2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözün aydın, eşine bir an önce kavuş inşallah :))
biz de annemle cumartesi günü odasını temizleyip yerleştirdik, eee şimdi ne yapacağız demeye başladım, aslında gerçekten herşeyini yapınca insan daha sabırsız oluyor...

Güle güle kullan aldklarını, bende çok merak ediyordum fuarı , sayende gezmiş kadr oldum :):)

kızlar bana dr tetenoz aşısı ol felan demedi,ablam ve yengeme sordum onlarda olmamışlar bende olmadım :)

Ben tetenoz aşımın iki dozunuda oldum , herseferinde hemşire agrıyacak gibisinden laflar etti ama benim hiçbir yerim agrımadı . aşıda mı bi problem vardı yoksa :S

benim de ikisinde de hiç ağrım olmadı ama burada bazı arkadaşların ağrılı olmuş, bünyeye göre değişiyor demek ki...

Saol canım , Perşembeye kadar az daha sıkıcam dişimi ve söz veriyorum kendime bir daha da hiçbiryere göndermeyecegim canıma yetti

Odanız hayırlı olsun annesi , inşallah sağlıkla ve zamanında gelir bebişin ..

ne güzel gezmişsin :) aldıklarını güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah... istanbulda olsam ben de çok isterdim fuara gitmeyi...

kızlar bana dr tetenoz aşısı ol felan demedi,ablam ve yengeme sordum onlarda olmamışlar bende olmadım :)

banada doktor direk tetenoz aşısı ol demedi ben sordum 4 ayıma girerken , tetenoz aşısı olacakmıyım diye , böyle agzında dolandırdı lafı tabi tabi olmalısın gibisinden laf etti. zaten o doktoru bıraktım daha başka bir sürü eksigi yüzünden .. her doktor diploması olana güvenmemek gerektigini ben o kadından ögrenmiştim

ne güzel sadece 3 gün kalmış sayılır, Allah ayırmasın inşallah bir daha sizi...
teşekkürler, inşallah hepimizin bebekleri zamanında ve sağlıkla gelir....

günaydın kızlar herkese iyi haftalar

ben c.tesi şeker yüklemesi yaptırdım ama tahlilleri doktor bugün görücek açlık 69 tokluk 151 çıktı sizce nasıl ?

sağol canım, benim oğluşumun gelişini bekleyeceğimin yarısı, ilk bebek deneyimleri işimize yarar sonradan geliyor olmak çok hoş gelmiyordu ben de mayıs başı annesi olsam iyi olurdu diyodum ama bilgili oluruz biraz daha boshayallersmile

Allah kavuştursun canım gözün aydın
:dance:

Güle güle kullan aldklarını, bende çok merak ediyordum fuarı , sayende gezmiş kadr oldum :):)

ne güzel gezmişsin :) aldıklarını güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah... istanbulda olsam ben de çok isterdim fuara gitmeyi...

Rica ederim efenim :)) Bugün çok yorgun haftaya başladım. İşerim de çok, hadi hayırlısı :uhm:

ben c.tesi şeker yüklemesi yaptırdım ama tahlilleri doktor bugün görücek açlık 69 tokluk 151 çıktı sizce nasıl ?

günaydın, benim açlık 86 tokluk 147 çıkmıştı, doktor 2. defa yaptırmıştı bana. ama 100 lük yükleme sonucum iyi çıktı.

yavaş yavaş toplanıyoruzzzz
ya ben çok kararsız kaldım şu aldığım araba konusunda yorgunluğum geçtikçe anca mı çalışıyor kafam nedirsempatiksalakcinni
bilgisi olan var mı görüntüsü hoşuma giden birşey değil, sadece hafif katlandığında az yer kaplıyor ve travel set olarak bu fiyatlara en kalitelisi bu diye bunu aldım, bugün bi aparatı eksik almışım onu almak için haşimişcandaki yerlerine gideceğim ne düşünüyorsunuz piere cardin psv 2010 konusunda ?

ne güzel sadece 3 gün kalmış sayılır, Allah ayırmasın inşallah bir daha sizi...
teşekkürler, inşallah hepimizin bebekleri zamanında ve sağlıkla gelir....

Aminnnnnnnnnnnnnnnn :)

Ben daha şeker yüklemesi yaptırmadım Ne zaman yaptıracagımı da bilmiom

Aminn canım

Rica ederim efenim :)) Bugün çok yorgun haftaya başladım. İşerim de çok, hadi hayırlısı :uhm:

Kolay gelsin canım , Allah güç kuvvet versin

günaydın kızlarrrr ii haftalar herkezee

Günaydın canımcım :) muck

ister herhalde canım ama kafana takma burda çok arkadaş yaptırdı 100lüğü sorun çıkmadı belki o günlerde sinirli olmuşsundur ya da tatlı bişeyler yemişsindir, 100lükte belli olur
zaten bu aralar nasıl canım tatlı istiyor hiç sorma inşallah o iyi çıkar.

belki istemez canım, ama isterse de korkma 2. de genelde normal çıkıyormuş değerler.

canım moral için saol.bakalım ne diycek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…