ben eşime korkuyorum diyorum napcam ben diyorum korkma ben yanındayım diyor ama şimdi yanımda sanki doğumda orda olcak zaten istemiyorum onu kardeşim hemşire onu doğumhaneye almak istiyorum hem doğum fotolarını çekmesi için ama oda bekar beni öyle görünce korkarmı bilmiyorum
senin de ilk doğumun değildi değil mi yanlış hatırlamıyorummm
kızlar merhabaa.nasılsınz bakalım.normal doğum isteyenler epidural mi istiyor.ben epidural düşünüyorum ama bir yandanda korkuyorum
acaba ilk giden kim olacakk doğumaa sakın kötü anılarınızı anlatmayın kızlarr herkez doğum yapsın ondan sonra gerçekleri anlatırız olur mu? korkutmayalım birbirimiziii aklinialirimsmile
ya çatlatmak gibi olmasın buralaar süper kızlar yaz günü gibi günlük güneşlik çalışmasam dışarıda geziyor olurdum sizin oralarada güneşi gönderelimzemuszemus
....kızlar rahatlayın dikişlerimi hiç duymadım sonradan da hiç acımadılar ama iyi bakım gerkiyor))
ayyy çok yazdıımmmmmm.............kaydirigubbakcemile3ama rahat olunnnnn geçiyor kızlar 10 dk sonra emzirdim bebişimi dikiş esnasındaa çok güzeldiii
9kilo kaybetceksek zaten normal kilomuza döneriz değilmi?ben 2haftada 600gr almışım,toplam 5600 oldu,10kiloyu geçmesin başka bişey istemiyorumDoğumdan sonra ilk 4 hafta içerisinde yaklaşık 9 kg. kaybedecek*siniz. Eski elbiselerinizi tekrar giyebilecek kadar kilo kaybetmek için, bu durum teşvik edici olabilir. Sabırlı olunuz. Kilonuza uygun bir şekil*de gebelikte başladığınız dengeli bir diyeti sürdürürsenız, birkaç ay içe*risinde normal kilonuzu yakalayabilirsiniz Egzersizle beraber böyle bir diyete devam etmeniz kaslarınızın yapısı için çok faydalıdır.
Emziriyorsanız, ekstra sıvıya, kaloriye, kalsiyum ve proteine ihti*yaç duyacaksınız. Emziren bir anne, kendi vücut ihtiyaçlarına ek ola*rak bebeğe süt üretmek için ekstra gıdalara ihtiyaç duyar. (Gebelikten önce ihtiyaç duyduğu kaloriye yaklaşık 500 kalori daha fazla enerji eklemelidir.) Eğer dengeli bir diyet yiyorsanız, emzirme için ihtiyaç du*yulan ekstra gıdaların eklenmesi çok kolaydır.
Özellikle emziren anneler için çok önemli olan kalsiyum, sütten, yoğurttan, peynirden ve dondurmadan sağlanabilir. Eğer sut ürünlerin*den hoşlanmıyorsanız doktorunuz sizin için başka kalsiyum kaynaklan önerebilir. Süt yoluyla bebeğinize geçerek ona zarar verebilen sigara, alkol ve ilaçlardan uzak kalmalısınız
9kilo kaybetceksek zaten normal kilomuza döneriz değilmi?ben 2haftada 600gr almışım,toplam 5600 oldu,10kiloyu geçmesin başka bişey istemiyorum
bende haftaya gidicem kontrole bakalım kaç kilo olmuşum biz senle aynı gidiyoruz zaten 10 kiloyu geçmez bence 7 ayda5 kilo aldık 3 ayda bi 5 daha anca alırız
dün bebişime bez, şampuan ve ıslak mendil aldık ayyy yerim ben onu gidip gelip şampuanını kokluorum :)
ben artık iyice dikkat edicem,bırakırsam gider diye korkuyorum,dikkatli yiyince fazla almayız canımbende haftaya gidicem kontrole bakalım kaç kilo olmuşum biz senle aynı gidiyoruz zaten 10 kiloyu geçmez bence 7 ayda5 kilo aldık 3 ayda bi 5 daha anca alırız
canım valla ben 72kiloyla başladım,ister istemez dikkat etmem lazım,50ile hamile kalsaydım umrumda olmazdı sanırım zemuszemussevmiyorum siziiiii
sevmiyorum siziiiii
bebişin hepsini güle güle kullansın inşallah...
ohhh mis gibi olsun,hangi markaları aldın,ben chiconun setini aldım,bu arada selma bizim aldığımız set varya,onun boş çantası chiconun kendi mağazasında 72 liraydı,birebir aynısı,119dan düşmüş,eşim diyor senin aldıgın adamlar hırsız felan olmasın,birde hesaplı aldık diye afferin de aldım :)dün bebişime bez, şampuan ve ıslak mendil aldık ayyy yerim ben onu gidip gelip şampuanını kokluorum :)
ohhh olabilcek bütün güzellikleri görmüşsün umarım gördüğün gibi olur herşeyslm kızlar.. dogum muhabbetine baslamıssınız yınebilmiyorumkismile bende ruya gordum tam ustune geldı muhabbetın.. ruyamda erken dogum yapıyodum bırden sancım gelıyodu ben ayakta duruyodum doktor ıkın dedı ıkındım cocuk cıktı doktor tuttu asagıdakaydirigubbakcemile3 okadar kolay oldukı dogum.. ama bebegımın masallahı vardı tosun gıbıydı doktor sasırıyodu.. sonra emzırmeye basladım bebek agzına aldıgında bır sut fıskırdı bebısım doya doya ıctı.. ama cok guzel bı bebektı canım benımopuyorumnanaktan
ohhh mis gibi olsun,hangi markaları aldın,ben chiconun setini aldım,bu arada selma bizim aldığımız set varya,onun boş çantası chiconun kendi mağazasında 72 liraydı,birebir aynısı,119dan düşmüş,eşim diyor senin aldıgın adamlar hırsız felan olmasın,birde hesaplı aldık diye afferin de aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?