yok kız bende öyleyim bi süredir heralde çocuk büyüdü mideye baskı yapıyoya mide küçüldü yemeğe yer kalmıyo:)
slm mayıs anneleriii...herkes iyidir inş...bişey sorucamsize mide bulantıları geri gelen varmı...16.haftama kadar çekmiştim şimdi yedikten sonra midemdönüyo sanki çok korkuyrum bulantılarım başlıcak die...
selmacım sen toplamda kaç kilo aldın ?
kızlar kızımın ilk adını değiştirdik NİSAN SELEN değil ELA SELEN olucak gökkuşak kızlarımız adaş oluyo
kızlar kızımın ilk adını değiştirdik NİSAN SELEN değil ELA SELEN olucak gökkuşak kızlarımız adaş oluyo
evet canım 7 8 haftalıkdık bindiğimizde,ben ilk bindiğimde bile korkmamışdım ama hamileyken korktum,45dk bitmek bilmedi bir türlücanım uçağa hamileyken mi bindin nasıl neden korktun ben bir ara memlekette doğumu düşünmmüştüm ama cesaret edemedim allah korusun bir aksilik olursa diye sende kasılma mı oldu iyi kide vazgeçmişim dedim senin yazıyı okuyunca
dr raporu istiyorlar,alırım onu drdan ama ben uçakdan korkuyorum zatencanım çoğu havayolu şirketi 28. haftadan sonra kabul etmiyolar az zamanın kalmış gittin gittin yoksa 12 saati çekicen mecbuyr:))
valla ben dün açılışı yapdım tekrar çok korkuyorum umarım başlamazslm mayıs anneleriii...herkes iyidir inş...bişey sorucamsize mide bulantıları geri gelen varmı...16.haftama kadar çekmiştim şimdi yedikten sonra midemdönüyo sanki çok korkuyrum bulantılarım başlıcak die...
ya benimde sabah kahvaltısından sonra oluyo çok erken yapıyorum ondan heralde eşim yoktu 2 gün yapmadım çok rahat geçti bugün yine bulandı bide yeni ilaca başladın mı be ilk kalsiyuma başlarkende olmuşta demir ilacıda yapıyo canımm
hani sen bebişin cicilerini eklicektin ömür
canım ben bide şey duydum her bebeğin teni farklıymış bir arkadaşım o kadar krem kullanmış nivae iyi gelmiş neyse ya alım zararı olmaz alınan şeyin saol canımm
nisan da çok güzeldi ela da çok güzel canım. adıyla yaşasın inşallah
Allah ismiyle büyütsün inşallah çok güzel olmuş,selen i bende dşünmüştüm en başlarda ,benim ismim selin ;uyumlu olur diye düşünmüştüm sonra vazgeçtim,çok güzel isimler ...
evet okumuştumm bir kere daha iyiki aldım dedim canımmm........sen dü-n devrimin yazdığını gördünmü bizim aldığımız çantalı setin sadece çantası 78 tl miş biz baya uyguna aldık
süper ben kullanıyorum siyah benimmm.düşük bel pantalonlarımla amaartık giymiyorum sürekli oturuyorum rahatsız ediyorr........nasıl kızlar kullanışlımı sizce
# İşte hamileler için yepyeni bir stil! Çok şık!
# İster işe giderken gömleklerinizin üstüne giyin, ceketinizle bu şıklığınızı tamamlayın, ister t-shirt'ünüzün üzerine giyin!
# Takım saç bandı ile harika görüneceksiniz.
# Mavi, kahverengi, leopar, çizgili, pembe renklerde.
# Sevdiğiniz t-shirtlerinizi hamileliğinizde de kullanmak istiyorsunuz ama karnınız büyüdükçe t-shirtleriniz kısalıyor, gömlekleriniz kapanmıyor!
# İşte tam size göre harika bir aksesuar; hamilelik bandı! T-shirtlerinizin gömleklerinizin üstüne giyin ve kıyafetlerinizi baştan yaratın!
# Hamilelik bandını bir kez denedikten sonra her renk ve desenini almak isteyeceksiniz, üstelik saç bandıyla takım.
# Emziren anneleri de unutmadık, onlar için de Momidea bel bandını tasarladık!
# T-shirtlerinizin altına giyin emzirirken teniniz yerine bedeninizi saran yumuşacık bel bandınız görünsün, üstelik pantolonunuzun üstüne indirdiğinizde çok şık görünebilirsiniz, düşük belli kıyafetlerde de teninizin görünmesini engellemiş olursunuz.
alkisalkisalkisalkisalkisalkis ela selen opuyorumnanaktanmina elayerim ben onlarııı.... selma kankada yapalım onlarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızlar kızımın ilk adını değiştirdik NİSAN SELEN değil ELA SELEN olucak gökkuşak kızlarımız adaş oluyo
kuşum toplamda 5 kilo aldım en son gittiğimde 27 haftalıktım sanırım ben 11 haftaya kadar 1 kilo 11-16 arası 3 kilo daha aldım :)) sonra 16 dan 27 e kadar 1 kilo almışım toplamda 5 etti
özlem hoş bişeyde keşke daha önce görseydik:)) 2 ay için masraf etmeye değmez valla
demir ilacını uzun zamandır içiyorum..magnezyumda oldu epey başlıyalı ama yeni olarak akşamları duphalac içiyorum ondan mı acaba bikaç gün kullanmıyım bakalım ne olucak...
yaparız tabi olumunekankayizsmile ya ne kızıyon kız sormuş kaç kiloo aldın diye söylemiyimmi delikafaduldenevet okumuştumm bir kere daha iyiki aldım dedim canımmm........
süper ben kullanıyorum siyah benimmm.düşük bel pantalonlarımla amaartık giymiyorum sürekli oturuyorum rahatsız ediyorr........
alkisalkisalkisalkisalkisalkis ela selen opuyorumnanaktanmina elayerim ben onlarııı.... selma kankada yapalım onlarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alsanaalsanasmile bak ya hala kilo anlatıyorr.....alsanaalsanasmile
evet dimi canım bende yeni gördüm önce görseydim alırdım. artık bişey almıcam bende olanlar yeter doğuma kadar
duphalac ne için içiyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?