2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyi tatiller dilerim, süper bir hafta sonu geçirirsiniz inşallah opuyorumnanaktan

şikayetlerin varmıydı hiç dr. a sordun mu bişeyler iznin için birşey söyledimi yazacağı zaman için fln

aslında şikayetlerim var, ama ben sormadan dr bütün şikayetlerin bebek ters durduğu için olabilir dedi :)) yok canım onlardan hiç bahsetmedik, 20 gün sonra tekrar gel dedi, o zaman izin vs gibi şeyleri soracağım. doğum şekline de 15 nisan gibi karar veririz dedi bilmiyorumkismile

ii tatiller canımm geldiğinde oğlumunda ismini ekle listeye artık teyzesiii

yaa 32 haftan ne zaman denk geliyor peki kaçırma yanmasın iznin boşunaa.. 15 nisanda haa ayy 1 ay kaldı desene nerdeyseee hayırlısı bakalı dr. un peki normal den yana mı

yaa 32 haftan ne zaman denk geliyor peki kaçırma yanmasın iznin boşunaa.. 15 nisanda haa ayy 1 ay kaldı desene nerdeyseee hayırlısı bakalı dr. un peki normal den yana mı

evet canım inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı neyse öyle olur...
tam bir şey söylemedi ama ben epidural normali önerir misiniz dedim, pek önermem dedi, epidural sezeryan çok iyi ama dedi. bakalım nasıl gelecek bebişler

maşallah canım bebişine kocaman olmuş,aynı gündeyiz seninle benimde doktorum Nisan 15 gibi bakarız doğu şekline dedi ama normal doğurtturacak beni galiba.
bende panik atak var ; çok korkak ve telaşlıyımdır,kadın bunu biliyor ve korkunun üzerine gidilmesini istediği için normal yaptıracak sanırım...
Hakkımızda hayırlısı

tabi bişey olmaz canım :)eşime dedim şimdi msnden,sen yorma kendini işden gelince ben yaparım diyor,kafa buluyor benle
kaydirigubbakcemile3yavaş yavaş yaparsın canımmm.biter onlar minnacıkk.yada akşamı bekle tutuştur eşinin elinee.......

hadi yaaa benimkide ters duruyor gibi geliyor bana bazen nasıl duruyor çok merak ediyorum...benim bazen aşağıya doğru çok baskı oluyor seninde öylemi cANIM

evet görüşemiyoruz artık neden gelmiyorsunuz burayaaa... yada ben mi gelmiyorum olduğunuz zaman şule gamze napıyorrr onlarda yoklarrr

işlerden fırsat buldukça uğruyoruz bizi biliyosun çenemiz durmaz bizim burası daha resmi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaynatmak için pek müsait olmuyo ... şulem naapsın oda evinde dinleniyo işi bıraktı ama çok fazla nete girmiyo evde oturmanın keyfini çıkarıyo gamze de çok yoğun bu aralar evine eşyası felan gelicek onun telaşında... bebişin telaşı bastı onu kaydirigubbakcemile3 hepimiz heyecanla bebişlerimizi bekliyoruz kısaca :CüvCüv:

Selma, Gökkuşak çok teşekkür ederim, hepimizin bebişlerine

doğum gününde al canımm......o kadr olur izin veriyomvereliniortak
alayım tabi yazıkk
o kendini cennette sayıyormuş şimdiden 3 güzelliğin arasındaaa.........laelaelaelaelae
orası öylede millet bitaneyke uğraşamazken seninki 3 taneyle uğraşıcak birinin tokası birinin ojesi delikafadulden
offf sorma yaa,bebişin kıyfetlerini yıkadım,kim ütüliycek :)bir daha almıyorum kıyafet felan,almak dert değilmiş ama ütülemek çok sıkıcı
ay zor valla küçük küçük ben daha başlamadım
tabi bişey olmaz canım :)eşime dedim şimdi msnden,sen yorma kendini işden gelince ben yaparım diyor,kafa buluyor benle
delikafadulden delikafadulden

çık bakalımmmmm demek ojemiz ,tokanmızz
tam da dediğin gibi oluyor biliyormusun...birde kızım okulda hep kaybedip geliyorrr.....ben yapıyorum tokaları takıyorum benim kokoş açıyormuş orada saçını öğretmeni de baş edemiyor...bugün arkadaşının doğum günü varmış akşamdan hazırladık kıyafetlerini pullu etekler
eşimde hiç kokoş olsun istemiyor ama anası gibi çocuk ...kaydirigubbakcemile3

yani sen eşimin yanında desen böyle
iki dakikada döker içiniii.........
şöyle böyle başlar..........kaydirigubbakcemile3

doğamızda var napalımmm

sağol canım, benimki tam bir şey söylemiyor şimdilik ama sanki bana bırakacak gibi geliyor bana :)) ben de çok korkağım bu tip konularda, Allah biliyor ya gönlüm sezeryanden yana :)) hayırlısı tabi

alsanaalsanasmile selma yedin kafana kendine gelemedin galibaa.....

Şeniz öpeyimde geçsinnn.....

evet canım, benim de çok baskı oluyor, bebek ters durduğu içinmiş, bazen ciddi ciddi ağrım oluyor. dr ters dedi ya aman dedim huyu ters olmasın da :ecrin_bebek:

ayy bilmem mi ben gelemiyorum yanınıza iş yeri malüüm izne ayrılırsam inş. katılacağım aranıza :) slm söyle ama çok bendennn ayy gamzenin bizden önce olur doğumu az kaldı onunn ayy çok heyecanlııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…