kimsecikler yok burda ay kızlar ben artık çok yorulyorum ya buzdolabını temizledim sanki koca evi temizlemiş kadar yoruldum
38. hafyan doluyo demek canım ondan öyle demiştir ama erken değil mi bunu demek için seviniyorum ama heyecan basıyo ya doğumu düşündükçe sağlıkla gelsin kuzular inşkızlar bugün yeni doktora gittim,yeni doktor bana doğum tarihi olarak 25 'nisanda 40 hafta dolduğunu ama muhtemel doğum tarihinin 10' nisan olduğu söyledi.kızlar doğum yaklaştıkça geriye falanmı çekiliyor anlamadım.selmacım sana ne dedi doktor seninle aynı hafta hamileyiz.bu arada şekerli tatlılar için günde bir dilim yiyebilirsin dedi,oley kızlar.bu arada bebeğin başı aşağıdaymış,bebek düz geliyor dedi doktor.
keşke burda da yün halı, yün iplik, yün kumaş bulabilsek.. yün bulmak o kadar zor ki artık koskoca nakoda, anchorda bile yün iplik bulamadım ben. üretimi yok! gerçek yün kullanmak şansın varsa hiç durma kullan derim ben. alerji malerji olmaz, doğaldan zarar gelmez gelsede kanser gibi öldürücü olmaz emin ol. için rahat kullanabilirsin cnm.
istanbuldaki bebek fuarına giden arkadaslar size haftasonu ödevi veriyorum şutarafagitti
bize fuarda gördüklerinizi,yenilikleri anlatın yoksa sizi sınıfta bırakırım ona göre sengözlerimebaksanab
Canım yaa listeden baktım SAT'ın 3 ağustos görünüyor.. buna göre 40. haftan 10 Mayıs'a denk gelmiyor mu????kızlar bugün yeni doktora gittim,yeni doktor bana doğum tarihi olarak 25 'nisanda 40 hafta dolduğunu ama muhtemel doğum tarihinin 10' nisan olduğu söyledi.kızlar doğum yaklaştıkça geriye falanmı çekiliyor anlamadım.selmacım sana ne dedi doktor seninle aynı hafta hamileyiz.bu arada şekerli tatlılar için günde bir dilim yiyebilirsin dedi,oley kızlar.bu arada bebeğin başı aşağıdaymış,bebek düz geliyor dedi doktor.
alsanaalsanasmileal bendende okadaraklinialirimsmile
sen de izlenimlerini bizimle paylaş ben de dün gittim kalabalık ama birçok şeyi gerçekten indirimli bulabileceğimiz bir fırsattı, beşik bakmak için gitmiştik odamızın şekli sebebiyle istediğimiz beşiği fuardan alamadık fakat kaliteli beşikler, uygun fiyatlara satılıyordu, epey de gaza getiriyorlardı insanları o hızla gidip daha önce bakıp almayalım dediğimz bir beşik aldık oğluşumuza, bebek arabaları 50 100 tl daha ucuza bulunabiliyrdu hiç aklımızda olmayan açıkçası benim pek de hoşuma gitmeyen, ama hafifliği sebebiyle piercardin 2010 travel sistem aldık, hazır bez promosyonları çoktu, ben o neo babayi denemeye kesin karar verdiğim için ve kalabalıkta olmak istemediğim için ürün almadım bebekler için değil de daha büyük çocuklar için oyuncaklar da vardı zannediyorum ki tekstil kısmında satışlar pek yoktu, biz beşiğe çok odaklanıp çok da yorulduğumuz için diğer taraflarla pek ilgilenemedim ama sevi bebe ve irem bebenin ürünleri kapış kapış gidiyordu bibieronlar mama sandalyeleri vs vs herşey vardı, şu ufak beşikler beeğinhani annebabasının odasında yattığı dönemde genelde kullanılan 100 tlye bile vardı, park yataklar aynı şekilde ufacık boylarda bile park yataklar vardı o bambu sepet boylarında chicconun kraftınkiler faln cüzi de olsa indirimdeydiselam,
fuara giden var mı? ben yarın gideceğim umarım giden varsa izlenimleri çok merak ediyorum
çok fazla birşey kaçırmadınız, ama bir sürü ürünü bir arada görme şansımız oldu bizim decanım işte biz de Antalyalarda böyle uzaktan bakarız anca
kedinin ciğere baktıgı gibi -tatlicadiarzu-
opüyorum kızına iyi bak opuyorumnanaktan
canım Allah kavuştursunbu topıc ı her gördügümde içim burkuluyor ya....ilk bebişimi kaybetmeseydım 15 mayıs da ogum olacaktı şimdi yenı bebişime hamıleyım riskli bi hmılelık ama inşallah saglıcakla kucagıma alacagım diye umut ediyorum..ekim annesı oldum şimdi:) kendınıze ıyı bakın tatlı hmışler:)
günaydın kızlarrr bugün sohbete fazla katılamıycam malum yeni eleman işe başlıyo gene fırsar buldukça gelmeye çalışırım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?