2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimsecikler yok burda ay kızlar ben artık çok yorulyorum ya buzdolabını temizledim sanki koca evi temizlemiş kadar yoruldum

kızlar bugün yeni doktora gittim,yeni doktor bana doğum tarihi olarak 25 'nisanda 40 hafta dolduğunu ama muhtemel doğum tarihinin 10' nisan olduğu söyledi.kızlar doğum yaklaştıkça geriye falanmı çekiliyor anlamadım.selmacım sana ne dedi doktor seninle aynı hafta hamileyiz.bu arada şekerli tatlılar için günde bir dilim yiyebilirsin dedi,oley kızlar.bu arada bebeğin başı aşağıdaymış,bebek düz geliyor dedi doktor.

38. hafyan doluyo demek canım ondan öyle demiştir ama erken değil mi bunu demek için seviniyorum ama heyecan basıyo ya doğumu düşündükçe sağlıkla gelsin kuzular inş

Tesekkur ederim cevap yazdigin icin. Annemler halisini TRden alacaklar, el dokuma yun hali. Ama kesinlikli kucuk istiyorum, tam odayi kaplamasin istiyorum.

istanbuldaki bebek fuarına giden arkadaslar size haftasonu ödevi veriyorum şutarafagitti
bize fuarda gördüklerinizi,yenilikleri anlatın yoksa sizi sınıfta bırakırım ona göre sengözlerimebaksanab

Canım yaa listeden baktım SAT'ın 3 ağustos görünüyor.. buna göre 40. haftan 10 Mayıs'a denk gelmiyor mu????
sanırım sezeryan olacaksın, doktor 15 gün öncesini vermiş görünüyor..ben de acayip heyecanlandım mesajındaneyvahedigeldismile

bu topıc ı her gördügümde içim burkuluyor ya....ilk bebişimi kaybetmeseydım 15 mayıs da ogum olacaktı şimdi yenı bebişime hamıleyım riskli bi hmılelık ama inşallah saglıcakla kucagıma alacagım diye umut ediyorum..ekim annesı oldum şimdi:) kendınıze ıyı bakın tatlı hmışler:)

günaydınnnn annelerrrrrrr

selam,

fuara giden var mı? ben yarın gideceğim umarım giden varsa izlenimleri çok merak ediyorum
sen de izlenimlerini bizimle paylaş ben de dün gittim kalabalık ama birçok şeyi gerçekten indirimli bulabileceğimiz bir fırsattı, beşik bakmak için gitmiştik odamızın şekli sebebiyle istediğimiz beşiği fuardan alamadık fakat kaliteli beşikler, uygun fiyatlara satılıyordu, epey de gaza getiriyorlardı insanları o hızla gidip daha önce bakıp almayalım dediğimz bir beşik aldık oğluşumuza, bebek arabaları 50 100 tl daha ucuza bulunabiliyrdu hiç aklımızda olmayan açıkçası benim pek de hoşuma gitmeyen, ama hafifliği sebebiyle piercardin 2010 travel sistem aldık, hazır bez promosyonları çoktu, ben o neo babayi denemeye kesin karar verdiğim için ve kalabalıkta olmak istemediğim için ürün almadım bebekler için değil de daha büyük çocuklar için oyuncaklar da vardı zannediyorum ki tekstil kısmında satışlar pek yoktu, biz beşiğe çok odaklanıp çok da yorulduğumuz için diğer taraflarla pek ilgilenemedim ama sevi bebe ve irem bebenin ürünleri kapış kapış gidiyordu bibieronlar mama sandalyeleri vs vs herşey vardı, şu ufak beşikler beeğinhani annebabasının odasında yattığı dönemde genelde kullanılan 100 tlye bile vardı, park yataklar aynı şekilde ufacık boylarda bile park yataklar vardı o bambu sepet boylarında chicconun kraftınkiler faln cüzi de olsa indirimdeydi

canım işte biz de Antalyalarda böyle uzaktan bakarız anca
kedinin ciğere baktıgı gibi -tatlicadiarzu-
opüyorum kızına iyi bak opuyorumnanaktan
çok fazla birşey kaçırmadınız, ama bir sürü ürünü bir arada görme şansımız oldu bizim de

canım Allah kavuştursun

herkes nerde uyanın yeni hafta başladıı ben dün 5 saat yürüdüm fuarda ayaklarıma kara sular indi derler ya öyle oldu aynen

günaydın kızlarrr bugün sohbete fazla katılamıycam malum yeni eleman işe başlıyo gene fırsar buldukça gelmeye çalışırım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…