sen bulursun kuşumm ay benim evde 1 günlük hazırlığım kaldı...temizlik yapamıyom koca göbişleebilmiyorumkismilegezdirmez beni kocam yalnız artık.arabayada izin vermiyor.reflekslerim zayıflamışmış...iş ev arasında kullanıyorum oda 5 dkç çok yakınım işyerimeay meşgalemi yok kız bebeğin odasını süslerim evimi temizlerim kalan hazırlığı yaparım gezerim tozarım ohhh ben evde durmamki:))
ben bulurum meşgalee yaa ben esk de oturuyorum ama çalıştığım yer bozüyükte her sabah yol çekilmiyorr arabaylaa tangır tungurrr birde akşam çıkışlarım belli olmuyor pek normalde 6,30 ama 7 bazen 8 bile oluyor.. o yüzden evde dinlerim diye düşünüyorum. yürüyüş yaparım düzenli doğuma hazırlık egzersizleri flnn inş. geçer vakit
evettt bilion muuubilecik bozüyükmü
evettt bilion muuu
evet canım baya zorluyor hatta beniii inş. bir sorun olmazdaa çıkarım hemen izineeesen bulursun kuşumm ay benim evde 1 günlük hazırlığım kaldı...temizlik yapamıyom koca göbişleebilmiyorumkismilegezdirmez beni kocam yalnız artık.arabayada izin vermiyor.reflekslerim zayıflamışmış...iş ev arasında kullanıyorum oda 5 dkç çok yakınım işyerime
aa kuşum çalışma şartlarınıda düşünmek lazım haklısın seni çok zorluyorsa tabi dinlenmen de ikinizide iyi gelir herkes kendine göre karar vermeli bende 35 ten sonra pek gelmem herhelde arada uğrarımopuyorumnanaktanaayy çok heyecanlı
sen bulursun kuşumm ay benim evde 1 günlük hazırlığım kaldı...temizlik yapamıyom koca göbişleebilmiyorumkismilegezdirmez beni kocam yalnız artık.arabayada izin vermiyor.reflekslerim zayıflamışmış...iş ev arasında kullanıyorum oda 5 dkç çok yakınım işyerime
aa kuşum çalışma şartlarınıda düşünmek lazım haklısın seni çok zorluyorsa tabi dinlenmen de ikinizide iyi gelir herkes kendine göre karar vermeli bende 35 ten sonra pek gelmem herhelde arada uğrarımopuyorumnanaktanaayy çok heyecanlı
doğru söylemiştin sanırımm hatırlıyorum ....bozüyükü bilmiyorum da kardeşim bilecik merkezde askerlik yapmıştı bilecik yollarını aşındırmıştım her hafta sonu ordaydım çok özlüyodum kardeşimi( artık ne zaman bilecik adını duysam yada ilçelerinin tüylerim diken diken oluyokafamçokkarıştı
peki dr. o zaman izninizi 32 haftada başlatıcak öylemi bildiğim kadarıyla ya 32 de başlatıyor yadaa 37 diye biliyorumbende mart sonu diyorum ya zaten 35 hafta falan oluyo o zaman senle aynı zamanda bırakıcaz o zaman:)) bende doğuma kadar gene arada gelicem mecburen ama bu kadar sıkıntı vermez o zaman
doğru söylemiştin sanırımm hatırlıyorum ....
bende mart sonu diyorum ya zaten 35 hafta falan oluyo o zaman senle aynı zamanda bırakıcaz o zaman:)) bende doğuma kadar gene arada gelicem mecburen ama bu kadar sıkıntı vermez o zaman
peki dr. o zaman izninizi 32 haftada başlatıcak öylemi bildiğim kadarıyla ya 32 de başlatıyor yadaa 37 diye biliyorum
peki doğumdan sonraki iznin kaç hafta olacakben hiç rapor alan almayacağım canım benim farklı ben kendi sorumluluklarımdan geleceğimmm.....
ay pardon eceyas şimdi gördüm yok kuşum duymadımmm.....seninki nereye geçmişşş...........
inşallah içine siner hayırlısı olsun senin için ...konuru beğenerek gittin dimi..zor kararr..iyidir bu doktorda elektrikler de uyarsa.....hayırlısı canım
canım ne iş yapıyordun sen bebeğini de yanında götürebileceksen ne kadar güzellben yaklaşık 2 ay sonra geri döneceğim işime bebeğimle birlikte buradada ona bir oda hazırlıyorum canım evde toparlayınca kendimizi birlikte gidip gelicezz.....çıkarken de kafama göree son 1 ay gelmem herhalde...
evet canım araştırmuştık gitmeden önce bakalım şimdiki doktoru beğenmezsek ararım diğer doktorumu nereye gittiyse oraya gideriz artık.sen jale hanıma gidiyodun dimi nasıl oranın fiyatları doğum hakkında bilgin varmı?
canım ne iş yapıyordun sen bebeğini de yanında götürebileceksen ne kadar güzell
oo ne güzlll kendi işinse tabiki 32 haftada ayrılman mantıklı değil :))) ne güzel çok şanslısınız ikinizde tabiiikuşum kendi iş yerim benim ...burada beraber olacağız ortam zaten ona uygunyerimsenibenburdada oda yapacağım iştee....bakacağım bebeğime yardıımcımız olacak hem bebiş hem işgötüracem ilk zamanlar annemde gidip gelecek bebişim küçükken kimsenin kucağına vermemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?