2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende gitmeyi düşünüyorum,12saat yol,uçakla gitmek istemiyorum,normalde hiç korkmam ama hamileyken 1kez bindim ve çok korktum,gereksiz kasılmak istemiyorum,inşallah bişey olmaz
canım uçağa hamileyken mi bindin nasıl neden korktun ben bir ara memlekette doğumu düşünmmüştüm ama cesaret edemedim allah korusun bir aksilik olursa diye sende kasılma mı oldu iyi kide vazgeçmişim dedim senin yazıyı okuyunca

[/URL][/IMG]
kız anaları şuna bi bakarmısınız bayıldım bayıldım tam tuğba senin görümcenin kınasına öykü bebişe giydirebiliceğin bi elbise oyy yisinler onu opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
tuğbacım nettende araştırabilirsin aslında çok model ve seçenek var.....
bende baby z go aldım..çok cici ve kullanışlı görünüyorr.........yatak ile birlikte 220 ye aldım benn
gerçek iyi almışsın baby 2goyu da duydum ama görerek almak istiyorum güvenemiyorum nete iyi almışsın sen güle güle kullan bide mağazda başka marka vardı onuda beğendim 175 dedi bakalım şimdi kesin alacak değiliz eşimin fikrini söylemiştim önceki sayfalarda bakalım
sen tecrübelisin bizden niveanın şampuanıyla pişik kremiyle ilgili fikrin var mı elimde çekler var değerlendirmak istiyorumm

[/URL][/IMG]

kız anaları şuna bi bakarmısınız bayıldım bayıldım tam tuğba senin görümcenin kınasına öykü bebişe giydirebiliceğin bi elbise oyy yisinler onu opuyorumnanaktan
ömür çok güzel canım bayılıyom balon elbiselere kim yaptı bunu çok güzelmiş ılgaz bebeğin mi b

TUBİŞ SENDE HEM BELEŞ ALCAM HEM DÜŞÜNÜYON YA AL GİTSİN BEN ALDIMMkaydirigubbakcemile5

ömür çok güzel canım bayılıyom balon elbiselere kim yaptı bunu çok güzelmiş ılgaz bebeğin mi b

yok canım kuzenim var almanyada o da benden bi hafta sonra doğum yapıcak kızı olucak inşallah o dikmiş ya kız neler dikiyo bi görsen bayılırsın böyle tafta kumaştan elbiselere bayılıyorum yaaopuyorumnanaktan

:)) benim bbekliğimde çok zormuş kızım bana benzemez inşllah
herkese merhaba...
hoşgeldinn
meraba kızlar nasılsınız bakalım
ay ben bugün çok aç uyandım sanki günlerdir yemek yemiyomuşum gibi :))) kalkar kalkmaz tatlı bişeyler yemek istedim. kuzumda acıkmıştır çok
aç gözlü senii:)) işin şakası sabah uyandığımda bende aynı oluyorum 1 haftadır yemek yememiş aç kurtlar gibi oluyorum
oh ne güzel valla ebnim annem kesinlikle sezeryan olamazsın diye başımın etini yiyo ille normal doğurucaksın diyo(
selamün aleyküm bacılar biz geldik buyur eden yokmu :CüvCüv:
hoşgeldin
evet gerçekten çok garip bazen şaka gibi geliyo bana sanki yaşadıklarım rüya falann gibi
aaayy devrimcim o da beni şimdi anne gözüyle görüyor herşeyini banasorar danışır...giyim tarzını beraber belirlerizz....şimdi o benim bebeğim için heyecanlanıyorr
oda kokoş desene bayanssulusmile
yok kız olmaz heralde bende çok gidip geliyorum henüz bisorun olmadı
akşam aşk ı men-mnu da Peyker in doğum sahnesi çok güzeldi,çok duygulandım ,bebişin ilk doğduğu andaki ayaklarını görünce...Allah bizlere de nasip etsin inşallah...
ayy o bebek ne tatlıydı öyle gözlerim doldu izlerken
benimki girmem diyor,dayanamazmış orada ters bir tepki verebilirmiş.bakalım belki fikri değişir o zamana kadar ama hiç zannetmiyorum,
benimkide girmem dayanamam diyo(
bende gitmeyi düşünüyorum,12saat yol,uçakla gitmek istemiyorum,normalde hiç korkmam ama hamileyken 1kez bindim ve çok korktum,gereksiz kasılmak istemiyorum,inşallah bişey olmaz
canım çoğu havayolu şirketi 28. haftadan sonra kabul etmiyolar az zamanın kalmış gittin gittin yoksa 12 saati çekicen mecbuyr:))

slm mayıs anneleriii...herkes iyidir inş...bişey sorucamsize mide bulantıları geri gelen varmı...16.haftama kadar çekmiştim şimdi yedikten sonra midemdönüyo sanki çok korkuyrum bulantılarım başlıcak die...

