canım uçağa hamileyken mi bindin nasıl neden korktun ben bir ara memlekette doğumu düşünmmüştüm ama cesaret edemedim allah korusun bir aksilik olursa diye sende kasılma mı oldu iyi kide vazgeçmişim dedim senin yazıyı okuyuncabende gitmeyi düşünüyorum,12saat yol,uçakla gitmek istemiyorum,normalde hiç korkmam ama hamileyken 1kez bindim ve çok korktum,gereksiz kasılmak istemiyorum,inşallah bişey olmaz
gerçek iyi almışsın baby 2goyu da duydum ama görerek almak istiyorum güvenemiyorum nete iyi almışsın sen güle güle kullan bide mağazda başka marka vardı onuda beğendim 175 dedi bakalım şimdi kesin alacak değiliz eşimin fikrini söylemiştim önceki sayfalarda bakalımtuğbacım nettende araştırabilirsin aslında çok model ve seçenek var.....
bende baby z go aldım..çok cici ve kullanışlı görünüyorr.........yatak ile birlikte 220 ye aldım benn
ömür çok güzel canım bayılıyom balon elbiselere kim yaptı bunu çok güzelmiş ılgaz bebeğin mi b[/URL][/IMG]
kız anaları şuna bi bakarmısınız bayıldım bayıldım tam tuğba senin görümcenin kınasına öykü bebişe giydirebiliceğin bi elbise oyy yisinler onu opuyorumnanaktan
gerçek iyi almışsın baby 2goyu da duydum ama görerek almak istiyorum güvenemiyorum nete iyi almışsın sen güle güle kullan bide mağazda başka marka vardı onuda beğendim 175 dedi bakalım şimdi kesin alacak değiliz eşimin fikrini söylemiştim önceki sayfalarda bakalım
sen tecrübelisin bizden niveanın şampuanıyla pişik kremiyle ilgili fikrin var mı elimde çekler var değerlendirmak istiyorumm
ömür çok güzel canım bayılıyom balon elbiselere kim yaptı bunu çok güzelmiş ılgaz bebeğin mi b
:)) benim bbekliğimde çok zormuş kızım bana benzemez inşllahbizim ailede böyle kalabalık ....ama en yakın bana annem ben 16 yaşndayken kardeşimi dünyaya getirdi o kadar güzeldi ki herşeyy
bana küçük annesi diyorlardıı....çok gezdirdim onu hiç bırakamazdım çok da uyumlu bir bebekti yer içer uyur....ammaaa kızımm hiç öyle olmaddıı... şimdi dua ediyorum bu kızım kardeşimin bebekliğine benzesin diyeee..............
hoşgeldinnherkese merhaba...
aç gözlü senii:)) işin şakası sabah uyandığımda bende aynı oluyorum 1 haftadır yemek yememiş aç kurtlar gibi oluyorummeraba kızlar nasılsınız bakalım
ay ben bugün çok aç uyandım sanki günlerdir yemek yemiyomuşum gibi :))) kalkar kalkmaz tatlı bişeyler yemek istedim. kuzumda acıkmıştır çok
oh ne güzel valla ebnim annem kesinlikle sezeryan olamazsın diye başımın etini yiyo ille normal doğurucaksın diyoeee bakarsın kuşum altını temizleyip gazını çıkaramayacakmısın...sonrasını doktorlarda yönlendiriyor ne kadar emzireceksin hangi ayda hangi besine geçeceksin ne kadar vereceksin hep yönlendiriyorlar ee nette elimizin altındaaa....yaparsın kuşum eee az çok annen teyzen çevrendekilerde fikir verirler.........yardım ederler...
annem de diyor ki sen yap sezeryanını 2 gün ayağa geç kalkıver boşver bakanın var atlatırız o iki üç günü diyor.sen böyle rahat hissedeceksen sezz..ol diyor..bu destek bile o kadar rahatlatıyor ki insanıı..kayınvalidemin okonuda hakkını yemem 40 kalıp bakmıştı bana yatağıma taşıdı kahvaltımı yemeğimi....ama 40 gün bana baayy geldiikafamçokkarıştı o ayrıı.........her gün annemi çağırdımmmm yinede kadın gece 12 de gidiyordu kızım yarınlık gelmiyetyim yada öğlen gelirim diyordu yüzüm düşüyordu hemen..sabah bir kalkıyordum 8 de ağlayarak nolur anne gel diyeee...opuyorumnanaktan
anne olmuşum annesiz yapamıyorum kaynanaya geçmiyor ki nazz....:sinifsinif:
hoşgeldinselamün aleyküm bacılar biz geldik buyur eden yokmu :CüvCüv:
evet gerçekten çok garip bazen şaka gibi geliyo bana sanki yaşadıklarım rüya falann gibigeçmişi okudum ,bebek muhabbetleri ne güzel,Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ,tabii zamanında olsun,zaman yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum,acaba ne zaman gelcek,doğduğunda nasıl olcak,ne zaman acıkacak,ne zaman ağlayacak...vs.vs...çok garip bir duygu...
oda kokoş desene bayanssulusmileaaayy devrimcim o da beni şimdi anne gözüyle görüyor herşeyini banasorar danışır...giyim tarzını beraber belirlerizz....şimdi o benim bebeğim için heyecanlanıyorr
yok kız olmaz heralde bende çok gidip geliyorum henüz bisorun olmadıkızlar biz de bugün ufak bir haftasonu kaçamağı yapıcazz..
yol 4 saat filan sürüyor annem kızdı ama napim çok bunaldım artık havalardan...
