2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bugün bebeğimin odasını boşalttım ıvır zıvır ne çokmuş biyerlere sığdırmaya çalıştım işte bi ütü masasıyla çamaşır askısı kaldı onlarada biyer buluyum bitiyo. odasıda haftaya gelir sabırsızlıkla bekliyorum
kızlar yerleştirmek için ne kadar bekleyim yani ne kadar havalandırıyım mobilyaları sizce

aaa bak o aklıma gelmez benim ben olsam hemen yerleştiririm beklemek gerekirmi öylee

cnm bana mobilyacı 2 hafta dedi

benim bu haftasonu 2 hafta olucak yavaş yavaş yerleştircem sonra hepsinin toplu resmini eklicem bi tek lambası kaldı herşeyi bitti halısını ve perdesinide hallettim erkenden bitsin istiyorum daha kendime hiç bişy almadım ama.

ne güzel canımmç. bende kendime hiçbirşey almadım dahaa offf sanki yetiştiremiyecekmişim gibi geliyorr eksikleri

maşallah canım ne güzel bitek yerleştirmen kalmış benim oda gelicek havalanıcak perde dikilcek halı alıncak daha çok işim var galiba
aynen bende kendime bişey almadım kızımın eksiklerini bi tamamlayım ondan sonra kendimi düşüncem :)

oo ne güzlll kendi işinse tabiki 32 haftada ayrılman mantıklı değil :))) ne güzel çok şanslısınız ikinizde tabiii

evet kuşummm ama inan aslında o kadr çok zorluğu var ki...çok kafam karışıyor yani büyük sorumluluk ..bazen bunalıyorummm ne buradan vazgeçebiliyorum ne bebişimdenn.burayı bırakırsam yıllarımın emeği silinir bırakmazsam bebişim ne olcak bende dedim getireyim yanıma zaten ortam müsait..öyle yapacağız bakalımm...

merhaba arkadaşlar... ben birden ağırlaşmaya başladım.. hemen yoruluyorum, uyuyamıyorum, bir halsizlik bi bitkinlik..ay birkaç gündür hiç iyi hissetmiyorum kendimi

bekle biraz kokusu çıksın yoksa o koku kıyafetlerine de siner
selma maşallah tatlım ne güzel olmuşsun
teşekkürler şekerim
bırakılmaz tabi canım başkasının işi değilki bırakasın kendi işini kime gğvenip emanet ediceksin kızınla beraber çalışırsın işte oh onlar büyüncede çekersin elini onlar ilgilenirler artık:))
merhaba arkadaşlar... ben birden ağırlaşmaya başladım.. hemen yoruluyorum, uyuyamıyorum, bir halsizlik bi bitkinlik..ay birkaç gündür hiç iyi hissetmiyorum kendimi

bazen bendede oluyo da genelde aktifim. ağırlaşman normalde salma kendini işlerini dinlene dinlene yap fazla yorma kendini ama tembellikde yapma daha çok hantallaşırsın

geçmiş olsun canımm artık olacak şeyler bunlarrr ama ciddi bişey hissediyorsan eğer bi dr. a görün bence...

bazen bendede oluyo da genelde aktifim. ağırlaşman normalde salma kendini işlerini dinlene dinlene yap fazla yorma kendini ama tembellikde yapma daha çok hantallaşırsın[/QUOTE]

doğru diosun canım..zaten bir saldınmı devamı geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…