2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok manidar bir şarkı olmuş. aklinialirimsmile

gözün aydıın canım bende yarın görücem bebişimii

bence viteminler çok önemli senin içinde bebiş içinde özellikle bu haftalardan sora kullanmalısınn........

evet cnm öyle yapıyım,
yazarsın bbeişin kilosu boyunu felan benimki biraz küçük geldi bana, gerçi
sağlıklı olsunlar önemli değil tabide sanki kilolu olunca daha sağlıklı olucaklar

bende yemegimi yedim geldim nurem hayırlı olsun bebeğiniz darısı başımıza yemekten sonrea benim karnım daha bir gergin oluyor yahu.çatlıcam şimdi.
Benim de yemekten sonra çok geriliyor karnım:)

Amin canım, anne de bebek de sağlıklıymış ama ablam daha çıkmamış ameliyattan. Sıpamızda ağlayıp duruyomuş:)

Ayy çok duygulandırdı bu beni. Yazdım hemen ben de söylücem oğluma:))

evet canım yarar ilkokulda falan okur yani düşün ünlü bi kitap dünyaca ünlü grim masallar almanı tavsiye ederim

Canım doğunca masal olarak da okuruz. Şimdi anne karnında da yararı olur inşallah. Bizim ki pek bir kıpırdıyo:) Herşeye tepki veriyo:) Biz oğluşumuzun ismine karar veremedik daha:) Bir ismi Yusuf olacak ama ikincisi ne olacak bir türlü karar veremedik:)

benim de enson bebişim şubat 2 de 890 grdı cumaya gitmeyi düşünüyorum amam tahminimce 1200 felan olmuştur

vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
sende şairlik var
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kız ben yazmadım bu şarkı var gerçektennn 3.kıtası da var hattaa........
gelin çiçek verelim
yollarına serelim
sevgi dolu türkülerle
annemize verelimkaydirigubbakcemile3:
kızım annele gününde söylemişti bana 4 yaşındayken

hı evet geldi elemanın p tesi başlıycak
aman da aman neler bilirmiş şarkıya bak yaa

tamam canım bişey demedik

bu arada çok acıktım yemek pişsede yesem

kızlar çok alakasız biliyorum ama ben istinye devlet hastanesine nasıl giderim güneşliden mecidiyeköyden beyazıttan bileniniz varmı annemin yarın orda endoskopisi var hiç bilmiyorum oralarını.bilmiyorumkismile

bu son kıtasını görünce hatırlar gibi oldum yaa annemize verelim heyy annemize verelim gibi bişeydi galiba

evet cnm öyle yapıyım,
yazarsın bbeişin kilosu boyunu felan benimki biraz küçük geldi bana, gerçi
sağlıklı olsunlar önemli değil tabide sanki kilolu olunca daha sağlıklı olucaklar

yazarım canım seninkine maaşallah bence küçükde değil zaten son ay çok değişiyorlar sağlıkları en önemlisi canımmm......

ben şuan müzik dinletiyorum bebeğimee kuş cıvıltıları içinde softlaştırılmış bebek müzikleri klasik müzik.......
ben de çok rahatlıyorumm.....

ben şuan müzik dinletiyorum bebeğimee kuş cıvıltıları içinde softlaştırılmış bebek müzikleri klasik müzik.......
ben de çok rahatlıyorumm.....

ya ben o şarkının müziğinide hatırladım ve çok duygulandımm çocukluğuma döndüm :çok üzgünüm: şimdi anne oluyorum ay zaman ne çabuk geçiyo yaa:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…