2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tansaşa bakcaktım canım
demir ilacını uzun zamandır içiyorum..magnezyumda oldu epey başlıyalı ama yeni olarak akşamları duphalac içiyorum ondan mı acaba bikaç gün kullanmıyım bakalım ne olucak...
devam et geçer ya alışınca
koyucam buraya çektim tuğbacım bebemin cicilerini de şimdi yükliim dedim image shack gitti şansıma bak mafoldumben neyse beyazıtın kıyafetlerini akşamüstüne yetiştirebilirsem koyarım canım ...
tamam taatlımolumunekankayizsmile

evet 5 kızıma 1 babasına alıyorum haksızlık olmasındelikafadulden
-tatlicadiarzu-ben 5kızıma 5 küçük kızıma 0 babaya 5 de banadelikafadulden
yok canım nie kızıyım yaa...valla allah kimsenin başına vermesin özellikle akşamları patlıcak gibi oluyorum...çok zormuş kabızlık...
geçmiş olsun vallahi zordurrrr
muhabbet hoş ama ben kaçıyorumkızlar...duş alıcam yemek yapıcam ev temizlicem..akşam bulaşıkları kocaya yıkattık bende süpürüp siliyimde adamın gözüne giriyim...
kolay gelsinnnn
bu kalabalığa yine az çıkıyor ses

seninde sesin çıkmıyor kuşumm.....

selam kızlar
maşallah az kaynatmışsınız ohaoldumsmile oku oku yoruldum:1shok:

selma kocanın doğum günüymüş nice mutlu sağlıklı senelere

aman kızlar kaynana gibisiniz kaynana gelinleri
çekiştiriyo sizlerde kocalarınızı

ben bebek şampuanını jansıs baby setini aldım işallah memnun kalırım

bugün de halsizim ve bitkinim kendimi iyi hissetmiyorum

Ay Allah korusun..ben ilk 3 ay çok çektimm..kabus gibiydi mafoldumben

Çok şıkmış ama son 2ay virajına girdik be canım...bu günden sonra bebeklerimize yaparız masraf artık...
koyucam buraya çektim tuğbacım bebemin cicilerini de şimdi yükliim dedim image shack gitti şansıma bak mafoldumben neyse beyazıtın kıyafetlerini akşamüstüne yetiştirebilirsem koyarım canım ...

Hakikaten Ömür yaa..beyazıdın cicilerini hiç göstermedinn..akşama ekle ama ben muhtemelen pazartesi görürümmm..kaydirigubbakcemile3

bu kalabalığa yine az çıkıyor ses

ayşesinem sana 2-3 kez mesaj yazdım,tezini sordum, başsağlığı diledim sanırım görmüyor ya da farketmiyorsunnnsengözlerimebaksanab

selam canım a.s.
iyi geçti Allaha şükür, 1096 gram olmuş oğluşum, boyu da 33 cm. dr herşeyi çok iyi dedi sevindim
maşallah canımm bebişinee..İpek park yatak almışsın sanırım internetten canım...linki ya da resmi var mı tatlım??

-tatlicadiarzu-ben 5kızıma 5 küçük kızıma 0 babaya 5 de banadelikafadulden

geçmiş olsun vallahi zordurrrr

kolay gelsinnnn

seninde sesin çıkmıyor kuşumm.....
sende çok vicdansızsın kız insan arada ona da alır adamın başı kelmidelikafadulden
teşekkür ederim kuşum
selam canım a.s.
iyi geçti Allaha şükür, 1096 gram olmuş oğluşum, boyu da 33 cm. dr herşeyi çok iyi dedi sevindim

oh maşallah gözün aydınn

maşallah canımm bebişinee..İpek park yatak almışsın sanırım internetten canım...linki ya da resmi var mı tatlım??

sağol canım, hepimizinkine maşallah

ben kraft jenny diye bir model aldım, kolay kuruluyor, güzel de görünüyor, bir de park yataklar çok sentetik kokuyor diye okumuştum ama bu kokmuyor gibi geldi bana. ben teknoloji özürlüyüm pek link vermeyi beceremiyorum :)) pratikev diye bir siteden aldım, oraya bir bak istersen, 199 liraya yatağı, döşeği ve uyku seti birlikte aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…