2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
görkem adama öle şeylerr sölemesenee kızz bırak kapı dışarı çıkartmayı kızınızı karnından dışarıya çıkarttırmıycak görüceksin.. doğurmayacaksınnn kimse görmiyecekkkkkk die çatacak adam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

öyle düşünme tatlım ya niye göremeyesinki akşamları geceleri senle olucak bırakıp gitmiyosunki gene görüceksin anne deyişini gene alıcaksın mis kokusunu üzülme

kızlar kızımın odasının duvarına böyle bi isimlik yapıcam nasıl sizce. benimki tabi pembe tonlarında olucak

BEN geldim sonundaaaa
esnaf yazıyo meslekte kendi yerin varsa eve annene de yakınsa bol bol getirir, çok ayrı kalmazsınız olmaz mı?

kızlar kızımın odasının duvarına böyle bi isimlik yapıcam nasıl sizce. benimki tabi pembe tonlarında olucak
çok güzlemiş ama kısa isim lazım böyle
biz yapsak mesela bütün duvarı yastık kaplamamız gerekir mehmet toprak diyeolumunekankayizsmile

benimkindede masal yazıcak çok büyük yapmam heralde yastıkları içlerini fazla doldurmıcam

aklinialirimsmile hakkikatten boydan boyaaa yaparsınız sizde

kızlar amerikada yapılan bir araştırmaya göre ninelerinin baktığı çocuklarda obezite olma riski% 34 daha fazlaymış. sebebbi ise abur cubur isteyen çocuklara ninelerinin annelerinden daha fazla müsamaha göstermesiymişkaydirigubbakcemile3

:teytey::teytey::teytey::teytey:

slm arkadaşlar amma kaynatmışsınız...çokta eğlenmişsiniz anlaşılan

DEVRıMıM benimde geç yumurtlama ilk zamanlarda dr.um 1 hafta ileri aldı usg de küçük çıkıyodu ve ordan hesaplıyo doğum tarihini..bi ara ilk sata geri dönmüştü ama yanlış yazmış sanırım asistan yine 27 den hesaplıyo..normalde son adet tarihim 20 temmuz..

çok güzel olur bence, şimdiden kolay gelsin sana ...
sağol canım. annemlere gidicem perşembe ordan kumaşını falan alırım yaparım inşallah güzel olur :)
yapıncada eklerim resmini
sonra asacak mısın yapıştıracakmısın bence asabileceğin birşey yapki sıkılıp çıkartırsan ya da yıkanması gerekirse faln duvarda iz yapmasın

tabi asabilceğim bişey yapıcam yerini değiştirmek isterim yada sıkılırım çıkarırım falan asılcak bişey yaparım o yüzden

selam kızlaaaarrrr

Valla adam şimdiden kuruyo.Elin kızını alırken iyiydi tabi.Kendininkini veremiyo.Bazen kızdırıyorum biz neler yaptık hatırlıyon di mi o da yapıcak ooooh diye aklinialirimsmile

neler yaptınız pekiii Şeniz

sabahları yataktan kalkmak zor , öglen yemek yedikten sonra o rehavet ahhhh ben uykuya doyamadım

az kaldı sabredin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…