günaydın kızlar :)
15 nisanda bebek mi geliyor ( geçmişi okumadan son yazlılanlara daldım direk ve çok sevindim Allah Saglıkla Doğmasını nasip etsin )
Bugun istanbulda çok güzel bi hava var yine , bu hafta eşim gelcekya hava durumu bile düzeldi :):)
2009 mayıs annelerinin tavsiyelerini okudum geçen gün , ve park yatak almaya karar verdim ammaaaaa nisan gibi alcam bende . zaten bebişin kıyafetlerine baktıkça bir an önce dogsun istiyorum birde beşik gelince ne yaparım bilmiyorum :)
Günaydın Kızlar,
Dün Anne Bebek Çocuk fuarına gittik eşimle... Öncelikle 4 saatten fazla dolaşmaktan perişan oldum, onu söyleyeyim.... Hoşlanmadıklarım, çok çok kalabalıktı. Millet çoluk çocuk gelmişler, ortalık pazar yeri gibiydi... Geldiler bana soldan soldan :) Prima' nın uyku seminerine katıldım ve primanın kendi ismini niye böyle kullandığını düşünüp kızdım, sitesine de yazacağım bugün. Bu kadar kötü bir organizasyon olabilir. Ses düzeni çok kötüydü, zaten kalabalık, havasız, küçük çocukların sesi ve üstüne mikrofonu bozuk bir sunum ve doktorun konuya hakim olamayıp kağıdı okuması, prima adına üzücü durumdu... Onun dışında bol eşantiyon topladım. (işin güzel tarafı) Doğum fotoğrafçılarını çok merak ediyordum, bilgi alıdım, karşılaştırma şansım var. Dr. Brown'ın biberonlarını aldım ki tavsiye edile bu, cerrahpaşa'da emme güçlüğü olan yeni doğanlarda bile kullanıyorlar, gaz yapmıyor, ancak aldığım eğitimde 21.günden sonra biberon öneriliyor... Emzirme yastığı aldım, piyasadakilerden farklı, biraz bayıldım ancak süper bir ürün, alman malı, şu anda hamie destek minderi olarak mis gibi uyuttu dün beni.. Başka pusetlere baktım, Quinny' nin senzz diye yeni modeli çıkmış, ona bayıldım, gidip bakacağım... İdil bebe' nin kıyafetlerini çok beğendim. Aklıma gelen daha bişey olursa yazarım... Haa bir de uni baby, yenidoğan ıslak mendil aldım :))) piyasa araştırması için güzeldi, herşeyin fiyatını önceden bildiğim için, bildiğim ürünleri hesaplı bulunca aldım, bir de bebe dor' un bebek yan yatış yastığı aldım :))) benden inciler...
Ben tetenoz aşımın iki dozunuda oldum , herseferinde hemşire agrıyacak gibisinden laflar etti ama benim hiçbir yerim agrımadı . aşıda mı bi problem vardı yoksa :S
gözün aydın, eşine bir an önce kavuş inşallah :))
biz de annemle cumartesi günü odasını temizleyip yerleştirdik, eee şimdi ne yapacağız demeye başladım, aslında gerçekten herşeyini yapınca insan daha sabırsız oluyor...
Günaydın Kızlar,
Dün Anne Bebek Çocuk fuarına gittik eşimle... Öncelikle 4 saatten fazla dolaşmaktan perişan oldum, onu söyleyeyim.... Hoşlanmadıklarım, çok çok kalabalıktı. Millet çoluk çocuk gelmişler, ortalık pazar yeri gibiydi... Geldiler bana soldan soldan :) Prima' nın uyku seminerine katıldım ve primanın kendi ismini niye böyle kullandığını düşünüp kızdım, sitesine de yazacağım bugün. Bu kadar kötü bir organizasyon olabilir. Ses düzeni çok kötüydü, zaten kalabalık, havasız, küçük çocukların sesi ve üstüne mikrofonu bozuk bir sunum ve doktorun konuya hakim olamayıp kağıdı okuması, prima adına üzücü durumdu... Onun dışında bol eşantiyon topladım. (işin güzel tarafı) Doğum fotoğrafçılarını çok merak ediyordum, bilgi alıdım, karşılaştırma şansım var. Dr. Brown'ın biberonlarını aldım ki tavsiye edile bu, cerrahpaşa'da emme güçlüğü olan yeni doğanlarda bile kullanıyorlar, gaz yapmıyor, ancak aldığım eğitimde 21.günden sonra biberon öneriliyor... Emzirme yastığı aldım, piyasadakilerden farklı, biraz bayıldım ancak süper bir ürün, alman malı, şu anda hamie destek minderi olarak mis gibi uyuttu dün beni.. Başka pusetlere baktım, Quinny' nin senzz diye yeni modeli çıkmış, ona bayıldım, gidip bakacağım... İdil bebe' nin kıyafetlerini çok beğendim. Aklıma gelen daha bişey olursa yazarım... Haa bir de uni baby, yenidoğan ıslak mendil aldım :))) piyasa araştırması için güzeldi, herşeyin fiyatını önceden bildiğim için, bildiğim ürünleri hesaplı bulunca aldım, bir de bebe dor' un bebek yan yatış yastığı aldım :))) benden inciler...
