2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evin küçük büyümeyen asi kızı,evlenir çoluk çocuğa karışır ve aile rahat nefes alcağını zanneder,bu defa da 900km uzağa gidince kimse hasretine dayanamaz ve yana yakıla her telefonda yanlarına çağırırlar :)

ay maşallah annene, biz bu kadar imkan varken düşünüyoruz o seneler önce 2 defa ters doğum yapmış

selam herkese. lütfen bebeğin dönmesi olayına takılmayın. şimdi dönmüş olsa bile ilerleyen haftalarda tekrar dönebilir. onun için ne şimdi döndüğü için sevinmeli ne de dönmediği için üzülmeliyiz. her şey son haftalara doğru belli olacak. benim arkadaşımın 36.haftada döndü ve normal doğum yaptı. ben de merak ediyorum benimki ne alemde diye. (28+6 benimki). yarın kontrolüm var bir aydan sonra. çok heyecanlıyım. inşallah sağlık durumu iyidir.

ben size ters dönme olayını takmayın diyorum ama kendim de kordon dolanması olayına takılmış durumdayım. inşallah denk gelmez böyle birşey kimsenin başına.
kilo olayını da takmayın derim ben. ama düzenli yürüyüş ve bol su önemli. ben çalışıyo olmama rağmen hem öğle araları yürüyorum hem de akşam eşimle yemekten sonra yürüyoruz. 9 kilo aldım. akşamları karnım şişiyo acayip gaz filan da oluyo. göbek deliğim zorlanıyo ayakta durunca. namazlarımın kazalarını kılamıyorum çoğu zaman. farzı kılıp hemen yatay pozisyona geçiyorum. bu aralar daha çok alıcaz gibi artık. sorun etmeden sağlıklı bi biçimde beslenmeliyiz

herkese hayırlı ve sağlıklı günler opuyorumnanaktan

selam, demek yarın bebeğinle randevun var, inşallah güzel haberler alırsın opuyorumnanaktan
ben de o kordon dolanması olayına takıyorum bazen, Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:

inşallah bebişin iyidir canım,doktorum geçenlerde 2 kere kordon dolanmış bebeği normal doğurtmuş,çok büyük bir sorun değil dedi,herkesin farklı korkuları var bende Allah korusun erken doğmasından çok korkuyorum,Allah hepimiz için hayırlısını nasip etşin inşallah...

Bebeginin masallahi var, gayet iyi buyuyor. Umarim odemlerin de azalir. Yiyeceklerine daha da dikkat edersin. Neredeyse 2.5 ay kaldisonra eski vuctlarimiza kavusucaz insallah.

Herkese iyi dileklerinden dolayi tesekkur ederim. Ben siyatik var diye uzulurken bu bakteri sorunu cikti. Dediginiz gibi caresine bakacaklar ama insan ister istemez sucluluk duyuyor. Benim yuzumden bebegime birsey olacak diye. Sanirim bu duyguya alissam iyi olacak. Bir arkadasim anneligi bu sucluluk duygusuyla tanimlamisti.

Allah ın izniyle birşey olmaz canım kendini suçlu hissetme sonra bebiş senin üzüldüğünü anlar o da üzülür...

çok geçmiş olsun tekrar, moralini bozma, bebeğine hiç bir şey olmadan sağlıkla gelecek Allahın izniyle :Saruboceq:
en azından şanslıyız, eskiden olsa ne ters durduğu, ne kordon dolanması, ne annedeki bakteri vs.. çoğu bilinmeden direk doğuruyordu kadınlar, Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...

sonunda ütülerimi bitirdim yarısını yapıyım diye başlamıştım ama hepsini yaptım ama belim ağrıdı dinleneyim azcık. akşamada ne pişirsem acaba CADIARZU

doktordan sonraki haberlerini de almak isterizz .bencede takılmamalı ama ters durunca çok baskı yapıuyor çatı bölgem çok ağrıyor benim yürüyemiyorum hiç....aman sağlıklı olsunlarda dedğin gibi atlatırız hepsini..kilon iyi bence bende hergün yürümeye çalışıyorum artık havalarda düzeldi hemmmm.........

sonunda ütülerimi bitirdim yarısını yapıyım diye başlamıştım ama hepsini yaptım ama belim ağrıdı dinleneyim azcık. akşamada ne pişirsem acaba CADIARZU

maşallah sana, ben iyice saldım çayıra mevlam kayıra oldum zemuszemus
annemle çok yakın oturuyoruz ona güvenip hiç bi şey yapmıyorum, sağolsun herşeyime yetişiyor...
dinlen canım, çok yorma kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…