2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benim annem 36 beden
ablamın biri 34 giyiyo şuan doğum yapmış haliyle
diğer balmda doğumlu haliyle 36 ben de
hamişlikten önce 36 benendim
şimdi 38 40 olmuşum

canım benim annem 36 beden
ablamın biri 34 giyiyo şuan doğum yapmış haliyle
diğer balmda doğumlu haliyle 36 ben de
hamişlikten önce 36 benendim
şimdi 38 40 olmuşum

sizinkilerde aynı bizimkiler gibi benim ablalarımında biri 36 diğeri 34 beden annemde 36 beden en şişman benim evde 38 bedenim:))

canım vereceğiz inan
sizdede düğün var bizdede korse bende alacağım
temmuz 20 de de görümcemin kızının ayyyyy ne yapacağız ya
eminim veririz kızlar

kırk çıkana kadar zaten çok kilo veriliyo verirsin kuşumŞeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 en güzeli tayt kuşummm..sende iyi korudun kiloyu oturarak çalışmana rağmen selmaaa bravoo
ablam hemen verdi bende veriirim 2 ablamda 20 küsürle doğuma gitti 20 gün sonra eskisi gibiler
aahh inşallah herkesin öyle olurrrrkafamçokkarıştı
ben 45 le hamile kalmıştım şimdi 57 yim aslında mutluyum çok ilk defa belkide görebildim bu kiloyuu oğlum sayesinde inş. hepsi gitmezz

aaayy sen dahaall üstündede kalsınlar inşaallahhhh........hiç 12 kilo aldım deme sana az bileee.........kaydirigubbakcemile3

ben 45 le hamile kalmıştım şimdi 57 yim aslında mutluyum çok ilk defa belkide görebildim bu kiloyuu oğlum sayesinde inş. hepsi gitmezz
aynıyız ben 57 ile başladım 69 oldum
kızlar 14 tl bu takım
ne güzel maşallah bizde öyle oluruz inşallah
işallah canım
sizinkilerde aynı bizimkiler gibi benim ablalarımında biri 36 diğeri 34 beden annemde 36 beden en şişman benim evde 38 bedenim:))

ben ablamlara güveniyorum sempatiksalakcinni sonra 20 kilo kalıyomuş bende:1shok: gerçek balina gibi gezerim ortadasırnaşık şey

canım vereceğiz inan
sizdede düğün var bizdede korse bende alacağım
temmuz 20 de de görümcemin kızının ayyyyy ne yapacağız ya
eminim veririz kızlar

kırk çıkana kadar zaten çok kilo veriliyo verirsin kuşumŞeniz

inşallahh kızlarrrrrr......
çok da şişkinlik oluyor özellikle akşamları aman yarabbim kendimi varil gibi hissediyorummmmm............

VERECEĞİZZZZZZ:lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 en güzeli tayt kuşummm..sende iyi korudun kiloyu oturarak çalışmana rağmen selmaaa bravoo

aahh inşallah herkesin öyle olurrrrkafamçokkarıştı
ay bende çok şaşırdım valla kendim bile inanamıyorum kilo almadığıma:)) pantolonu daraltıcaktımda eşim ve ablam kalsın böyle belki ilerki aylarda kilo alırsın dediler diye vazgeçtim bu benim ilk hamilelik pantolonum çünkü:))

ben ablamlara güveniyorum sempatiksalakcinni sonra 20 kilo kalıyomuş bende:1shok: gerçek balina gibi gezerim ortadasırnaşık şey

delikafadulden delikafadulden harbiden sen gene fazla güvenme ablanlara nolur nolmaz delikafadulden

kelebek online idi biraz önce testlerinin biri temiz çıkmış
oh iyi gözü aydın diğerleride iyi çıkar inşallah
inşallahh kızlarrrrrr......
çok da şişkinlik oluyor özellikle akşamları aman yarabbim kendimi varil gibi hissediyorummmmm............

VERECEĞİZZZZZZ:lepi:
veririz kuşum veririz:) ilk hamile kaldığımda soğan kürü filan okumuştum hem rahmi temizleyip hem kilo verdiriyomuş eğer midem kaldırırsa bende yapıcam doğumdan sonra

onları hiç araştırmadım bak bennn ..... yapacağız artık bir şeyler mecburrr.....

egzersi yapıyormusunuz kızlar ben yapıyorum bu haftadan itibaren artırdım malum kiloooo
ben yapmıyorum sen evdemi yapıyosun
onları hiç araştırmadım bak bennn ..... yapacağız artık bir şeyler mecburrr.....
kk da okumuştum daha önce hamile kalanlardan hatta yanlış hatırlamıyosam 2009 mayıs anneleri yapıyodu bu soğan kürünü

ben 8 kilo aldım ama geçen gün ayyıldıza hastane için pijama gecelik almaya gittim , lohusa pijama ve geceliğimi small beden aldım çok sevndim, eşim sürekli çok kilo aldın diyordu etiketini gösterdim hemen ona :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…