2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet evde nettte de çok varhamile ve kegel egzersizlerini yapmaya çalışıyorum...ama eşim sporcu o bir avantaj ama sizde yapabilirsiniz kendiniz...

gözüne soksaydın :)) keyfimizden alıyoz sanki laelaelaelaelae

ben medium aldım eşimin ısrarlarıyla artık sığamazmışım smallaraa aayyyy:sinifsinif:

ben biraz tembelim galiba:)) akşam eve gittiğimde direk tv karşısına geçip uzanmak istiyorum:))

bende öyleeee kuşummm bakma işte ama yarım saat imi alıyor yine tv karşısında yapıyorumm çok extra zaman lar ayırmıyorumm.......ben doğumdan kırk gün sonra platese başlayacağım ayarladık eşimle şimdiden iyice iyileşincede eşim aletli cinmastike sokacakkkkk......

akşamları artık 8 den sonra bir şey yemiyorum birde sadece su içiyorum meyve mide erken yiyorumm... gece 3 gibi büyük bardak süt içiyorum onu bırak dediler bana gece sütü çok kilo aldırır diye ama kıyamıyorum bebişime çünkü gece sütü kilo aldırıyor onada biliyorummmm......

e sen eşden yana şanslısın en azından
oy kıyamam gece 3 de kalkıp sütmü içiyosun
valla alır almaz gözüne soktum etiketi , evet sanki keyfimizden alıyoruz kiloyu, mecburen bebişler için alıyoruz, onların tuzu kuru tabi :))
aynen öyle valla
yolla kuşumm iyice öğrenelim hazırda olsun başlayıverelimmm
bulamadım ya 2009 mayıs anneleri kalan kiloları topiği var orda okumuştum gibi kalmış aklımda

olsun kuşummm bakarız daha buluruzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…