hı evet geldi elemanın p tesi başlıycak
aman da aman neler bilirmiş şarkıya bak yaa
ayyy afiyet olsun
tamam canım bişey demedik
çok mu beğendiniz kızzz sizede söylerim bakkk....sempatiksalakcinni
bu arada çok acıktım yemek pişsede yesem
evet hatırlarsın ilkokulda söyletmişlerdir mutlakaaakaydirigubbakcemile3bu son kıtasını görünce hatırlar gibi oldum yaa annemize verelim heyy annemize verelim gibi bişeydi galiba
cnr da fuar perşembe başlıyor pazar bitiyor biletler kapıda 10 tlden satılıyormuş ama bir kişi gitsen bişey değil de 4 kişi 40 tl bişeyler alınır bebeklere nette faln bulan varsa bize de söylesin dedim ama yok herhalde
bebeğin düzenli yesin diye sen de düzenli ye
vitamin konusu bence de çok önemli değil ama bebek emerken de annenin demir depoları çok boşalıyormuş doğum yaapnların olduğu bi topikte bu dönemde kansız kaldığı için hastanelik olan biri vardı o yüzden kan ilacını sürekli olmasa da iki günde bir al hiç değilse, ben aklıma geldikçe alıyorum doktorum şimdiye kadar üç kutu vitamin yazdı ben daha bir kutuyu bitiremedim, ama iyi yemekler yemediğim zamanlar suçluluk duygusu yerine vitamin alıyorum:lepi:
kuşum vitaminler de önemli biliyorsun bir çok vitaminin vücutta deposu yok hergün her vitamini yeteri kadar aldığına inanıyormusunn..bebek alıyordur bir şekilde faydalanıyordur diyelim sana kalmıyorsa kendi bedenimizde çok önemlii.....doğumdan sonra lohusalık bitince psikolojilerimizde böyle olmayacak bakımmlı iyi görünmek isteyeceğiz falannn.......
en azından sadece multi vitamin kullanılabilir...:1hug:
Canım doğunca masal olarak da okuruz. Şimdi anne karnında da yararı olur inşallah. Bizim ki pek bir kıpırdıyo:) Herşeye tepki veriyo:) Biz oğluşumuzun ismine karar veremedik daha:) Bir ismi Yusuf olacak ama ikincisi ne olacak bir türlü karar veremedik:)
ya ben o şarkının müziğinide hatırladım ve çok duygulandımm çocukluğuma döndüm :çok üzgünüm: şimdi anne oluyorum ay zaman ne çabuk geçiyo yaa:çok üzgünüm:
ben şuan müzik dinletiyorum bebeğimee kuş cıvıltıları içinde softlaştırılmış bebek müzikleri klasik müzik.......
ben de çok rahatlıyorumm.....
bizde şubat başında gittik oğlum 850 gr dı ama boyunu söylemedi dr. sordum ama tam olarak ölçüm yapamıyorum dedi boyunu tek parçada göremiyorum yanlış bişey sölemmim dedii bilmiyorumkismile
ben de bethowen ın 9.senfonisini dinlettim. sanırım uyuyordu. aniden haraket etmelere başladı. vurup durdu karnıma kapat der gibi. sanırım sanatın bu kadarı ona fazla geldi. oğlumu seslendiriyorum. 'anne yeni türkü falan eyvallah ama klasik müzik erkek adamı bozaaar' lülülülülülü
benim oğlan çok mu şişko olcak nedir 1kilo 90 gr dı şubatın 5indebilmiyorumkismile
ne kadar güzell işte maşallah oğluşuna annesi
tamam gidince bir bakayım ben eve fl x7 yapıcam değil miiboyunu tek parçada söylemiyorlar ki amabilmiyorumkismile femur uzunluğu x 7 hesaplanıyor...belki femuru ölçememiştir....ultrasan çıktılarında yazar canım bir bak fl uzunluğu diye
eminönü tarafından gidebilirsin iett otobüsleri var sahil boyu gidenkızlar çok alakasız biliyorum ama ben istinye devlet hastanesine nasıl giderim güneşliden mecidiyeköyden beyazıttan bileniniz varmı annemin yarın orda endoskopisi var hiç bilmiyorum oralarını.bilmiyorumkismile
vitamin tabiki gereklidir ama hap kullanma fikri benim için çok itici, daha doğl yollarla almak isityorum eksiklik belirtisi görmeden de çok üzerine düşmek istemiyorum, hiç almıyor değilim sadece çok yüklemiyorum:kedi:ayyy
kuşum vitaminler de önemli biliyorsun bir çok vitaminin vücutta deposu yok hergün her vitamini yeteri kadar aldığına inanıyormusunn..bebek alıyordur bir şekilde faydalanıyordur diyelim sana kalmıyorsa kendi bedenimizde çok önemlii.....doğumdan sonra lohusalık bitince psikolojilerimizde böyle olmayacak bakımmlı iyi görünmek isteyeceğiz falannn.......
