2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ha ha süpersin gokkusak, valla gunun hatta son ayların hit şarkısı ilan ediyorum :hooray:

canım ne yap ne et demir takviyesi al.hatta doktoruna rica et kan sayımı yapılsın.
ben degerlerimin bu kadar cabuk düşecegını düşünmemiştim şok oldum.bebek büyüdükçe bizim demiri sömürüyormus resmen.hadi benım mide sorunum var, sen neden bişi yokken ihmal ediyorsun anlam veremedım canım

selam kızlar bugün hiç uğrayamadım buralara
kkdan diyarbakırlı arkadaşlarla bi buluşma gerçekleştirdik günümü onlarla geçirdim
çok güzeldi herkese tavsiye ederim zemuszemus

kilolar konuşulmuş yine, ben napıyım anneler, 18 kilo aldım ilk altı ayda sonra da 1 ay almadım diye ha demekki yemezsem almıyomuşum diyip yemeye devam ettim bir kontrol yaptım yanikaydirigubbakcemile3 çok da kısmayı planlamıyorum kendimi herkes emzirirken veirrisin diyor, öyle kendiliğinden veremezsem de spora veririm kendimi sağlıklı yaşamaya başlayınca gider kilolar böyle abur cubura yüklenmekten kalıyor üstümüzde, eşimi gören bu da mı seninle doğurcak diyor o da bana epey iyi bir moral oluyor, geçen aya kadar aynaların öününden geçerken şişman bir tip görmüyordum da bu iki haftadır off evdeki aynalara pek sığamıyorum bütün olarak :)

naber kız kokana
sen soğan kürü falan yapamazsın mideye çok zararı oluyor soğanın bilmiyo musun?
çoğu annenin de öyle hemen yapabileceğini sanmıyorum sütle bebeğe geçiyormuş kokusu falan bebek istemiyormuş öyle soğan kokan sütü ben de olsam içmemkafamçokkarıştı

bilmiyorum yapabilirmiyim ben normalde kuru soğanı çiğ olarak ağzıma sürmem:)) ama soğan bebeğe geçermi hiç aksine soğanın süt artırıcı etkisi var bebeğe bi zararı olmazda mideme olurmu bilmiyorum:))

ipeknilcim günaydın sana da naber napyosun?
bebeğe zararı olmuyor soğan sarımsak sütü arttırıyor fakat bebeğin alıştığı süt tadından farklı bir süt üretimi oluyormuş, sarımsak aromalı süt bebekte karakter sahib tabi ben böyle şeyi ağzıma sürmm diyormuş genelde e aç olursa herşeyi emebilir belki ama benim çevremde gördüğüm annelerin genel yakınması bu yönde
ayrıca soğanın midene zararı olma olasılığı da epey yüksek ben çok severim soğanı da bu mide yanmaları başladığından beri korkumdan salatada bile yemiyorum, illa tüketeceğim diyorsan aradaki ince zarı çıkar daha az zarar veriyor,
yemek- bitki uzmanı sinem cevapladı

delikafadulden delikafadulden uzmana bak 18 kilo alan uzman :) canım net bişey söylemem çünkü hiç emzirmedim:)) ama duyduklarıma ve araştırmalarıma göre böyle bişey yokmuş. neyse deneyip görürüz bebek emmezse bırakırım tabi midem kaldırırsa. dedimya ben çiğ soğan asla ağzıma sürmem

uzmanı olduğum konuya yüksek eğilim göstermenin yan etkileri oluyor tabi:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…