selaaam herkesee... güneşli bi günnzemuszemus
gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah, hoşgelmiş nazlı bebek, baya bir bekletmiş :))
allah analı babalı büyütsün. bigün gelicek bizi konuşucaklar böle doğum yapmış diye:)) sonra ziyaretimize gelicekler bebeğimize altın takıcaklar:)) ay o günler ne kadar yakın artık
Ben de konuşuyorum hep ama eğitici tarzda bişeyler yapmak istiyorum...ben şarkı söylüyorum:)) okula gidermiş yazarmış çizermiş annesi onu çok severmiş öpermiş :))
Teşekkür ediyorum canım...nurem gözünüz aydın
Amin canım, darısı bizim başımıza inşallah. Ben bakıyım bi o masal kitabına. Hem doğumdan sonra da işe yarar değil mi?maşallah Allah analı babalı büyütsün evet okuyoruz masal kitabı grimm masallar diye bi masal kitabı çok kalın bi kitap içinde bir sürü masal okuyabilirsin
Selam kızlar;
Biraz önce haber aldım, kuzenim doğum yapmış şimdi:) Çok duygulandım ya, normalde 7 şubatda olması gerekiyodu 9 gün geç geldi bebişimiz. Sezeryanla aldılar bide, suni sancı filan vermişler ama olmamış. İçim o kadar tuhaf ki şimdi, annelik mükemmel bişey yaa...
gözünüz aydınnn..dahada büyümüştür içerideSelam kızlar;
Biraz önce haber aldım, kuzenim doğum yapmış şimdi:) Çok duygulandım ya, normalde 7 şubatda olması gerekiyodu 9 gün geç geldi bebişimiz. Sezeryanla aldılar bide, suni sancı filan vermişler ama olmamış. İçim o kadar tuhaf ki şimdi, annelik mükemmel bişey yaa...
baak senn altın takacakları günün yaklaştığına sevinmiş gibisinn....delikafaduldenallah analı babalı büyütsün. bigün gelicek bizi konuşucaklar böle doğum yapmış diye:)) sonra ziyaretimize gelicekler bebeğimize altın takıcaklar:)) ay o günler ne kadar yakın artık
ben şarkı söylüyorum:)) okula gidermiş yazarmış çizermiş annesi onu çok severmiş öpermiş :))
kızlar ben de oğluma bu şarkıyı söylüyorum. ve hemen kıpırdanıyo duyunca. ninnisi olcak.
Küçücük bir bakışın
Çözer beni kolayca
Kenetlenmiş parmaklar gibi
Sımsıkı kapanmış olsun
Yaprak yaprak açtırırsın
İlk yaz nasıl açtırırsa
İlk gülünü gizem dolu
Hünerli bir dokunuşla
Hiç kimsenin yağmurun bile
Böyle küçük elleri yoktur
Bütün güllerden derin
Bir sesi var gözlerinin
hayırlı olsun nuremm gözünüz aydınnkaydirigubbakcemile2Selam kızlar;
sağol tatlım o ziyaretimsjın ne öle yakaydirigubbakcemile3tünaydınnnnnnnnn nidahhhhhhhhhhhhhhhhhh
hoşbuldumm şekerim dün yoğundun galbaa yeni elemanmı gelmiş hadi kolay gelsin diyelimkaydirigubbakcemile5oo hoşgeldinnn
kızlar ben de oğluma bu şarkıyı söylüyorum. ve hemen kıpırdanıyo duyunca. ninnisi olcak.
Küçücük bir bakışın
Çözer beni kolayca
Kenetlenmiş parmaklar gibi
Sımsıkı kapanmış olsun
Yaprak yaprak açtırırsın
İlk yaz nasıl açtırırsa
İlk gülünü gizem dolu
Hünerli bir dokunuşla
Hiç kimsenin yağmurun bile
Böyle küçük elleri yoktur
Bütün güllerden derin
Bir sesi var gözlerinin
slmlar herkese , dün doktordaydım bende bebişim bu sefer yüzünü gösterdi çok şükür
970 gr kilosu boyuda 22 cm olmuş, doktora sinir oldum şeker testi felan diyorum adama ben söylemesem bana söyliceği yok peki sen istıyosan yaptıralım dedi:))) delimidir nedir
bide arkadaşlar ben, kan hapı kullanmıyorum kanım düşük olmadığı için ama yanlışmı yapıyorum bilmıyorum vitaminleride pek içmiyorum ne biliyim okadar vitamin gereksiz miş gibi geliyo bana, eşim çok kızıyo
hayırlı olsun nuremm gözünüz aydınnkaydirigubbakcemile2
sağol tatlım o ziyaretimsjın ne öle yakaydirigubbakcemile3
hoşbuldumm şekerim dün yoğundun galbaa yeni elemanmı gelmiş hadi kolay gelsin diyelimkaydirigubbakcemile5
çok hoşşş kıskandımm ben de sölimboshayallersmile
banada söylesene uykum geldi:))
slmlar herkese , dün doktordaydım bende bebişim bu sefer yüzünü gösterdi çok şükür
970 gr kilosu boyuda 22 cm olmuş, doktora sinir oldum şeker testi felan diyorum adama ben söylemesem bana söyliceği yok peki sen istıyosan yaptıralım dedi:))) delimidir nedir
bide arkadaşlar ben, kan hapı kullanmıyorum kanım düşük olmadığı için ama yanlışmı yapıyorum bilmıyorum vitaminleride pek içmiyorum ne biliyim okadar vitamin gereksiz miş gibi geliyo bana, eşim çok kızıyo
çok hoşşş kıskandımm ben de sölimboshayallersmile
maş. canım bebişler büyüyo artıkk kocaman oldularrkaydirigubbakcemile2
bu arada doktorun veriyorsa ilaçları kullansan daha iyi. benim de kanım düşük değil ama doktor demir ilacını hiç kesmiyo. sürekli kullanıyorum..
Ayy çok duygulandım ben, ne güzel bir duygu yaAllah bize de nasip etsin. Hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah...
Ben de konuşuyorum hep ama eğitici tarzda bişeyler yapmak istiyorum...
Teşekkür ediyorum canım...
Amin canım, darısı bizim başımıza inşallah. Ben bakıyım bi o masal kitabına. Hem doğumdan sonra da işe yarar değil mi?
güneşin alası çok
her evin çilesi çok
analar çeker yükü
kimsenin bilesi yok
çocuğa bakar anne
evine tapar anne
gece gündüz çalışır
yarını yapar anne
bende bu şarkıyı eşime söylüyoruummmkaydirigubbakcemile3
maş. canım bebişler büyüyo artıkk kocaman oldularrkaydirigubbakcemile2
bu arada doktorun veriyorsa ilaçları kullansan daha iyi. benim de kanım düşük değil ama doktor demir ilacını hiç kesmiyo. sürekli kullanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?