Kizlar ben bebek odasi icin kucuk bir hali dusunuyorum ama burada bebek odasina koyulanlar hep 100% yun. Yun alerji yapmiyor mu? Sizce?
Evet ben de hatirliyorum bir cok kisi yorgani yun yaptirmak istiyor. Ama benim kuzenim bebegi olunca evde hic yun birsey birakmadi alerji yapar diye. Kafam karisti.
Kizlar ben bebek odasi icin kucuk bir hali dusunuyorum ama burada bebek odasina koyulanlar hep 100% yun. Yun alerji yapmiyor mu? Sizce?
canım mesajların gelmemiş, tezim olduğu gibi duruyor izin faln durumları netleştikten sonra bakacağım böyle çok yoruluyorum tezi düşünemiyorum bile, başsağlığı için de teşekkür ederim sizler sağolunAy Allah korusun..ben ilk 3 ay çok çektimm..kabus gibiydi mafoldumben
Çok şıkmış ama son 2ay virajına girdik be canım...bu günden sonra bebeklerimize yaparız masraf artık...
Hakikaten Ömür yaa..beyazıdın cicilerini hiç göstermedinn..akşama ekle ama ben muhtemelen pazartesi görürümmm..kaydirigubbakcemile3
ayşesinem sana 2-3 kez mesaj yazdım,tezini sordum, başsağlığı diledim sanırım görmüyor ya da farketmiyorsunnnsengözlerimebaksanab
aldım canm mesajını teşekkür ederimselam kızlar nasılsınız,herkes iyidir umarım opuyorumnanaktan
gecmişi okuyabildiğim kadar okudum maşallah gene kaynatmıssınız :)
selam Özlemcim ne iyi yapmıssın,hem bebegin hem kendin için
ben de en azından korkularım azalır ve bebek bakımı konusunda kendıme guvenım gelir diye kitap okuyorum.İstanbulda olsam verilen seminerlere mutlaka giderdim.
mail adresimi yolluyorum canım sana.simdiden tskler a.s.
benım de son hafta ufak ufak mide bulantıları baslamıstı.ama yarım saat bilemedin 1 saatte geciyordu.ben de demir şurubunu gunde 3e cıkarttıgım için oluyor diye düşünmüştüm.biraz arastırdım uzmantvde gördüm ki son trimesterde mide bulantıları olabiliyormus.
aysecim bi ara fuardan bahsetmişsin
tesadüfen gözüme bişi ilişti metni sana yolluyorum
çiğdem nasılsınsınn canım hazırlıklar nasıl bitti mi?
pek uğramıyosun sende buraya sankiiCADIARZU
iyim canım şükür sen nasılsın. Aslnda ugruyorum ama bazı muhabbetler sarmıyor:umursamaz: hazırlıklar biter mi canım ya yarın belki alışiverişe çıkarız. sen de ne var ne yok. nasıl bebişin
çok şükür tatlım ben de bebek de iyiyiz. ufak tefek sorunlar olsa da şükür bugünlerimizekaydirigubbakcemile5
biz de henüz doğru düzgün alışverişe çıkmadık parça parça aldık bişiler ama havalar düzeliyo artık daha sık çıkabiliriskaydirigubbakcemile2
az kaldı vallaa :CüvCüv:
ah canım keşke ben de 3 saat için gelsem tam gün bizim 3te 4te çıkıyorum hiçbişey anlamıyorom haftasonundan yorgun yorgun yine yeni hafta başlıyo, üç gündür de kalkamıyorum artık yataktan yeter yeter diye dye sanki üstümden tır geçmiş şöyle dinç uyanmayı o kadar özledimki anlatamamgünaydınnnn
ayşesinem seni çook iyi anlıyorum ben de gıcık olurdum 3-4 saat için işe gidiyodum cmts yaboshayallersmile
bugünlerde hava güzel kendimi dışarı attımm bugün de inş çıkıp dolanayım biraz. ist.da bahar havası bulmak zor şubattabayanssulusmile
bugün ya da yarın sonunda şu fuara gidiyim isitiyorum, davetiye de aldım civcivbebeden davetiye alabilmek için dün emzirme atleti aldım ordan bakalım pek kullanılacak bişeyler gibi gelmedi aldıktan sonra bu emzirme südyenleri atletleri faln ama onlarsız da çok zor olur herhaldebugününüzde aydın olsun hanımlarr
nasılsınız bakem nörüyonuz
hoşgeldin nilay nörek işte havadan sudan:)sen nörüyon
ah canım keşke ben de 3 saat için gelsem tam gün bizim 3te 4te çıkıyorum hiçbişey anlamıyorom haftasonundan yorgun yorgun yine yeni hafta başlıyo, üç gündür de kalkamıyorum artık yataktan yeter yeter diye dye sanki üstümden tır geçmiş şöyle dinç uyanmayı o kadar özledimki anlatamam
bugün ya da yarın sonunda şu fuara gidiyim isitiyorum, davetiye de aldım civcivbebeden davetiye alabilmek için dün emzirme atleti aldım ordan bakalım pek kullanılacak bişeyler gibi gelmedi aldıktan sonra bu emzirme südyenleri atletleri faln ama onlarsız da çok zor olur herhalde
emzirme atleti de emzirme südyeni gibi üstü emzirme südyen altı aşağı doğru uzuyo, atlet kısmı da var yani sütyene ek olarak, bir de benim aldığım model kapalı olduğu zaman askıl badi gibi duruyor, gömlekle giyilebilir diye düşündüm sıcak zamanlarda dabebemin odasına halı dermişim kaydirigubbakcemile3
emzirme atleti almayı hiç düşünmedim
ama sütyeni kesin lazım zaten atlet giymek mümkün olur mu bilmiyomkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?