bayanssulusmileanalarına çekmişler.hep ses getiriyorlar her yandannnn..sengözlerimebaksanabsenin kızlarda sessiz duramıyolar biri hıçkırık biri fışkırır delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ayakta duramıyorum başım dönüyo ablamlar köye gitmişler görümceler maşallah annem yaşındalar kiminle çıkacam dışarı
gelirsen
çıkarız amaguclubacismile
ben sevgililer günündede almadım çok bozuldu bişi demedi ama yüzünden belliydi:)) bugün alayımda gönlü olsun garibin delikafadulden
babaları yandı desene 3 e 1 kaldı zavallı adam lülülülülülübayanssulusmileanalarına çekmişler.hep ses getiriyorlar her yandannnn..sengözlerimebaksanab
ohooo bi öğlen tatiline gittim geldim oku opkuu bitmiyorr bıraktım bendeee yoksa yakalayamıycam siziiii
ipek hoşgeldin,gözünaydın tatlım maşşallah oğluşuna
ben sevgililer günündede almadım çok bozuldu bişi demedi ama yüzünden belliydi:)) bugün alayımda gönlü olsun garibin delikafadulden
babaları yandı desene 3 e 1 kaldı zavallı adam lülülülülülü
hoşgeldin
offf sorma yaa,bebişin kıyfetlerini yıkadım,kim ütüliycek :)bir daha almıyorum kıyafet felan,almak dert değilmiş ama ütülemek çok sıkıcıoff evi topladım yoruldum. bir sürü ütü var nasıl yapıcam ya çok üşeniyorum nasıl biter o ütüler kafamçokkarıştı
offf sorma yaa,bebişin kıyfetlerini yıkadım,kim ütüliycek :)bir daha almıyorum kıyafet felan,almak dert değilmiş ama ütülemek çok sıkıcı
offf sorma yaa,bebişin kıyfetlerini yıkadım,kim ütüliycek :)bir daha almıyorum kıyafet felan,almak dert değilmiş ama ütülemek çok sıkıcı
nilüfer gözün aydın canımm napıyordu bebişinnn
tabi bişey olmaz canım :)eşime dedim şimdi msnden,sen yorma kendini işden gelince ben yaparım diyor,kafa buluyor benleay çok hoşsun nolcak kız el kadar şeyi ütülemektennn.................
şikayetlerin varmıydı hiç dr. a sordun mu bişeyler iznin için birşey söyledimi yazacağı zaman için flnsağol Esracıım, iyiydi teyzesi yan gelmiş yatıyorduonlar rahat yerlerinde sanırım ama artık biz rahat değiliz opuyorumnanaktan
sağol canım, hepimizinkine maşallah
ben kraft jenny diye bir model aldım, kolay kuruluyor, güzel de görünüyor, bir de park yataklar çok sentetik kokuyor diye okumuştum ama bu kokmuyor gibi geldi bana. ben teknoloji özürlüyüm pek link vermeyi beceremiyorum :)) pratikev diye bir siteden aldım, oraya bir bak istersen, 199 liraya yatağı, döşeği ve uyku seti birlikte aldım.
ilkgünnn ömürrr napıyorsunuz yawfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?