öle dimi am olsun bizim olacaklarya bizden çok enteresan insan inanamıyorhıı ağlayan zırlayan boklu çiçekler delikafadulden delikafadulden
bende çok merak ediyorum kaşı gözü kime benzeyecek diye sarışınmı kumralmı gözü ne renk olacak yaramaz huysuzmu nasıl nasıl olacakayy sabırsızlanıyorumm artıkkk nasıl bişey olacak kime benziyecek acaba emicek mi kusucak mı gece uyuyacakmı uyutmıyacakmııı sarılık olucak mı olmıcakmı ayy daha birsürü soru var kafamda akşlam eşimle doğum da nefes alma egzersizlkerine b aşladık çok zevkli kızlarrr görseniz sanki eşim doğuracakk benden daha ii yapıyor wallaa kaydirigubbakcemile3
öle tabi şişmeden bulanmadan babiş oluyorlar güya bizim kadar hakları oluyor offffffffffaaayyy daha neler neler cidden kustu üşüttümü çok ağlar sütüm mü az geliyor aşıları testleri şu gün bugünnn.........annaaammmm..............babalar seviyor vallahii...
erkek olmak varmış diyorum ben bazenkafamçokkarıştı
tekme neysede emzirme müthiş güzel bi duyguymuş elleriyle dokunur mutlu mtlu gülümsermiş o anı hayal edip duruyorum bendeevet erkek olmak gerekmiş ama ozamanda içimizde minik tekmelerini duyamıyacak hissedemiyecektik dimii?? annelik gibi var mı yaa allahımmm selma bende aldırsamm mı diyorum erkenden aklinialirimsmile çok sabırsızlanıyorum. birde normal doğıum istiyorum inadına gelmez benimkisi haaa
evett yaa ark kızı sürekli emerken bir eliylede annesinin saçlarını yüzünü okşardııı ufakkende göğdüne vururdu şap şapp kaydirigubbakcemile3öle dimi am olsun bizim olacaklarya bizden çok enteresan insan inanamıyor
bende çok merak ediyorum kaşı gözü kime benzeyecek diye sarışınmı kumralmı gözü ne renk olacak yaramaz huysuzmu nasıl nasıl olacak
öle tabi şişmeden bulanmadan babiş oluyorlar güya bizim kadar hakları oluyor offffffffff
tekme neysede emzirme müthiş güzel bi duyguymuş elleriyle dokunur mutlu mtlu gülümsermiş o anı hayal edip duruyorum bende:CüvCüv:
şekerden sonra başka bişey kalmıyo galiba son sıralar nts falan oluyo çatı muayenesi olucak bide. çokmu tuzlu yiyosun yada çokmu ayakta duruyosun neden şişiyoki ayakların
evett yaa ark kızı sürekli emerken bir eliylede annesinin saçlarını yüzünü okşardııı ufakkende göğdüne vururdu şap şapp kaydirigubbakcemile3
amann sende felaket tellalcısı gibii hemen kötü şeyleri yapıştırmasana şimdilik sadece güzel olanları düşünelim bizz ... k.validemin komşusunun 2 çocuğu var büyüğü6 yaşında diyorki ben 6 senedir uykusuzum diyorum soranlara o yüzden şimdi uyuduğun kar yoksa birdaha zor. hasta olur beklersin gece korkar gidersin üstü açıldımı acaba dersin derken sabah olur zaten dioo ama onda alışıomuş insan aklinialirimsmiledimi gece sabaha kadar uyuyamış gözlerimizden uyku akıyor olsa emzirip tam uyudu bende biraz kestireyim derken yeniden ağlamaya başlasa delikafadulden
valla gülüm doktor bu şişmenin neden olacağı testleri falan yaptı hiçbiriden bişey çıkmadı. benim hamilelikte böyle geçiyormuş. ee rahat hamilelik yok işte. benimde ayaklardan muzdarip olduk ne mide bulantım oldu ne kusmam bana da bu piyango çıktı işte. bir de kızım kıpır kıpır bazen canımı yakacak kadar hemde. doktor doğduktan sonrada böyle olur dedi yandık valla...
ya hani konuşmayı yeni öğrenen çocukla olurya sürekli soru sorarlar aynı onlar gibi benimde hiç tahammülüm yoktur böyle çok soru sorulmasına. akşam diyoki çay içelimmi bende pek çay sevmem ama eşlik ederim bilmiyorum istiyosan içelim dedim napalım içelimmi diyo:)) ölürmüsün öldürürmüsün delikafadulden
bizimkide aynı,hele sabahları evden çıkışı yokmu,çıldırtıyor beni,hayatım yeşil tşörtüm nerde,gri çorabımı bulamıyorum,benim tansiyonum mu yükseldi ölçsekmi,açım galiba ne yesek,hele dışarda yemek yiyceksek beni çıldırtıyo,bir kerede sen seç be adamvalla onlar gibi uzaktan seviceksin :) ben biliyorum benim eşim alır sever ağlayıncada selmaaa koş bu ağlıyo:)) bide biizmki çok soru soruyoya başlar sormaya niye ağlıyoki altımı pis karınımı acıktı biyeriim ağrıyo acaba hııı selma niye ağlıyoki selmaa delikafadulden delikafadulden
kesinlikle ya,çıkdıktan sonra geri girmiyorlar,hamileliğin tadını çıkarın biraz,dilimde tüy bitti söyliye söyliyeöyle tabiiiopuyorumnanaktan
ama şeytan dedirtiyor bazen iştee....
