2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne bileyim kız bebek bakımıyla ilgili hiçbişey bilmiyorum ya korkuorum bazen bakabilirmiyim diye

eee bakarsın kuşum altını temizleyip gazını çıkaramayacakmısın...sonrasını doktorlarda yönlendiriyor ne kadar emzireceksin hangi ayda hangi besine geçeceksin ne kadar vereceksin hep yönlendiriyorlar ee nette elimizin altındaaa....yaparsın kuşum eee az çok annen teyzen çevrendekilerde fikir verirler.........yardım ederler...

annem de diyor ki sen yap sezeryanını 2 gün ayağa geç kalkıver boşver bakanın var atlatırız o iki üç günü diyor.sen böyle rahat hissedeceksen sezz..ol diyor..bu destek bile o kadar rahatlatıyor ki insanıı..kayınvalidemin okonuda hakkını yemem 40 kalıp bakmıştı bana yatağıma taşıdı kahvaltımı yemeğimi....ama 40 gün bana baayy geldiikafamçokkarıştı o ayrıı.........her gün annemi çağırdımmmm yinede kadın gece 12 de gidiyordu kızım yarınlık gelmiyetyim yada öğlen gelirim diyordu yüzüm düşüyordu hemen..sabah bir kalkıyordum 8 de ağlayarak nolur anne gel diyeee...opuyorumnanaktan
anne olmuşum annesiz yapamıyorum kaynanaya geçmiyor ki nazz....:sinifsinif:

benle büyük ablamın arasında 18yıl var,annem gibidir canım ya :)
herkese merhaba...
merhaba hoşgeldin

meraba kızlar nasılsınız bakalım
ay ben bugün çok aç uyandım sanki günlerdir yemek yemiyomuşum gibi :))) kalkar kalkmaz tatlı bişeyler yemek istedim. kuzumda acıkmıştır çok
merhaba canım hoşgeldin,benim de evde yiyecek bişey yok,çokda tembelim,sabah üstün körü toz aldım,10saat dinlenirim artık,sen yap sana yemeğe gelim özlem :)

gel canım gel canın ne istiyosa yapıyım şekerim :))

nasılsınız kızlar niveanın şampuanını alcam fikri olan var mı

yaa kızlar ben mobilya takımımı aldım ama park yatak ta almak istiyorumm..
park yatak alan var mı, şöyle uygun fiyata kullanışlı bişey olsun istiyorummm...çok şey mi istiyorum kiii:teselli:

sağol bacıım diğer bacılara hatır sormaya geldik nasıl gidiyo inşallah iyidir herkesin bebişi .. allah hepimizin bebesini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bacılarım ...
ömrüm nerdesin kız görüşemiyoz ne zamandır nasılsın canımm oğluş büyüdümü

geçmişi okudum ,bebek muhabbetleri ne güzel,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ,tabii zamanında olsun,zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum,acaba ne zaman gelcek,doğduğunda nasıl olcak,ne zaman acıkacak,ne zaman ağlayacak...vs.vs...çok garip bir duygu...

nasılsınız kızlar niveanın şampuanını alcam fikri olan var mı
ben henüz hiç bakım ürünü almadım tuğbaa...inan hiç bir fikrim yok ama arkadaşım yeni doğum yaptı aventin şampuanını kullanıyormuş, çok ta memnunn..

aaayy devrimcim o da beni şimdi anne gözüyle görüyor herşeyini banasorar danışır...giyim tarzını beraber belirlerizz....şimdi o benim bebeğim için heyecanlanıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…