en azından sadece multi vitamin kullanılabilir...:1hug:
geçen burda söylemişlerlerdi kızlar yanlış hatırlamıyorsam 4 kiloluk bebeği normal doğumla yapmış annesisonuçta bizim çatılarımızlada alakalı doğum o yüzden hayırlısı annesi onlar sağlıklı olsunlarda
sağol tatlım. kilosu çok olunca doğum zor olur gibi genel bi kanı var ya ondan tırsıyommakannehir sağlıkla gelsinler inş hepimizinkiopuyorumnanaktan
maaşallahhhhh.............benim oğlan çok mu şişko olcak nedir 1kilo 90 gr dı şubatın 5indebilmiyorumkismile
ben de bethowen ın 9.senfonisini dinlettim. sanırım uyuyordu. aniden haraket etmelere başladı. vurup durdu karnıma kapat der gibi. sanırım sanatın bu kadarı ona fazla geldi. oğlumu seslendiriyorum. 'anne yeni türkü falan eyvallah ama klasik müzik erkek adamı bozaaar' lülülülülülü
öğretmen her müzik dersinde selma hadi gel okul şarkılarını söyle derdi:)) 1 ders boyunca şarkı söylettirirdi. ah çocukluğum ahhoooyy kıyamam ben sanaaa:teselli:
muzipliği hala bırakamadın amaaaa.....sempatiksalakcinnidelikafadulden
anasına çekmişlülülülülülü maşallah canım gayet iyibenim oğlan çok mu şişko olcak nedir 1kilo 90 gr dı şubatın 5indebilmiyorumkismile
evet kuşumtamam gidince bir bakayım ben eve fl x7 yapıcam değil mii
peki o zamn vitaminsiz bırakma bebişimiziolumunekankayizsmileeminönü tarafından gidebilirsin iett otobüsleri var sahil boyu giden
ya da mecidiyeköyden metroyla son durağa kadar gidip istinye parkın oralardan aşağı inebilirsin bir taksiyle falan az yol değil ama otobüslerden de emin değilim
vitamin tabiki gereklidir ama hap kullanma fikri benim için çok itici, daha doğl yollarla almak isityorum eksiklik belirtisi görmeden de çok üzerine düşmek istemiyorum, hiç almıyor değilim sadece çok yüklemiyorum:kedi:
geçen burda söylemişlerlerdi kızlar yanlış hatırlamıyorsam 4 kiloluk bebeği normal doğumla yapmış annesisonuçta bizim çatılarımızlada alakalı doğum o yüzden hayırlısı annesi onlar sağlıklı olsunlarda
öğretmen her müzik dersinde selma hadi gel okul şarkılarını söyle derdi:)) 1 ders boyunca şarkı söylettirirdi. ah çocukluğum ahh
anasına çekmişlülülülülülü maşallah canım gayet iyi
benim oğlan çok mu şişko olcak nedir 1kilo 90 gr dı şubatın 5indebilmiyorumkismile
ay çok hoşsunnnkaydirigubbakcemile3 yerim ben onu yaaaaaa:asigim:
maaşallahhhhh.............
hadi yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimki seviyorrr... beethoven da dinletiyoorum vivaldi dört mevsim serisini severimmm........ama bu bahsettiğim tamamen bebişler için ilk kızımdada dinletiyordum bolca....
hatta bir günkaydirigubbakcemile3kayınvalidem bizde uzandım odaya bu müzikleri açtım p(pek de alışkın bir müzik türü de olmayınca onun içinn) dinliyorum geldi ne yapıyorsun kızım dedi müzik dinletiyorum bebeğime dedimmm akannehir şok ifade ile baktı bana....zekası gelişecek dedim sonra kayınpederime eşime diyormuş karnındaki çocuk ne anlar müzikten diyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben onunla konuşuyorum falan dediğimdede deli der gibi bakıyordu banaaa bundan 6 yıl önceee
ilk kızımda alıştı bir çok şeyee şimdi rahatımm ama çok gülüyordum hep ilginç geliyordu ona ona göre bebek anne karnında hareket etmeye başlayınca canlanıyor..ama o öyle öğrenmiş napsınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öğretmen her müzik dersinde selma hadi gel okul şarkılarını söyle derdi:)) 1 ders boyunca şarkı söylettirirdi. ah çocukluğum ahh
anasına çekmişlülülülülülü maşallah canım gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?