aaa bak o aklıma gelmez benim ben olsam hemen yerleştiririm beklemek gerekirmi öyleekızlar bugün bebeğimin odasını boşalttım ıvır zıvır ne çokmuş biyerlere sığdırmaya çalıştım işte bi ütü masasıyla çamaşır askısı kaldı onlarada biyer buluyum bitiyo. odasıda haftaya gelir sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar yerleştirmek için ne kadar bekleyim yani ne kadar havalandırıyım mobilyaları sizce
kızlar bugün bebeğimin odasını boşalttım ıvır zıvır ne çokmuş biyerlere sığdırmaya çalıştım işte bi ütü masasıyla çamaşır askısı kaldı onlarada biyer buluyum bitiyo. odasıda haftaya gelir sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar yerleştirmek için ne kadar bekleyim yani ne kadar havalandırıyım mobilyaları sizce
aaa bak o aklıma gelmez benim ben olsam hemen yerleştiririm beklemek gerekirmi öylee
doğrudurr neyse ki oda almadım yoksa yerleştirirdim hemenn kaydirigubbakcemile3ben öyle duymuştum biraz mobilya kokusunun çıkması gerekiyomuş sanırım
ne güzel canımmç. bende kendime hiçbirşey almadım dahaa offf sanki yetiştiremiyecekmişim gibi geliyorr eksikleribenim bu haftasonu 2 hafta olucak yavaş yavaş yerleştircem sonra hepsinin toplu resmini eklicem bi tek lambası kaldı herşeyi bitti halısını ve perdesinide hallettim erkenden bitsin istiyorum daha kendime hiç bişy almadım ama.
benim bu haftasonu 2 hafta olucak yavaş yavaş yerleştircem sonra hepsinin toplu resmini eklicem bi tek lambası kaldı herşeyi bitti halısını ve perdesinide hallettim erkenden bitsin istiyorum daha kendime hiç bişy almadım ama.
oo ne güzlll kendi işinse tabiki 32 haftada ayrılman mantıklı değil :))) ne güzel çok şanslısınız ikinizde tabiii
bekle biraz kokusu çıksın yoksa o koku kıyafetlerine de sinerkızlar bugün bebeğimin odasını boşalttım ıvır zıvır ne çokmuş biyerlere sığdırmaya çalıştım işte bi ütü masasıyla çamaşır askısı kaldı onlarada biyer buluyum bitiyo. odasıda haftaya gelir sabırsızlıkla bekliyorum
teşekkürler şekerimselma maşallah tatlım ne güzel olmuşsun
bırakılmaz tabi canım başkasının işi değilki bırakasın kendi işini kime gğvenip emanet ediceksin kızınla beraber çalışırsın işte oh onlar büyüncede çekersin elini onlar ilgilenirler artık:))evet kuşummm ama inan aslında o kadr çok zorluğu var ki...çok kafam karışıyor yani büyük sorumluluk ..bazen bunalıyorummm ne buradan vazgeçebiliyorum ne bebişimdenn.burayı bırakırsam yıllarımın emeği silinir bırakmazsam bebişim ne olcak bende dedim getireyim yanıma zaten ortam müsait..öyle yapacağız bakalımm...
merhaba arkadaşlar... ben birden ağırlaşmaya başladım.. hemen yoruluyorum, uyuyamıyorum, bir halsizlik bi bitkinlik..ay birkaç gündür hiç iyi hissetmiyorum kendimi
selma kız o göbek ne maşallahhhh kızımızaa benimkide kocaman oldu yawfff akşama çekeyim bende özendimmm
geçmiş olsun canımm artık olacak şeyler bunlarrr ama ciddi bişey hissediyorsan eğer bi dr. a görün bence...merhaba arkadaşlar... ben birden ağırlaşmaya başladım.. hemen yoruluyorum, uyuyamıyorum, bir halsizlik bi bitkinlik..ay birkaç gündür hiç iyi hissetmiyorum kendimi
selmmaa koca göbiş koca göbişşş.......lülülülülülü
şimdi gör bide beniii yumurta yutmuş yılan oldum artıkkkk bayanssulusmile bayanssulusmilesen neydin fındık yutmuş solucan mı delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?