2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geçen ay gittiğimde 12 kilo almıştım birdaha tartılmadım kaç olurum bilmem doğuma kadarrrr
aman sen al zaten cin ayşe hatta doğumdan sonra da kalsın kiloların zaten inceciksin 12 alsan nolur 15 alsan nolur
yyaaa almayacağım ben o kadarrrrr.............
artık dursun diyorum 2 ay kaldı gözüyle bakıyorum ben 1er kilo alsam her ay için ideal..hedefim buuu...yürüyüş yapıyorum artıkkkk....

ya cnaım bu aydan sonra istemesende alıcaksın bebek bile 2 kg alsa bi sana 2 kilo olarak döner ki bebek 2 daha mutlaka alır takma kafana verirsin

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

valla problem etmiyorum veririm inanıyorum haziran 13 te abimin düğünü var mini abiye bile giyeceğim inanıyorumdelikafadulden

ilk 3 4 ayda alınan kilolar sana kalıyormuş. ama son 2 3 ay kala alınan kilolar daha kolay veriliyormuş. (ben böyle teselli ediyorum kendimi)

bence sorun yok ama ellerim ayaklarım şişmeye başladı benim bünyem alışkın değil ki kiloya nereye gideceğini bilemedi batlıcam şişme kadınlar gibi oldum haaa .. töbee tçöbbeee

zaten çok su içtiğim için sürekli wc ye taşınıyorum heralde bundan sonra hiç çıkamıycam sempatiksalakcinni
benim en çok mideme baskı olmaya başladı çok ağrı hissediyorum ve tabiki yanma var gavisconla idare ediyoruz ama biraz daha büyüyünce nasıl dayanıcam bilmiyorum

valla ben de buara dikkat ediyorum geçen ay kilo almamıştım buay da bilmiyorum 10 kilo gayet normal bence 10 da alırsın 20 olur fazla kafaya takmaguclubacismile
yya 20 miakannehir kızım hayat durur benim için ....olamazz:gitme:
evet bencede gökkuşak zaten kilolu başlamadım hamileliğe hem sen verirsin yaa hiç dert etme
öyle ama 65 kilo oldum işte 11 kilo almışım 54 başladım.
ben geçen ay gittiğimde 12 kilo almıştım birdaha tartılmadım kaç olurum bilmem doğuma kadarrrr
kız sen küçücüksün zaten sen al...çok zayıf başlamıştın diye hatırlıyorum
bende çok dikkat ediyorum ama alıyorum aynen canım. toplam 6,5 kilo aldım drum 4,5 daha alabilirsin wn fazla dedi daha fazla almazsan rahat edersin dedi. inşallah almam. 4,5 daha alırsam toplam 11 kiloyla doğuma giderim :bbo:

bak ya kızım ne güzeelllll ne gözlerini oynatıyorsun çok idealllll.................

aahh ahhhhh kimse beni böyle görmeye alışık değil gerçi görenler hiç almmışsın diyorlar amaa

bir arkadaşım 65 kilo şuan bebek istiyor inşallah ona diyorum çok aldım diye ya doğurcan bukilodasın ben ne yapayım diyo ama biz onu balık sevdik ona yakışıyor ama ben o 36 beden streç jeanlarıme giremezsem bu yaz kafayı yerim ..direk bunalımmm............:sinifsinif:

bende de oluyo gaviscon mucize gibi bi ilaç valla:)
ben 38 beden giyodum zaten hafta sonu eşim hamile pantolonu alıcaktı bana mağazaya girdik 38 beden diyince şaşırdı herkes-tatlicadiarzu- alışkın değiller demekki 38 beden hamileye :) aldım pantolonu ama kalçadan ve bacaklardan çok bol geldi ya sinir oldum

ablam hemen verdi bende veriirim 2 ablamda 20 küsürle doğuma gitti 20 gün sonra eskisi gibiler

inşallah verirsin de 20 günde okadar kiloyu nasıl vermişler kız maşallah ablalarına:)) bizdede benden önce doğum yapan yokki bende onlara bakıp veririm diyeyim:) bi annem var işte annemde zaten kilo bile almıyo hamileyken

ben 45 le hamile kalmıştım şimdi 57 yim aslında mutluyum çok ilk defa belkide görebildim bu kiloyuu oğlum sayesinde inş. hepsi gitmezz

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

valla problem etmiyorum veririm inanıyorum haziran 13 te abimin düğünü var mini abiye bile giyeceğim inanıyorumdelikafadulden
baakk sennnnn benimde kuzeninn 5 haziran bende mini abiye hazırladım işte o yüzden korsemi bile aldımmm ağustostada abiminnnn aman yarabbimmm yarmagül gibi çıkacam milletin karşısınaaaa.............laelaelaelaelae
ilk 3 4 ayda alınan kilolar sana kalıyormuş. ama son 2 3 ay kala alınan kilolar daha kolay veriliyormuş. (ben böyle teselli ediyorum kendimi)

evet son aylardaki gidiyor cidden bir 8 kilo gidiyor doğumla birlikte sonra uykusuz gecelerrrr bir 8 de öylegitse ama bir aydaaaa..........:lepi: hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…