2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olumunekankayizsmile

şimdi gör bide beniii yumurta yutmuş yılan oldum artıkkkk bayanssulusmile bayanssulusmile
delikafadulden delikafadulden face dekini görmüştüm en son ondan sonra eklemedin başka dimi
bazen bendede oluyo da genelde aktifim. ağırlaşman normalde salma kendini işlerini dinlene dinlene yap fazla yorma kendini ama tembellikde yapma daha çok hantallaşırsın

doğru diosun canım..zaten bir saldınmı devamı geliyor..[/QUOTE]

evet tatlım zorlu günler bizleri bekliyo artık tembellik yapmak yok vücüdümuzu böyle alıştırmamak lazım:))

selma çırpı bacaklarını gösterip sinir ediyorsunalsanaalsanasmile bizi zilli bune zayıflık ben oldum iyice dombili şaka bir yana maşallahın var selma taş gibisın gr fazlan yok gerçekten.ben beşiği 2 hafta sonra yerleştiricem anca havalanır cmts geldi bizimde mart ayının başında anneannesiylede alışverişi tamamlayalım yerleştiririz

delikafadulden delikafadulden face dekini görmüştüm en son ondan sonra eklemedin başka dimi

doğru diosun canım..zaten bir saldınmı devamı geliyor..

evet tatlım zorlu günler bizleri bekliyo artık tembellik yapmak yok vücüdümuzu böyle alıştırmamak lazım:))[/QUOTE]
yok ondan sonraa başkaa bi nişanda çekindiğim var ondada elbisemden pek belli değil ama yüzüm kocaman dur nasıl eklioduk atayım buraya onu atabilirsem

:)) mersi şekerim
evet tatlım zorlu günler bizleri bekliyo artık tembellik yapmak yok vücüdümuzu böyle alıştırmamak lazım:))
yok ondan sonraa başkaa bi nişanda çekindiğim var ondada elbisemden pek belli değil ama yüzüm kocaman dur nasıl eklioduk atayım buraya onu atabilirsem[/QUOTE]
ImageShack® - Online Media Hosting eklede bakayım onu görmedim ben bu adrese yüklüyosun önce
aaayyy yesinlerr onuuu

delü kızlarrr.........laelaelaelaelae

ay çok zayıf bu kız ya 45 le hamile kaldı hala kilodan bahsediyo delikafadulden

merhaba arkadaşlar... ben birden ağırlaşmaya başladım.. hemen yoruluyorum, uyuyamıyorum, bir halsizlik bi bitkinlik..ay birkaç gündür hiç iyi hissetmiyorum kendimi

hemen hemen hepimizde başladı onlar canım hepimiz bıraksak bi yatıcaz bi daha kalkmıcaz.

gece uykularının düzeni artık bendede yok midem uyutmuyo benide bi kaç gündür gece bulantıları başladı oda fazla yanma ve ekşimeden oluyo.

kızlar bende bugün elbise giydim görseniz çok komik göbek top gibi öyle sivri ki eteğimi kaldırıyor öndennn.....benim popoyu bir dikiyorrr.........-tatlicadiarzu-

kızlar bu arada anne bebek fuarı bugun başladı..bilginiz olsun...istanbul için duyurulur..:))

ya CNR'ın takviminde gözükmüyor nette de çok bilgi yok, ben biraz şüpheye düştüm ,bir de benim arge şeker meker diye hep davetiye gelir fuarlardan bundan gelmedi acaba olmycak mı diyorum sen davetiye falan gördün mü?
boş yere gidip de gelmek istemiyorum

yok ondan sonraa başkaa bi nişanda çekindiğim var ondada elbisemden pek belli değil ama yüzüm kocaman dur nasıl eklioduk atayım buraya onu atabilirsem
ImageShack® - Online Media Hosting eklede bakayım onu görmedim ben bu adrese yüklüyosun önce

ay çok zayıf bu kız ya 45 le hamile kaldı hala kilodan bahsediyo delikafadulden[/QUOTE]

evet yaaaalsanaalsanasmilebir de hala kiloo ..onlar sende kalsın daha iyibenceee

şu fotonuda görelim hadii:dance:

ay çok zayıf bu kız ya 45 le hamile kaldı hala kilodan bahsediyo delikafadulden[/QUOTE]
kızımm 45 ile hamile kaldım şimdi 58,5 olmuşum hahaaaaa kıskanmaaa kızıımmm beniii alsanaalsanasmile

evet yaaaalsanaalsanasmilebir de hala kiloo ..onlar sende kalsın daha iyibenceee

şu fotonuda görelim hadii:dance:[/QUOTE]

kalsa iyi olur gerçekten çok zayıf

doğru diosun canım..zaten bir saldınmı devamı geliyor..

evet tatlım zorlu günler bizleri bekliyo artık tembellik yapmak yok vücüdümuzu böyle alıştırmamak lazım:))[/QUOTE]

bak bakk diyene bakk 25 günlük çalışmayı nasıl yapsamda 10 güne düşürsem diye uğraşıyor sabah servisi kaçırmalar uyumalarrsositososito sonrraaaaaa
tembellik yokk baakklaelaelaelaelae

kızımm 45 ile hamile kaldım şimdi 58,5 olmuşum hahaaaaa kıskanmaaa kızıımmm beniii alsanaalsanasmile[/QUOTE]

ne kıskancam bee cin ayşe hıhhalsanaalsanasmile

bak bakk diyene bakk 25 günlük çalışmayı nasıl yapsamda 10 güne düşürsem diye uğraşıyor sabah servisi kaçırmalar uyumalarrsositososito sonrraaaaaa
tembellik yokk baakklaelaelaelaelae[/QUOTE]

ama sadece 1 kez kaçırdım yaaabilmiyorumkismile ama onun dışında aktifim yani görüyosun sen:)) hem ben çalışmasamda evde durup yatmamki gezerim ohh tembel diyyilim tamammıalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…