ayy ne acelecisiniz ben zaman yaklaştı diye stres oluyorum ellemeyin yavrucaklarııı..eyvahedigeldismile
canım sen kızınla nasıl başedicen alış şimdiden,ben eşime diyorum zaten anneliği senle tattım,acemi sayılmam benya hani konuşmayı yeni öğrenen çocukla olurya sürekli soru sorarlar aynı onlar gibi benimde hiç tahammülüm yoktur böyle çok soru sorulmasına. akşam diyoki çay içelimmi bende pek çay sevmem ama eşlik ederim bilmiyorum istiyosan içelim dedim napalım içelimmi diyo:)) ölürmüsün öldürürmüsün delikafadulden
amann sende felaket tellalcısı gibii hemen kötü şeyleri yapıştırmasana şimdilik sadece güzel olanları düşünelim bizz ... k.validemin komşusunun 2 çocuğu var büyüğü6 yaşında diyorki ben 6 senedir uykusuzum diyorum soranlara o yüzden şimdi uyuduğun kar yoksa birdaha zor. hasta olur beklersin gece korkar gidersin üstü açıldımı acaba dersin derken sabah olur zaten dioo ama onda alışıomuş insan aklinialirimsmile
bizimkide aynı,hele sabahları evden çıkışı yokmu,çıldırtıyor beni,hayatım yeşil tşörtüm nerde,gri çorabımı bulamıyorum,benim tansiyonum mu yükseldi ölçsekmi,açım galiba ne yesek,hele dışarda yemek yiyceksek beni çıldırtıyo,bir kerede sen seç be adam
kesinlikle ya,çıkdıktan sonra geri girmiyorlar,hamileliğin tadını çıkarın biraz,dilimde tüy bitti söyliye söyliye
canım sen kızınla nasıl başedicen alış şimdiden,ben eşime diyorum zaten anneliği senle tattım,acemi sayılmam ben
aman o koca kadın ne diim kayın validemin yanında eşim için o bakar ben uyurum napiim dedim ben uykusuzluğa dayanamazdım artoıık pek kalmadıdaa giderek hiç kalmıcak sanırımm sempatiksalakcinni hem ben alışkınım saolsun ark gelirler bize h.içi h.sonu farketmez en erken 3 te kalkarlar sonr auyu uyuyabilirsennnhe kadın onları anlatınca ona niye kızmıyosun da bana kızıyosun alsanaalsanasmile gerçekler bunlar allah allah sonra hayal kırıklığına uğrama dost acı söyler :))
inanılmaz güzel bişey,benim yiğenim yapıyo,ablamı bir sevişi var,aşkı sanki,o minicik elleriyle yüzünü okşuyorevett yaa ark kızı sürekli emerken bir eliylede annesinin saçlarını yüzünü okşardııı ufakkende göğdüne vururdu şap şapp kaydirigubbakcemile3
valla öyle canım,bırak vurmayı,yemeğini yediremedim geçen yiğenime,ye artık diye sesimi yükselttim,bir ağladı avaz avaz korktum vallakötü alışıyolar içerdeyken tekme dışardayken şaplak :)) sonra sende bitane vursan ığğğğ annem beni dövdü diye zırlamaya başlarlar delikafadulden
oda abartmış birazcık,elbette hastada olcaklar uyutmuycaklar ama çocuguna göre de değişir,bizim yiğenlerin sadece diş çıkardıkları dönemde gece uykuları olmazdı,evet kolay değil bebeklikleri ama 1 1.5 yaşından sonra daha rahat ediyorsunamann sende felaket tellalcısı gibii hemen kötü şeyleri yapıştırmasana şimdilik sadece güzel olanları düşünelim bizz ... k.validemin komşusunun 2 çocuğu var büyüğü6 yaşında diyorki ben 6 senedir uykusuzum diyorum soranlara o yüzden şimdi uyuduğun kar yoksa birdaha zor. hasta olur beklersin gece korkar gidersin üstü açıldımı acaba dersin derken sabah olur zaten dioo ama onda alışıomuş insan aklinialirimsmile
haklısın canım ne sıkıyorsa bizde durum tersi sanki ben şu yemeği yapayımmı diyorum sen bilirsin onu alayımmı sen istiyorsan şuraya gidelimmi istiyorsan offffffffffffffffff
ee bişiy soruyoruz hiç mi fikrin yok cinnet geçiriyorum terazi ikizler çekişmesi zannımca alsanaalsanasmile
