2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evimi temizledim çamaşırlarımı astım şimdi aldım elime örgümü sizi takip ediyorum..kilolardan konuşulmuş bende 48 le hamile kaldım ve 8 kilo aldım mafoldumben verebileceğimide sanmıyorum çok hareketsizim evde çünkü...doğumdan sonrada oyle olur sanırım..tek tesellim inş. yazın antalya ya giderssem boll boll yürüyüş yapmak yoksa acayıp bunalıma girerim..hayatımda 50 kilonun üstüne hiç çıkmadığım gibi evlenmeden önce son 4 senedir de 45 kiloydum...

Arkadaslar hepınıze ıyı aksamlar ınsallah ıyısınızdır.Bızım bugun doktor kontrolumuz vardı seker yüklememiz de yapıldı yarın ogrenıcem sonucları.Bu arada oglum baya buyumus 1320 gr boyu da 40 cm e ulasmıs uzun boylu olacak dedı doktor masallah

maşallah bebişine sadece uzun değil tosuncukta olucak

Saol canım valla boyle gıderse bende korkmaya basladım nasıl dogururum dıye cunku esım 5 kılo dogmus kayınvalıdem baya zorlanmıs.artık hayırlısı saglıklı olsunlarda hepımızınkı ınsallah

amin inş... peki nasıl besledin annesi bu kuzuyu..benim oğlan geçen hafta 1163 gr.dı dr. iyi dedi gerçi 4-5 kiloda gözüm yok sağlıkla 3-3.5 kilo olur inş. bebeğim

maşallah allah nazardan korusun
nazar:

Canım valla cok ozel bısey yapmadım ama baslarda cok meyve yedım,ıncır,cevız fılan bıde doktor 2 ay once soyledı dıye bıraz sut yogurta agırlık verdım.Mesela etle pek aram yoktur ne zamandır tavuk bıle yemedım ıcım almıyor bı tıksınınce.Bır de baslarda kendımı zorlayarak balık yemeye calıstım o da cok onemlıymıs.Yanı kısacası herseyden yedım abartmadan.Belkı de herkesın bunyesındendır.Ben de ıstemem cok kılolu dogsun dıye aslında herseyın asırısı zarar

Hem hep boyle gıtcek dıye bısey yoktur heray farklı olabılır gelısımı dıye dusunuyorum.Onemlı olan saglıklı ve zamanında dogmaları kesınlıkle. benım kardesım 7 aylık dogmus zaturre fılan olmus hastanede yatmıs herkes ölür diye bakmıs ama annem mamalarla fılan ıyı bakmıs sımdı 4 kız kardesten en uzunu o mesela

41 kere maşallah oğluşuna
hem uzun hem tosuncuk olacak sanırım seninki
ben de cuma gideceğim dra bakalım benim oğlan ne kadar olmuş :asigim:

41 kere maşallah oğluşuna
hem uzun hem tosuncuk olacak sanırım seninki
ben de cuma gideceğim dra bakalım benim oğlan ne kadar olmuş :asigim:

Tesekkur ederız canım ınsallah sız de hayırlı sonuclarla gelırsınız burda paylasırsın bızımle

gözün adın maşallah oğluşuna sonuçlarında inşiyiçıkar

Selam, kızımla kocaman öpüyoruz sizi opuyorumnanaktan

Gectiğimiz gün seker yüklemesi yapıldı.testin sonucu iyi çıktı 119 sorun yok şimdilik. zaten çıksaydı artık pesss derdim doğrusu. aldıgım şeker miktarı gunde 2 posta içtiğim Duphalac surubundaki glikoz ve her gun asitliğini azaltma amacıyla içtiğim portakal suyuna konan şekerden ibaret. ha bir de sabahki 2 kaşık bal.
hele bi doğurayım bunun acısını fena cıkarıcam gelsin baklavalar börekler ohhhh kaydirigubbakcemile

beni üzen kan degerimin 1 ayda cart diye düşüşe gecmesi.
gecen ay 13 olan degerim 2 gun önce 9,73 e düşmüş.
sürekli yatmak istememin sebebi buymus demekki.midem yuzunden demir şurubunu haftada 2 kez içiyordum
sımdı gunde 3 kere içmem gerekecekmiş,imdaaaaaaaaaatttt akannehir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…