2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin kızlarda sessiz duramıyolar biri hıçkırık biri fışkırır delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bayanssulusmileanalarına çekmişler.hep ses getiriyorlar her yandannnn..sengözlerimebaksanab
ayakta duramıyorum başım dönüyo ablamlar köye gitmişler görümceler maşallah annem yaşındalar kiminle çıkacam dışarı
gelirsen
çıkarız amaguclubacismile

canım başın falan da dönüyormuş dünde belim ağrıyor diyordun gitseydin ya kontroleee....kansızlık yaparmış baş dönmesi falan dikkat et kendine canım

off evi topladım yoruldum. bir sürü ütü var nasıl yapıcam ya çok üşeniyorum nasıl biter o ütüler kafamçokkarıştı

off evi topladım yoruldum. bir sürü ütü var nasıl yapıcam ya çok üşeniyorum nasıl biter o ütüler kafamçokkarıştı
offf sorma yaa,bebişin kıyfetlerini yıkadım,kim ütüliycek :)bir daha almıyorum kıyafet felan,almak dert değilmiş ama ütülemek çok sıkıcı

offf sorma yaa,bebişin kıyfetlerini yıkadım,kim ütüliycek :)bir daha almıyorum kıyafet felan,almak dert değilmiş ama ütülemek çok sıkıcı

ben daha onlara geçmedim bizim ütüler bekliyo beni. daha yıkamadım bebişimin eşyalarını
odası falan bi gelsinde yerleştirmeden yıkayıp ütüleriz ozaman annem gelir yardıma :)) ama çok zevkli olur onlar heralde

bende bir kısmını ütüledim ama diğerleri yarın inş. işten gidip ütülemek zor walla ufakta olsa ütü ütüdürr

tamam canım teşekkürler, bunu inceliycem...

ilkgünnn ömürrr napıyorsunuz yawfffff

İyiyim canım..şafak sayıyorummm, sen nasılsınnn, resimlerini görüyorum face denn bayılıyorummmm....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Kızlar ben çıkıyorumm...Yolculuğa çıkıyoruz az sonra, hepiniz kendinize iyi bakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…