insanı çileden çıkarıyolar yaa laelaelaelaelae laelaelaelaelaebizde de var oo eşim diyor akşama şunu yapalım ii yapalım diyorum gidiyorum yapıcaz mı diyorum yapmayalı mı diyor.. ee istemiyormusun diyorum sen istiyormusun diyor kaydirigubbakcemile3 bana farketmez yerim diyorum istersen başka bişey yapalım diyorr allahım yaaa aslında istiyor onu ama acaba adamların üzerinde çok mu baskı kuruyoruz nee korkudan rahatca ifade edemiyorlar kendilerini
aman o koca kadın ne diim kayın validemin yanında eşim için o bakar ben uyurum napiim dedim ben uykusuzluğa dayanamazdım artoıık pek kalmadıdaa giderek hiç kalmıcak sanırımm sempatiksalakcinni hem ben alışkınım saolsun ark gelirler bize h.içi h.sonu farketmez en erken 3 te kalkarlar sonr auyu uyuyabilirsennn
inanılmaz güzel bişey,benim yiğenim yapıyo,ablamı bir sevişi var,aşkı sanki,o minicik elleriyle yüzünü okşuyor
valla öyle canım,bırak vurmayı,yemeğini yediremedim geçen yiğenime,ye artık diye sesimi yükselttim,bir ağladı avaz avaz korktum valla
oda abartmış birazcık,elbette hastada olcaklar uyutmuycaklar ama çocuguna göre de değişir,bizim yiğenlerin sadece diş çıkardıkları dönemde gece uykuları olmazdı,evet kolay değil bebeklikleri ama 1 1.5 yaşından sonra daha rahat ediyorsun
geçdiğimiz pazar yine çıkıp bebeğimize ciciler aldıktan sonra yemeğimizi yemeye gittik,sınırsız alternatif var,her seferinde seçimi bana bıraktırır,bende kızdım off yeter artık hayatım ne yemek istiyorsan onu yiyelim,neden hep ben seçiyorum dedim,sen seçince iyide olsa kötüde olsa ben yerim ama benim seçimim kötü olunca sen yemezsin hem aç kalır birde o sinirle beni fırçalarsın dedi,adamlarda haklılar bir yerde :)bizde de var oo eşim diyor akşama şunu yapalım ii yapalım diyorum gidiyorum yapıcaz mı diyorum yapmayalı mı diyor.. ee istemiyormusun diyorum sen istiyormusun diyor kaydirigubbakcemile3 bana farketmez yerim diyorum istersen başka bişey yapalım diyorr allahım yaaa aslında istiyor onu ama acaba adamların üzerinde çok mu baskı kuruyoruz nee korkudan rahatca ifade edemiyorlar kendilerini
wallaha mıı böle de canımı yee ya bir kiişde aman korkma gece uyursun rahat olursun demedi yaaa bu ne herkez mi şikayetçi olurrrinanılmaz güzel bişey,benim yiğenim yapıyo,ablamı bir sevişi var,aşkı sanki,o minicik elleriyle yüzünü okşuyor
valla öyle canım,bırak vurmayı,yemeğini yediremedim geçen yiğenime,ye artık diye sesimi yükselttim,bir ağladı avaz avaz korktum valla
oda abartmış birazcık,elbette hastada olcaklar uyutmuycaklar ama çocuguna göre de değişir,bizim yiğenlerin sadece diş çıkardıkları dönemde gece uykuları olmazdı,evet kolay değil bebeklikleri ama 1 1.5 yaşından sonra daha rahat ediyorsun
kaydirigubbakcemile3 orasıda doğru wallaa kaydirigubbakcemile3geçdiğimiz pazar yine çıkıp bebeğimize ciciler aldıktan sonra yemeğimizi yemeye gittik,sınırsız alternatif var,her seferinde seçimi bana bıraktırır,bende kızdım off yeter artık hayatım ne yemek istiyorsan onu yiyelim,neden hep ben seçiyorum dedim,sen seçince iyide olsa kötüde olsa ben yerim ama benim seçimim kötü olunca sen yemezsin hem aç kalır birde o sinirle beni fırçalarsın dedi,adamlarda haklılar bir yerde :)
evet ya bende öyleyim,çocuk gibiyim mızmızın teki,ya bu hamilelik beni feci etkiledi,eskiden taş gibi dururdum,şimdi ota b.ka ağlıyorum,aceyip uyumlu uysal biri oldum,biri kötü bişeyde yapsa,olsun oda can,bişey olmaz demeye başladım,tekni bir istisna var kaynanam :)hoş seninde farkın yokki sende ağlayarak yaptırıyosun istediklerini unuttum sanma bi muz için ne kadar ağladığını delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?