2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dogru soyluyorsun. Bu bebek icin cok bekledik o yuzden her zaman Allah'a sukrediyorum. Insallah bunu da atlaticaz.

maşallah sana, ben iyice saldım çayıra mevlam kayıra oldum zemuszemus
annemle çok yakın oturuyoruz ona güvenip hiç bi şey yapmıyorum, sağolsun herşeyime yetişiyor...
dinlen canım, çok yorma kendini...

sorma bende çok saldım benimkilerde kaç gündür bekliyodu bugün yapabildim sonunda
annemde yakın değilki heran gelsin.
ayakta durmak çok yoruyo artık dinleyim

allahın izniyle bişey olmaz canım. çok üzme kendini üzüntüde bebeğine yansıyo biliyosun. iyi şeyler düşün.

benimki de genelde öyle, doğduklarında da öyle olmazlar umarım

şuanda genelde gündüz uyurlarmış canım hareket halindeyiz ya amniyo sıvısı beşik gibi hissettirirmiş onlaraaa...o yüzden uyurlarmış gecede biz hareketsizken onlar hareketlenirlermiş.....doğduktan sonra normal düzene ne zaman geçeceği de bizim şansımıza kalmışşşş.........

benimkide aksine akşamdan beri hiç durmuyo cadı kızım benim :ecrin_bebek:

benimkide vuruyor ama kasıklarımda baskı sancı yok allahtan bazen böyle kaburgalrıma dayanıp resmen aşağıya itiyor kendini şimdi çıacak diyorum korkuyorumm ama şu bir haftadır iyiyiz döndü galiba diyorum ama gidince öğreneceğim bakalımm..........

inşallah şanslıyızdır o zaman, en kısa zamanda uykuları düzenli olur umarım. ablam da ben de çok usluymuşuz, gece sürekli uyurmuşuz, annem gece gelip nefesimizi kontrol edermiş, umarım oğlum da bana çeker :))

benimkide kaburgalarıma dayanıyo özellikle sağa en son kontrolde ayakları ordaydı gelip gelip vuruyo anasına cadı napalım. nereye döneceğimi şaşırıyorum ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum bazen. dönmüştür seninkide canım sağlıkları iyi olsunda inşallah.

benim kız ya babaya ya bana çekicek nasılsa ikimizde sallanmadan uyumazmışız. annemlere çektirmişim ben salıncak kurmuşlar duruduğu anda ağlıyomuşum bütün gece sallıyolarmışş inşallah kızım öyle olmaz şansımıza artık.

aaayyy inşallah ipek nil cimmm....ne güzel öyleee...ben hep özenirdim biliyormusun arkadaşlarımla aynı dönemlerde doğum yapmıştık toplanırdıkk.. 6 aylık falanken böyle onların ki köşe yastığı gibi otururdu elinde bir çıngırakkkk..benimki ağlar otururken poposuyla kaydırır kendini yuvarlanır başka şeylere uzanır beni otutturmazdı iki dakika ....birde bir emdimi 45 dk sürerdi allahhhh millet 10 dk döner ben 45 dkkafamçokkarıştıhepsi aynı olacak diye birşey yok ama şunuda söyliyim.kızım hepsinden önce konuştu yürüdü vs.... çünkü dışa çok açıktıııı.....biraz biz yaptık eşimle 10 günlüktü eşim kucağına alır çocuğa saastlerce şarkı söylerdi ben öyle her dakika konuşur şarkı sölerdim çocukta hep o hareketliliği arıyordu yani :)) ama ikinci biraz sakin olsun diyorum çünkü işyerimde beraber olacağızzz

cadı kızlarrr ...aminnnopuyorumnanaktan

tekrar selamlarrr..işlerrimi bitirip geldim..ben yürüyüş yapmak istiyorum yaa..ama siteden çıkıp durağa gidinceye kadar bile kasıklarımda bi baskı hissi oluyo..korkuyorum bişey olur oğluma die...kontrolumde 4 martta...çok var daha yürüsemmi acaba yada randevude dr.uma sorup olemi hareket etsem...

senin büyük kız tam cadıymış :)) hepimizin bebekleri sağlıklı olsun da gerisi mühim değil zaten , napalım dayanırız artık

selam kızlar nasılsınız,herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan
gecmişi okuyabildiğim kadar okudum maşallah gene kaynatmıssınız :)

selam Özlemcim ne iyi yapmıssın,hem bebegin hem kendin için
ben de en azından korkularım azalır ve bebek bakımı konusunda kendıme guvenım gelir diye kitap okuyorum.İstanbulda olsam verilen seminerlere mutlaka giderdim.
mail adresimi yolluyorum canım sana.simdiden tskler a.s.

demir ilacını uzun zamandır içiyorum..magnezyumda oldu epey başlıyalı ama yeni olarak akşamları duphalac içiyorum ondan mı acaba bikaç gün kullanmıyım bakalım ne olucak...

benım de son hafta ufak ufak mide bulantıları baslamıstı.ama yarım saat bilemedin 1 saatte geciyordu.ben de demir şurubunu gunde 3e cıkarttıgım için oluyor diye düşünmüştüm.biraz arastırdım uzmantvde gördüm ki son trimesterde mide bulantıları olabiliyormus.

bu kalabalığa yine az çıkıyor ses

aysecim bi ara fuardan bahsetmişsin
tesadüfen gözüme bişi ilişti metni sana yolluyorum

selam, ağrın çok oluyorsa sor istersen bi doktoruna, benim de ağrım oluyor ama dr günde 1 saat kadar yürü dedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…