teyzeleri cumartesi günü doktordaydık maşallah bebeğim tosuncuk olma yolunda ilerliyor sat'ıma göre 30 haftalık görünüyordu bebeğim son kontrolde 31 haftalık çıktı zaman ilerledikçe haftaları çifter çifter gidiyoruz. bu arada bebeğim aylardır makat pozisyonunda hiç dönmedi doktor büyük bir ihtimalle dönmeyecek gibi duruyo dedi. inşallah sonuna doğru döner. onun dışında sağlığı gayet iyiymiş kilosu 1,600 gram, boyuda ortalama 42 cm olmuş
41 kere maşallah oğluna, kocaman adam olmuş annesi :)) benim bebeğim de ters ama arkadaşlar 36. haftaya kadar dönebilir diyorlar, hayırlısı olsun...
güvercinliğin denizi de süperdir,bende eylülün 1inde gidip sonunda dönmeyi düşünüyorum,eşimde hem yıllık izin hemde bayram iznini alıcak,25gün felan yapıyor :)ayyy çok heycanlandım,oğluşumu hergün denize götürürüz,mayo gibi olan bebek bezlerinden bağlarız,bıcı bıcı yaparız :)
maşallah canımmm kocaman olmuş annesii sağlıkla gelsin inş..10merve kullanıcısından alıntı
teyzeleri cumartesi günü doktordaydık maşallah bebeğim tosuncuk olma yolunda ilerliyor sat'ıma göre 30 haftalık görünüyordu bebeğim son kontrolde 31 haftalık çıktı zaman ilerledikçe haftaları çifter çifter gidiyoruz. bu arada bebeğim aylardır makat pozisyonunda hiç dönmedi doktor büyük bir ihtimalle dönmeyecek gibi duruyo dedi. inşallah sonuna doğru döner. onun dışında sağlığı gayet iyiymiş kilosu 1,600 gram, boyuda ortalama 42 cm olmuş
ay canım ya keşke benim de öyle bir şansım olsa biz bu sene de ha şimdi ha sonra diye diye adam gib bir tatil yapamadık iki günlük ufak bir kaçmakla kendimizi avutmaya çalıştık bu sene de çıkamazsak delirirmişiz gibi geliyor ama bebişimizle de ne yaparız bilemiyorum hiçben 3 aydan sonra miniğimi denize götürmeyi düşünüyorum, tabi kısa süreli. zaten deniz evimize 2 adımlık yol sayılır. Allah o günleri de göstersin inşallah hepimize :))
amannn maşallah maşallah,yazma tatlım bence nazar değmesin kuzuna,41 kere maşallah tosun doğurcan sen sanırım,doğum ne zaman bellimi?sende nisanda doğurcan sanırımteyzeleri cumartesi günü doktordaydık maşallah bebeğim tosuncuk olma yolunda ilerliyor sat'ıma göre 30 haftalık görünüyordu bebeğim son kontrolde 31 haftalık çıktı zaman ilerledikçe haftaları çifter çifter gidiyoruz. bu arada bebeğim aylardır makat pozisyonunda hiç dönmedi doktor büyük bir ihtimalle dönmeyecek gibi duruyo dedi. inşallah sonuna doğru döner. onun dışında sağlığı gayet iyiymiş kilosu 1,600 gram, boyuda ortalama 42 cm olmuş
saol tatlım dikkat ederim,zaten ufomda var,malum bodrumda ufo ile ısınıyorduk bütün kış :)hımm evet çok mantıklı taşınma vs derken zaten gözükmeyen bir sürü masraf oluyor ama sen de dikkat et, hiç değilse yatmaya gideceksen sadece yatak odanızın kaloriferimi yakın ankaranın ayazı meşhur derler hamile hamile hasta olma e
vin diğer taraflarını da bebeğin eşyalarını sürekli havalandırabilirsin hem annende olduğun süre içinde üşütme korkusu olmadan boş evde iyidir evine alışman açısından demiştim ben evinde oturursun diye ben biraz yaşamadan alışamam yaşayarak bişeylere karar vermeyi seviyorum da böylesi daha iyi herhalde yazın bol bol vakit geçireceğin için evde alışmak için de vaktin olur olumunekankayizsmile
2ay küçük gibi geldi birden gözüme ama bodruma tatile gelen yabancılar 1 aylık çocuklarıyla geliyorlardı,düşünsene adamlar ülke değiştiriyor,biz olsak yok drum yok,şuyum yok felan diye çıkmayızkızlar bende 2 aylık old. sonra denize gitmeyi planlıyorum ama çok mu küçük olurlar dersiniz zaten oğluşumevde durur anneannesiylee ben gider gelirimm diyorum ama
kızlar bende 2 aylık old. sonra denize gitmeyi planlıyorum ama çok mu küçük olurlar dersiniz zaten oğluşumevde durur anneannesiylee ben gider gelirimm diyorum ama
iyi aklıma getirdin,bende kalkim şimdi 2tane ayakkabı kutusunun üzerine sepet için aldıgım kumaşlardan geçirim,birini kozmetik kutusu yaparım,diğerine de kıvır zıvır eşyalarını koyarım,bir sürü kumaşım artmışdı :)bu arada kızlar annemle bebeğimizin şeker sepetini, şekerlerini ve şampuan,krem gibi eşyalarını koymak için sepetimizi yaptık. birde kapı süsümüzü yaptık ama son süslemeleri kaldı birazdan eklerim resimlerini.
