maşallah işte tombiş olsun
o da senin ellerinden öpermiiş
evet bir çok kadın bana da 4 aylıkken canlandımı diye sormuştu. ben dee ısrarla ozaten canlı diye bilimsel açıklamalar yapmaya çalışıyodum. halbuki ne uğraşcaksın bu saatten sonra sabit fikirleri değişmezkiii kaydirigubbakcemile3
benim oğlan çok mu şişko olcak nedir 1kilo 90 gr dı şubatın 5indebilmiyorumkismile
uzanın tabee bizde işteee anca ayaklarımızı uzatabiliyoruzz.... boshayallersmileben uzanayım biraz bebeğim sıkışmış gibi geliyo karnımdakaydirigubbakcemile3
görüşürüz güzeller:lepi:
sesin mi güzel yoksaaa kızz..bir mayıs anneleri gecesi yaparız doğumdan sonraa şöyleee ay ne güzel olur orda bir istek parçası söylersin artık.....sempatiksalakcinni
hiç konuşmuyorsun bugün ama yaaaa............:umursamaz:
wayy wayyy wayyy sahnelerin bülbül sesli sanatçısııı selmaaaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:)) güzel olduğunu söylerler canım:)) kaynana hikayene bayıldım muhtemelen benimkide görse vericeği tepki pek farklı olmazsempatiksalakcinni
ben uzanayım biraz bebeğim sıkışmış gibi geliyo karnımdakaydirigubbakcemile3
görüşürüz güzeller:lepi:
wayy wayyy wayyy sahnelerin bülbül sesli sanatçısııı selmaaaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:)) güzel olduğunu söylerler canım:)) kaynana hikayene bayıldım muhtemelen benimkide görse vericeği tepki pek farklı olmazsempatiksalakcinni
oh yarasın balinambayanssulusmile
yemeğimi yedim geldimmmmmmmm
ohhhhhhhhhhhh be
ooooooalkisalkisalkis istiyoruz o zaman bir parçaaaa.....
gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar..........sositososito
bayanssulusmile
yemeğimi yedim geldimmmmmmmm
ohhhhhhhhhhhh be
oh yarasın balinam
yeryüzünde sizin kadar yanlızım bilmiyorumkismile çok da severim eski şarkıları tam isabet oldu bu istek parça:)
son 3 ayda 5 kilo alınıyomuş:bbo: ay yandık beehoşgeldin bende meyvemi yedimmmm.............. ama çok kilo alıyorum ya bu kadar dikkat ederken birde...........toplam 10 oldu dışsarıdan belli değil allahtan ama 5 kilo daha alırsam bilemiyorummm...............
bende çok severimmm...fasıllara bayılırımmmm..
hadi kızlar doğumdan sonra gidelim şöyle bir fasıl yapalımmm
selma da varrrr onu da dinerizzzz...........zemuszemus
oh yarasın balinam
kokmuş levrekim harikaydı
yeryüzünde sizin kadar yanlızım bilmiyorumkismile çok da severim eski şarkıları tam isabet oldu bu istek parça:)
hoşgeldin bende meyvemi yedimmmm.............. ama çok kilo alıyorum ya bu kadar dikkat ederken birde...........toplam 10 oldu dışsarıdan belli değil allahtan ama 5 kilo daha alırsam bilemiyorummm...............
valla ben de buara dikkat ediyorum geçen ay kilo almamıştım buay da bilmiyorum 10 kilo gayet normal bence 10 da alırsın 20 olur fazla kafaya takmaguclubacismile
ben geçen ay gittiğimde 12 kilo almıştım birdaha tartılmadım kaç olurum bilmem doğuma kadarrrrhoşgeldin bende meyvemi yedimmmm.............. ama çok kilo alıyorum ya bu kadar dikkat ederken birde...........toplam 10 oldu dışsarıdan belli değil allahtan ama 5 kilo daha alırsam bilemiyorummm...............
hoşgeldin bende meyvemi yedimmmm.............. ama çok kilo alıyorum ya bu kadar dikkat ederken birde...........toplam 10 oldu dışsarıdan belli değil allahtan ama 5 kilo daha alırsam bilemiyorummm...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?