2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah, hoşgelmiş nazlı bebek, baya bir bekletmiş :))

allah analı babalı büyütsün. bigün gelicek bizi konuşucaklar böle doğum yapmış diye:)) sonra ziyaretimize gelicekler bebeğimize altın takıcaklar:)) ay o günler ne kadar yakın artık

Ayy çok duygulandım ben, ne güzel bir duygu ya Allah bize de nasip etsin. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

ben şarkı söylüyorum:)) okula gidermiş yazarmış çizermiş annesi onu çok severmiş öpermiş :))
Ben de konuşuyorum hep ama eğitici tarzda bişeyler yapmak istiyorum...

nurem gözünüz aydın
Teşekkür ediyorum canım...

maşallah Allah analı babalı büyütsün evet okuyoruz masal kitabı grimm masallar diye bi masal kitabı çok kalın bi kitap içinde bir sürü masal okuyabilirsin
Amin canım, darısı bizim başımıza inşallah. Ben bakıyım bi o masal kitabına. Hem doğumdan sonra da işe yarar değil mi?

selam canım hoşgeldin.
gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah.
bende az önce arkadaşımla konuştum onunda yeni bebeği var karnında nasıl seviyosun doğunca bide gör çok farklı bişey diyo valla çok güzel bişey allah isteyen herkese nasip etsin. bizde sağlıkla alalım kucaklarımıza meleklerimizi inşallah. :Saruboceq:

kızlar ben de oğluma bu şarkıyı söylüyorum. ve hemen kıpırdanıyo duyunca. ninnisi olcak.
Küçücük bir bakışın
Çözer beni kolayca
Kenetlenmiş parmaklar gibi
Sımsıkı kapanmış olsun

Yaprak yaprak açtırırsın
ılk yaz nasıl açtırırsa
ılk gülünü gizem dolu
Hünerli bir dokunuşla

Hiç kimsenin yağmurun bile
Böyle küçük elleri yoktur
Bütün güllerden derin
Bir sesi var gözlerinin

gözünüz aydınnn..dahada büyümüştür içeride
allah analı babalı büyütsün. bigün gelicek bizi konuşucaklar böle doğum yapmış diye:)) sonra ziyaretimize gelicekler bebeğimize altın takıcaklar:)) ay o günler ne kadar yakın artık
baak senn altın takacakları günün yaklaştığına sevinmiş gibisinn....delikafadulden
ben şarkı söylüyorum:)) okula gidermiş yazarmış çizermiş annesi onu çok severmiş öpermiş :))

bende çok seviyorum o şrkıyıııı.............

banada söylesene uykum geldi:))

slmlar herkese , dün doktordaydım bende bebişim bu sefer yüzünü gösterdi çok şükür
970 gr kilosu boyuda 22 cm olmuş, doktora sinir oldum şeker testi felan diyorum adama ben söylemesem bana söyliceği yok peki sen istıyosan yaptıralım dedi:))) delimidir nedir

bide arkadaşlar ben, kan hapı kullanmıyorum kanım düşük olmadığı için ama yanlışmı yapıyorum bilmıyorum vitaminleride pek içmiyorum ne biliyim okadar vitamin gereksiz miş gibi geliyo bana, eşim çok kızıyo

hayırlı olsun nuremm gözünüz aydınnkaydirigubbakcemile2
tünaydınnnnnnnnn nidahhhhhhhhhhhhhhhhhh
sağol tatlım o ziyaretimsjın ne öle yakaydirigubbakcemile3
hoşbuldumm şekerim dün yoğundun galbaa yeni elemanmı gelmiş hadi kolay gelsin diyelimkaydirigubbakcemile5

çok hoşşş kıskandımm ben de sölimboshayallersmile

18 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 6 Misafir)
MUTLUYUM1111+, aysesinemk+, aşkın bahar tomurcuğu+, cici25, elvoscan+, gokkusak, ipeknil, nidah+, Nurem+, ozlmgkhn+, selma2429+, sevda__
misafir bolluğu var

maş. canım bebişler büyüyo artıkk kocaman oldularrkaydirigubbakcemile2

bu arada doktorun veriyorsa ilaçları kullansan daha iyi. benim de kanım düşük değil ama doktor demir ilacını hiç kesmiyo. sürekli kullanıyorum..

ne demişim kız bağırarrak uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dedim tersini yaparsan memnun kalıruımdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

güneşin alası çok
her evin çilesi çok
analar çeker yükü
kimsenin bilesi yok

çocuğa bakar anne
evine tapar anne
gece gündüz çalışır
yarını yapar anne

bende bu şarkıyı eşime söylüyoruummmkaydirigubbakcemile3

banada söylesene uykum geldi:))

söylerim cicim. bizim velet bu ninnide uyucağına kıpırdanıyo ama doğunca şarkı tanıdık gelcek

benim doktor da vitaminlere falan karşı. ama ben yine de elevitimi hergün içiyorum. ama demir takviyesi şart. bence onu mutlaka iç

çok hoşşş kıskandımm ben de sölimboshayallersmile

söyle tabi şekercim alıştır şimdiden. kaydirigubbakcemile2

benide kan değerlerim iyi ama hergün içmesem bile haftada 3 kez alıyorum ben şurup içiyorum bebişim kansız olmasın demi ama

evet canım yarar ilkokulda falan okur yani düşün ünlü bi kitap dünyaca ünlü grim masallar almanı tavsiye ederim

gözün aydıın canım bende yarın görücem bebişimii

bence viteminler çok önemli senin içinde bebiş içinde özellikle bu haftalardan sora kullanmalısınn........

vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
sende şairlik var
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

gerçekten öyle kocaman kız oldu:))

bende kullanayım , sonra pişmanlık duymiyim a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…