bekle biraz kokusu çıksın yoksa o koku kıyafetlerine de siner
teşekkürler şekerim
bırakılmaz tabi canım başkasının işi değilki bırakasın kendi işini kime gğvenip emanet ediceksin kızınla beraber çalışırsın işte oh onlar büyüncede çekersin elini onlar ilgilenirler artık:))
öyle kuşum benimm inşallah bir büyüdüğümüzü görsem inşaalah sakin olur yoksa yandık.zaten ben o doğunca kk ya zor takılırım artıkk..bir iş bir o....anammmeyvahedigeldismileçok endişeliyim belirsizlik ne kötü bir şey ne yaşayacağımızı bilmiyoruzz......
bazen bendede oluyo da genelde aktifim. ağırlaşman normalde salma kendini işlerini dinlene dinlene yap fazla yorma kendini ama tembellikde yapma daha çok hantallaşırsın
delikafadulden delikafadulden face dekini görmüştüm en son ondan sonra eklemedin başka dimişimdi gör bide beniii yumurta yutmuş yılan oldum artıkkkk bayanssulusmile bayanssulusmile
bazen bendede oluyo da genelde aktifim. ağırlaşman normalde salma kendini işlerini dinlene dinlene yap fazla yorma kendini ama tembellikde yapma daha çok hantallaşırsın
delikafadulden delikafadulden face dekini görmüştüm en son ondan sonra eklemedin başka dimi
doğru diosun canım..zaten bir saldınmı devamı geliyor..
aaayyy yesinlerr onuuukocaman oldu kızım teyzesizilli kızım benim yaa
şimdi gör bide beniii yumurta yutmuş yılan oldum artıkkkk bayanssulusmile bayanssulusmile
:)) mersi şekerimselma çırpı bacaklarını gösterip sinir ediyorsunalsanaalsanasmile bizi zilli bune zayıflık ben oldum iyice dombili şaka bir yana maşallahın var selma taş gibisın gr fazlan yok gerçekten.ben beşiği 2 hafta sonra yerleştiricem anca havalanır cmts geldi bizimde mart ayının başında anneannesiylede alışverişi tamamlayalım yerleştiririz
yok ondan sonraa başkaa bi nişanda çekindiğim var ondada elbisemden pek belli değil ama yüzüm kocaman dur nasıl eklioduk atayım buraya onu atabilirsem[/QUOTE]evet tatlım zorlu günler bizleri bekliyo artık tembellik yapmak yok vücüdümuzu böyle alıştırmamak lazım:))
aaayyy yesinlerr onuuu
delü kızlarrr.........laelaelaelaelae
merhaba arkadaşlar... ben birden ağırlaşmaya başladım.. hemen yoruluyorum, uyuyamıyorum, bir halsizlik bi bitkinlik..ay birkaç gündür hiç iyi hissetmiyorum kendimi
kızlar bu arada anne bebek fuarı bugun başladı..bilginiz olsun...istanbul için duyurulur..:))
ImageShack® - Online Media Hosting eklede bakayım onu görmedim ben bu adrese yüklüyosun önce:)) mersi şekerim
yok ondan sonraa başkaa bi nişanda çekindiğim var ondada elbisemden pek belli değil ama yüzüm kocaman dur nasıl eklioduk atayım buraya onu atabilirsem
kızlar bende bugün elbise giydim görseniz çok komik göbek top gibi öyle sivri ki eteğimi kaldırıyor öndennn.....benim popoyu bir dikiyorrr.........-tatlicadiarzu-
ImageShack® - Online Media Hosting eklede bakayım onu görmedim ben bu adrese yüklüyosun önce:)) mersi şekerim
yok ondan sonraa başkaa bi nişanda çekindiğim var ondada elbisemden pek belli değil ama yüzüm kocaman dur nasıl eklioduk atayım buraya onu atabilirsem
ImageShack® - Online Media Hosting eklede bakayım onu görmedim ben bu adrese yüklüyosun önce
ay çok zayıf bu kız ya 45 le hamile kaldı hala kilodan bahsediyo delikafadulden
delikafadulden delikafadulden face dekini görmüştüm en son ondan sonra eklemedin başka dimi
doğru diosun canım..zaten bir saldınmı devamı geliyor..
kızımm 45 ile hamile kaldım şimdi 58,5 olmuşum hahaaaaa kıskanmaaa kızıımmm beniii alsanaalsanasmile[/QUOTE]ImageShack® - Online Media Hosting eklede bakayım onu görmedim ben bu adrese yüklüyosun önce
ay çok zayıf bu kız ya 45 le hamile kaldı hala kilodan bahsediyo delikafadulden
evet tatlım zorlu günler bizleri bekliyo artık tembellik yapmak yok vücüdümuzu böyle alıştırmamak lazım:))
aaa ekleyemedimm Imageshack - vil1.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?