:roflol::roflol::roflol:Ben de 45 gün raporu alıcam, 36 gün yıllık iznim var.Normal izin falan derken 6 ayı bulur heralde.
Kızlar dün eşime bizimki bugün çok hareketli, oğlan çocuklarını gördükçe göz kırpıyo kıvırtıyo dedim.Bi bozuldu :roflol: KAldıramıycağım espriler yapma bana dedi.Aaa dedim noluyo.Kızımla ilgili öyle espriler yapma bana dedi ciddi ciddi kızdı :roflol:
neler yaptınız kız anlat bizde bilek bizde kız anası alcez:roflol:kaydirigubbakcemile3Valla adam şimdiden kuruyo.Elin kızını alırken iyiydi tabi.Kendininkini veremiyo.Bazen kızdırıyorum biz neler yaptık hatırlıyon di mi o da yapıcak ooooh diye aklinialirimsmile
kızlar sabredebilirseniz sabredin daha sonra onların size daha fazla ihtiyacı olacak iziksel çok yorulmuyorsanız sabredi derim...bn 32 de çıkmk istiyorummmm
çılgın kızzzzsempatiksalakcinni
çok cici görünüyorrr..........kızlar kızımın odasının duvarına böyle bi isimlik yapıcam nasıl sizce. benimki tabi pembe tonlarında olucak
oooohhhhh.dinlen tabi sen yorgunsundurrr:sm_cool:ben var süt içip yatmak hadi kaçarım ben
:roflol: kesinlikle dooğruuuu..kuralları da tanımıyorlar tabi bu sayede:1no2:kızlar amerikada yapılan bir araştırmaya göre ninelerinin baktığı çocuklarda obezite olma riski% 34 daha fazlaymış. sebebbi ise abur cubur isteyen çocuklara ninelerinin annelerinden daha fazla müsamaha göstermesiymişkaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey::teytey:
BEn gelince herkes susuyor , ya da ben iş yaparken zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum gelip burda okuyyunca amma da çok yazmışlar diyorum ama takip etmeye başlayınca bi ileri bi geri biri bişey yazsa da okusam diye bakıyorum
BEn gelince herkes susuyor , ya da ben iş yaparken zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum gelip burda okuyyunca amma da çok yazmışlar diyorum ama takip etmeye başlayınca bi ileri bi geri biri bişey yazsa da okusam diye bakıyorum
sanırım yemeğe kaçtı millet
E Bİz de yemeğe gidelim o zamantam öğlen ya canım, herkes yemek yemeye gitti sanırım, ama evet girmeyince sayfalar akıp gidiyor gibi geliyor bana da :))
kızlar şu fuar için bilet faln bulan var mı ya ben gitmek isityorum ama annemi eşimi kayınvalidemi de götürmek isityorum herkes için 10 tl ödemek zor olur[/QU
canım ya bizi de bilgilendirir misin fuar hakkında nerde ne zaman
E Bİz de yemeğe gidelim o zaman
Selam kızlar;
Biraz önce haber aldım, kuzenim doğum yapmış şimdi:) Çok duygulandım ya, normalde 7 şubatda olması gerekiyodu 9 gün geç geldi bebişimiz. Sezeryanla aldılar bide, suni sancı filan vermişler ama olmamış. İçim o kadar tuhaf ki şimdi, annelik mükemmel bişey yaa...
Selam kızlar;
Biraz önce haber aldım, kuzenim doğum yapmış şimdi:) Çok duygulandım ya, normalde 7 şubatda olması gerekiyodu 9 gün geç geldi bebişimiz. Sezeryanla aldılar bide, suni sancı filan vermişler ama olmamış. İçim o kadar tuhaf ki şimdi, annelik mükemmel bişey yaa...
Bebeğinize kitap okuyo musunuz? Ben kitap almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum.
Bebeğinize kitap okuyo musunuz? Ben kitap almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?