hafta sonu kendime kocaman 3 kilot 2 atlet aldım kaydirigubbakcemile3
Beni sev sensevmiyorum siziiiii
ya ben hala karar veremedim şu yıkanan bezlerden almak istiyorum oğlumun sağlığı için, ama işte yetişebilir miyim böyle bir işe bebek bakımının yanında onu bilemiyorumkızlar bezini yeni doğan mı aldınızz ark uyu uyuan almış primanın yeni doğandan daha ii dedi kafam karıştı hiç kullanmamaış yeni doğan bezlerini
selam kızlar benim canım bugün çok sıkkın .c.tesi doktor randevumuz var ve doktorumuz hastaneden ayrılmışşimdi diğer doktoru görüp karar vericez bu satten sonra doktor değiştirmek ne kötü olucak.
Beni sev sen
ya ben hala karar veremedim şu yıkanan bezlerden almak istiyorum oğlumun sağlığı için, ama işte yetişebilir miyim böyle bir işe bebek bakımının yanında onu bilemiyorum
Canım sıkma hiç canını nolcak, en kötü ihtimalle doktorunun gittiği hastaneyi bulur ona gidersin, boşver farklı bir göz takibe devam edecek diye sevin hatta bence, herşeyi tekrar gözden geçirecek sana vakıf olmak için yeni doktorun vardır herşeyde bir hayır
kızlar bezini yeni doğan mı aldınızz ark uyu uyuan almış primanın yeni doğandan daha ii dedi kafam karıştı hiç kullanmamaış yeni doğan bezlerini
kızlar kaçıncı haftanızda izne ayrılıcaksınız?
selam kızlar benim canım bugün çok sıkkın .c.tesi doktor randevumuz var ve doktorumuz hastaneden ayrılmışşimdi diğer doktoru görüp karar vericez bu satten sonra doktor değiştirmek ne kötü olucak.
canım ben herşey normal olursa 37.haftada düşünüyorum ya sen?
ay ne güzel bi rüya hep böyle rüyalar görsen baya etkilenirsin doğumunda kolay geçer:))slm kızlar.. dogum muhabbetine baslamıssınız yınebilmiyorumkismile bende ruya gordum tam ustune geldı muhabbetın.. ruyamda erken dogum yapıyodum bırden sancım gelıyodu ben ayakta duruyodum doktor ıkın dedı ıkındım cocuk cıktı doktor tuttu asagıdakaydirigubbakcemile3 okadar kolay oldukı dogum.. ama bebegımın masallahı vardı tosun gıbıydı doktor sasırıyodu.. sonra emzırmeye basladım bebek agzına aldıgında bır sut fıskırdı bebısım doya doya ıctı.. ama cok guzel bı bebektı canım benımopuyorumnanaktan
aa aferin bize vallahi çok uygun aldık:içelim:ohhh mis gibi olsun,hangi markaları aldın,ben chiconun setini aldım,bu arada selma bizim aldığımız set varya,onun boş çantası chiconun kendi mağazasında 72 liraydı,birebir aynısı,119dan düşmüş,eşim diyor senin aldıgın adamlar hırsız felan olmasın,birde hesaplı aldık diye afferin de aldım :)
:) iyide kuşum ben senden kilolu başladım amayyaaaa benimde hiç almMAMMM lazımmmm....bunlar 3 ayda 5 kilo diyoo kızımm ben bir o kadar daha alırsammmm..........yanarımm ............
gerçi iş temposu ve iki çocukla kesin vereceğim amaaaa...
selma zaten azıcık aldın konuşmaaalsanaalsanasmile
ay benzerini kızkardeşim yaşıyo şuan ona çok üzülüyorum yaslm kızlar yine kaynatmışsınız bakıyorum,bugün biraz üzüldüm bir arkadaşım boşanıyormuş.sebepse borçlar ,kredi kartı borçları ödemek için kredi kullanmışlar,ödeyemeyince tekrar kredi kartı,işte kısır döngü,o kadar iyi anlaşan bir çifttiki,çok güzelde çocukları var ama işte geçim derdi girdimi araya tanımıyor sevgiyi.çok çabalamış eşi ,başaramamış bu durumdan kendini kurtarmayı.allah bence tüm aileleri korusun, banka sisteminden.seven çiftlerin ayrılması ne kötü bir durum.:gitme:
hah senin tuzun kuru naısl olsa 20 kiloda alsan fark etmezdelikafaduldenmaşallahhh kuzeninee bence de verilirr inş. kilolar üzülmeyin kızlarrr kaydirigubbakcemile3 vermeseniz bile canını sağolsun meleklerimizden önemli mi sankiii boşverinnnn
hoşgeldinnselam kıızlarr
vallahi kızlar işe dönmeniz gerekecekse 37 ye kadar dayanın derim ben sonra bebeğe ayırırsınız vaktinizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?