2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kızımın ilk adını değiştirdik NıSAN SELEN değil ELA SELEN olucak gökkuşak kızlarımız adaş oluyo

evet canım benim geceleri başladı bir kaç gündür allahtan ilk zamanlardaki gibi bütün günüm öyle geçmiyo inşallah artmaz ama geceleri çekiyorum

tuğba bence al nivea yı bende alayı mı almayayım mı derken zamanı geçti indirim çekinin..şimdi çantalı setini almayı düşünüyrorum...bide ben çark caddesindeki migrosa bakmıştım barkotları uymuyodu..alamadım oyzden tansaşa bak önce istersen yada burda başka migros varsa oraya bak..

kızlar kızımın ilk adını değiştirdik NİSAN SELEN değil ELA SELEN olucak gökkuşak kızlarımız adaş oluyo

Allah ismiyle büyütsün inşallah çok güzel olmuş,selen i bende dşünmüştüm en başlarda ,benim ismim selin ;uyumlu olur diye düşünmüştüm sonra vazgeçtim,çok güzel isimler ...

evet canım 7 8 haftalıkdık bindiğimizde,ben ilk bindiğimde bile korkmamışdım ama hamileyken korktum,45dk bitmek bilmedi bir türlü

canım çoğu havayolu şirketi 28. haftadan sonra kabul etmiyolar az zamanın kalmış gittin gittin yoksa 12 saati çekicen mecbuyr:))
dr raporu istiyorlar,alırım onu drdan ama ben uçakdan korkuyorum zaten

valla ben dün açılışı yapdım tekrar çok korkuyorum umarım başlamaz

demir ilacını uzun zamandır içiyorum..magnezyumda oldu epey başlıyalı ama yeni olarak akşamları duphalac içiyorum ondan mı acaba bikaç gün kullanmıyım bakalım ne olucak...

Allah ismiyle büyütsün inşallah çok güzel olmuş,selen i bende dşünmüştüm en başlarda ,benim ismim selin ;uyumlu olur diye düşünmüştüm sonra vazgeçtim,çok güzel isimler ...

teşekkür ederim canım selen ismini biz çok uzun yıllar önce kararlaştırmıştık benim ismim selma eşiminki engin ikimizin isminin ilk hecesi:))

sen dü-n devrimin yazdığını gördünmü bizim aldığımız çantalı setin sadece çantası 78 tl miş biz baya uyguna aldık
evet okumuştumm bir kere daha iyiki aldım dedim canımmm........
süper ben kullanıyorum siyah benimmm.düşük bel pantalonlarımla amaartık giymiyorum sürekli oturuyorum rahatsız ediyorr........
kızlar kızımın ilk adını değiştirdik NİSAN SELEN değil ELA SELEN olucak gökkuşak kızlarımız adaş oluyo
alkisalkisalkisalkisalkisalkis ela selen opuyorumnanaktanmina elayerim ben onlarııı.... selma kankada yapalım onlarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kuşum toplamda 5 kilo aldım en son gittiğimde 27 haftalıktım sanırım ben 11 haftaya kadar 1 kilo 11-16 arası 3 kilo daha aldım :)) sonra 16 dan 27 e kadar 1 kilo almışım toplamda 5 etti

alsanaalsanasmile bak ya hala kilo anlatıyorr.....alsanaalsanasmile

koyucam buraya çektim tuğbacım bebemin cicilerini de şimdi yükliim dedim image shack gitti şansıma bak mafoldumben neyse beyazıtın kıyafetlerini akşamüstüne yetiştirebilirsem koyarım canım ...

yaparız tabi olumunekankayizsmile ya ne kızıyon kız sormuş kaç kiloo aldın diye söylemiyimmi delikafadulden
evet dimi canım bende yeni gördüm önce görseydim alırdım. artık bişey almıcam bende olanlar yeter doğuma kadar

yeter zaten ya doğurduk doğurucaz boşa masraf yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…