tansaşa bakcaktım canımtuğba bence al nivea yı bende alayı mı almayayım mı derken zamanı geçti indirim çekinin..şimdi çantalı setini almayı düşünüyrorum...bide ben çark caddesindeki migrosa bakmıştım barkotları uymuyodu..alamadım oyzden tansaşa bak önce istersen yada burda başka migros varsa oraya bak..
devam et geçer ya alışıncademir ilacını uzun zamandır içiyorum..magnezyumda oldu epey başlıyalı ama yeni olarak akşamları duphalac içiyorum ondan mı acaba bikaç gün kullanmıyım bakalım ne olucak...
tamam taatlımolumunekankayizsmilekoyucam buraya çektim tuğbacım bebemin cicilerini de şimdi yükliim dedim image shack gitti şansıma bak mafoldumben neyse beyazıtın kıyafetlerini akşamüstüne yetiştirebilirsem koyarım canım ...
-tatlicadiarzu-ben 5kızıma 5 küçük kızıma 0 babaya 5 de banadelikafaduldenevet 5 kızıma 1 babasına alıyorum haksızlık olmasındelikafadulden
geçmiş olsun vallahi zordurrrryok canım nie kızıyım yaa...valla allah kimsenin başına vermesin özellikle akşamları patlıcak gibi oluyorum...çok zormuş kabızlık...
kolay gelsinnnnmuhabbet hoş ama ben kaçıyorumkızlar...duş alıcam yemek yapıcam ev temizlicem..akşam bulaşıkları kocaya yıkattık bende süpürüp siliyimde adamın gözüne giriyim...
bu kalabalığa yine az çıkıyor ses
slm mayıs anneleriii...herkes iyidir inş...bişey sorucamsize mide bulantıları geri gelen varmı...16.haftama kadar çekmiştim şimdi yedikten sonra midemdönüyo sanki çok korkuyrum bulantılarım başlıcak die...
nasıl kızlar kullanışlımı sizce
# İşte hamileler için yepyeni bir stil! Çok şık!
# İster işe giderken gömleklerinizin üstüne giyin, ceketinizle bu şıklığınızı tamamlayın, ister t-shirt'ünüzün üzerine giyin!
# Takım saç bandı ile harika görüneceksiniz.
# Mavi, kahverengi, leopar, çizgili, pembe renklerde.
# Sevdiğiniz t-shirtlerinizi hamileliğinizde de kullanmak istiyorsunuz ama karnınız büyüdükçe t-shirtleriniz kısalıyor, gömlekleriniz kapanmıyor!
# İşte tam size göre harika bir aksesuar; hamilelik bandı! T-shirtlerinizin gömleklerinizin üstüne giyin ve kıyafetlerinizi baştan yaratın!
# Hamilelik bandını bir kez denedikten sonra her renk ve desenini almak isteyeceksiniz, üstelik saç bandıyla takım.
# Emziren anneleri de unutmadık, onlar için de Momidea bel bandını tasarladık!
# T-shirtlerinizin altına giyin emzirirken teniniz yerine bedeninizi saran yumuşacık bel bandınız görünsün, üstelik pantolonunuzun üstüne indirdiğinizde çok şık görünebilirsiniz, düşük belli kıyafetlerde de teninizin görünmesini engellemiş olursunuz.
koyucam buraya çektim tuğbacım bebemin cicilerini de şimdi yükliim dedim image shack gitti şansıma bak mafoldumben neyse beyazıtın kıyafetlerini akşamüstüne yetiştirebilirsem koyarım canım ...
bu kalabalığa yine az çıkıyor ses
selam nasıl geçti kontrol
selam canım a.s.
iyi geçti Allaha şükür, 1096 gram olmuş oğluşum, boyu da 33 cm. dr herşeyi çok iyi dedi sevindim
maşallah canımm bebişinee..İpek park yatak almışsın sanırım internetten canım...linki ya da resmi var mı tatlım??selam canım a.s.
iyi geçti Allaha şükür, 1096 gram olmuş oğluşum, boyu da 33 cm. dr herşeyi çok iyi dedi sevindim
sende çok vicdansızsın kız insan arada ona da alır adamın başı kelmidelikafadulden-tatlicadiarzu-ben 5kızıma 5 küçük kızıma 0 babaya 5 de banadelikafadulden
geçmiş olsun vallahi zordurrrr
kolay gelsinnnn
seninde sesin çıkmıyor kuşumm.....
teşekkür ederim kuşumselam kızlar
maşallah az kaynatmışsınız ohaoldumsmile oku oku yoruldum:1shok:
selma kocanın doğum günüymüş nice mutlu sağlıklı senelere
aman kızlar kaynana gibisiniz kaynana gelinleri
çekiştiriyo sizlerde kocalarınızı
ben bebek şampuanını jansıs baby setini aldım işallah memnun kalırım
bugün de halsizim ve bitkinim kendimi iyi hissetmiyorum
selam canım a.s.
selam canım a.s.
maşallah miniğin kocaman olsum
benim kontrolüm vardı gitmedim
bebeğimi özledim ama dışarı çıkacak
halim yokkkkkkkkk
teşekkür ederim sezen, inşallah hepimizin bebekleri hem şimdi hem de doğumdan sonra çoookkk sağlıklı olurlar :ecrin_bebek:
maaşallahh canımmm.......gözün aydınn.....
benimkide kızlar şuan hıçkırıklara boğuluyorrrzemuszemus
çık canım hava çok güzel yürürsün biraz temiz hava alır kendine gelirsin
sende çok vicdansızsın kız insan arada ona da alır adamın başı kelmidelikafadulden
teşekkür ederim kuşum
oh maşallah gözün aydınn
ayakta duramıyorum başım dönüyo ablamlar köye gitmişler görümceler maşallah annem yaşındalar kiminle çıkacam dışarı
gelirsen
çıkarız amaguclubacismile
maşallah canımm bebişinee..İpek park yatak almışsın sanırım internetten canım...linki ya da resmi var mı tatlım??
babalar öyle bayramdan bayrama......:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?