2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selmaa gönderdiğin link bende açılmıo neden bende senin gibi yüklemek istiyorum bi tanede daha var onuda koyucam amaa

ben hafta sonları bile yatmıyorum vallahi en geç 9 ayaktayım bu yıllardır böyleydi hala böyle tabi ilerleyen haftalarda biraz daha ağırlaşırsam o zaman ytarım belki:))

esra çok şeker olmuşsun maşallah...
selma sen de çok iyi görünüyorsun, fitsin maşallah...

bu arada bebeklerinize de maşallah :))

aa evet evet birde mide yanmaları ve ekşimeleri aşırı derecede başladı..bundan sonra rahatlık yok galiba bize..

ipeknil kullanıcısından alıntı
esra çok şeker olmuşsun maşallah...
selma sen de çok iyi görünüyorsun, fitsin maşallah...

bu arada bebeklerinize de maşallah :))
teşekkür ederimm canım ee senin fotonu göremedim ben hiçç

Imageshack - vil2.jpg bak birde bu var ama elbiseden dolayı göbişim belli olmuyor pek akşama çekerimde koyarıum inş. ama yanaklarım a bak selmaa buraya geldiğimde böylemiydim benn kaydirigubbakcemile3

maşallah valla iyi görünüyosun :) hem hangimiz buraya geldiğinde böyleydiki delikafadulden delikafadulden delikafadulden

saol teyzesi sende koysana bizde sana maşallah diyelimm zaten sende esra gibi fındık yutmuş solucansın :))

sizden görüp özenmiyorum desem yalan olur valla, unutmayayım da bağlantı kablosunu getireyim işe, becerebilirsem yüklerim :))

ama ben pek fındık yutmuş solucan değilim artık, baya bir genişledim :))

bak bakk diyene bakk 25 günlük çalışmayı nasıl yapsamda 10 güne düşürsem diye uğraşıyor sabah servisi kaçırmalar uyumalarrsositososito sonrraaaaaa
tembellik yokk baakklaelaelaelaelae

ama sadece 1 kez kaçırdım yaaabilmiyorumkismile ama onun dışında aktifim yani görüyosun sen:)) hem ben çalışmasamda evde durup yatmamki gezerim ohh tembel diyyilim tamammıalsanaalsanasmile[/QUOTE]

evet her an seni gözlüyorum selma biri seni gözetliyorrr:1ninca:

esracım o linki direk yazı yazdığın yere yapıştırma üstte grafik ekle varya hani oraya yapıştırki resim direk açılsın

ama sadece 1 kez kaçırdım yaaabilmiyorumkismile ama onun dışında aktifim yani görüyosun sen:)) hem ben çalışmasamda evde durup yatmamki gezerim ohh tembel diyyilim tamammıalsanaalsanasmile

evet her an seni gözlüyorum selma biri seni gözetliyorrr:1ninca:[/QUOTE]

aman gözetleyen sen olduktan sonra rahatım yani senden zarr gelmez hatta eteğim olsa kaldırırdım delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ben resim mesim hiçibşi göremiyorum burdan..ekleyemiyorumda..bizim IT hiçbişiye izin vermiyor..herşey yasak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…