kızlar bana dr tetenoz aşısı ol felan demedi,ablam ve yengeme sordum onlarda olmamışlar bende olmadım :)
Saol canım , Perşembeye kadar az daha sıkıcam dişimi ve söz veriyorum kendime bir daha da hiçbiryere göndermeyecegim canıma yetti
Odanız hayırlı olsun annesi , inşallah sağlıkla ve zamanında gelir bebişin ..
sağol canım, benim oğluşumun gelişini bekleyeceğimin yarısı, ilk bebek deneyimleri işimize yarar sonradan geliyor olmak çok hoş gelmiyordu ben de mayıs başı annesi olsam iyi olurdu diyodum ama bilgili oluruz biraz daha boshayallersmilegünaydın kızlarrrr,ayşe hayırlı olsun,dün bizde alışveriş merkezinde tam 6 saat dolaştık,bugun yatakdan kalkamam sanırım :)
ilk bebeğimiz nisan 10da mı geliyor,yaa nerdeyse 1.5 ay kalmış çok heycanlandım
Allah kavuştursun canım gözün aydıngünaydın kızlar :)
15 nisanda bebek mi geliyor ( geçmişi okumadan son yazlılanlara daldım direk ve çok sevindim Allah Saglıkla Doğmasını nasip etsin )
Bugun istanbulda çok güzel bi hava var yine , bu hafta eşim gelcekya hava durumu bile düzeldi :):)
2009 mayıs annelerinin tavsiyelerini okudum geçen gün , ve park yatak almaya karar verdim ammaaaaa nisan gibi alcam bende . zaten bebişin kıyafetlerine baktıkça bir an önce dogsun istiyorum birde beşik gelince ne yaparım bilmiyorum :)
Güle güle kullan aldklarını, bende çok merak ediyordum fuarı , sayende gezmiş kadr oldum :):)
ne güzel gezmişsin :) aldıklarını güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah... istanbulda olsam ben de çok isterdim fuara gitmeyi...
günaydın kızlar herkese iyi haftalar
ben c.tesi şeker yüklemesi yaptırdım ama tahlilleri doktor bugün görücek açlık 69 tokluk 151 çıktı sizce nasıl ?
günaydın, benim açlık 86 tokluk 147 çıkmıştı, doktor 2. defa yaptırmıştı bana. ama 100 lük yükleme sonucum iyi çıktı.
ya o zaman bendende 100'lük istiyecek demektir
ne güzel sadece 3 gün kalmış sayılır, Allah ayırmasın inşallah bir daha sizi...
teşekkürler, inşallah hepimizin bebekleri zamanında ve sağlıkla gelir....
günaydın kızlar herkese iyi haftalar
ben c.tesi şeker yüklemesi yaptırdım ama tahlilleri doktor bugün görücek açlık 69 tokluk 151 çıktı sizce nasıl ?
sağol canım, benim oğluşumun gelişini bekleyeceğimin yarısı, ilk bebek deneyimleri işimize yarar sonradan geliyor olmak çok hoş gelmiyordu ben de mayıs başı annesi olsam iyi olurdu diyodum ama bilgili oluruz biraz daha boshayallersmile
Allah kavuştursun canım gözün aydın
:dance:
Rica ederim efenim :)) Bugün çok yorgun haftaya başladım. İşerim de çok, hadi hayırlısı :uhm:
günaydın kızlarrrr ii haftalar herkezee
ya o zaman bendende 100'lük istiyecek demektir
zaten bu aralar nasıl canım tatlı istiyor hiç sorma inşallah o iyi çıkar.ister herhalde canım ama kafana takma burda çok arkadaş yaptırdı 100lüğü sorun çıkmadı belki o günlerde sinirli olmuşsundur ya da tatlı bişeyler yemişsindir, 100lükte belli olur
belki istemez canım, ama isterse de korkma 2. de genelde normal çıkıyormuş değerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?