günaydınbuyrunnnnnnnnngünaydın...
günaydın kızlarrr bugün sohbete fazla katılamıycam malum yeni eleman işe başlıyo gene fırsar buldukça gelmeye çalışırım opuyorumnanaktan
bu topıc ı her gördügümde içim burkuluyor ya....ilk bebişimi kaybetmeseydım 15 mayıs da ogum olacaktı şimdi yenı bebişime hamıleyım riskli bi hmılelık ama inşallah saglıcakla kucagıma alacagım diye umut ediyorum..ekim annesı oldum şimdi:) kendınıze ıyı bakın tatlı hmışler:)
teşekkürler canım umarım öyle olur, ve inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alır sever okşar durururzsırnaşık şeygünaydın kızlarrr :)
Sinem aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah...
günaydınnnGünaydın kızlar
günaydın kızlarrrr,ayşe hayırlı olsun,dün bizde alışveriş merkezinde tam 6 saat dolaştık,bugun yatakdan kalkamam sanırım :)
ilk bebeğimiz nisan 10da mı geliyor,yaa nerdeyse 1.5 ay kalmış çok heycanlandım
yanımızda kocalarımız yokdu :)annem ablam ben,haliyle 3 kadın olunca,bir girdiğin yerden 10saatte çıkıyorsun,bende park yatak konusunda kararımı verdim,chiconun park yatağını alıp,beşik almamayı düşünüyorum.günaydın, iyi gezmişsin valla maşallah, ben 1 saatten sonra çok yoruluyorum.
yanımızda kocalarımız yokdu :)annem ablam ben,haliyle 3 kadın olunca,bir girdiğin yerden 10saatte çıkıyorsun,bende park yatak konusunda kararımı verdim,chiconun park yatağını alıp,beşik almamayı düşünüyorum.
Günaydın May28 ve Schatzi :)
hepinize güzel bir hafta dilerim....
ben şimdi sağlık ocağınadan geldim 2,doz aşımı oldum
geçmiş olsun, inşallah ağrın sızın olmaz...
geçmiş olsun, inşallah ağrın sızın olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?