zaten bu aralar nasıl canım tatlı istiyor hiç sorma inşallah o iyi çıkar.
canım moral için saol.bakalım ne diycek.
canım doğal tatlı olanlardan ye tatlı isteğini bastırır meyve faln belkizaten bu aralar nasıl canım tatlı istiyor hiç sorma inşallah o iyi çıkar.
canım moral için saol.bakalım ne diycek.
teşekkürler canım herkes sağlıklı bebekleriyle güle güler kullansın inşallah aldıklarını yaptıklarınıherkese günaydınlarrrr...
ayşe ve özlemm güle güle kullanın aldıklarınızıı.......
çok az kaldı bebşlerin gelmesineeee............... yyeehuuuuu..........
günaydın hoşgeldinherkese günaydınlarrrr...
ayşe ve özlemm güle güle kullanın aldıklarınızıı.......
çok az kaldı bebşlerin gelmesineeee............... yyeehuuuuu..........
günaydın hoşgeldin
valla 3ay var daha azmı :)
kızlar ben bu arada ankaraya taşınıyorum kesin olarak,dün evide tuttuk,annemin yan dairesi hemen :)duvarlarımız bitişik,gerçi ben doğuma kadar annemlerde kalırım diye düşünüyorum, gerçi öksürsem annem duyar,belkide kendi evimde kalırım bilmiyorum,daha bodrumdan eşyalar gelicek,temizlik var,offf bir sürü sıkıntı,allahdan doğuma daha çok var
hayırlı olsun canımgünaydın hoşgeldin
kızlar ben bu arada ankaraya taşınıyorum kesin olarak,dün evide tuttuk,annemin yan dairesi hemen :)duvarlarımız bitişik,gerçi ben doğuma kadar annemlerde kalırım diye düşünüyorum, gerçi öksürsem annem duyar,belkide kendi evimde kalırım bilmiyorum,daha bodrumdan eşyalar gelicek,temizlik var,offf bir sürü sıkıntı,allahdan doğuma daha çok var
günaydın hoşgeldin
ya kızlar gokkusak sorum özellikle sana dün akşam oturmuş bebeğimle yazın ne kadar hoş geçeceğini düşünyordum sonra fark ettim ki bu yaz daha bizim bebeklerimiz kendi başlarına hareket edemeyecek kadar küçük olacak değil mi? ne yapacağız biz bebişlerimizle yazın tadını çıkartacak?
o kadar küçük bebekle yaz vakti sıcakta dışarı da çıkmamak lazım herhaldelaelaelaelaelae
evet canım özellikle çalışmaya başlayınca rahat edicem :)hadi hayırlı olsun, annenle yakın oturman büyük şans olacak. ben de seninki kadar olmasa da anneme baya yakınım. taşınma konusunda da kolay gelsin...
tatlım annem babam bütün gün evde yoklar ama dogalgaz hep 40derecede açık oluyor onların,şimdi kış günü çift dogalgaz yakmıyalım diye orda oturabilirim,en azından onlar yokken yemek felan yparım,gelince birlikte yemeğimizi yeriz,biz yatmak için evimize gideriz :)doğum için para biriktiriyoruz ekstra hiçbir masraf yapmamız lazımhayırlı olsun canım
bitişiğine taşındıktan sonra daha niye annende kalıyorsun ki evini yerleştirip oturursun kapıları açk bırakırsınız herkes kendi evinde ama bir arada oturmuş olursunuz
aynen öyle canımmm..ancak akşamları koyup pusetine çay içmeye gidersin eşinleee....ama evde onunla asıl vakit geçireceğini anlamayacaksın 3 aydan sonra kurtarırlar paçayıı..vallahi ben bu yaz tatile bile çok zor gözüyle bakıyorum..
benim mayısın son haftası :)tam 3 ay var,saol canım,ben gerçekten aileden,eşden yana çok şanslıyım,inşallah bebeğimden yanada öyle olurhoşbulduk kuşummm...evet çookk azzz ben 3 ay diye bakmıyorum sadece iki ayy......mayısın ilk haftası benim doğum şubat bitti mart nisan aayy çok azzz.....
hayırlı olsun bu aradaa netleşmiş süper annene yakın oturmann ooohhhhh.....süper olmuş şanşlısın...
saol tatlım,aminn artık yavaş yavaş temizler yerleştiririm,hiç acelem yok nasıl olsagünaydın kızlar ;
devrimcim allah kolaylık versin
hımm evet çok mantıklı taşınma vs derken zaten gözükmeyen bir sürü masraf oluyor ama sen de dikkat et, hiç değilse yatmaya gideceksen sadece yatak odanızın kaloriferimi yakın ankaranın ayazı meşhur derler hamile hamile hasta olma eevet canım özellikle çalışmaya başlayınca rahat edicem :)
tatlım annem babam bütün gün evde yoklar ama dogalgaz hep 40derecede açık oluyor onların,şimdi kış günü çift dogalgaz yakmıyalım diye orda oturabilirim,en azından onlar yokken yemek felan yparım,gelince birlikte yemeğimizi yeriz,biz yatmak için evimize gideriz :)doğum için para biriktiriyoruz ekstra hiçbir masraf yapmamız lazım
güvercinliğin denizi de süperdir,bende eylülün 1inde gidip sonunda dönmeyi düşünüyorum,eşimde hem yıllık izin hemde bayram iznini alıcak,25gün felan yapıyor :)ayyy çok heycanlandım,oğluşumu hergün denize götürürüz,mayo gibi olan bebek bezlerinden bağlarız,bıcı bıcı yaparız :)ben 3 aydan sonra miniğimi denize götürmeyi düşünüyorum, tabi kısa süreli. zaten deniz evimize 2 adımlık yol sayılır. Allah o günleri de göstersin inşallah hepimize :))
eceya s bende yaptırmadım şekeri henüzzz.ama takma kafana bir çok kişinin ikinciler iyi çıktıı..
nasıl beğendin mi doktorunu?
teyzeleri cumartesi günü doktordaydık maşallah bebeğim tosuncuk olma yolunda ilerliyor sat'ıma göre 30 haftalık görünüyordu bebeğim son kontrolde 31 haftalık çıktı zaman ilerledikçe haftaları çifter çifter gidiyoruz. bu arada bebeğim aylardır makat pozisyonunda hiç dönmedi doktor büyük bir ihtimalle dönmeyecek gibi duruyo dedi. inşallah sonuna doğru döner. onun dışında sağlığı gayet iyiymiş kilosu 1,600 gram, boyuda ortalama 42 cm olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?