2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay meşgalemi yok kız bebeğin odasını süslerim evimi temizlerim kalan hazırlığı yaparım gezerim tozarım ohhh ben evde durmamki:))
sen bulursun kuşumm ay benim evde 1 günlük hazırlığım kaldı...temizlik yapamıyom koca göbişleebilmiyorumkismilegezdirmez beni kocam yalnız artık.arabayada izin vermiyor.reflekslerim zayıflamışmış...iş ev arasında kullanıyorum oda 5 dkç çok yakınım işyerime

aa kuşum çalışma şartlarınıda düşünmek lazım haklısın seni çok zorluyorsa tabi dinlenmen de ikinizide iyi gelir herkes kendine göre karar vermeli bende 35 ten sonra pek gelmem herhelde arada uğrarımopuyorumnanaktanaayy çok heyecanlı

evettt bilion muuu

bozüyükü bilmiyorum da kardeşim bilecik merkezde askerlik yapmıştı bilecik yollarını aşındırmıştım her hafta sonu ordaydım çok özlüyodum kardeşimi( artık ne zaman bilecik adını duysam yada ilçelerinin tüylerim diken diken oluyokafamçokkarıştı

evet canım baya zorluyor hatta beniii inş. bir sorun olmazdaa çıkarım hemen izineee

bende mart sonu diyorum ya zaten 35 hafta falan oluyo o zaman senle aynı zamanda bırakıcaz o zaman:)) bende doğuma kadar gene arada gelicem mecburen ama bu kadar sıkıntı vermez o zaman

doğru söylemiştin sanırımm hatırlıyorum ....

bende mart sonu diyorum ya zaten 35 hafta falan oluyo o zaman senle aynı zamanda bırakıcaz o zaman:)) bende doğuma kadar gene arada gelicem mecburen ama bu kadar sıkıntı vermez o zaman
peki dr. o zaman izninizi 32 haftada başlatıcak öylemi bildiğim kadarıyla ya 32 de başlatıyor yadaa 37 diye biliyorum

evettt:)) tabi canım gezer gibiii...........ben nisan ortası falan bırakırımmm........

evet canım araştırmuştık gitmeden önce bakalım şimdiki doktoru beğenmezsek ararım diğer doktorumu nereye gittiyse oraya gideriz artık.sen jale hanıma gidiyodun dimi nasıl oranın fiyatları doğum hakkında bilgin varmı?

ben yaklaşık 2 ay sonra geri döneceğim işime bebeğimle birlikte buradada ona bir oda hazırlıyorum canım evde toparlayınca kendimizi birlikte gidip gelicezz.....çıkarken de kafama göree son 1 ay gelmem herhalde...

canım ne iş yapıyordun sen bebeğini de yanında götürebileceksen ne kadar güzell

evet benim jalee jimer çok güzel bir hastane hizmet çok iyi cidden...normal 1500 sezeryan 2000 diye biliyorum muayene 100 veriyorummm

canım ne iş yapıyordun sen bebeğini de yanında götürebileceksen ne kadar güzell

kuşum kendi iş yerim benim ...burada beraber olacağız ortam zaten ona uygunyerimsenibenburdada oda yapacağım iştee....bakacağım bebeğime yardıımcımız olacak hem bebiş hem işgötüracem ilk zamanlar annemde gidip gelecek bebişim küçükken kimsenin kucağına vermemm

oo ne güzlll kendi işinse tabiki 32 haftada ayrılman mantıklı değil :))) ne güzel çok şanslısınız ikinizde tabiii

selam mayıs anneleriii
uzun bı aradan sonra hepinize merhba
umarım herkezın hamileliği sorunsuz gidiyordur
ben işi bıraktıgım içi uzun süredir nete gıremıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…