suç bende,o konuşsun dursun sen işine bak değilmi?yapamıyorum işde banada dert lazım herhlde:)anladım canım boşver hamilşe hamilee hiç sıkma canını o zaman senn neden kaynanalar hep karışır acabaa
bence anlatmasınkaydirigubbakcemile3 güzel anıları olsaydı ikinciyi sezeryan yapayım diye düşünmezdi dimi kendin kaşınıyon valladelikafadulden
suni sancı falan yapmadılar dimi açılman olmuştu yanii ayy ne güzell canım kolay bi doğum olur inş hepimizinki böle:lepi:
caım açılmam çok iyiydi ama suyumun evde gelmesi kötüydü ben bütün sancıyı uykuda geçirmişim suyuyla doğması gerek aslında ben hiç sancı hissetmediğimden suni sancı aldım bir miktarr...ama hazır değildim işte doktorum beni aydınlatsaydı daha iyi olurdu 1 gün önce ondaydım 2 cm açıklık varmış zaten üstüne ben satlerce yürüdüm hiç uyarmadı beni özellikle 2 gün sonra yine gel sezeryan günü verelim dedi.uyuzzz.....ben de açıkçası korkumdan ve sancı hissetmediğimden ıkınmadım .....orası sinir bozucuydu sadece ama unutuluyor iştee...bile bile gitmek daha kötü kızlar o yüzden sezeryan düşünüyorm arkadaşlarım hiç zorlanmadılar çok keyifli geçirdiler ikisindede korkulacak bir şey yokkk...normal doğumda da 3-4 gün emzirirken biri yardımcı olmalı öyle bebek kucağında oturamıyorsun tabi oturuyorsun başkası veriyor kucağına ama onlar hiç sorun değilki kızlar oraları çok kolay gelip geçiyorr
orayada 2 arkadaşım gitmişti memnun kalmamışlar sakın girme dediler gitmedim bende:)) ama hiç gitmedim yani nasıl bi hastane doktorları nasıl blmiyorum
oo süpermiş canım ya ben de orda mı doğursamm doktorum gelmez ki ama:1no2:
ama acil bişey olursa Allah korusun orayı tercih edebilirim. bi de özkan hastanesi varmış pendikte kk da gördüm memnunmuş millet bi de oraya bakıcamCADIARZU
caım açılmam çok iyiydi ama suyumun evde gelmesi kötüydü ben bütün sancıyı uykuda geçirmişim suyuyla doğması gerek aslında ben hiç sancı hissetmediğimden suni sancı aldım bir miktarr...ama hazır değildim işte doktorum beni aydınlatsaydı daha iyi olurdu 1 gün önce ondaydım 2 cm açıklık varmış zaten üstüne ben satlerce yürüdüm hiç uyarmadı beni özellikle 2 gün sonra yine gel sezeryan günü verelim dedi.uyuzzz.....ben de açıkçası korkumdan ve sancı hissetmediğimden ıkınmadım .....orası sinir bozucuydu sadece ama unutuluyor iştee...bile bile gitmek daha kötü kızlar o yüzden sezeryan düşünüyorm arkadaşlarım hiç zorlanmadılar çok keyifli geçirdiler ikisindede korkulacak bir şey yokkk...normal doğumda da 3-4 gün emzirirken biri yardımcı olmalı öyle bebek kucağında oturamıyorsun tabi oturuyorsun başkası veriyor kucağına ama onlar hiç sorun değilki kızlar oraları çok kolay gelip geçiyorr
gökkuşak sen doğuma tek başınamı gittin ki herkese telefonda haber verdin kız
keşkee uykudayken geçse sancılarr kızlar karnınıza bebeğinizi severken sürekli selevat çekin birda allahım bana fatma anamızın doğumu gibi doğum nasip eyle deyin. fatma anamızın doğumları çok kolay olurmuşorayada 2 arkadaşım gitmişti memnun kalmamışlar sakın girme dediler gitmedim bende:)) ama hiç gitmedim yani nasıl bi hastane doktorları nasıl blmiyorum
ay çok iyimiş valla ya demekki bol bol yürümek lazım her ihtimale karşı hem ne kadar yorulursak okadar iyi uyuruz dimi:)) belki bizimkide seninki gibi our uykuda çekeriz sancıyı:))
bende aynıyım hep iyiyim iyiyim diyorum hamileyken naz yapayıom biraz dedim ama naafile zorla olmuyo:))yok kızzzz herkes kapıda zaten ama annem çok duygusaldır sesimi duysun üzmesin kendini diyeee hep beraber seramoniyle gittik yani...ben naz yapmayı hiç beceremem hep iyiyimm yaparım ki benim için kimse üzülmesin ondan aradımmmm.......çok kötü yaşadığım yok aslında amaaaaa...doktora uyuz oldum yaaaa ben ondan takıldımmm...ıkınmadığım için biraz zorlandım tabbiiiii....sakin değildimmm .. korkudan ne yaşadığımı anlamadımm burda yazarak olmuyorr...hele bir doğurun siizzz anlayacaksınız ne demek istediğimi kuşlarım ama ne olursa olsunn 20 dk lık bir olayyyy.......sancılarınızın da uzun sürmemesi için bol bol yürüyün ve merdiven inip çıkın çok ciddiyim bir de netteki egzersizleri yapın ........
keşkee uykudayken geçse sancılarr kızlar karnınıza bebeğinizi severken sürekli selevat çekin birda allahım bana fatma anamızın doğumu gibi doğum nasip eyle deyin. fatma anamızın doğumları çok kolay olurmuş
senin de ilk doğumun değildi değil mi yanlış hatırlamıyorummmmaşallah sana, ilkini ne güzel yapmışsın doğumun. inşallah bu sefer istediğin gibi olur doğumun. ben de senin gibi sezeryan taraftarıyım :))
ben istemiyorum açıkcası korkuyorum ondan ya bişey olsursa riski çok fazlaaa gerçi hepsi riskli amaa aklinialirimsmilekızlar merhabaa.nasılsınz bakalım.normal doğum isteyenler epidural mi istiyor.ben epidural düşünüyorum ama bir yandanda korkuyorum
selmaaaa noldu kızzz sesin çıkmıyorrr tırstın mıııı yoksaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
beni her ikiside korkutuyor.o yüzden epidural istiyorum..ama epiduralde riskli napcam blmiyorum yaa.en iyisi son ana kdar düşünmemek ve rahat olmakben istemiyorum açıkcası korkuyorum ondan ya bişey olsursa riski çok fazlaaa gerçi hepsi riskli amaa aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?