ne bileyim kız bebek bakımıyla ilgili hiçbişey bilmiyorum ya korkuorum bazen bakabilirmiyim diye
benle büyük ablamın arasında 18yıl var,annem gibidir canım ya :)bizim ailede böyle kalabalık ....ama en yakın bana annem ben 16 yaşndayken kardeşimi dünyaya getirdi o kadar güzeldi ki herşeyy
bana küçük annesi diyorlardıı....çok gezdirdim onu hiç bırakamazdım çok da uyumlu bir bebekti yer içer uyur....ammaaa kızımm hiç öyle olmaddıı... şimdi dua ediyorum bu kızım kardeşimin bebekliğine benzesin diyeee..............
merhaba hoşgeldinherkese merhaba...
merhaba canım hoşgeldin,benim de evde yiyecek bişey yok,çokda tembelim,sabah üstün körü toz aldım,10saat dinlenirim artık,sen yap sana yemeğe gelim özlem :)meraba kızlar nasılsınız bakalım
ay ben bugün çok aç uyandım sanki günlerdir yemek yemiyomuşum gibi :))) kalkar kalkmaz tatlı bişeyler yemek istedim. kuzumda acıkmıştır çok
selamün aleyküm bacılar biz geldik buyur eden yokmu :CüvCüv:
selamün aleyküm bacılar biz geldik buyur eden yokmu :CüvCüv:
ve aleykümm selammm...selamün aleyküm bacılar biz geldik buyur eden yokmu :CüvCüv:
hoşgeldin sefalar getirdin boncuk bura senin evin ne buyur bekliyon gir içeri otur baş köşeye :)
hoşgeldin sefalar getirdin boncuk bura senin evin ne buyur bekliyon gir içeri otur baş köşeye :)
benle büyük ablamın arasında 18yıl var,annem gibidir canım ya :)
merhaba hoşgeldin
merhaba canım hoşgeldin,benim de evde yiyecek bişey yok,çokda tembelim,sabah üstün körü toz aldım,10saat dinlenirim artık,sen yap sana yemeğe gelim özlem :)
ve aleykümm selammm...
naber boncuk??nasıl oldun geçenlerde ağrım var filan diyodunnn
ömrüm nerdesin kız görüşemiyoz ne zamandır nasılsın canımm oğluş büyüdümüsağol bacıım diğer bacılara hatır sormaya geldik nasıl gidiyo inşallah iyidir herkesin bebişi .. allah hepimizin bebesini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bacılarım ...
sağol bacıım diğer bacılara hatır sormaya geldik nasıl gidiyo inşallah iyidir herkesin bebişi .. Allah hepimizin bebesini hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bacılarım ...
ben henüz hiç bakım ürünü almadım tuğbaa...inan hiç bir fikrim yok ama arkadaşım yeni doğum yaptı aventin şampuanını kullanıyormuş, çok ta memnunn..nasılsınız kızlar niveanın şampuanını alcam fikri olan var mı
nasılsınız kızlar niveanın şampuanını alcam fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?