2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gecmis olsun. Ucuz atlatmissin gercekten.

hayır kullanmıyorum ilaç kullanmak istemedim
oyle cok rahatsız edıcı degıl ama bıseyler yıyemıyorum
yemek yemeye baslayınca mıdem kötü oluyo bende 1 saatte anca yıyorum bı tabak yemegi

evet öyle hissediyorum ama hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsun da cinsiyet hiç önemli değil gerçekten ama yine de insan merak ediyor

evet canım öncelikle inşallah kazasız belasız hamişliğimizi geçirir saglıklı birer bebiş alırıs kucagımıza
cinsiyeti önemli değil bencede
ama dediğin gibi insan bişeyler almak istiyo heves ediyo bellı olsa ona göre alırsın

ya başka bi topicte cisiyet tahminlerini filan okudujm kızlar ve nereyse kimse doğru tahmin edememiş erkek sananlarınki kız kız sananlarında erkek olmuş hep rüyalarındada görmüşler ama tutmamış bende hep erkek görüyorum demekki kız olacak :lepi:

merhaba kızlar sabahtan beri ara ara anca okudum yazdıklarınızı nasılsınız ben iyiyim çok şükür. yavaş yavaş gözümün önünü yiyecekler gelip aklıma ne gelirse istemeye başladım allahtan makuldu şimdiye kadar olanlar embriyo cinsiyet sitesine baktım ne kadar yakın birbirine kız ve erkek bende tam netleşmeden bişey almıcam dizğinleyeceğim kendimi internetten bakmadan edemiyorum dün bir doğum fotorafçısıyla konuştum.30 poz + albüme 350 ytl dediler.

ALlah daha iyi etsin canım hepimiz aynıyız inan ben de aldım bi çok şey zıbın pijama takımı yelek filan bi çok şey aldım sarı yeşil :) seninde böyle olman normal hatta gidip alacağım bebek odasını bile beyendim sadece rengi değişicek işte

herkes yemekte heralde kimsecikler yok
yemekteydim yeni geldim saol selmacım fikirlerin için sen bebişine ciciler mi aldın ben de zor tutuyom kendimi internetten baktım idil baby ile albiminin ürünlerine kız olursada erkek olursa da çok beğendiğim ciciler var inşallah belli olur da alırız ben beşik alamayacağım evimde yer yok yazın çıkmayı düşünüyoruz büyük bir eve o zaman büyüyenlerden istiyorum hayırlısı o günleri de görürüz inşallah

kızlar tahlil sonuçlar çıkmış ben doktora gidiyorum inşallah iyidir sonuçlarımı alınca haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…