:ecrin_bebek:ayy bebişim pek uslu bugün teyzelerii....
çok geçmiş olsun tekrar, moralini bozma, bebeğine hiç bir şey olmadan sağlıkla gelecek Allahın izniyle :Saruboceq:
en azından şanslıyız, eskiden olsa ne ters durduğu, ne kordon dolanması, ne annedeki bakteri vs.. çoğu bilinmeden direk doğuruyordu kadınlar, Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah...
maşallah sana, ben iyice saldım çayıra mevlam kayıra oldum zemuszemus
annemle çok yakın oturuyoruz ona güvenip hiç bi şey yapmıyorum, sağolsun herşeyime yetişiyor...
dinlen canım, çok yorma kendini...
Herkese iyi dileklerinden dolayi tesekkur ederim. Ben siyatik var diye uzulurken bu bakteri sorunu cikti. Dediginiz gibi caresine bakacaklar ama insan ister istemez sucluluk duyuyor. Benim yuzumden bebegime birsey olacak diye. Sanirim bu duyguya alissam iyi olacak. Bir arkadasim anneligi bu sucluluk duygusuyla tanimlamisti.
benimki de genelde öyle, doğduklarında da öyle olmazlar umarım
benimkide aksine akşamdan beri hiç durmuyo cadı kızım benim :ecrin_bebek:
şuanda genelde gündüz uyurlarmış canım hareket halindeyiz ya amniyo sıvısı beşik gibi hissettirirmiş onlaraaa...o yüzden uyurlarmış gecede biz hareketsizken onlar hareketlenirlermiş.....doğduktan sonra normal düzene ne zaman geçeceği de bizim şansımıza kalmışşşş.........
benimkide vuruyor ama kasıklarımda baskı sancı yok allahtan bazen böyle kaburgalrıma dayanıp resmen aşağıya itiyor kendini şimdi çıacak diyorum korkuyorumm ama şu bir haftadır iyiyiz döndü galiba diyorum ama gidince öğreneceğim bakalımm..........
selam kızlar nasılsınız
inşallah şanslıyızdır o zaman, en kısa zamanda uykuları düzenli olur umarım. ablam da ben de çok usluymuşuz, gece sürekli uyurmuşuz, annem gece gelip nefesimizi kontrol edermiş, umarım oğlum da bana çeker :))
selam, hoşgeldin Nilay a.s.
Özlemcim sana bişey sorucam. Şeker yüklemesi yapıldı mı sana? Bülent Bey yaptırdı mı yani?
Özlemcim sana bişey sorucam. Şeker yüklemesi yapıldı mı sana? Bülent Bey yaptırdı mı yani?
benimkide kaburgalarıma dayanıyo özellikle sağa en son kontrolde ayakları ordaydı gelip gelip vuruyo anasına cadı napalım. nereye döneceğimi şaşırıyorum ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum bazen. dönmüştür seninkide canım sağlıkları iyi olsunda inşallah.
aaayyy inşallah ipek nil cimmm....ne güzel öyleee...ben hep özenirdim biliyormusun arkadaşlarımla aynı dönemlerde doğum yapmıştık toplanırdıkk.. 6 aylık falanken böyle onların ki köşe yastığı gibi otururdu elinde bir çıngırakkkk..benimki ağlar otururken poposuyla kaydırır kendini yuvarlanır başka şeylere uzanır beni otutturmazdı iki dakika ....birde bir emdimi 45 dk sürerdi allahhhh millet 10 dk döner ben 45 dkkafamçokkarıştıhepsi aynı olacak diye birşey yok ama şunuda söyliyim.kızım hepsinden önce konuştu yürüdü vs.... çünkü dışa çok açıktıııı.....biraz biz yaptık eşimle 10 günlüktü eşim kucağına alır çocuğa saastlerce şarkı söylerdi ben öyle her dakika konuşur şarkı sölerdim çocukta hep o hareketliliği arıyordu yani :)) ama ikinci biraz sakin olsun diyorum çünkü işyerimde beraber olacağızzz
.....Bu hafta bebeğin beslenmesi ile ilgili bir sürü sey öğrendim. Bir fırsat bulduğumda kendime bu eğitimin özellikle notlarını temize çekeceğim. İlgilenen olursa özelime mail adresi atsın, onlara da mail olarak atabilirim.
demir ilacını uzun zamandır içiyorum..magnezyumda oldu epey başlıyalı ama yeni olarak akşamları duphalac içiyorum ondan mı acaba bikaç gün kullanmıyım bakalım ne olucak...
bu kalabalığa yine az çıkıyor ses
tekrar selamlarrr..işlerrimi bitirip geldim..ben yürüyüş yapmak istiyorum yaa..ama siteden çıkıp durağa gidinceye kadar bile kasıklarımda bi baskı hissi oluyo..korkuyorum bişey olur oğluma die...kontrolumde 4 martta...çok var daha yürüsemmi acaba yada randevude dr.uma sorup olemi hareket etsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?