ben 8 kilo aldım ama geçen gün ayyıldıza hastane için pijama gecelik almaya gittim , lohusa pijama ve geceliğimi small beden aldım çok sevndim, eşim sürekli çok kilo aldın diyordu etiketini gösterdim hemen ona :)))
ben yapmıyorum sen evdemi yapıyosun
kk da okumuştum daha önce hamile kalanlardan hatta yanlış hatırlamıyosam 2009 mayıs anneleri yapıyodu bu soğan kürünü
evet evde nettte de çok varhamile ve kegel egzersizlerini yapmaya çalışıyorum...ama eşim sporcu o bir avantaj ama sizde yapabilirsiniz kendiniz...
ben 8 kilo aldım ama geçen gün ayyıldıza hastane için pijama gecelik almaya gittim , lohusa pijama ve geceliğimi small beden aldım çok sevndim, eşim sürekli çok kilo aldın diyordu etiketini gösterdim hemen ona :)))
ben biraz tembelim galiba:)) akşam eve gittiğimde direk tv karşısına geçip uzanmak istiyorum:))
hadi yaaaa hem soğan sütüde artırırrr...........aklinialirimsmile
gözüne soksaydın :)) keyfimizden alıyoz sanki laelaelaelaelae
evet öyleymiş bak linlini bulursam yolliyim
ben medium aldım eşimin ısrarlarıyla artık sığamazmışım smallaraa aayyyy:sinifsinif:
vayy ben senden 1 k,lo fazlaymışım ama senden yine fazla kilo almışımmm :umursamaz:aslında ben de medium alabilirdim ama şu anki halime small tam oldu, ben de colerko gibi zayıf başlayanlardım, 44 kiloydum hamile kaldığımda 52 oldum.
vayy ben senden 1 k,lo fazlaymışım ama senden yine fazla kilo almışımmm :umursamaz:
e sen eşden yana şanslısın en azındanbende öyleeee kuşummm bakma işte ama yarım saat imi alıyor yine tv karşısında yapıyorumm çok extra zaman lar ayırmıyorumm.......ben doğumdan kırk gün sonra platese başlayacağım ayarladık eşimle şimdiden iyice iyileşincede eşim aletli cinmastike sokacakkkkk......
oy kıyamam gece 3 de kalkıp sütmü içiyosunakşamları artık 8 den sonra bir şey yemiyorum birde sadece su içiyorum meyve mide erken yiyorumm... gece 3 gibi büyük bardak süt içiyorum onu bırak dediler bana gece sütü çok kilo aldırır diye ama kıyamıyorum bebişime çünkü gece sütü kilo aldırıyor onada biliyorummmm......
aynen öyle vallavalla alır almaz gözüne soktum etiketi , evet sanki keyfimizden alıyoruz kiloyu, mecburen bebişler için alıyoruz, onların tuzu kuru tabi :))
bulamadım ya 2009 mayıs anneleri kalan kiloları topiği var orda okumuştum gibi kalmış aklımdayolla kuşumm iyice öğrenelim hazırda olsun başlayıverelimmm
bize de yolla şeker :)
yok yaa nerde uzun olacak boyumm 1,68 boyumm kaydirigubbakcemile5canım senin boyun uzundur benden sanırım, o yüzdendir. ben kısa sayılırım, 44
kende çok zayıf görünmüyordum ben
sen ne yapacaksın zayıflama kürünü azıcık kilo almışın zatennn...sütün arttsın diye istiyorsan kır soğanı yeee kuşummmm............
e sen eşden yana şanslısın en azından
evet aslında benimle uğraşacak onun vakti olmuyor ama yönlendiriyor en azından bide yap diye gazlıyorrr ..
oy kıyamam gece 3 de kalkıp sütmü içiyosun
evettt:1rolleyes:içiyorum kuşum yatmadan baş ucuma koyuyorum wc ye kaldırıyor kuşum beni bende içiorummmm gözüm kapalıııı
aynen öyle valla
bulamadım ya 2009 mayıs anneleri kalan kiloları topiği var orda okumuştum gibi kalmış aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?