benimkide kaburgalarıma dayanıyo özellikle sağa en son kontrolde ayakları ordaydı gelip gelip vuruyo anasına cadı napalım. nereye döneceğimi şaşırıyorum ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum bazen. dönmüştür seninkide canım sağlıkları iyi olsunda inşallah.
tekrar selamlarrr..işlerrimi bitirip geldim..ben yürüyüş yapmak istiyorum yaa..ama siteden çıkıp durağa gidinceye kadar bile kasıklarımda bi baskı hissi oluyo..korkuyorum bişey olur oğluma die...kontrolumde 4 martta...çok var daha yürüsemmi acaba yada randevude dr.uma sorup olemi hareket etsem...
sağol tatlım tşk ederim
nurem nasılsın canım uzun süre oldu görüşmeyeli
hayır canım yaptırmadı bana. ama bidahaki kontrolümde olucakmı bilmiyorum.
sen nezaman gidiyosun kontrole
Canım en son kontrolünde kaç haftalıktı bebeğin. Benim kontrolüm yarın. Sabah 10 da Derya hn a var:) 11,20 de Bülent Beye...
25 haftalıktı canım. ogün benimde hem derya hanım hem bülent bey bakmıştı.
demir ilacına başladı bide kramplarım olduğu için magnezyum verdi bana
inşallah hayırlısıyla gör sende bebişini yaramazlık yapmasında güzelce çekim yapabilsinler. çok güzel oluyo o cd sürekli bakıyoruz :))
İyiyim canım:) Sen nasılsın? Yarın detaylı ultrasonum var onu bekliyorum heyecanla...
selam, demek yarın bebeğinle randevun var, inşallah güzel haberler alırsın opuyorumnanaktan
ben de o kordon dolanması olayına takıyorum bazen, Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
inşallah bebişin iyidir canım,doktorum geçenlerde 2 kere kordon dolanmış bebeği normal doğurtmuş,çok büyük bir sorun değil dedi,herkesin farklı korkuları var bende Allah korusun erken doğmasından çok korkuyorum,Allah hepimiz için hayırlısını nasip etşin inşallah...
doktordan sonraki haberlerini de almak isterizz .bencede takılmamalı ama ters durunca çok baskı yapıuyor çatı bölgem çok ağrıyor benim yürüyemiyorum hiç....aman sağlıklı olsunlarda dedğin gibi atlatırız hepsini..kilon iyi bence bende hergün yürümeye çalışıyorum artık havalarda düzeldi hemmmm.........
Canım inşallah gösterir yüzünü akıllı oğlum benim:) Kahvaltı yapıp mı gitsem karar veremedim. 11,20 de Bülent beyle randevum, eğer şeker yüklemesi yaparsa aç olmam gerekir, ama açkende bebişim hareket etmez, çikolata filan yemem lazım. Ters oldu yaa(
ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar....
nurem cnm şeker yüklemesini 28.haftadan sonra yapıyolar zaten
sanada bi daha gittiğinde yapabilirler özlem
gerçi aç gitmen laızm aç bi sor doktoruna
ama özlem bak aç gitmen lazım ona göre aç bi sor druna ona göre git
bana 12den sonra bi şey yeme sabah 9 da gel demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?