2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızım siz daha ne istiyorsunuz korkutmuşunuz kocalarınızııı onlarda seslerini çıkaramıyorlar işteeyaazzıkk yyaaaa..hekle bizim selma şamar oğlanı yapmış vallahi.......
ay ay diyene bak dinime söven müslüman olsadelikafadulden delikafadulden
harbi ne çok korkutmuşuz yaadelikafadulden

ıyy sorma kaç gündür arıyo bende kapatıyorum dün akşamda eşime şikayet etmiş arıyorum meşgule atıyo demiş:)) kaynanalara ölümm:lepi:

wallaha mıı böle de canımı yee ya bir kiişde aman korkma gece uyursun rahat olursun demedi yaaa bu ne herkez mi şikayetçi olurrr
ablamın oğlu saat 6 30da uyanır,ama ablamda zaten işe gitmek için o saatte uyandığı için çok sorun olmuyor,annem 7 30da orda olur her sabah,ablamlar gider,annem kahvaltısını yaptırır,sabahları emmiyo artık,9da uyutulur,11de uyanır,annem de tv izler,bize bişeyler örer,kalkar altı değişir,meyvesi yedirilir,oynatılır,saat 1.30da öğle yemeği yedirilir,sonra tekrar uyutulur 2gibi,ögleden sonra en az 1 en fazla 3 saat uyur(eğer o gün banyo yaptırıldıysa 3 saate yakın uyur)sonra 4de ablam geliyor,süt izni devam ettiği için erken çıkıyor işden,sonra emer tosuncuk,annesiyle oynar,babasıyla abisi gelir onlarla oynar,gece 11gibi uyur genelde,bir kez emmek için kalkar,ablam artık gece sütü vermeye başlıycak,20gün sonra yaşına giriyor,sadece diş çıkardığı zamanlar 2 3 gece uyutmaz,annem o zamanlar ablamda kalır,ablam uyur,annem gece bebeğe bakar,işde bizimkinin hikayesi böyle kızlar

iyimiş sizinki maşallah yaa

şeyde olmuyor değil,sen 3 saatte zar zor uyutursun,yatağına koyarsın 5 dk geçmez uyanır :)ama bu öyle sık sık yaşanan bir durum değil,genelde gün içinde en az 3 saate yakın uyur,evin işini yaparsın,kendinle ilgilenirsin,sadece evde kimse yokken duşa giremezsin,çünkü sen duşdayken uyanabilir,ben yatıyorum anne 52 dk sonra kalkcam diye garantisi yok

oyy maşallah o zaman onaaa inş. bizimkide böyler olurr diyeyim

sen tecrübelisin ne güzel bizde hiç bebek yok çok acemiyim yaa

AYNEN ne istediğimiz belli olmuyo adamlar da haklı

seninikinin derdini annesi değil annane çekiyor, hastayken o baksın yemeğini o yedirsin oh ne güzelkaydirigubbakcemile3
kızlar ben kaçar öğleden sonra görüşürüzz
görşrz fıstık, bu havada fırsat varsa öğle yemeğine dışarı çıkmak lazımolumunekankayizsmile

ben 4yaşında teyze oldum :)büyük ablam hemşire oldugu için sadece hafta sonları alırdı yiğenimi,gece nöbetleri çok olurdu,o büyüdü,küçük ablamın bebeği geldi 2001 de,2002 de abimin bebeği geldi,(bunlara hep bizim evde bakıldı)
benim düğünümde abimlerin 2.bebeği oldu,küçük ablamda hamileydi :)küçük ablamınki 5aylıkkende ben hamile kaldım,evimiz hiç bebeksiz olmadı bizim

hey maşallah siz baya baya geniiiş bi aile olmuşsunuz ne güzel bizim ilk bebeğimiz olucak

ne güzel ya küçük kardeş olanlara hep özenmişimdir zaten, tecrübe desen var, öen desen var

mız mıızz mızzzlaelaelaelaelae
oohhh bu cidden iyiymiş benim kız hiç böyle değildi annemin canı çıkıyordu vallahi...geceleride 2 saatte bir kalkıp emmdi 13 aya kadar sersem gibi oluyordum ama değer en azındançok iyi anne sütü aldıı...

tecrübeye çok gerek yok ki kuşumm..her çocuk kendine özgüü..onlar nasıl isterlerse öyle oluyor yaniii....

hey maşallah siz baya baya geniiiş bi aile olmuşsunuz ne güzel bizim ilk bebeğimiz olucak
evet 4 çocuk,7.torun geliyor :)hiç kız yok ama,benimki kız olsaydı ilk kız torun olcakdı

ne güzel ya küçük kardeş olanlara hep özenmişimdir zaten, tecrübe desen var, öen desen var
en çok ünide bunun avantajını yaşadım,o zamana kadar ekmeğe gönderilen,su getirtilen çocukdum,abim kıskanç,evin küçüğü olcağına iti ol der kızdırırdı beni,ama ünide 5sene kraldım,ohh abi para gönderir,ablalar gönderir,anne baba gönderir,biri leptop alır,biri fotograf makinesi,süperdi o günler :)

ne bileyim kız bebek bakımıyla ilgili hiçbişey bilmiyorum ya korkuorum bazen bakabilirmiyim diye

bizim ailede böyle kalabalık ....ama en yakın bana annem ben 16 yaşndayken kardeşimi dünyaya getirdi o kadar güzeldi ki herşeyy
bana küçük annesi diyorlardıı....çok gezdirdim onu hiç bırakamazdım çok da uyumlu bir bebekti yer içer uyur....ammaaa kızımm hiç öyle olmaddıı... şimdi dua ediyorum bu kızım kardeşimin bebekliğine benzesin diyeee..............

meraba kızlar nasılsınız bakalım
ay ben bugün çok aç uyandım sanki günlerdir yemek yemiyomuşum gibi :))) kalkar kalkmaz tatlı bişeyler yemek istedim. kuzumda acıkmıştır çok

evet herşeyi onlar belirliyor,bu bebişin abisi havale geçirdi 4yıl,10aylıkken başladı,5yaşına kadar,bizim hayatımız mahvoldu,halen ağlıyorum düşündükçe,elimizde bembeyaz bez gibi kalırdı,haftalarca hastane de yatardık,bu istisnai ve çok kötü bir durum,allah kimseye vermesin,allahdan sıkıntılı bir durumu yok artık,sadece fazla şımarık büyüdü,her istediği yapıldı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…