güle güle git şekerimm... ii akşamlar eğlşenceniz bol olsun inşallahselma2429 kullanıcısından alıntı
ayy saat 3 olmuş ben birazdan çıkayım şekerler
ben geldim yine kızlar dr rand. 17,00 idi ama erken çıkacakmış öğle yemeğinden sonra çağırdı sekreteri. neyse tamda yemek yemişken tartıldım 2 kilo almış gözüktüm kilo aldı başını gidiyor toplamda 13 kilo etti. moralim sıfır oldu zaten sonra usg başladık bebeğe bakmaya ve bebeğim hala ters duruyor. ara sıra kasık kısımlarım taş gibi oluyor dedim baskıda yapıyor olabilir ama ozaman olunca hemen gel nst de bir bakalım sancı olmasın dedi. benim moral sıfır bence riske atmayalım sen 32 çıkarsın dedi. iyice çöktüm.üstüne ayak bileklerime baktı bune dedi ne kadar çok ödem var halbuki tuz falan atmıyorum ekstra salataya falan bir 5 kilo daha alırsın 18 le falan kapatırız dedi.balık yağı verdi artık bir gün elevit birgün balık yağı içicem tabi demir ve calsiyuma devam.tek iyi tarafı bebeğim 1400 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi.ben geçtiğimiz hafta çok hareketli diye umutlanmıştım döndü diye ama dönmemiş,sezeryana doğru gidiyorum galiba.mafoldumben
tomurcuk üzülme hayırlısı olsun bak bebeişin sağlıklı yaa başka dert vermesin allah dikkat et kendine sendfe yormaaben geldim yine kızlar dr rand. 17,00 idi ama erken çıkacakmış öğle yemeğinden sonra çağırdı sekreteri. neyse tamda yemek yemişken tartıldım 2 kilo almış gözüktüm kilo aldı başını gidiyor toplamda 13 kilo etti. moralim sıfır oldu zaten sonra usg başladık bebeğe bakmaya ve bebeğim hala ters duruyor. ara sıra kasık kısımlarım taş gibi oluyor dedim baskıda yapıyor olabilir ama ozaman olunca hemen gel nst de bir bakalım sancı olmasın dedi. benim moral sıfır bence riske atmayalım sen 32 çıkarsın dedi. iyice çöktüm.üstüne ayak bileklerime baktı bune dedi ne kadar çok ödem var halbuki tuz falan atmıyorum ekstra salataya falan bir 5 kilo daha alırsın 18 le falan kapatırız dedi.balık yağı verdi artık bir gün elevit birgün balık yağı içicem tabi demir ve calsiyuma devam.tek iyi tarafı bebeğim 1400 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi.ben geçtiğimiz hafta çok hareketli diye umutlanmıştım döndü diye ama dönmemiş,sezeryana doğru gidiyorum galiba.mafoldumben
ben geldim yine kızlar dr rand. 17,00 idi ama erken çıkacakmış öğle yemeğinden sonra çağırdı sekreteri. neyse tamda yemek yemişken tartıldım 2 kilo almış gözüktüm kilo aldı başını gidiyor toplamda 13 kilo etti. moralim sıfır oldu zaten sonra usg başladık bebeğe bakmaya ve bebeğim hala ters duruyor. ara sıra kasık kısımlarım taş gibi oluyor dedim baskıda yapıyor olabilir ama ozaman olunca hemen gel nst de bir bakalım sancı olmasın dedi. benim moral sıfır bence riske atmayalım sen 32 çıkarsın dedi. iyice çöktüm.üstüne ayak bileklerime baktı bune dedi ne kadar çok ödem var halbuki tuz falan atmıyorum ekstra salataya falan bir 5 kilo daha alırsın 18 le falan kapatırız dedi.balık yağı verdi artık bir gün elevit birgün balık yağı içicem tabi demir ve calsiyuma devam.tek iyi tarafı bebeğim 1400 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi.ben geçtiğimiz hafta çok hareketli diye umutlanmıştım döndü diye ama dönmemiş,sezeryana doğru gidiyorum galiba.mafoldumben
