güneşin alası çok
her evin çilesi çok
analar çeker yükü
kimsenin bilesi yok
çocuğa bakar anne
evine tapar anne
gece gündüz çalışır
yarını yapar anne
bende bu şarkıyı eşime söylüyoruummmkaydirigubbakcemile3
gözün aydıın canım bende yarın görücem bebişimii
bence viteminler çok önemli senin içinde bebiş içinde özellikle bu haftalardan sora kullanmalısınn........
Benim de yemekten sonra çok geriliyor karnım:)bende yemegimi yedim geldim nurem hayırlı olsun bebeğiniz darısı başımıza yemekten sonrea benim karnım daha bir gergin oluyor yahu.çatlıcam şimdi.
Amin canım, anne de bebek de sağlıklıymış ama ablam daha çıkmamış ameliyattan. Sıpamızda ağlayıp duruyomuş:)selam canım hoşgeldin.
gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah.
bende az önce arkadaşımla konuştum onunda yeni bebeği var karnında nasıl seviyosun doğunca bide gör çok farklı bişey diyo valla çok güzel bişey allah isteyen herkese nasip etsin. bizde sağlıkla alalım kucaklarımıza meleklerimizi inşallah. :Saruboceq:
kızlar ben de oğluma bu şarkıyı söylüyorum. ve hemen kıpırdanıyo duyunca. ninnisi olcak.
Küçücük bir bakışın
Çözer beni kolayca
Kenetlenmiş parmaklar gibi
Sımsıkı kapanmış olsun
Yaprak yaprak açtırırsın
İlk yaz nasıl açtırırsa
İlk gülünü gizem dolu
Hünerli bir dokunuşla
Hiç kimsenin yağmurun bile
Böyle küçük elleri yoktur
Bütün güllerden derin
Bir sesi var gözlerinin
gözünüz aydınnn..dahada büyümüştür içeride
Teşekkürler canım... 3 kilo 300 gram doğmuş:)
evet canım yarar ilkokulda falan okur yani düşün ünlü bi kitap dünyaca ünlü grim masallar almanı tavsiye ederim
evet canım yarar ilkokulda falan okur yani düşün ünlü bi kitap dünyaca ünlü grim masallar almanı tavsiye ederim
Benim de yemekten sonra çok geriliyor karnım:)
aynen. bir de akşamları
Ayy çok duygulandırdı bu beni. Yazdım hemen ben de söylücem oğluma:))
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
sende şairlik var
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hı evet geldi elemanın p tesi başlıycak
hayırlı olsun nuremm gözünüz aydınnkaydirigubbakcemile2
sağol tatlım o ziyaretimsjın ne öle yakaydirigubbakcemile3
hoşbuldumm şekerim dün yoğundun galbaa yeni elemanmı gelmiş hadi kolay gelsin diyelimkaydirigubbakcemile5
çok hoşşş kıskandımm ben de sölimboshayallersmile
aman da aman neler bilirmiş şarkıya bak yaagüneşin alası çok
her evin çilesi çok
analar çeker yükü
kimsenin bilesi yok
çocuğa bakar anne
evine tapar anne
gece gündüz çalışır
yarını yapar anne
bende bu şarkıyı eşime söylüyoruummmkaydirigubbakcemile3
kız ben yazmadım bu şarkı var gerçektennn 3.kıtası da var hattaa........
gelin çiçek verelim
yollarına serelim
sevgi dolu türkülerle
annemize verelimkaydirigubbakcemile3:
kızım annele gününde söylemişti bana 4 yaşındayken
kız ben yazmadım bu şarkı var gerçektennn 3.kıtası da var hattaa........
gelin çiçek verelim
yollarına serelim
sevgi dolu türkülerle
annemize verelimkaydirigubbakcemile3:
kızım annele gününde söylemişti bana 4 yaşındayken
evet cnm öyle yapıyım,
yazarsın bbeişin kilosu boyunu felan benimki biraz küçük geldi bana, gerçi
sağlıklı olsunlar önemli değil tabide sanki kilolu olunca daha sağlıklı olucaklar
selma
gamzeyle görüştün mü hiç
cnr da fuar perşembe başlıyor pazar bitiyor biletler kapıda 10 tlden satılıyormuş ama bir kişi gitsen bişey değil de 4 kişi 40 tl bişeyler alınır bebeklere nette faln bulan varsa bize de söylesin dedim ama yok herhaldekızlar şu fuar için bilet faln bulan var mı ya ben gitmek isityorum ama annemi eşimi kayınvalidemi de götürmek isityorum herkes için 10 tl ödemek zor olur[/QU
canım ya bizi de bilgilendirir misin fuar hakkında nerde ne zaman
bebeğin düzenli yesin diye sen de düzenli yebugün hiç iştahım yok( öğleden sonra yiyeceğim bir şeyler...
vitamin konusu bence de çok önemli değil ama bebek emerken de annenin demir depoları çok boşalıyormuş doğum yaapnların olduğu bi topikte bu dönemde kansız kaldığı için hastanelik olan biri vardı o yüzden kan ilacını sürekli olmasa da iki günde bir al hiç değilse, ben aklıma geldikçe alıyorum doktorum şimdiye kadar üç kutu vitamin yazdı ben daha bir kutuyu bitiremedim, ama iyi yemekler yemediğim zamanlar suçluluk duygusu yerine vitamin alıyorum:lepi:slmlar herkese , dün doktordaydım bende bebişim bu sefer yüzünü gösterdi çok şükür
970 gr kilosu boyuda 22 cm olmuş, doktora sinir oldum şeker testi felan diyorum adama ben söylemesem bana söyliceği yok peki sen istıyosan yaptıralım dedi:))) delimidir nedir
bide arkadaşlar ben, kan hapı kullanmıyorum kanım düşük olmadığı için ama yanlışmı yapıyorum bilmıyorum vitaminleride pek içmiyorum ne biliyim okadar vitamin gereksiz miş gibi geliyo bana, eşim çok kızıyo
ben şuan müzik dinletiyorum bebeğimee kuş cıvıltıları içinde softlaştırılmış bebek müzikleri klasik müzik.......
ben de çok rahatlıyorumm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?