2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hatırladımm...şu bombanın patladığı yer değil mii...
orda gelinlikçiler var diye biliyodum demek beşikçiler de varmış...haftaya gidip bir bakayım olmazsaaa

evet canım orası. gelinlikçilerde var onların üst katındada bebek mağazaları var gez orayı canım ama iyi pazarlık yap.

Günaydın canım.HAmile eğitimine mi gittin?Neler anlattılar?Bana da davet geldi hastaneden ama üşendim gitmeye bilmiyorumkismile

günaydın, ne güzel bir sürü şey öğreneceksin eğitimde, püf noktalarını bize de öğretirsen seviniriz zemuszemus

keşke bende öle bir eğitim fırsatım olsa okadar kitap okudum ama sanki hepsini unuttum hayırlısı olsun bilmiyorumkismile[/QUOTE]

Evet eğitime 7 haftadır gidiyorum. Toplam 8 hafta... Bir sürü başlıkta, her konunun kendi uzmanı gelip bir şeyler anlatıyor ve sonra soru cevap. Üstelik ücretsiz. ben başlamadan bu eğitimden bahsetmiştim, ancak kimse ilgilenmedi... Bu hafta bebeğin beslenmesi ile ilgili bir sürü sey öğrendim. Bir fırsat bulduğumda kendime bu eğitimin özellikle notlarını temize çekeceğim. İlgilenen olursa özelime mail adresi atsın, onlara da mail olarak atabilirim.

kızlar biz de bugün ufak bir haftasonu kaçamağı yapıcazz..
yol 4 saat filan sürüyor annem kızdı ama napim çok bunaldım artık havalardan...

doktorum da şehirdışında, hastaneyi aradım bir mahsuru olur mu diyee, saatte bir mola verin, araba yavaş kullanılsın ama yine de biz karışmayız doktorunuza sorun dediler....

birşey olmaz değil mi???
:uhm:

akşam aşk ı men-mnu da Peyker in doğum sahnesi çok güzeldi,çok duygulandım ,bebişin ilk doğduğu andaki ayaklarını görünce...Allah bizlere de nasip etsin inşallah...

kızlar bakıyorum da bebişler gelmeden şikayetler, serzenişler başlamış... geldiklerinde neler denecek kimbilir :))))) Kocadan memnun olan yok gibi, ne istiyosunuz adamlardan yahu :))

sağol kuşumm bugün çok gezesim var ama o kadr uzağa değilll:sm_cool:

benimde çok gezesim var sorma canım havada güzel ama evdeyim :çok üzgünüm: anneme gidicektim eşimde dur yarın beraber gideriz sinir oldum bende zaten 3 haftadır görmüyorum. senağlama
çok eve kapandım yaaaa doğumdan sonrada zırt pırt çıkamam çook sıkıldımmm

canım eğer yol asfalt yolsa korkma bence ...e işe gidip gelirken de arabada gidip geliyoruz sonuçta ben her hafta sonu izmite gidiyorumama şunu da göz ardı etme oralarda çok yorulma önemli olan yolculuk etmen diil yollarda yada gittiğin yerde kendini yorma ..yol düzgünse hiç bişey olmaz allahın izniyle...

akşam aşk ı men-mnu da Peyker in doğum sahnesi çok güzeldi,çok duygulandım ,bebişin ilk doğduğu andaki ayaklarını görünce...Allah bizlere de nasip etsin inşallah...

ayy evet bende çok duygulandım. eşimede söyleyip duruyorum bak ne güzel kocasıda yanında diye :)) bakalım ikna edebilcekmiyim doğuma girmeye kaydirigubbakcemile3

keşke bende öle bir eğitim fırsatım olsa okadar kitap okudum ama sanki hepsini unuttum hayırlısı olsun bilmiyorumkismile

Evet eğitime 7 haftadır gidiyorum. Toplam 8 hafta... Bir sürü başlıkta, her konunun kendi uzmanı gelip bir şeyler anlatıyor ve sonra soru cevap. Üstelik ücretsiz. ben başlamadan bu eğitimden bahsetmiştim, ancak kimse ilgilenmedi... Bu hafta bebeğin beslenmesi ile ilgili bir sürü sey öğrendim. Bir fırsat bulduğumda kendime bu eğitimin özellikle notlarını temize çekeceğim. İlgilenen olursa özelime mail adresi atsın, onlara da mail olarak atabilirim.[/QUOTE]

ben yeni duyuyorum canım..senin için ne güzel olmuş ...ben ilgilenirim hatta burada paylaş sen bizim le iyi olur bizler için

ayy evet bende çok duygulandım. eşimede söyleyip duruyorum bak ne güzel kocasıda yanında diye :)) bakalım ikna edebilcekmiyim doğuma girmeye kaydirigubbakcemile3

