2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar yine kaynatmışsınız bakıyorum,bugün biraz üzüldüm bir arkadaşım boşanıyormuş.sebepse borçlar ,kredi kartı borçları ödemek için kredi kullanmışlar,ödeyemeyince tekrar kredi kartı,işte kısır döngü,o kadar iyi anlaşan bir çifttiki,çok güzelde çocukları var ama işte geçim derdi girdimi araya tanımıyor sevgiyi.çok çabalamış eşi ,başaramamış bu durumdan kendini kurtarmayı.allah bence tüm aileleri korusun, banka sisteminden.seven çiftlerin ayrılması ne kötü bir durum.:gitme:

keske ruyalardakı gıbı guzel ve kolay gecse su dogum..

ohhh rüyanın güzelliğine bak
zaten benim aklım almıo sırt üstü yatarken insan nasıl kuvvetli ıkınır oturur yada ayakta olsak hadi neyse de bilmiyorumkismile

sanırım psikolojik olarak insan bu tür rüyalar görebiliyor.ben kitapta ,31. haftada garip rüyalar görebilirsiniz diye okumuştum,siz erken başlamışsınız kızlar.

sanırım psikolojik olarak insan bu tür rüyalar görebiliyor.ben kitapta ,31. haftada garip rüyalar görebilirsiniz diye okumuştum,siz erken başlamışsınız kızlar.

bencede pıskolojık ruyalar.. ama cok guzeller.. olacak tabıı bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz ben her gece oglumu dusunerek uyuyorumopuyorumnanaktan

kızlar bebekle ilgili ne eksikleriniz var almanız gereken
bebek bezi almadım,biberon almadım,birde odamız yok,odasını ablam alıcak zaten ama bizim henüz karar veremediğimiz küçük bir detay var,hayatımıza nerde devam ediceğiz,kirayamı çıkcağız evmi alıcağız,bodrumama geri dönceğiz,bunlar belli oluncA odasınıda aldırırız ablama

oyun parkı var sonraa bikaç tane zıbın daha alıcam şampuan seti var başkada ne var bilmiyorum bebek arabası var birdeee

park yatağamı karar verdin,hangisini alcaksın,ben halen karar veremiyorum,beşikmi park yatakmı

selam kızlar nasılsınız bugün zemuszemus
kilolar yine aklı meşgül ediyo dimi
bende rüyamda doktora gidiyordum tartılıyodum ve 3 kilo vermiş çıkıyodum bu seferde neden verdim diye çok üzülüyodum
ya aslında çok kafayı takmamak lazım sağlık en önemlisi
benim kuzanim 32 kilo aldı hamileliğinde doğumdan sonra acaip kilo vermeye başladı şimdi hamile kalmadan önceki kilosundan 5 kilo dahada zayıf diyet bile yapmadı sadece kızıyla uğraşmaktan yani o bile verdiyse herkes verir galiba :))))

ben park yatağa karar verdim gittim beğendim kraftın park yatağını ama biraz zaman geçsin en son onu alıcam inş. izne bi ayrılayım da kalan eksikleeri öyle tamamlıycam aklımada başka birşey gelmiyorrr

çanta alacam bende bebk eşyaları için
pijama,terlik alacam kendime
yastık yaptıracam 3 farklı boyutta
ay başka gelmedi aklıma

maşallahhh kuzeninee bence de verilirr inş. kilolar üzülmeyin kızlarrr kaydirigubbakcemile3 vermeseniz bile canını sağolsun meleklerimizden önemli mi sankiii boşverinnnn

iyi bakmış kendine,bir kadında forumda okudum 40kg almış,7kiloda gebe kalmadan almış,60dan 107 ye çıkmış,şimdi 67 kiloymuş

kızlar bezini yeni doğan mı aldınızz ark uyu uyuan almış primanın yeni doğandan daha ii dedi kafam karıştı hiç kullanmamaış yeni doğan bezlerini

kızlar bezini yeni doğan mı aldınızz ark uyu uyuan almış primanın yeni doğandan daha ii dedi kafam karıştı hiç kullanmamaış yeni doğan bezlerini

yeni doğan aldım ben primanın
60 lıktı galiba az aldım kaç kilo doğacağı belli diil önmüzdeki ay da alcam bu sefer büyük alcam stok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…