2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaparız tabi olumunekankayizsmile ya ne kızıyon kız sormuş kaç kiloo aldın diye söylemiyimmi delikafadulden

yeter zaten ya doğurduk doğurucaz boşa masraf yani

valla artık dışarı çıktığımda eşim gel bişey alalım sana falan diyo hiç aklıma bile gelmiyo kendime bişey almak hep bebişime bişey almak istiyorum hep onu düşünüyorum. annem hep bana bişeyler alırdı yada abimin kızına anne kendine alsana niye sürekli bizi düşünüyosun diye kızardım anne olunca sadece onu düşünüyomuşsun demekki

bu çok güzel olmuş bak selmaaa ayy kuzucuğummm adıyla yaşasın inşallahhh.......
amin canım amin annesinin balböceğiiiii
gülme yaaaaaaaaaaaaa....
delikafadulden delikafadulden delikafadulden

valla bende aynıyım geöen elimde iki torba eve geldim eşime dedimki baak neler aldım dediki kesin kızına almışsındırdelikafadulden delikafadulden kıskanıyomu nee

birazda ona all....ama bugün ona alcan demi.....sempatiksalakcinni

yok canım nie kızıyım yaa...valla allah kimsenin başına vermesin özellikle akşamları patlıcak gibi oluyorum...çok zormuş kabızlık...

ilaçlar işe yaramıyomu ben hayatımda boyunca hiç kabız olmadım ya nasıl bişeydir bilmiyom inşallah hiç öğrenmem:))

muhabbet hoş ama ben kaçıyorumkızlar...duş alıcam yemek yapıcam ev temizlicem..akşam bulaşıkları kocaya yıkattık bende süpürüp siliyimde adamın gözüne giriyim...

ilaçlar işe yaramıyomu ben hayatımda boyunca hiç kabız olmadım ya nasıl bişeydir bilmiyom inşallah hiç öğrenmem:))

inş. hiiiçççççte öğrenme... malesef ne ilaç ne başka bişey dr.um çok kullanma isal yapar demişti..bende 2.gün isal yapıyo bırakınca 2 gün sonra yine kabızlık bi çözüm bulamadım..dr.da enson akşamları bi kaşık iç ozaman dedi...

bu kalabalığa yine az çıkıyor ses
hadi sinoş sendende ses çıkmıyo morelini bozma boşver

oy geçmiş olsun yaa bol su iç bide kayısı iyi geliyomuş hoş denemişsindirde gene de hatırlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…