teşekkür ederim canım selen ismini biz çok uzun yıllar önce kararlaştırmıştık benim ismim selma eşiminki engin ikimizin isminin ilk hecesi:))
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yaparız tabi olumunekankayizsmile ya ne kızıyon kız sormuş kaç kiloo aldın diye söylemiyimmi delikafadulden
yeter zaten ya doğurduk doğurucaz boşa masraf yani
amin canım amin annesinin balböceğiiiiibu çok güzel olmuş bak selmaaa ayy kuzucuğummm adıyla yaşasın inşallahhh.......
delikafadulden delikafadulden delikafaduldengülme yaaaaaaaaaaaaa....
valla artık dışarı çıktığımda eşim gel bişey alalım sana falan diyo hiç aklıma bile gelmiyo kendime bişey almak hep bebişime bişey almak istiyorum hep onu düşünüyorum. annem hep bana bişeyler alırdı yada abimin kızına anne kendine alsana niye sürekli bizi düşünüyosun diye kızardım anne olunca sadece onu düşünüyomuşsun demekki
:roflol:
amin canım amin annesinin balböceğiiiii
valla bende aynıyım geöen elimde iki torba eve geldim eşime dedimki baak neler aldım dediki kesin kızına almışsındırdelikafadulden delikafadulden kıskanıyomu nee
birazda ona all....ama bugün ona alcan demi.....sempatiksalakcinni
antt kızmadın dimi canım sadece o kabızlık için dedikten sonraki utangaç surat çok komiğime gitti
yok canım nie kızıyım yaa...valla allah kimsenin başına vermesin özellikle akşamları patlıcak gibi oluyorum...çok zormuş kabızlık...
muhabbet hoş ama ben kaçıyorumkızlar...duş alıcam yemek yapıcam ev temizlicem..akşam bulaşıkları kocaya yıkattık bende süpürüp siliyimde adamın gözüne giriyim...
ilaçlar işe yaramıyomu ben hayatımda boyunca hiç kabız olmadım ya nasıl bişeydir bilmiyom inşallah hiç öğrenmem:))
aman yapmasanda bişey olmaz mazeretin var nasıl olsa:)) hadi kolay gelsin
hadi sinoş sendende ses çıkmıyo morelini bozma boşverbu kalabalığa yine az çıkıyor ses
inş. hiiiçççççte öğrenme... malesef ne ilaç ne başka bişey dr.um çok kullanma isal yapar demişti..bende 2.gün isal yapıyo bırakınca 2 gün sonra yine kabızlık bi çözüm bulamadım..dr.da enson akşamları bi kaşık iç ozaman dedi...
ay o mazereti öyle çok kullandımki zaten hemen hamile kaldım evlenince adam artık ne pismişsin sen demeye başladı...saol canım
selam kızlar, ne çok kaynatmışsınız sabahtan beri zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?