kızlarrr günaydınnn nasılsınızzz ben dün giremedim çünkü salı günü i,şyerinde yemekten zehirlenmişizzz topluca bütün gün hastanedeydik. allahım hepimizi korusun ama benim bebeğim dünyaya gelmeden bütün zorluklarla karşılaştı sanırım ilk 10 hafta içinde 1 kaza ve 1 de zehirlenme atlattım allahımm çocuk içerde şaşırmıştırrr noluooo diee
iyiyim teşekkür ederim.selam uykulu ve mide sorunluyum şahsen :sinifsinif:
sen nasılsın
kaydirigubbakcemile2
evet öyle hissediyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil gerçekten ama yine de insan merak ediyor
merhaba kızlar sabahtan beri ara ara anca okudum yazdıklarınızı nasılsınız ben iyiyim çok şükür. yavaş yavaş gözümün önünü yiyecekler gelip aklıma ne gelirse istemeye başladım allahtan makuldu şimdiye kadar olanlar embriyo cinsiyet sitesine baktım ne kadar yakın birbirine kız ve erkek bende tam netleşmeden bişey almıcam dizğinleyeceğim kendimi internetten bakmadan edemiyorum dün bir doğum fotorafçısıyla konuştum.30 poz + albüme 350 ytl dediler.
yemekteydim yeni geldim saol selmacım fikirlerin için sen bebişine ciciler mi aldın ben de zor tutuyom kendimi internetten baktım idil baby ile albiminin ürünlerine kız olursada erkek olursa da çok beğendiğim ciciler var inşallah belli olur da alırız ben beşik alamayacağım evimde yer yok yazın çıkmayı düşünüyoruz büyük bir eve o zaman büyüyenlerden istiyorum hayırlısı o günleri de görürüz inşallahherkes yemekte heralde kimsecikler yok
hoşgeldin canımseLamLar HanımLar
hoşgeldin canım
selam zeytinyağlı yaprak sarma :umursamaz:
kızlar tahlil sonuçlar çıkmış ben doktora gidiyorum inşallah iyidir sonuçlarımı alınca haber veririm
inş güzeL haberLerLe geLirsin canım
offf bu sarma beni mahvediyo :kedi:
adını görünce yine canım çektikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?