hatırladımm...şu bombanın patladığı yer değil mii...
orda gelinlikçiler var diye biliyodum demek beşikçiler de varmış...haftaya gidip bir bakayım olmazsaaa
Günaydın canım.HAmile eğitimine mi gittin?Neler anlattılar?Bana da davet geldi hastaneden ama üşendim gitmeye bilmiyorumkismile
günaydın, ne güzel bir sürü şey öğreneceksin eğitimde, püf noktalarını bize de öğretirsen seviniriz zemuszemus
sağol kuşumm bugün çok gezesim var ama o kadr uzağa değilll:sm_cool:
kızlar biz de bugün ufak bir haftasonu kaçamağı yapıcazz..
yol 4 saat filan sürüyor annem kızdı ama napim çok bunaldım artık havalardan...
doktorum da şehirdışında, hastaneyi aradım bir mahsuru olur mu diyee, saatte bir mola verin, araba yavaş kullanılsın ama yine de biz karışmayız doktorunuza sorun dediler....
birşey olmaz değil mi???:uhm:
akşam aşk ı men-mnu da Peyker in doğum sahnesi çok güzeldi,çok duygulandım ,bebişin ilk doğduğu andaki ayaklarını görünce...Allah bizlere de nasip etsin inşallah...
keşke bende öle bir eğitim fırsatım olsa okadar kitap okudum ama sanki hepsini unuttum hayırlısı olsun bilmiyorumkismile
ayy evet bende çok duygulandım. eşimede söyleyip duruyorum bak ne güzel kocasıda yanında diye :)) bakalım ikna edebilcekmiyim doğuma girmeye kaydirigubbakcemile3
bende gitmeyi düşünüyorum,12saat yol,uçakla gitmek istemiyorum,normalde hiç korkmam ama hamileyken 1kez bindim ve çok korktum,gereksiz kasılmak istemiyorum,inşallah bişey olmazkızlar biz de bugün ufak bir haftasonu kaçamağı yapıcazz..
doktorum da şehirdışında, hastaneyi aradım bir mahsuru olur mu diyee, saatte bir mola verin, araba yavaş kullanılsın ama yine de biz karışmayız doktorunuza sorun dediler....
kızlar biz de bugün ufak bir haftasonu kaçamağı yapıcazz..
aaayyy evettt keşke bizzde okadar sakin geçirseekkkk.........akşam aşk ı men-mnu da Peyker in doğum sahnesi çok güzeldi,çok duygulandım ,bebişin ilk doğduğu andaki ayaklarını görünce...Allah bizlere de nasip etsin inşallah...
latife yaptık kuşum bakma gelsinler bak kimse şikayet edemeyecekler..kocalar konusuna gelince bizim kızlar cadı ben katılıyorum sana :))kızlar bakıyorum da bebişler gelmeden şikayetler, serzenişler başlamış... geldiklerinde neler denecek kimbilir :))))) Kocadan memnun olan yok gibi, ne istiyosunuz adamlardan yahu :))
ayynneenn bende iş yerindeyim arada bahçeye çıkıyorum hava alıyorum pencereyi açtım kuş cıvıltıları bile başlamış oohhhh.........gezersin kuşum bu yaz atarsın bebişi arabayaaa...benimde çok gezesim var sorma canım havada güzel ama evdeyim :çok üzgünüm: anneme gidicektim eşimde dur yarın beraber gideriz sinir oldum bende zaten 3 haftadır görmüyorum. senağlama
çok eve kapandım yaaaa doğumdan sonrada zırt pırt çıkamam çook sıkıldımmm
selam kızlar ohh yine bir sürü kaynatmışsınız geçmişi anca bitirdim.
