ohhh olabilcek bütün güzellikleri görmüşsün umarım gördüğün gibi olur herşey
bende 2 3 gün önce rüyamda gördüm,mert koymuşuz adını,1yaşında felandı sıpam,ayakta emmeye çalışıyor,bende kucağıma gel ordan olmaz felan diyorum
slm kızlar.. dogum muhabbetine baslamıssınız yınebilmiyorumkismile bende ruya gordum tam ustune geldı muhabbetın.. ruyamda erken dogum yapıyodum bırden sancım gelıyodu ben ayakta duruyodum doktor ıkın dedı ıkındım cocuk cıktı doktor tuttu asagıdakaydirigubbakcemile3 okadar kolay oldukı dogum.. ama bebegımın masallahı vardı tosun gıbıydı doktor sasırıyodu.. sonra emzırmeye basladım bebek agzına aldıgında bır sut fıskırdı bebısım doya doya ıctı.. ama cok guzel bı bebektı canım benımopuyorumnanaktan
ohhh olabilcek bütün güzellikleri görmüşsün umarım gördüğün gibi olur herşey
bende 2 3 gün önce rüyamda gördüm,mert koymuşuz adını,1yaşında felandı sıpam,ayakta emmeye çalışıyor,bende kucağıma gel ordan olmaz felan diyorum
sanırım psikolojik olarak insan bu tür rüyalar görebiliyor.ben kitapta ,31. haftada garip rüyalar görebilirsiniz diye okumuştum,siz erken başlamışsınız kızlar.
kızlar bebekle ilgili ne eksikleriniz var almanız gereken
oyun parkı var sonraa bikaç tane zıbın daha alıcam şampuan seti var başkada ne var bilmiyorum bebek arabası var birdeeekızlar bebekle ilgili ne eksikleriniz var almanız gereken
ben 1 tkm aldım nevresim takımı ama 1 tane daha Almam gerek sanırımbenım alacagım nevresım takımı kaldı besıgıde eksık ama onu ananesı alacak ogluma hedıye..cok sukur gerı kalan herseyı tamamladık..bı oglusum eksıkopuyorumnanaktan
bende oyun parkı almadım bak.. ama daha erken deılmı onun ıcın.. bıraz toparlansın unuda alırık gariiiben 1 tkm aldım nevresim takımı ama 1 tane daha Almam gerek sanırım
bebek bezi almadım,biberon almadım,birde odamız yok,odasını ablam alıcak zaten ama bizim henüz karar veremediğimiz küçük bir detay var,hayatımıza nerde devam ediceğiz,kirayamı çıkcağız evmi alıcağız,bodrumama geri dönceğiz,bunlar belli oluncA odasınıda aldırırız ablamakızlar bebekle ilgili ne eksikleriniz var almanız gereken
oyun parkı var sonraa bikaç tane zıbın daha alıcam şampuan seti var başkada ne var bilmiyorum bebek arabası var birdeee
ben park yatağa karar verdim gittim beğendim kraftın park yatağını ama biraz zaman geçsin en son onu alıcam inş. izne bi ayrılayım da kalan eksikleeri öyle tamamlıycam aklımada başka birşey gelmiyorrrbebek bezi almadım,biberon almadım,birde odamız yok,odasını ablam alıcak zaten ama bizim henüz karar veremediğimiz küçük bir detay var,hayatımıza nerde devam ediceğiz,kirayamı çıkcağız evmi alıcağız,bodrumama geri dönceğiz,bunlar belli oluncA odasınıda aldırırız ablama
park yatağamı karar verdin,hangisini alcaksın,ben halen karar veremiyorum,beşikmi park yatakmı
kızlar bebekle ilgili ne eksikleriniz var almanız gereken
maşallahhh kuzeninee bence de verilirr inş. kilolar üzülmeyin kızlarrr kaydirigubbakcemile3 vermeseniz bile canını sağolsun meleklerimizden önemli mi sankiii boşverinnnnselam kızlar nasılsınız bugün zemuszemus
kilolar yine aklı meşgül ediyo dimi
bende rüyamda doktora gidiyordum tartılıyodum ve 3 kilo vermiş çıkıyodum bu seferde neden verdim diye çok üzülüyodum
ya aslında çok kafayı takmamak lazım sağlık en önemlisi
benim kuzanim 32 kilo aldı hamileliğinde doğumdan sonra acaip kilo vermeye başladı şimdi hamile kalmadan önceki kilosundan 5 kilo dahada zayıf diyet bile yapmadı sadece kızıyla uğraşmaktan yani o bile verdiyse herkes verir galiba :))))
iyi bakmış kendine,bir kadında forumda okudum 40kg almış,7kiloda gebe kalmadan almış,60dan 107 ye çıkmış,şimdi 67 kiloymuşselam kızlar nasılsınız bugün zemuszemus
kilolar yine aklı meşgül ediyo dimi
bende rüyamda doktora gidiyordum tartılıyodum ve 3 kilo vermiş çıkıyodum bu seferde neden verdim diye çok üzülüyodum
ya aslında çok kafayı takmamak lazım sağlık en önemlisi
benim kuzanim 32 kilo aldı hamileliğinde doğumdan sonra acaip kilo vermeye başladı şimdi hamile kalmadan önceki kilosundan 5 kilo dahada zayıf diyet bile yapmadı sadece kızıyla uğraşmaktan yani o bile verdiyse herkes verir galiba :))))
kızlar bezini yeni doğan mı aldınızz ark uyu uyuan almış primanın yeni doğandan daha ii dedi kafam karıştı hiç kullanmamaış yeni doğan bezlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?