benimde öyle büyük ihtimal önümüzdeki hafta görücem bakalım bende ..bazen bendede sancı oluyordu son 1 haftadır iyiyim dönmüş de olabilir..evet huyları iyi olsun.artık normalde sezeryanda çok iyi iki yöntem ben takmıyorum kafama normal olursa epidural tercihi var falannn.....evet canım, benim de çok baskı oluyor, bebek ters durduğu içinmiş, bazen ciddi ciddi ağrım oluyor. dr ters dedi ya aman dedim huyu ters olmasın da :ecrin_bebek:
aaaaayyy benimde öyle gibi yaa boşver canım yorma kendini kafana da takma doğum başladığında bile dönenler varmış hayırlısı olsun hepimiz için.ama ters duran bebek anneleri fazla yormamalıymış kendini............bebeğine de maaşallahhh büyümüşş........ben geldim yine kızlar dr rand. 17,00 idi ama erken çıkacakmış öğle yemeğinden sonra çağırdı sekreteri. neyse tamda yemek yemişken tartıldım 2 kilo almış gözüktüm kilo aldı başını gidiyor toplamda 13 kilo etti. moralim sıfır oldu zaten sonra usg başladık bebeğe bakmaya ve bebeğim hala ters duruyor. ara sıra kasık kısımlarım taş gibi oluyor dedim baskıda yapıyor olabilir ama ozaman olunca hemen gel nst de bir bakalım sancı olmasın dedi. benim moral sıfır bence riske atmayalım sen 32 çıkarsın dedi. iyice çöktüm.üstüne ayak bileklerime baktı bune dedi ne kadar çok ödem var halbuki tuz falan atmıyorum ekstra salataya falan bir 5 kilo daha alırsın 18 le falan kapatırız dedi.balık yağı verdi artık bir gün elevit birgün balık yağı içicem tabi demir ve calsiyuma devam.tek iyi tarafı bebeğim 1400 gram olmuş haftasıyla uyumlu dedi.ben geçtiğimiz hafta çok hareketli diye umutlanmıştım döndü diye ama dönmemiş,sezeryana doğru gidiyorum galiba.mafoldumben
kızlar ters olmasına takılmayın,bende ters doğmuşum,normal doğumla 3750gr hemde :)sizler sezeryanla yaparsınız,bebişler sağlıklı olsunda
kızlar çıkıyorum cevap veremedim hepinize kusura bakmayın eşimin doğumgününü kutlayanlar teşekkür ederim p tesi acısını çıkarırız artık öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
kızlar çıkıyorum cevap veremedim hepinize kusura bakmayın eşimin doğumgününü kutlayanlar teşekkür ederim p tesi acısını çıkarırız artık öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
benim ebem ablammış :)hacettepede ögrenciymiş hemşirelikde,oda girmiş doğumuma :)ablamın hocaları olmasına rağmen sezeryana almamışlar canımdevrim eskiler doğurtuyormuş ters olsada doğumda ebe ceviriyormuş hatta ama şimdi dr lar ters olduğu zaman direkt sezeryan gözüyle bakıyorlar.
valla bilmiyorum,annem 9da hastaneye gitmiş,doğum başlamış,ertesi gün 1de doğmuşum,annem o gün bugun terssin diyor :ecrin_bebek: ablamda tersmiş,oda normal doğmuş,ama o 3100 felanmış sanırım,daha rahat olmuşhadi yaa nasıl çıkmışsın öyle tersss........kilo da iyiymiş...opuyorumnanaktan
evet sezeryanda çok iyi artık öyle dikişlerde eskisi gibi değil arkaşım 5 aylık oğlu hiç zorlanmadı dikiş yerim belli belirsiz diyorrr.....çok da rahat etti o gün yanındaydım hemen emzirebildideopuyorumnanaktan
hayırlısı artık hakkımızdaaa............
tek istediğim sağlıklı olması eli ayağı düzgünnnnn her yönüyle sağlıklı olsun başka bir şey istemiyorum allahhıımmm.....
benim ebem ablammış :)hacettepede ögrenciymiş hemşirelikde,oda girmiş doğumuma :)ablamın hocaları olmasına rağmen sezeryana almamışlar canım
valla bilmiyorum,annem 9da hastaneye gitmiş,doğum başlamış,ertesi gün 1de doğmuşum,annem o gün bugun terssin diyor :ecrin_bebek: ablamda tersmiş,oda normal doğmuş,ama o 3100 felanmış sanırım,daha rahat olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?