aman sen al zaten cin ayşe hatta doğumdan sonra da kalsın kiloların zaten inceciksin 12 alsan nolur 15 alsan nolurben geçen ay gittiğimde 12 kilo almıştım birdaha tartılmadım kaç olurum bilmem doğuma kadarrrr
yyaaa almayacağım ben o kadarrrrr.............
artık dursun diyorum 2 ay kaldı gözüyle bakıyorum ben 1er kilo alsam her ay için ideal..hedefim buuu...yürüyüş yapıyorum artıkkkk....
ablam 23 kiloyla doğuma gitti normal yaptı ben açıkcası 20 ye kadar izin verdim kendime
bence sorun yok ama ellerim ayaklarım şişmeye başladı benim bünyem alışkın değil ki kiloya nereye gideceğini bilemedi batlıcam şişme kadınlar gibi oldum haaa .. töbee tçöbbeeeaman sen al zaten cin ayşe hatta doğumdan sonra da kalsın kiloların zaten inceciksin 12 alsan nolur 15 alsan nolur
ya cnaım bu aydan sonra istemesende alıcaksın bebek bile 2 kg alsa bi sana 2 kilo olarak döner ki bebek 2 daha mutlaka alır takma kafana verirsin
En son trimester tipik olarak bu hafta başlar ve 40 haftaya kadar ve bazen daha da sonrasına kadar devam eder. Çoğu kadın bu trimester sırasında ortalama 5 kg alır. Rahim büyümeye ve çevreye başı yapmaya devam eder. Böylece bu haftalardan sonra gebeliğin ilk haftalarındaki gibi sik idrar yapma isteği tekrar ortaya çıkabilir.
yya 20 miakannehir kızım hayat durur benim için ....olamazz:gitme:valla ben de buara dikkat ediyorum geçen ay kilo almamıştım buay da bilmiyorum 10 kilo gayet normal bence 10 da alırsın 20 olur fazla kafaya takmaguclubacismile
öyle ama 65 kilo oldum işte 11 kilo almışım 54 başladım.evet bencede gökkuşak zaten kilolu başlamadım hamileliğe hem sen verirsin yaa hiç dert etme
kız sen küçücüksün zaten sen al...çok zayıf başlamıştın diye hatırlıyorumben geçen ay gittiğimde 12 kilo almıştım birdaha tartılmadım kaç olurum bilmem doğuma kadarrrr
bende çok dikkat ediyorum ama alıyorum aynen canım. toplam 6,5 kilo aldım drum 4,5 daha alabilirsin wn fazla dedi daha fazla almazsan rahat edersin dedi. inşallah almam. 4,5 daha alırsam toplam 11 kiloyla doğuma giderim :bbo:
selma ben 5 sene sonra kavuştum meleğime kiloyu gerçekten takmıyorum bebeğim sağlıkla gelsin yetreraferin sanadelikafadulden
mehaba ben bir mayıs annesiyim oğlum 7yaşında ömrümü söktü.
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
valla problem etmiyorum veririm inanıyorum haziran 13 te abimin düğünü var mini abiye bile giyeceğim inanıyorumdelikafadulden
bende de oluyo gaviscon mucize gibi bi ilaç valla:)zaten çok su içtiğim için sürekli wc ye taşınıyorum heralde bundan sonra hiç çıkamıycam sempatiksalakcinni
benim en çok mideme baskı olmaya başladı çok ağrı hissediyorum ve tabiki yanma var gavisconla idare ediyoruz ama biraz daha büyüyünce nasıl dayanıcam bilmiyorum
ben 38 beden giyodum zaten hafta sonu eşim hamile pantolonu alıcaktı bana mağazaya girdik 38 beden diyince şaşırdı herkes-tatlicadiarzu- alışkın değiller demekki 38 beden hamileye :) aldım pantolonu ama kalçadan ve bacaklardan çok bol geldi ya sinir oldumyya 20 miakannehir kızım hayat durur benim için ....olamazz:gitme:
öyle ama 65 kilo oldum işte 11 kilo almışım 54 başladım.
kız sen küçücüksün zaten sen al...çok zayıf başlamıştın diye hatırlıyorum
bak ya kızım ne güzeelllll ne gözlerini oynatıyorsun çok idealllll.................
aahh ahhhhh kimse beni böyle görmeye alışık değil gerçi görenler hiç almmışsın diyorlar amaa
bir arkadaşım 65 kilo şuan bebek istiyor inşallah ona diyorum çok aldım diye ya doğurcan bukilodasın ben ne yapayım diyo ama biz onu balık sevdik ona yakışıyor ama ben o 36 beden streç jeanlarıme giremezsem bu yaz kafayı yerim ..direk bunalımmm............:sinifsinif:
hayırı ooolsunda anlayamadımmtulesa kullanıcısından alıntı
mehaba ben bir mayıs annesiyim oğlum 7yaşında ömrümü söktü.
o biraz zor işte kendini kandırma okadar kısa zamanda o kiloyu nasıl vericen delikafadulden
selma ben 5 sene sonra kavuştum meleğime kiloyu gerçekten takmıyorum bebeğim sağlıkla gelsin yetrer
pardon kuzumlmaz:
ablam hemen verdi bende veriirim 2 ablamda 20 küsürle doğuma gitti 20 gün sonra eskisi gibiler
baakk sennnnn benimde kuzeninn 5 haziran bende mini abiye hazırladım işte o yüzden korsemi bile aldımmm ağustostada abiminnnn aman yarabbimmm yarmagül gibi çıkacam milletin karşısınaaaa.............laelaelaelaelaedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
valla problem etmiyorum veririm inanıyorum haziran 13 te abimin düğünü var mini abiye bile giyeceğim inanıyorumdelikafadulden
ilk 3 4 ayda alınan kilolar sana kalıyormuş. ama son 2 3 ay kala alınan kilolar daha kolay veriliyormuş. (ben böyle teselli ediyorum kendimi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?