yemekteydim yeni geldim saol selmacım fikirlerin için sen bebişine ciciler mi aldın ben de zor tutuyom kendimi internetten baktım idil baby ile albiminin ürünlerine kız olursada erkek olursa da çok beğendiğim ciciler var inşallah belli olur da alırız ben beşik alamayacağım evimde yer yok yazın çıkmayı düşünüyoruz büyük bir eve o zaman büyüyenlerden istiyorum hayırlısı o günleri de görürüz inşallah
A.SeLam kırgınmıyız canım :sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3canımsın ya
benide mahfediyor inan:kedi:
yok kız ne kırgınlığı hatta seni her gördüğümde yiyesim geliyo :dance::dance:
napıcas? aynı ilde olsaydık yapar birbirimize gönderirdik. hihoyyyt
gerçi benim eve gidene kadar hevesim geçiyor canım sen bana bakma
buzluğa geçen sefer atmıştım nolur nolmaz diye duruyolar öyle.hemen şuan olsa çok hora geçerdi kaydirigubbakcemile3
Şuleyle biz dün sabah özelde mesajlaşıyoduk.Sabah 10da bişey demeden çıktı.Bugün de yok.Ya gerçekten merak ediyorum.Netten başka bişey de yok elde
benim evim 3+1 çocuk odasında şuan kitaplıklı bir bilg. masası kanepe ve kare bir sehpa var sehpayı çıkarıp pc masasını yerine koyup onun yerinede güzel büyüyebilen sağlam bir beşik alcam. ama ilk 6- 8 aylık olana kadar yatak odasına yatağımın yanına basit çok pahalı olmayan sallanabilir şu tüllü puset diyolar heralde onlardan alıcam kısmetse. sonra büyüdüğünde kullanmasan bile içim yanmaz biyer var köprü altında hani oraya bakıcam küçük beşik için. ahhh neler alcam neler de bi cinsiyeti belli olsa. kızlar siz bu fotoğraf olayına ne diyorsunuz sizin niyet varmı?
aslinda bazi bilgilerimizi paylassak ii olacak birbirimizle meraklaniyoruz sonraaŞuleyle biz dün sabah özelde mesajlaşıyoduk.Sabah 10da bişey demeden çıktı.Bugün de yok.Ya gerçekten merak ediyorum.Netten başka bişey de yok elde
buzluktakı gusel omuyo taze taze yapmak lasım
senin kocan eskiden seni tavlamak için getirmiomudu sana sarmalar kaydirigubbakcemile3 yine sarıversin bi tencere
bence o küçük beşiklerde 6 8 ay yatıramazsın çocuğunu çünkü pek kullanışlı olmuyolar küçük olduğunu için çocuk rahat haretek edemiyo
saol canim tesekkur ederimmmcolerco canım geçmiş olsun ya.
aslinda bazi bilgilerimizi paylassak ii olacak birbirimizle meraklaniyoruz sonraa
bende çok kullanışlı değil diye duymuştum çok küçükler gerçekten ama görüntüsü şahane,bide böyle tüllerin arasından minik bi bebek gözüküyo daha hoş oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?