallah güzel olur :)çok güzel olur bence, şimdiden kolay gelsin sana ...
sonra asacak mısın yapıştıracakmısın bence asabileceğin birşey yapki sıkılıp çıkartırsan ya da yıkanması gerekirse faln duvarda iz yapmasın
Valla adam şimdiden kuruyo.Elin kızını alırken iyiydi tabi.Kendininkini veremiyo.Bazen kızdırıyorum biz neler yaptık hatırlıyon di mi o da yapıcak ooooh diye aklinialirimsmile
BEN geldim sonundaaaa
hoşgeldin
kızlar amerikada yapılan bir araştırmaya göre ninelerinin baktığı çocuklarda obezite olma riski% 34 daha fazlaymış. sebebbi ise abur cubur isteyen çocuklara ninelerinin annelerinden daha fazla müsamaha göstermesiymişkaydirigubbakcemile3
çok mantıklı
[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?