nerden almış acaba ben kraft bakmıştım 220 demişti ama baktığım büyük benim acaba onun küçükmü ki canım uygun almış hemde kalitelibiz chico aldık ama fikrimiz yok :)
sen mobilya takımını sitelerdenmi aldın?kraftın var 130liraya,ipek ondan almış,yatağı nevresim takımı 200 e mal oluyormuş,kurmuş iyi bişeye benziyor diyordu
evet canım bakalım kandırmaya bakcam aslında o erken diyo memlekete gitcez ya zaten kullnamayacak diyo dönüşte alırız ama ben doğmadan olsun istiyorum bakalım canım hayırlısıcanım üzülme bebişin üzülücek bak olsun varsın park yatak olsun daha sonra yavaş yavaş kandırırsın kocanı ama sen üzüldükçe beben karnında top gibi büzülüyo unutma...
nevin canım sen düşünmüyosun park yatak ya ondan ilkgüne sordum tatlımolumunekankayizsmileilkgünn ablası sana soruyo tubişş bana sorsa cvp yazacam ama o anladı zatennkaydirigubbakcemile5
kız bana diyosun bebiş büzülür diye kahve içilir mi kız aklinialirimsmile bende içim kokusu vurdukça yalan değil ama napımkaydirigubbakcemile3 kahvede açmadı beni bugün naapsam naapsan karadenizin yüz karasıyım ben öğleden sonra açılıyom napiim napiimkaydirigubbakcemile3
anlamadım canım...park yatak yerine başka şey mi alalım diyorrbenneyaptımki
yok canım kanepede yatar diyo mafoldumben
alsanaalsanasmile
canım araba sizin ya yavaş yavaş inlene dinlene gidersiniz yol da önemli tabi canım doktoruna da sor için rahat etsinkızlar biz de bugün ufak bir haftasonu kaçamağı yapıcazz..
bende canım çok duygulandım eşimle izlioduk ayaklarını görünce gözlerim doldu ya darısı başımıza inşakşam aşk ı men-mnu da Peyker in doğum sahnesi çok güzeldi,çok duygulandım ,bebişin ilk doğduğu andaki ayaklarını görünce...Allah bizlere de nasip etsin inşallah...
benimki girmem diyor,dayanamazmış orada ters bir tepki verebilirmiş.bakalım belki fikri değişir o zamana kadar ama hiç zannetmiyorum,
bende gitmeyi düşünüyorum,12saat yol,uçakla gitmek istemiyorum,normalde hiç korkmam ama hamileyken 1kez bindim ve çok korktum,gereksiz kasılmak istemiyorum,inşallah bişey olmaz
benimki girmem diyor,dayanamazmış orada ters bir tepki verebilirmiş.bakalım belki fikri değişir o zamana kadar ama hiç zannetmiyorum,
yyaa canım nasıl gideceksin 12 saat çookk uzunnn..zorunlu değilse gitme bence çok uzun ..bilmiyorumkismilebende gitmeyi düşünüyorum,12saat yol,uçakla gitmek istemiyorum,normalde hiç korkmam ama hamileyken 1kez bindim ve çok korktum,gereksiz kasılmak istemiyorum,inşallah bişey olmaz
nerden almış acaba ben kraft bakmıştım 220 demişti ama baktığım büyük benim acaba onun küçükmü ki canım uygun almış hemde kaliteli
evet canım bakalım kandırmaya bakcam aslında o erken diyo memlekete gitcez ya zaten kullnamayacak diyo dönüşte alırız ama ben doğmadan olsun istiyorum bakalım canım hayırlısı
nevin canım sen düşünmüyosun park yatak ya ondan ilkgüne sordum tatlımolumunekankayizsmile
kız bana diyosun bebiş büzülür diye kahve içilir mi kız aklinialirimsmile bende içim kokusu vurdukça yalan değil ama napım
canım araba sizin ya yavaş yavaş inlene dinlene gidersiniz yol da önemli tabi canım doktoruna da sor için rahat etsin
bende canım çok duygulandım eşimle izlioduk ayaklarını görünce gözlerim doldu ya darısı başımıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?