2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah, sen de kendine ve bebişine iyi bak...

günaydın kızlarrr :)

Sinem aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah...
teşekkürler canım umarım öyle olur, ve inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alır sever okşar durururzsırnaşık şey
benden nacizane bir tavsiye insan almayı planladıkları alındıkça bebeği daha sabırsız bekliyor o yüzden ben ayak sürümeye devam edicem,
eee beşiği de aldık bebek gelsin artık diye geçiyor insanın içinden aklınızda şunu da alıcam dediğiniz birşey varsa eksik olarak kalsın bence o eksiği düşünüyor insan daha almadık doğme vaktine var diye düşünyor alınca e aldık eksiği yok gelsin diyorsunkafamçokkarıştı

Günaydın kızlar
günaydınnn
neler yaptınız haftasonu
hadi anlatın bakalım benim sadece bir pazarım tatil ama anlatacak çok şeyim oldu işte bir fuara gittim diye özeliikle kız annelerine pek bir özendim kokoşlara duyurulur okadar güzel prenses yatakları vardı ki anlatamam göz kamaştırıyordu
beşik tipi olanlar uzun süre kullanılmadığı için kiralanabiliyormuş da

günaydın kızlarrrr,ayşe hayırlı olsun,dün bizde alışveriş merkezinde tam 6 saat dolaştık,bugun yatakdan kalkamam sanırım :)
ilk bebeğimiz nisan 10da mı geliyor,yaa nerdeyse 1.5 ay kalmış çok heycanlandım

günaydın, iyi gezmişsin valla maşallah, ben 1 saatten sonra çok yoruluyorum.

günaydın, iyi gezmişsin valla maşallah, ben 1 saatten sonra çok yoruluyorum.
yanımızda kocalarımız yokdu :)annem ablam ben,haliyle 3 kadın olunca,bir girdiğin yerden 10saatte çıkıyorsun,bende park yatak konusunda kararımı verdim,chiconun park yatağını alıp,beşik almamayı düşünüyorum.

haklısın, ben de eşimle alışverişe gitmekten hiç hoşlanmam, 5 dkda hadi tamam çıkalım falan demeye başlar :)) annemle saatlerce gezebilirim ben de. şimdiden hayırlı olsun park yatağınız...

günaydın kızlar :)

15 nisanda bebek mi geliyor ( geçmişi okumadan son yazlılanlara daldım direk ve çok sevindim Allah Saglıkla Doğmasını nasip etsin )
Bugun istanbulda çok güzel bi hava var yine , bu hafta eşim gelcekya hava durumu bile düzeldi :):)
2009 mayıs annelerinin tavsiyelerini okudum geçen gün , ve park yatak almaya karar verdim ammaaaaa nisan gibi alcam bende . zaten bebişin kıyafetlerine baktıkça bir an önce dogsun istiyorum birde beşik gelince ne yaparım bilmiyorum :)

Günaydın Kızlar,

Dün Anne Bebek Çocuk fuarına gittik eşimle... Öncelikle 4 saatten fazla dolaşmaktan perişan oldum, onu söyleyeyim.... Hoşlanmadıklarım, çok çok kalabalıktı. Millet çoluk çocuk gelmişler, ortalık pazar yeri gibiydi... Geldiler bana soldan soldan :) Prima' nın uyku seminerine katıldım ve primanın kendi ismini niye böyle kullandığını düşünüp kızdım, sitesine de yazacağım bugün. Bu kadar kötü bir organizasyon olabilir. Ses düzeni çok kötüydü, zaten kalabalık, havasız, küçük çocukların sesi ve üstüne mikrofonu bozuk bir sunum ve doktorun konuya hakim olamayıp kağıdı okuması, prima adına üzücü durumdu... Onun dışında bol eşantiyon topladım. (işin güzel tarafı) Doğum fotoğrafçılarını çok merak ediyordum, bilgi alıdım, karşılaştırma şansım var. Dr. Brown'ın biberonlarını aldım ki tavsiye edile bu, cerrahpaşa'da emme güçlüğü olan yeni doğanlarda bile kullanıyorlar, gaz yapmıyor, ancak aldığım eğitimde 21.günden sonra biberon öneriliyor... Emzirme yastığı aldım, piyasadakilerden farklı, biraz bayıldım ancak süper bir ürün, alman malı, şu anda hamie destek minderi olarak mis gibi uyuttu dün beni.. Başka pusetlere baktım, Quinny' nin senzz diye yeni modeli çıkmış, ona bayıldım, gidip bakacağım... ıdil bebe' nin kıyafetlerini çok beğendim. Aklıma gelen daha bişey olursa yazarım... Haa bir de uni baby, yenidoğan ıslak mendil aldım :))) piyasa araştırması için güzeldi, herşeyin fiyatını önceden bildiğim için, bildiğim ürünleri hesaplı bulunca aldım, bir de bebe dor' un bebek yan yatış yastığı aldım :))) benden inciler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…