gel canım gel canın ne istiyosa yapıyım şekerim :))
yaa kızlar ben mobilya takımımı aldım ama park yatak ta almak istiyorumm..
park yatak alan var mı, şöyle uygun fiyata kullanışlı bişey olsun istiyorummm...çok şey mi istiyorum kiii:teselli:
biz chico aldık ama fikrimiz yok :)nasılsınız kızlar niveanın şampuanını alcam fikri olan var mı
park yatak alan var mı, şöyle uygun fiyata kullanışlı bişey olsun istiyorummm...çok şey mi istiyorum kiii:teselli:
ev arıyoruz yaa canım..temizlemedik daha odayı, belki taşınırız diye mobilayalar öylece duruyorr...iyiyim çok şükür firstdayim yaa göbek deliğim ağrıdı kaç gün böyle zonk zonk zonkladı ama rahatım şimdi çok şükür sen naaptın bebişin odasını hallettiniz dimi temizledinmi
evet kesinliklee...rüya gibi geliyor bana bazenn...hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz canım yaa..çok güzel bir şeyyyopuyorumnanaktangeçmişi okudum ,bebek muhabbetleri ne güzel,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ,tabii zamanında olsun,zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum,acaba ne zaman gelcek,doğduğunda nasıl olcak,ne zaman acıkacak,ne zaman ağlayacak...vs.vs...çok garip bir duygu...
canım bende park yatak düşünüyorum ama kociş ne gerek var diyo senin zamanında var mıydı diyo ilkgün sen büyüksün söyle bana ne yapım nasıl kandırım kocişi üf ya çok kızgınım çok hep kırıyo beni :sinifsinif:yaa kızlar ben mobilya takımımı aldım ama park yatak ta almak istiyorumm..
bende isterem..bende isteremmmbilmiyorumkismile
canım bende park yatak düşünüyorum ama kociş ne gerek var diyo senin zamanında var mıydı diyo ilkgün sen büyüksün söyle bana ne yapım nasıl kandırım kocişi üf ya çok kızgınım çok hep kırıyo beni :sinifsinif:
canım bende park yatak düşünüyorum ama kociş ne gerek var diyo senin zamanında var mıydı diyo ilkgün sen büyüksün söyle bana ne yapım nasıl kandırım kocişi üf ya çok kızgınım çok hep kırıyo beni :sinifsinif:
canım bende aynı mobilyasını aldım ama kendi odama bişey istiyorum park yatakları çok sevmiyorum ben annem ben sepet beşik alıyım dedi onu bekliyorum.
park yatak içinde ulusta çok seçenek var var fiyatlarıda uygun çokta pazarlık yapabiliyosun. hem anafartalar çarşısında hemde beşikçiler çarşısı var ben gitmedim ama annem bakmış orda uygunmuş fiyatlar bi bak istersen canım.
biz chico aldık ama fikrimiz yok :)
sen mobilya takımını sitelerdenmi aldın?kraftın var 130liraya,ipek ondan almış,yatağı nevresim takımı 200 e mal oluyormuş,kurmuş iyi bişeye benziyor diyordu
canım üzülme bebişin üzülücek bak olsun varsın park yatak olsun daha sonra yavaş yavaş kandırırsın kocanı ama sen üzüldükçe beben karnında top gibi büzülüyo unutma...
ilkgünn ablası sana soruyo tubişş bana sorsa cvp yazacam ama o anladı zatennkaydirigubbakcemile5
kıız ömür gene anlamadın adam park yatakda istemiyomuuşkaydirigubbakcemile3
bilmiyorum pratikev diye bir siteden almış,bak istersencanım yaa arkadaşım da sepet beşik kullandı ancak 1 ay ama ..küçük geliyor dedii...park yatak aldılar sonra...ben yaz tatilinde memlekete gitmeyi düşünüyorum, o yüzden taşınabilir birşey olsun istiyorum..
bu arada anafartalar çarşısı nerdeydi kiiiifisfisfis
ulusda :)heykelin üstünde,bizde sık sık bodruma gidip geliriz o nedenle almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum hala
evet canım sitelerden aldık... a iyiymiş aslında 130 hem de çok iyi acaba küçük olanından mı almış büyük olanından mııı
yok az şey istiyonn çok yiyerek zayıflasam gibi bişi:sm_cool:
canım yaa arkadaşım da sepet beşik kullandı ancak 1 ay ama ..küçük geliyor dedii...park yatak aldılar sonra...ben yaz tatilinde memlekete gitmeyi düşünüyorum, o yüzden taşınabilir birşey olsun istiyorum..
bu arada anafartalar çarşısı nerdeydi kiiiifisfisfis
evet canım sitelerden aldık... a iyiymiş aslında 130 hem de çok iyi acaba küçük olanından mı almış büyük olanından mııı
valla canım beşiklere baktık 8 aya kadar yatabilir diyolar ay yatamazmı acaba neyapsamki baktıklarımızada çok güzeldi katlanabiliyo taşınabilir yani pratikti. . oda takımının beşiği çok büyük kendi odama sığdıramam mecbur bişey alıcam bakalım.
anafartalar ulusta heykelin biraz yukarısında canım.
sanada gönderiyim ozaman canım uzağız azcık ama gelirim dersen beklerim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?