2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde şubat başında gittik oğlum 850 gr dı ama boyunu söylemedi dr. sordum ama tam olarak ölçüm yapamıyorum dedi boyunu tek parçada göremiyorum yanlış bişey sölemmim dedii bilmiyorumkismile

hı evet geldi elemanın p tesi başlıycak

aman da aman neler bilirmiş şarkıya bak yaa

tamam canım bişey demedik

çok mu beğendiniz kızzz sizede söylerim bakkk....sempatiksalakcinni

bu arada çok acıktım yemek pişsede yesem
ayyy afiyet olsun
bu son kıtasını görünce hatırlar gibi oldum yaa annemize verelim heyy annemize verelim gibi bişeydi galiba
evet hatırlarsın ilkokulda söyletmişlerdir mutlakaaakaydirigubbakcemile3

inşallah tatlım valla bizde karar veremedik artık hayırlısıyla bi doğsun kucağıma aldığımda içime ne doğarsa onu koyucam ben kaçtım temizlik yaptııryorum işim çok

ya ben o şarkının müziğinide hatırladım ve çok duygulandımm çocukluğuma döndüm :çok üzgünüm: şimdi anne oluyorum ay zaman ne çabuk geçiyo yaa:çok üzgünüm:

oooyy kıyamam ben sanaaa:teselli:

muzipliği hala bırakamadın amaaaa.....sempatiksalakcinnidelikafadulden

benim oğlan çok mu şişko olcak nedir 1kilo 90 gr dı şubatın 5indebilmiyorumkismile

ben şuan müzik dinletiyorum bebeğimee kuş cıvıltıları içinde softlaştırılmış bebek müzikleri klasik müzik.......
ben de çok rahatlıyorumm.....

ben de bethowen ın 9.senfonisini dinlettim. sanırım uyuyordu. aniden haraket etmelere başladı. vurup durdu karnıma kapat der gibi. sanırım sanatın bu kadarı ona fazla geldi. oğlumu seslendiriyorum. 'anne yeni türkü falan eyvallah ama klasik müzik erkek adamı bozaaar' lülülülülülü

bizde şubat başında gittik oğlum 850 gr dı ama boyunu söylemedi dr. sordum ama tam olarak ölçüm yapamıyorum dedi boyunu tek parçada göremiyorum yanlış bişey sölemmim dedii bilmiyorumkismile

boyunu tek parçada söylemiyorlar ki amabilmiyorumkismile femur uzunluğu x 7 hesaplanıyor...belki femuru ölçememiştir....ultrasan çıktılarında yazar canım bir bak fl uzunluğu diye

ay çok hoşsunnnkaydirigubbakcemile3 yerim ben onu yaaaaaa:asigim:

kızlar çok alakasız biliyorum ama ben istinye devlet hastanesine nasıl giderim güneşliden mecidiyeköyden beyazıttan bileniniz varmı annemin yarın orda endoskopisi var hiç bilmiyorum oralarını.bilmiyorumkismile
eminönü tarafından gidebilirsin iett otobüsleri var sahil boyu giden
ya da mecidiyeköyden metroyla son durağa kadar gidip istinye parkın oralardan aşağı inebilirsin bir taksiyle falan az yol değil ama otobüslerden de emin değilim
vitamin tabiki gereklidir ama hap kullanma fikri benim için çok itici, daha doğl yollarla almak isityorum eksiklik belirtisi görmeden de çok üzerine düşmek istemiyorum, hiç almıyor değilim sadece çok yüklemiyorum:kedi:

sağol tatlım. kilosu çok olunca doğum zor olur gibi genel bi kanı var ya ondan tırsıyommakannehir sağlıkla gelsinler inş hepimizinkiopuyorumnanaktan
geçen burda söylemişlerlerdi kızlar yanlış hatırlamıyorsam 4 kiloluk bebeği normal doğumla yapmış annesisonuçta bizim çatılarımızlada alakalı doğum o yüzden hayırlısı annesi onlar sağlıklı olsunlarda

benim oğlan çok mu şişko olcak nedir 1kilo 90 gr dı şubatın 5indebilmiyorumkismile
maaşallahhhhh.............

hadi yaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimki seviyorrr... beethoven da dinletiyoorum vivaldi dört mevsim serisini severimmm........ama bu bahsettiğim tamamen bebişler için ilk kızımdada dinletiyordum bolca....

hatta bir günkaydirigubbakcemile3kayınvalidem bizde uzandım odaya bu müzikleri açtım p(pek de alışkın bir müzik türü de olmayınca onun içinn) dinliyorum geldi ne yapıyorsun kızım dedi müzik dinletiyorum bebeğime dedimmm akannehir şok ifade ile baktı bana....zekası gelişecek dedim sonra kayınpederime eşime diyormuş karnındaki çocuk ne anlar müzikten diyeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben onunla konuşuyorum falan dediğimdede deli der gibi bakıyordu banaaa bundan 6 yıl önceee

ilk kızımda alıştı bir çok şeyee şimdi rahatımm ama çok gülüyordum hep ilginç geliyordu ona ona göre bebek anne karnında hareket etmeye başlayınca canlanıyor..ama o öyle öğrenmiş napsınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oooyy kıyamam ben sanaaa:teselli:

muzipliği hala bırakamadın amaaaa.....sempatiksalakcinnidelikafadulden
öğretmen her müzik dersinde selma hadi gel okul şarkılarını söyle derdi:)) 1 ders boyunca şarkı söylettirirdi. ah çocukluğum ahh
anasına çekmişlülülülülülü maşallah canım gayet iyi

tamam gidince bir bakayım ben eve fl x7 yapıcam değil mii
evet kuşum
peki o zamn vitaminsiz bırakma bebişimiziolumunekankayizsmile

o da maaşallah yaanniikafamçokkarıştı bende 3600 kg doğurdum normal ilk kızımıııı eyvahedigeldismile

evet esracım benim ark.ın 4,5 kiloydu bebeği, normal doğum yaptı ben yazmıştım galba. Allah kolaylık versin hepimize.

sağol tatlım bana çekmesin bu yönden vala kaydirigubbakcemile3

maşallah işte tombiş olsun

ay çok hoşsunnnkaydirigubbakcemile3 yerim ben onu yaaaaaa:asigim:

o da senin ellerinden öpermiiş

evet bir çok kadın bana da 4 aylıkken canlandımı diye sormuştu. ben dee ısrarla ozaten canlı diye bilimsel açıklamalar yapmaya çalışıyodum. halbuki ne uğraşcaksın bu saatten sonra sabit fikirleri değişmezkiii kaydirigubbakcemile3

sesin mi güzel yoksaaa kızz..bir mayıs anneleri gecesi yaparız doğumdan sonraa şöyleee ay ne güzel olur orda bir istek parçası söylersin artık.....sempatiksalakcinni

hiç konuşmuyorsun bugün ama yaaaa............:umursamaz:

ben uzanayım biraz bebeğim sıkışmış gibi geliyo karnımdakaydirigubbakcemile3
görüşürüz güzeller:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…