selmaa gönderdiğin link bende açılmıo neden bende senin gibi yüklemek istiyorum bi tanede daha var onuda koyucam amaa
esra çok şeker olmuşsun maşallah...
selma sen de çok iyi görünüyorsun, fitsin maşallah...
bu arada bebeklerinize de maşallah :))
hemen hemen hepimizde başladı onlar canım hepimiz bıraksak bi yatıcaz bi daha kalkmıcaz.
gece uykularının düzeni artık bendede yok midem uyutmuyo benide bi kaç gündür gece bulantıları başladı oda fazla yanma ve ekşimeden oluyo.
teşekkür ederimm canım ee senin fotonu göremedim ben hiççipeknil kullanıcısından alıntı
esra çok şeker olmuşsun maşallah...
selma sen de çok iyi görünüyorsun, fitsin maşallah...
bu arada bebeklerinize de maşallah :))
bakalımmı bizde ama eteğini kaldır öyle bakalım delikafadulden delikafadulden
Imageshack - vil2.jpg bak birde bu var ama elbiseden dolayı göbişim belli olmuyor pek akşama çekerimde koyarıum inş. ama yanaklarım a bak selmaa buraya geldiğimde böylemiydim benn kaydirigubbakcemile3
saol teyzesi sende koysana bizde sana maşallah diyelimm zaten sende esra gibi fındık yutmuş solucansın :))
o yanlış olmuşkafamçokkarıştıbenim kız popoyu dikiyor olcaktıdelikafadulden
bakamazsın ki bakamazsın kilaelaelaelaelae
bak bakk diyene bakk 25 günlük çalışmayı nasıl yapsamda 10 güne düşürsem diye uğraşıyor sabah servisi kaçırmalar uyumalarrsositososito sonrraaaaaa
tembellik yokk baakklaelaelaelaelae
öle tabeee orasıda bende sadece kendimi hamile sanıyorum bazen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3maşallah valla iyi görünüyosun :) hem hangimiz buraya geldiğinde böyleydiki delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ama sadece 1 kez kaçırdım yaaabilmiyorumkismile ama onun dışında aktifim yani görüyosun sen:)) hem ben çalışmasamda evde durup yatmamki gezerim ohh tembel diyyilim tamammıalsanaalsanasmile
öle tabeee orasıda bende sadece kendimi hamile sanıyorum bazen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tmm canım birdaha öyle yaparım gerçi az önce denedim öle ama açılmadı resim neyse bişi yanlış yapıomdur kesin gördün ise sorun yokesracım o linki direk yazı yazdığın yere yapıştırma üstte grafik ekle varya hani oraya yapıştırki resim direk açılsın
onu arada hatırlıyorum arada unutuyorumm nesiniz siz kimsiniz kuzummmm kaydirigubbakcemile3delikafadulden delikafadulden biz neyiz acaba delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?