maşallah canımmm kocaman olmuş annesii sağlıkla gelsin inş..
bu arada kızlar annemle bebeğimizin şeker sepetini, şekerlerini ve şampuan,krem gibi eşyalarını koymak için sepetimizi yaptık. birde kapı süsümüzü yaptık ama son süslemeleri kaldı birazdan eklerim resimlerini.
amannn maşallah maşallah,yazma tatlım bence nazar değmesin kuzuna,41 kere maşallah tosun doğurcan sen sanırım,doğum ne zaman bellimi?sende nisanda doğurcan sanırım
canım maşallah oğluşunateyzeleri cumartesi günü doktordaydık maşallah bebeğim tosuncuk olma yolunda ilerliyor sat'ıma göre 30 haftalık görünüyordu bebeğim son kontrolde 31 haftalık çıktı zaman ilerledikçe haftaları çifter çifter gidiyoruz. bu arada bebeğim aylardır makat pozisyonunda hiç dönmedi doktor büyük bir ihtimalle dönmeyecek gibi duruyo dedi. inşallah sonuna doğru döner. onun dışında sağlığı gayet iyiymiş kilosu 1,600 gram, boyuda ortalama 42 cm olmuş
aminamin canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelirler inşallah
aayy canım gezmeye diye gidersiniztabii birde orada yaşadıktan sonra ama o güneşte çıkarılmaz çok küçükler ancak akşam üzerii...kavrulurlar yaaa...ben 3 aydan sonra miniğimi denize götürmeyi düşünüyorum, tabi kısa süreli. zaten deniz evimize 2 adımlık yol sayılır. Allah o günleri de göstersin inşallah hepimize :))
gerçekten maaşllahh..benim tosunum ne kadar oldu çok merak ediyorummm..daha döner belki dönmezsede çözümü var nasılsa takma sakın kafana....teyzeleri cumartesi günü doktordaydık maşallah bebeğim tosuncuk olma yolunda ilerliyor sat'ıma göre 30 haftalık görünüyordu bebeğim son kontrolde 31 haftalık çıktı zaman ilerledikçe haftaları çifter çifter gidiyoruz. bu arada bebeğim aylardır makat pozisyonunda hiç dönmedi doktor büyük bir ihtimalle dönmeyecek gibi duruyo dedi. inşallah sonuna doğru döner. onun dışında sağlığı gayet iyiymiş kilosu 1,600 gram, boyuda ortalama 42 cm olmuş
ooohhh sizler bayağı iyi hayaller kurmuşsunuz kızlar bence annene bırak kendin git hem doya doya yüz canım akşam üzeride onu bir havalandırırsınnn...2 aylık bebiş zatemn sokulmaz aman mikrobu bide korkar falann kıyam yaaa...kızlar bende 2 aylık old. sonra denize gitmeyi planlıyorum ama çok mu küçük olurlar dersiniz zaten oğluşumevde durur anneannesiylee ben gider gelirimm diyorum ama
eylülün güneşi çok keskin olmaz eylülde tatil çok severim ekimde güneyde olmayı tadı çıkıyor o zaman....güvercinliğin denizi de süperdir,bende eylülün 1inde gidip sonunda dönmeyi düşünüyorum,eşimde hem yıllık izin hemde bayram iznini alıcak,25gün felan yapıyor :)ayyy çok heycanlandım,oğluşumu hergün denize götürürüz,mayo gibi olan bebek bezlerinden bağlarız,bıcı bıcı yaparız :)
hayırlısı olsun canımm.gözün aydın alışırsın bu doktorada.....canım beğendim sayılır tabii insan ilk önce yadırgıyo bu doktor ayrıntılı istedi idrar tahlili falan bir sürü şey.çok şükür ayrıntılımızda çok iyi çıktı sata göre uyumlu bebeğimiz işte sadece şu şeker olayı biraz canımı sıkıtı.
oy maşallah tosuncuğa.
evet güvercinliğin denizi ılık ve dalgasız oluyor Allahtan, tam bebeğe göre :)) eylül ayında da burası süper olur, o zamana kadar biraz büyümüşde olurlar, evet bezleri de bağlar atarız denize :)) Allah o günleri de yaşamayı nasip etsin inşallah...
ne güzel :)hayırlısıyla gelsinler,benim daha 3ayım var :)nisan 15 dedi doktor yani 1,5 ayım kaldı çok heyecanlıyım bilmiyorumkismile
inanmıyorum yaaa 15 nisan hıı.. ayy heyecan sardı birdennn allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inş. çok az kaldı kızlar artık hemen hemen her gece oğlum doğmuş ve emzirirken görüyorum kendimi allahım nasip etsin inş. o günleri görmeyiinisan 15 dedi doktor yani 1,5 ayım kaldı çok heyecanlıyım bilmiyorumkismile
gel gel de bizim oğlanlar senin kız için kavga etsinler :)deve güreşi yaparlar,kazanan kızı alıryyyaaaaa benide gaza getiriyorsunuz bende gelceeemmmm........
nisan 15 dedi doktor yani 1,5 ayım kaldı çok heyecanlıyım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?