2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar tekrar muhabbete dalamadan dışarı çıkamam gerekti şimdi geldim havada çok güzeldi yürüyüşte yapmış oldum bu arada. bebişim sağolsun pek yürütmedi ben yürüdükçe oda içerde yürüdümü ne sanki çıkıverecek sandım kaydirigubbakcemile3

benımkı de ters duruyormus.ayakları rahmime dogru oldugu için tekmeleri de oradan alıyorum ben.çok rahatsızım bu durumdan
annem bile uyardı, kızımı tekmeleyip durma anneannem diye ama nafile :umursamaz:

çok kafana takma canım benim ilk oğlumda da öyleydi kasıklarımda öyle bir baskı oluyordu ağrıyla birlikte (annelerin söylediği bebek kasıkta oldupu için olurmuş) çok fazla kafana takma, erken doğum riskide yok fakat biraz baskılı olur (((
SABIRRRR :Saruboceq:

Canım en son kontrolünde kaç haftalıktı bebeğin. Benim kontrolüm yarın. Sabah 10 da Derya hn a var:) 11,20 de Bülent Beye...

25 haftalıktı canım. ogün benimde hem derya hanım hem bülent bey bakmıştı.
demir ilacına başladı bide kramplarım olduğu için magnezyum verdi bana
inşallah hayırlısıyla gör sende bebişini yaramazlık yapmasında güzelce çekim yapabilsinler. çok güzel oluyo o cd sürekli bakıyoruz :))

Canım inşallah gösterir yüzünü akıllı oğlum benim:) Kahvaltı yapıp mı gitsem karar veremedim. 11,20 de Bülent beyle randevum, eğer şeker yüklemesi yaparsa aç olmam gerekir, ama açkende bebişim hareket etmez, çikolata filan yemem lazım. Ters oldu yaa(

iyi dilekleriniz için teşekkürler kızlar. yarınki randevudan sonra da paylaşırım doktorun tavsiyelerini vs. Benimki göğsüöe doğru tepikliyo sürekli. sütyenin demirin değdiği yere vuruyo hep :) elimi ayağımı bilmiyorum ama. yarın görcez bakalım işallah.

bu arada alt tarafta beim de ağrım oluyo ama yürüdükçe geçiyo. bence yavaş yavaş yürüyüş yapmakta fayda var kızlar

bence kahvaltını yap canım bebişininde karnı doysun birazda çikolata falan ye ben öyle gitmiştim. kızım güzel pozlar verdi.
şeker yüklemeside yapıcakmı bilmiyorum canım eğer isterse pazartesiye falan yaptırısın. bence aç gitme

nurem cnm şeker yüklemesini 28.haftadan sonra yapıyolar zaten
sanada bi daha gittiğinde yapabilirler özlem
gerçi aç gitmen laızm aç bi sor doktoruna

ama özlem bak aç gitmen lazım ona göre aç bi sor druna ona göre git
bana 12den sonra bi şey yeme sabah 9 da gel demişti

ama özlem bak aç gitmen lazım ona göre aç bi sor druna ona göre git
bana 12den sonra bi şey yeme sabah 9 da gel demişti

evet canım gitmeden sorarım.

ben kaçıyorum kızlar kocişe yemek pişiriyim. öptüm hepinizi görüşürüz.opuyorumnanaktan

Kizlar ben bebek odasi icin kucuk bir hali dusunuyorum ama burada bebek odasina koyulanlar hep 100% yun. Yun alerji yapmiyor mu? Sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…