TUBİŞ SENDE HEM BELEŞ ALCAM HEM DÜŞÜNÜYON YA AL GİTSİN BEN ALDIMMkaydirigubbakcemile5
ana ağzım açık akaldı kızohaoldumsmile kız kim bedava veriyo sadece %25 indirim var hıh alsanaalsanasmile
becerikli anneler başka ya ben örmeye üşeniyom ya maşallah annesine sende de vardır beceri belki varsa yap kızıma teyzesi

nevin beni yalnız mı bıraktın sen de tamamlıyosun kerem bebişin eksiklerini kaydirigubbakcemile5 ay annemler dalga geçiyo benimle eğer erken doğurursan korkma sen hastanedeyken alır hazırlarız herşeyini diyolar bende artık iniyim yarın bii çarşıya iyice serdim işten güçten yaakaydirigubbakcemile3

nivea ya iyidir diye düşünüyorumm..ama kullanmadım sşampuanından memnun kalırsın da pişik kremi önemli..mustela aldım ben onu.bir de chiccho bakım setini aldım ondada pişik önleyici var.niveayadan alırsan pişik önleyici krem al derim...

bende netten almadım ama piyasadn daha uygun olduğunu farkkettim...fiyatlar uygun geldi..

ay benimki geri dönmedi çünkü başlarda yoktu yeni başladı ( özellikle de akşamları -tatlicadiarzu-

benim bikaç gün sabahları bulandı bende çok korktum geri mi geliyo diye ama çok şükür öyle gündüz felan devam etmedi sadece yataktan kalkınca bi yokluyo ayy gelmesin lütfen kabus gibiydi o günlerkafamçokkarıştı

sen dü-n devrimin yazdığını gördünmü bizim aldığımız çantalı setin sadece çantası 78 tl miş biz baya uyguna aldık

hoşgeldin canım,benim mide bulantım yok ama iştahsızlık başladı son 1 haftadır,bende 16. haftama kadar çok bulantı yaşadım ilaç kullandım ,herhalde psikolojik diye düşünüyorum

ya benimde sabah kahvaltısından sonra oluyo çok erken yapıyorum ondan heralde eşim yoktu 2 gün yapmadım çok rahat geçti bugün yine bulandı bide yeni ilaca başladın mı be ilk kalsiyuma başlarkende olmuşta demir ilacıda yapıyo canımm
hani sen bebişin cicilerini eklicektin ömür
canım ben bide şey duydum her bebeğin teni farklıymış bir arkadaşım o kadar krem kullanmış nivae iyi gelmiş neyse ya alım zararı olmaz alınan şeyin saol canımm

nasıl kızlar kullanışlımı sizce

# İşte hamileler için yepyeni bir stil! Çok şık!
# İster işe giderken gömleklerinizin üstüne giyin, ceketinizle bu şıklığınızı tamamlayın, ister t-shirt'ünüzün üzerine giyin!
# Takım saç bandı ile harika görüneceksiniz.
# Mavi, kahverengi, leopar, çizgili, pembe renklerde.
# Sevdiğiniz t-shirtlerinizi hamileliğinizde de kullanmak istiyorsunuz ama karnınız büyüdükçe t-shirtleriniz kısalıyor, gömlekleriniz kapanmıyor!
# İşte tam size göre harika bir aksesuar; hamilelik bandı! T-shirtlerinizin gömleklerinizin üstüne giyin ve kıyafetlerinizi baştan yaratın!
# Hamilelik bandını bir kez denedikten sonra her renk ve desenini almak isteyeceksiniz, üstelik saç bandıyla takım.
# Emziren anneleri de unutmadık, onlar için de Momidea bel bandını tasarladık!
# T-shirtlerinizin altına giyin emzirirken teniniz yerine bedeninizi saran yumuşacık bel bandınız görünsün, üstelik pantolonunuzun üstüne indirdiğinizde çok şık görünebilirsiniz, düşük belli kıyafetlerde de teninizin görünmesini engellemiş olursunuz.

hoşgeldin canım,benim mide bulantım yok ama iştahsızlık başladı son 1 haftadır,bende 16. haftama kadar çok bulantı yaşadım ilaç kullandım ,herhalde psikolojik diye düşünüyorum

yok kız bende öyleyim bi süredir heralde çocuk büyüdü mideye baskı yapıyoya mide küçüldü yemeğe yer kalmıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…