2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bendeee 37 de çıkmak istiyorum amaaa bazende hemen çıkayım diyorum evde vakit geçiririm birazz iş yerindee oturmaktan butun gün yoruluyorum sırtlarım ağrıyor gecede üzerine yatamıyorum zaten offf napsam bilmiyorumm

gökkuşak sen doğuma tek başınamı gittin ki herkese telefonda haber verdin kız

çalış kuşumm daha iyi böyle havalarda gezmeye gidiyor gibi gidip felirsin iznin bitince dönmen gerkmeyeekmi kuşum senin....sonraya ayır daha emzireceksin çünkü ne kadar yanında olrsan o kadar iyi

bi de baksanıza 2009 mayıs annelerine hepsi nisanda doğum yapmış nerdeysee bizde de öyle olursa işten doğuma gideriz herhaldeee bilmiyorumkismile

çalış kuşumm daha iyi böyle havalarda gezmeye gidiyor gibi gidip felirsin iznin bitince dönmen gerkmeyeekmi kuşum senin....sonraya ayır daha emzireceksin çünkü ne kadar yanında olrsan o kadar iyi
of ya dayanırmıyım bilmiyorumki ama keşke 37 e kadar çalışsam gerçi yardımcı gelince daha hafifler işler o zaman erken de çıkarım:)) dur bakalım önümüzdeki günler ne göstericek

bi de baksanıza 2009 mayıs annelerine hepsi nisanda doğum yapmış nerdeysee bizde de öyle olursa işten doğuma gideriz herhaldeee bilmiyorumkismile

bu benimde çok kafamı karıştırıyo 37 e kadar çalışayım desem nisan ortasını buluyo eşime diyorum 37 e kadar çalışıcam oda diyo ordan alır doğuma götürürüz seni artıkdelikafadulden

ama öyle gerçektenn benimde nisan 20 ye denk geliyor . beklenen doğum tarihi mayıs 11 ama erkekn geliyorlarmış baksanaa herhalde bir tane eve bir tanede iş yerine hazırlaız doğum çantası kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya aslında ben 37 di ama birz daha erkenmi çıksam diye düşnyrm artık çok uykum gelyr
aynen ama büyük ihtimamle tekrar işe döneceğim için dayanmak gerekiyor yoksa onu o kadar küçük evde bırakmaya kıyamam.mafoldumben

eceyas canım doruka mı gidiyordun sen? doktorun nereye geçmiş onun gittiği yer iyiyse oraya gidersinn.yeni doktorun adını öğrendinmi canımmm.........
hayır canım konura gidiyorum şimdiki doktorun adı semih serbestmiş bakalım c.tesi görücem hiç duydunmu bilgin varmı?

iyi fikir aslında kaydirigubbakcemile3

arkadaş işten çıktı bigün sonra doğum yaptıdelikafadulden 37 ye kadar çalışmak çok zor ya

daha iyi olur işten doğumaa anlamazsınız iştee hhoopp diye doğuverirleerr evde gün saymak dahamı iyi sankii....kaafayı yerim ben meşgalem olmasa herhalde

arkadaş işten çıktı bigün sonra doğum yaptıdelikafadulden 37 ye kadar çalışmak çok zor ya
bencedee zor benim ark 32 haftada çıktı 10 gğn sonra doopuma gitti bişey hazırlayamadan bideeee zaten ben beynişmde bitirdim sanırım 32 de çıkıcam diyee bayanssulusmile

hesaplamalarıma göre 21 gün sonra 32. haftam doluyo bunun 6 günü haftasonu tatili arada 2 günede hastaneye gitsem 13 gün çalııp çıkarım kaydirigubbakcemile3

daha iyi olur işten doğumaa anlamazsınız iştee hhoopp diye doğuverirleerr evde gün saymak dahamı iyi sankii....kaafayı yerim ben meşgalem olmasa herhalde

ay meşgalemi yok kız bebeğin odasını süslerim evimi temizlerim kalan hazırlığı yaparım gezerim tozarım ohhh ben evde durmamki:))

ben bulurum meşgalee yaa ben esk de oturuyorum ama çalıştığım yer bozüyükte her sabah yol çekilmiyorr arabaylaa tangır tungurrr birde akşam çıkışlarım belli olmuyor pek normalde 6,30 ama 7 bazen 8 bile oluyor.. o yüzden evde dinlerim diye düşünüyorum. yürüyüş yaparım düzenli doğuma hazırlık egzersizleri flnn inş. geçer vakit

ay pardon eceyas şimdi gördüm yok kuşum duymadımmm.....seninki nereye geçmişşş...........
inşallah içine siner hayırlısı olsun senin için ...konuru beğenerek gittin dimi..zor kararr..iyidir bu doktorda elektrikler de uyarsa.....hayırlısı canım

bilecik bozüyükmü

hesaplamalarıma göre 21 gün sonra 32. haftam doluyo bunun 6 günü haftasonu tatili arada 2 günede hastaneye gitsem 13 gün çalııp çıkarım kaydirigubbakcemile3
benimde 26 günüm var inşallahhh dr. diyeceğim hemen yazsın hatta doğumu nisan sonu gibi düşünerek yazamaz mı acaba yaaa aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…