2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim evim 2 odaydı geçen hafta evi değiştirdik 3 odalı bieve taşındık bioda bebeğin olacak ben bebek odası almayı çok istiyorum zwten beyendimde alıcam kıyafette aldım biraz ama çok değil ay bi ayakkabı aldım avuç içi kadar eşim görünce gözleri doldu nasıl şeker görmen lazım zaten şu evmi yerleştireyim aldığım şeylerin resmini çekip koycam

kaydirigubbakcemile3canımsın ya

benide mahfediyor inan:kedi:

napıcas? aynı ilde olsaydık yapar birbirimize gönderirdik. hihoyyyt
gerçi benim eve gidene kadar hevesim geçiyor canım sen bana bakma
buzluğa geçen sefer atmıştım nolur nolmaz diye duruyolar öyle.hemen şuan olsa çok hora geçerdi kaydirigubbakcemile3

oh çoşmuş burasıı selma2429, 10merve, aşkın bahar tomurcuğu, Cansu0606, colerko, diloş_04, nefret, nidah, sayma, SCHATZı+, yaprak_sarma

buzluktakı gusel omuyo taze taze yapmak lasım
senin kocan eskiden seni tavlamak için getirmiomudu sana sarmalar kaydirigubbakcemile3 yine sarıversin bi tencere

Şuleyle biz dün sabah özelde mesajlaşıyoduk.Sabah 10da bişey demeden çıktı.Bugün de yok.Ya gerçekten merak ediyorum.Netten başka bişey de yok elde

benim evim 3+1 çocuk odasında şuan kitaplıklı bir bilg. masası kanepe ve kare bir sehpa var sehpayı çıkarıp pc masasını yerine koyup onun yerinede güzel büyüyebilen sağlam bir beşik alcam. ama ilk 6- 8 aylık olana kadar yatak odasına yatağımın yanına basit çok pahalı olmayan sallanabilir şu tüllü puset diyolar heralde onlardan alıcam kısmetse. sonra büyüdüğünde kullanmasan bile içim yanmaz biyer var köprü altında hani oraya bakıcam küçük beşik için. ahhh neler alcam neler de bi cinsiyeti belli olsa. kızlar siz bu fotoğraf olayına ne diyorsunuz sizin niyet varmı?

bence o küçük beşiklerde 6 8 ay yatıramazsın çocuğunu çünkü pek kullanışlı olmuyolar küçük olduğunu için çocuk rahat haretek edemiyo

mafoldumbenbir hışımla kalktım mutfaga gittim canım limon istedi. buzdolabına baktım bitmiş. gözlerim doldu ya. nasıl biter.

buzluktakı gusel omuyo taze taze yapmak lasım
senin kocan eskiden seni tavlamak için getirmiomudu sana sarmalar kaydirigubbakcemile3 yine sarıversin bi tencere

kıs pişmiş sarma attıydım nolur nolmaz die alkisalkisalkis
benim arada tutuyo kötü zamanlar için lazım böle şeler
walla kocişime sölersem belki yapar ama yenirmi bilmem :roflol:

bence o küçük beşiklerde 6 8 ay yatıramazsın çocuğunu çünkü pek kullanışlı olmuyolar küçük olduğunu için çocuk rahat haretek edemiyo

bende çok kullanışlı değil diye duymuştum çok küçükler gerçekten ama görüntüsü şahane,bide böyle tüllerin arasından minik bi bebek gözüküyo daha hoş oluyo

yok kızlar onlarda beşik gibi sallantılı arkadaş almış ben tam anlatamadım benim gördüğüm bayağı geniş bidi ip bağlamış yatağın yanından uyunanınca sallıyor 150 ytl almış hemde dedim ya geçici ve taşınabilir olsun gündüz yatırırım beşiğinde gece yanıma almak için kullanırım küçük olanı.kimse doğum fotoğrafçısı için bir yorum yapmamış söylediğim fiyat nasıl.

Kızlaaaaaarrrrrrrrr kafayı yicem yaaaaaaa işyerinde sıkıldım çooooook bazen afakanlar basıyo banalaelaelaelaelae

bebişime de yansır mı acaba bu agresif hallerim:1no2:

bende çok kullanışlı değil diye duymuştum çok küçükler gerçekten ama görüntüsü şahane,bide böyle tüllerin arasından minik bi bebek gözüküyo daha hoş oluyo

ya tabiki çok hoş hani kullanışsız olduğu bile bile ondanda alıcam eksik kalmasın kaydirigubbakcemile2 ama arkadaşın bebeği 2 aylık doğru dürüst yatuıramaım zaten çocukta rahat edemiyo çünkü dar e bide altına döşek üstüne yorgan çocuğa yer kalmıyo o sonunda bebeğin odasına tek kişilik bi yata alıp orda yatmaya başladılaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…