doktorum da şehirdışında, hastaneyi aradım bir mahsuru olur mu diyee, saatte bir mola verin, araba yavaş kullanılsın ama yine de biz karışmayız doktorunuza sorun dediler....
birşey olmaz değil mi???:uhm:
ayy o bebek ne tatlıydı öyle gözlerim doldu izlerkenakşam aşk ı men-mnu da Peyker in doğum sahnesi çok güzeldi,çok duygulandım ,bebişin ilk doğduğu andaki ayaklarını görünce...Allah bizlere de nasip etsin inşallah...
benimkide girmem dayanamam diyobenimki girmem diyor,dayanamazmış orada ters bir tepki verebilirmiş.bakalım belki fikri değişir o zamana kadar ama hiç zannetmiyorum,
canım çoğu havayolu şirketi 28. haftadan sonra kabul etmiyolar az zamanın kalmış gittin gittin yoksa 12 saati çekicen mecbuyr:))bende gitmeyi düşünüyorum,12saat yol,uçakla gitmek istemiyorum,normalde hiç korkmam ama hamileyken 1kez bindim ve çok korktum,gereksiz kasılmak istemiyorum,inşallah bişey olmaz
ana ağzım açık akaldı kızohaoldumsmile kız kim bedava veriyo sadece %25 indirim var hıh alsanaalsanasmileTUBİŞ SENDE HEM BELEŞ ALCAM HEM DÜŞÜNÜYON YA AL GİTSİN BEN ALDIMMkaydirigubbakcemile5
becerikli anneler başka ya ben örmeye üşeniyom ya maşallah annesine sende de vardır beceri belki varsa yap kızıma teyzesiyok canım kuzenim var almanyada o da benden bi hafta sonra doğum yapıcak kızı olucak inşallah o dikmiş ya kız neler dikiyo bi görsen bayılırsın böyle tafta kumaştan elbiselere bayılıyorum yaaopuyorumnanaktan
TUBİŞ SENDE HEM BELEŞ ALCAM HEM DÜŞÜNÜYON YA AL GİTSİN BEN ALDIMMkaydirigubbakcemile5
gerçek iyi almışsın baby 2goyu da duydum ama görerek almak istiyorum güvenemiyorum nete iyi almışsın sen güle güle kullan bide mağazda başka marka vardı onuda beğendim 175 dedi bakalım şimdi kesin alacak değiliz eşimin fikrini söylemiştim önceki sayfalarda bakalım
sen tecrübelisin bizden niveanın şampuanıyla pişik kremiyle ilgili fikrin var mı elimde çekler var değerlendirmak istiyorumm
ay benimki geri dönmedi çünkü başlarda yoktu yeni başladıslm mayıs anneleriii...herkes iyidir inş...bişey sorucamsize mide bulantıları geri gelen varmı...16.haftama kadar çekmiştim şimdi yedikten sonra midemdönüyo sanki çok korkuyrum bulantılarım başlıcak die...
slm mayıs anneleriii...herkes iyidir inş...bişey sorucamsize mide bulantıları geri gelen varmı...16.haftama kadar çekmiştim şimdi yedikten sonra midemdönüyo sanki çok korkuyrum bulantılarım başlıcak die...
nivea ya iyidir diye düşünüyorumm..ama kullanmadım sşampuanından memnun kalırsın da pişik kremi önemli..mustela aldım ben onu.bir de chiccho bakım setini aldım ondada pişik önleyici var.niveayadan alırsan pişik önleyici krem al derim...
bende netten almadım ama piyasadn daha uygun olduğunu farkkettim...fiyatlar uygun geldi..
slm mayıs anneleriii...herkes iyidir inş...bişey sorucamsize mide bulantıları geri gelen varmı...16.haftama kadar çekmiştim şimdi yedikten sonra midemdönüyo sanki çok korkuyrum bulantılarım başlıcak die...
ya benimde sabah kahvaltısından sonra oluyo çok erken yapıyorum ondan heralde eşim yoktu 2 gün yapmadım çok rahat geçti bugün yine bulandı bide yeni ilaca başladın mı be ilk kalsiyuma başlarkende olmuşta demir ilacıda yapıyo canımmslm mayıs anneleriii...herkes iyidir inş...bişey sorucamsize mide bulantıları geri gelen varmı...16.haftama kadar çekmiştim şimdi yedikten sonra midemdönüyo sanki çok korkuyrum bulantılarım başlıcak die...
hani sen bebişin cicilerini eklicektin ömürnevin beni yalnız mı bıraktın sen de tamamlıyosun kerem bebişin eksiklerini kaydirigubbakcemile5 ay annemler dalga geçiyo benimle eğer erken doğurursan korkma sen hastanedeyken alır hazırlarız herşeyini diyolar bende artık iniyim yarın bii çarşıya iyice serdim işten güçten yaakaydirigubbakcemile3
canım ben bide şey duydum her bebeğin teni farklıymış bir arkadaşım o kadar krem kullanmış nivae iyi gelmiş neyse ya alım zararı olmaz alınan şeyin saol canımmnivea ya iyidir diye düşünüyorumm..ama kullanmadım sşampuanından memnun kalırsın da pişik kremi önemli..mustela aldım ben onu.bir de chiccho bakım setini aldım ondada pişik önleyici var.niveayadan alırsan pişik önleyici krem al derim...
bende netten almadım ama piyasadn daha uygun olduğunu farkkettim...fiyatlar uygun geldi..
hoşgeldin canım,benim mide bulantım yok ama iştahsızlık başladı son 1 haftadır,bende 16. haftama kadar çok bulantı yaşadım ilaç kullandım ,herhalde psikolojik diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?