günaydınnnnnnnnnnn
iyiyim ben de ne olsun sen de sayılma iiyiyiym de daha iyi olursunİyİ sayılırım sen nasılsın
günaydın fıstık sana dagünaydın kızlar, güzel bir hafta sonu dilerim hepinize a.s.
kızlar ya şu fuar için çok heyecanlıyım umarım istediğim gibi herşeyi bulur alacaklarımı kararlaştırırım, hatta belki alırım, herşeyi bir arada çok da yorulmadan görme imkanımın olacağını düşünmek çok hoşuma gidiyorrrzemuszemus
teşekkür ederim canım, inşallah öyle oluristanbul da olsam ben de kesin gitmek isterdim fuara, ne güzel herşeyi birarada göreceksin. umarım fiyatlar da uygundur ve bir şeyler bulursun istediğin gibi. sana şimdiden iyi alışverişler bayanssulusmile
teşekkür ederim canım, inşallah öyle olur
almayı kafasına koyunca insan herşey daha bir güzel gözüküyor gözüne eşimin beğendiği bir araba vardı çok büyük gelmişti ilk gördüğümde gözüme çocuğa araba kullanmayı öğretmek için kamyon alıcan galiba sen diye de dalga geçmiştim hatta
şimdi o kadar güzel geliyor ki anlatamam kraftın twisti
heryerde var başka bişey bulamazsam onu alırım diyorum
tabi kartın geçiyor olması lazım, avanslarımızı ödememişler, ben öderler diye düşünüyordum
bence kart mutlaka geçiyordur, fiyatlar da iyidir diye düşünüyorum, ee seçenek de çoktur tabi. dayanamaz alırsın bence bi şeyler zemuszemus
ben çıkıyorum, görüşmek üzere...
görüşmek üzere iyi bak kendinebence kart mutlaka geçiyordur, fiyatlar da iyidir diye düşünüyorum, ee seçenek de çoktur tabi. dayanamaz alırsın bence bi şeyler zemuszemus
ben çıkıyorum, görüşmek üzere...
görüşmek üzere iyi bak kendine
aysesinemk, sevda ordamısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?