2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevmiyorum siziiiii
Beni sev sen
kızlar bezini yeni doğan mı aldınızz ark uyu uyuan almış primanın yeni doğandan daha ii dedi kafam karıştı hiç kullanmamaış yeni doğan bezlerini
ya ben hala karar veremedim şu yıkanan bezlerden almak istiyorum oğlumun sağlığı için, ama işte yetişebilir miyim böyle bir işe bebek bakımının yanında onu bilemiyorum

selam kızlar benim canım bugün çok sıkkın .c.tesi doktor randevumuz var ve doktorumuz hastaneden ayrılmış şimdi diğer doktoru görüp karar vericez bu satten sonra doktor değiştirmek ne kötü olucak.

selam kızlar benim canım bugün çok sıkkın .c.tesi doktor randevumuz var ve doktorumuz hastaneden ayrılmış şimdi diğer doktoru görüp karar vericez bu satten sonra doktor değiştirmek ne kötü olucak.

Canım sıkma hiç canını nolcak, en kötü ihtimalle doktorunun gittiği hastaneyi bulur ona gidersin, boşver farklı bir göz takibe devam edecek diye sevin hatta bence, herşeyi tekrar gözden geçirecek sana vakıf olmak için yeni doktorun vardır herşeyde bir hayır

saol canım bende öyle düşünüyorum vardır her işte bi hayır diyorum bakalım inşallah iyi biri çıkar yoksa yine doktor hastane araştırması yapmak gerekçek.

ohaoldumsmile
kızlar bezini yeni doğan mı aldınızz ark uyu uyuan almış primanın yeni doğandan daha ii dedi kafam karıştı hiç kullanmamaış yeni doğan bezlerini

bende prima yeni doğan aldım 2 paket biri 2-5 kg diğeri 3-6 kg zaten kaç kilo doğucakki 6 dan fazla olmazopuyorumnanaktan

yerinde olsam b enimde canım sıkılırdı heralde ama her işte bi hayır vadır çok uzakta diilse devam edersin doktoruna

kızlar kaçıncı haftanızda izne ayrılıcaksınız?

benhep 32 diyordum fakat işimde ufak bir düzenlemeyle 37. haftaya kadar çalışmayı planlıyorum şimdi
haftada 4 gün gelip işlerimi halledeceğim, şimdi haftada 6 gün çalışıyoruz o yüzden çok yoruluyorum ama erkenden bırakırsam da evde canımın çok sıkılacağına karar verdim, canım sıkılrsa da kesin işe gelip giderim ben, hiç değilse işi bırakmış olmam:teselli:

eceyas canım doruka mı gidiyordun sen? doktorun nereye geçmiş onun gittiği yer iyiyse oraya gidersinn.yeni doktorun adını öğrendinmi canımmm.........

vallahi kızlar işe dönmeniz gerekecekse 37 ye kadar dayanın derim ben sonra bebeğe ayırırsınız vaktinizi...

ay ne güzel bi rüya hep böyle rüyalar görsen baya etkilenirsin doğumunda kolay geçer:))
aa aferin bize vallahi çok uygun aldık:içelim:
:) iyide kuşum ben senden kilolu başladım ama
ay benzerini kızkardeşim yaşıyo şuan ona çok üzülüyorum ya(
maşallahhh kuzeninee bence de verilirr inş. kilolar üzülmeyin kızlarrr kaydirigubbakcemile3 vermeseniz bile canını sağolsun meleklerimizden önemli mi sankiii boşverinnnn
hah senin tuzun kuru naısl olsa 20 kiloda alsan fark etmezdelikafadulden
selam kıızlarr
hoşgeldinn
vallahi kızlar işe dönmeniz gerekecekse 37 ye kadar dayanın derim ben sonra bebeğe ayırırsınız vaktinizi...

dayanabilirsem dayanıcam da pek ihtimal vermiyorum şimdi havalarda ısınmaya başladıya çalışasım gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…