benimki girmem diyor,dayanamazmış orada ters bir tepki verebilirmiş.bakalım belki fikri değişir o zamana kadar ama hiç zannetmiyorum,

bende gitmeyi düşünüyorum,12saat yol,uçakla gitmek istemiyorum,normalde hiç korkmam ama hamileyken 1kez bindim ve çok korktum,gereksiz kasılmak istemiyorum,inşallah bişey olmaz

yol düzgünse birde düzenli mola verirsen olmaz Allah ın izniyle ama istersen doktoruna bir sor,seni en iyi bilen doktorun

aaayyy evettt keşke bizzde okadar sakin geçirseekkkk.........
kızlar bakıyorum da bebişler gelmeden şikayetler, serzenişler başlamış... geldiklerinde neler denecek kimbilir :))))) Kocadan memnun olan yok gibi, ne istiyosunuz adamlardan yahu :))
latife yaptık kuşum bakma gelsinler bak kimse şikayet edemeyecekler..kocalar konusuna gelince bizim kızlar cadı ben katılıyorum sana :))
ayynneenn bende iş yerindeyim arada bahçeye çıkıyorum hava alıyorum pencereyi açtım kuş cıvıltıları bile başlamış oohhhh.........gezersin kuşum bu yaz atarsın bebişi arabayaaa...
selam kızlar ohh yine bir sürü kaynatmışsınız geçmişi anca bitirdim.

kaynattıı kk kşumm ....hoşgeldin tut bakayım sende bir ıcundan..

biz chico aldık ama fikrimiz yok :)

sen mobilya takımını sitelerdenmi aldın?kraftın var 130liraya,ipek ondan almış,yatağı nevresim takımı 200 e mal oluyormuş,kurmuş iyi bişeye benziyor diyordu
nerden almış acaba ben kraft bakmıştım 220 demişti ama baktığım büyük benim acaba onun küçükmü ki canım uygun almış hemde kaliteli
canım üzülme bebişin üzülücek bak olsun varsın park yatak olsun daha sonra yavaş yavaş kandırırsın kocanı ama sen üzüldükçe beben karnında top gibi büzülüyo unutma...
evet canım bakalım kandırmaya bakcam aslında o erken diyo memlekete gitcez ya zaten kullnamayacak diyo dönüşte alırız ama ben doğmadan olsun istiyorum bakalım canım hayırlısı
ilkgünn ablası sana soruyo tubişş bana sorsa cvp yazacam ama o anladı zatennkaydirigubbakcemile5
nevin canım sen düşünmüyosun park yatak ya ondan ilkgüne sordum tatlımolumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3 kahvede açmadı beni bugün naapsam naapsan karadenizin yüz karasıyım ben öğleden sonra açılıyom napiim napiimkaydirigubbakcemile3
kız bana diyosun bebiş büzülür diye kahve içilir mi kız aklinialirimsmile bende içim kokusu vurdukça yalan değil ama napım
anlamadım canım...park yatak yerine başka şey mi alalım diyorrbenneyaptımki
yok canım kanepede yatar diyo mafoldumben
alsanaalsanasmile

canım araba sizin ya yavaş yavaş inlene dinlene gidersiniz yol da önemli tabi canım doktoruna da sor için rahat etsin
bende canım çok duygulandım eşimle izlioduk ayaklarını görünce gözlerim doldu ya darısı başımıza inş

benimki girmem diyor,dayanamazmış orada ters bir tepki verebilirmiş.bakalım belki fikri değişir o zamana kadar ama hiç zannetmiyorum,

benim eşim de giremen diyor endişeleniyor çokkk...hemen kötü olur böyle şeylerde bakalım artık:bbo:

bende gitmeyi düşünüyorum,12saat yol,uçakla gitmek istemiyorum,normalde hiç korkmam ama hamileyken 1kez bindim ve çok korktum,gereksiz kasılmak istemiyorum,inşallah bişey olmaz

selam arkadaşlar maşallah muhabbetiniz çok güzel çak fazla katılamıyorum ama okumasıda hoş, devrimcim bende annemlerin yanına gitmeyi düşünüyorum araçla yol 10 saat uçakla gidelim dedim fakat doktor izni ile binilebiliyormuş uçağa hatta ben doğumuda ailemin yanında yapmak istiyordum fakat imkansız gibi guclubacismile

benimkide girmem diyor ama ben ısrarla çabalılıyorum ikna etmek için bakalım ne olcak :)))

yyaa canım nasıl gideceksin 12 saat çookk uzunnn..zorunlu değilse gitme bence çok uzun ..bilmiyorumkismile

tuğbacım nettende araştırabilirsin aslında çok model ve seçenek var.....
bende baby z go aldım..çok cici ve kullanışlı görünüyorr.........yatak ile birlikte 220 ye aldım benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…