2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben anlattım alahtan görümcem ler de destek oldu tabii onlarda çok kızıyorlardı ben anlattım geliniyim sonuçta kadın bana kırık gözüyle bakmasın ohaoldumsmile

:)) güzel olduğunu söylerler canım:)) kaynana hikayene bayıldım muhtemelen benimkide görse vericeği tepki pek farklı olmazsempatiksalakcinni

:)) güzel olduğunu söylerler canım:)) kaynana hikayene bayıldım muhtemelen benimkide görse vericeği tepki pek farklı olmazsempatiksalakcinni

ooooooalkisalkisalkis istiyoruz o zaman bir parçaaaa.....

gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar..........sositososito

bayanssulusmile
yemeğimi yedim geldimmmmmmmm
ohhhhhhhhhhhh be

hoşgeldin bende meyvemi yedimmmm.............. ama çok kilo alıyorum ya bu kadar dikkat ederken birde...........toplam 10 oldu dışsarıdan belli değil allahtan ama 5 kilo daha alırsam bilemiyorummm...............

oh yarasın balinam

yeryüzünde sizin kadar yanlızım bilmiyorumkismile çok da severim eski şarkıları tam isabet oldu bu istek parça:)

bende çok severimmm...fasıllara bayılırımmmm..
hadi kızlar doğumdan sonra gidelim şöyle bir fasıl yapalımmm
selma da varrrr onu da dinerizzzz...........zemuszemus

hoşgeldin bende meyvemi yedimmmm.............. ama çok kilo alıyorum ya bu kadar dikkat ederken birde...........toplam 10 oldu dışsarıdan belli değil allahtan ama 5 kilo daha alırsam bilemiyorummm...............
son 3 ayda 5 kilo alınıyomuş:bbo: ay yandık bee
bende çok severimmm...fasıllara bayılırımmmm..
hadi kızlar doğumdan sonra gidelim şöyle bir fasıl yapalımmm
selma da varrrr onu da dinerizzzz...........zemuszemus

valla gidelim efkar dağıtalım biraz:))

En son trimester tipik olarak bu hafta başlar ve 40 haftaya kadar ve bazen daha da sonrasına kadar devam eder. Çoğu kadın bu trimester sırasında ortalama 5 kg alır. Rahim büyümeye ve çevreye başı yapmaya devam eder. Böylece bu haftalardan sonra gebeliğin ilk haftalarındaki gibi sik idrar yapma isteği tekrar ortaya çıkabilir.

oh yarasın balinam

kokmuş levrekim harikaydı
yeryüzünde sizin kadar yanlızım bilmiyorumkismile çok da severim eski şarkıları tam isabet oldu bu istek parça:)

valla ben de buara dikkat ediyorum geçen ay kilo almamıştım buay da bilmiyorum 10 kilo gayet normal bence 10 da alırsın 20 olur fazla kafaya takmaguclubacismile

ben geçen ay gittiğimde 12 kilo almıştım birdaha tartılmadım kaç olurum bilmem doğuma kadarrrr

bende çok dikkat ediyorum ama alıyorum aynen canım. toplam 6,5 kilo aldım drum 4,5 daha alabilirsin wn fazla dedi daha fazla almazsan rahat edersin dedi. inşallah almam. 4,5 daha alırsam toplam 11 kiloyla doğuma giderim :bbo:

yyaaa almayacağım ben o kadarrrrr.............
artık dursun diyorum 2 ay kaldı gözüyle bakıyorum ben 1er kilo alsam her ay için ideal..hedefim buuu...yürüyüş yapıyorum artıkkkk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…