2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:roflol::roflol::roflol:
Valla adam şimdiden kuruyo.Elin kızını alırken iyiydi tabi.Kendininkini veremiyo.Bazen kızdırıyorum biz neler yaptık hatırlıyon di mi o da yapıcak ooooh diye aklinialirimsmile
neler yaptınız kız anlat bizde bilek bizde kız anası alcez:roflol:kaydirigubbakcemile3

bn 32 de çıkmk istiyorummmm
kızlar sabredebilirseniz sabredin daha sonra onların size daha fazla ihtiyacı olacak iziksel çok yorulmuyorsanız sabredi derim...
çılgın kızzzzsempatiksalakcinni
kızlar kızımın odasının duvarına böyle bi isimlik yapıcam nasıl sizce. benimki tabi pembe tonlarında olucak
çok cici görünüyorrr..........
ben var süt içip yatmak hadi kaçarım ben
oooohhhhh.dinlen tabi sen yorgunsundurrr:sm_cool:
:roflol: kesinlikle dooğruuuu..kuralları da tanımıyorlar tabi bu sayede:1no2:
:teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar şu fuar için bilet faln bulan var mı ya ben gitmek isityorum ama annemi eşimi kayınvalidemi de götürmek isityorum herkes için 10 tl ödemek zor olur

BEn gelince herkes susuyor , ya da ben iş yaparken zamanın nasıl geçtiğini fark etmiyorum gelip burda okuyyunca amma da çok yazmışlar diyorum ama takip etmeye başlayınca bi ileri bi geri biri bişey yazsa da okusam diye bakıyorum

tam öğlen ya canım, herkes yemek yemeye gitti sanırım, ama evet girmeyince sayfalar akıp gidiyor gibi geliyor bana da :))

Selam kızlar;
Biraz önce haber aldım, kuzenim doğum yapmış şimdi:) Çok duygulandım ya, normalde 7 şubatda olması gerekiyodu 9 gün geç geldi bebişimiz. Sezeryanla aldılar bide, suni sancı filan vermişler ama olmamış. İçim o kadar tuhaf ki şimdi, annelik mükemmel bişey yaa...

gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah, hoşgelmiş nazlı bebek, baya bir bekletmiş :))

allah analı babalı büyütsün. bigün gelicek bizi konuşucaklar böle doğum yapmış diye:)) sonra ziyaretimize gelicekler bebeğimize altın takıcaklar:)) ay o günler ne kadar yakın artık

Bebeğinize kitap okuyo musunuz? Ben kitap almak istiyorum ama ne alacağımı bilmiyorum.

maşallah Allah analı babalı büyütsün evet okuyoruz masal kitabı grimm masallar diye bi masal kitabı çok kalın bi kitap içinde bir sürü masal okuyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…