2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

41 kere maşallah oğluna, kocaman adam olmuş annesi :)) benim bebeğim de ters ama arkadaşlar 36. haftaya kadar dönebilir diyorlar, hayırlısı olsun...

evet güvercinliğin denizi ılık ve dalgasız oluyor Allahtan, tam bebeğe göre :)) eylül ayında da burası süper olur, o zamana kadar biraz büyümüşde olurlar, evet bezleri de bağlar atarız denize :)) Allah o günleri de yaşamayı nasip etsin inşallah...

bu arada kızlar annemle bebeğimizin şeker sepetini, şekerlerini ve şampuan,krem gibi eşyalarını koymak için sepetimizi yaptık. birde kapı süsümüzü yaptık ama son süslemeleri kaldı birazdan eklerim resimlerini.

maşallah canımmm kocaman olmuş annesii sağlıkla gelsin inş..

ben 3 aydan sonra miniğimi denize götürmeyi düşünüyorum, tabi kısa süreli. zaten deniz evimize 2 adımlık yol sayılır. Allah o günleri de göstersin inşallah hepimize :))
ay canım ya keşke benim de öyle bir şansım olsa biz bu sene de ha şimdi ha sonra diye diye adam gib bir tatil yapamadık iki günlük ufak bir kaçmakla kendimizi avutmaya çalıştık bu sene de çıkamazsak delirirmişiz gibi geliyor ama bebişimizle de ne yaparız bilemiyorum hiç

amannn maşallah maşallah,yazma tatlım bence nazar değmesin kuzuna,41 kere maşallah tosun doğurcan sen sanırım,doğum ne zaman bellimi?sende nisanda doğurcan sanırım

saol tatlım dikkat ederim,zaten ufomda var,malum bodrumda ufo ile ısınıyorduk bütün kış :)
bebek doğduktan sonra da zaten doğalgaz yakılcak hava olmaz inşallah,olursada yakarım,alışma konusunda da,benim eşyalarım olduktan sonra sıkıntım olmuyor,öğrenciyken çok ev değiştirdim,evlendikten sonrada 3.evim bu :)alışığım yani

kızlar bende 2 aylık old. sonra denize gitmeyi planlıyorum ama çok mu küçük olurlar dersiniz zaten oğluşumevde durur anneannesiylee ben gider gelirimm diyorum ama
2ay küçük gibi geldi birden gözüme ama bodruma tatile gelen yabancılar 1 aylık çocuklarıyla geliyorlardı,düşünsene adamlar ülke değiştiriyor,biz olsak yok drum yok,şuyum yok felan diye çıkmayız

kızlar bende 2 aylık old. sonra denize gitmeyi planlıyorum ama çok mu küçük olurlar dersiniz zaten oğluşumevde durur anneannesiylee ben gider gelirimm diyorum ama

gidilir herhalde canım, ben burada havalimanında çalışıyorum, bir görsen el kadar bebeklerle kaç saatlik yoldan geliyorlar uçakla yabancılar. tabi biz Türkler biraz evhamlıyız ama Allah esirgesin hepimizin bebeğini, hem tatil bebişlere de iyi gelir bence...

iyi aklıma getirdin,bende kalkim şimdi 2tane ayakkabı kutusunun üzerine sepet için aldıgım kumaşlardan geçirim,birini kozmetik kutusu yaparım,diğerine de kıvır zıvır eşyalarını koyarım,bir sürü kumaşım artmışdı :)

ikinizin de ellerine sağlık, evet resimleri ekle bize de fikir olsun :))

canım maşallah oğluşuna

amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla gelirler inşallah
amin

cesaretinizi de kırmak istemem ama kaynanam bodrumda olmasa sanırım bende bu sene çıkmayı göze alamazdım,tanıdık bildik yer diye gidebiliyorum,

ben 3 aydan sonra miniğimi denize götürmeyi düşünüyorum, tabi kısa süreli. zaten deniz evimize 2 adımlık yol sayılır. Allah o günleri de göstersin inşallah hepimize :))
aayy canım gezmeye diye gidersiniztabii birde orada yaşadıktan sonra ama o güneşte çıkarılmaz çok küçükler ancak akşam üzerii...kavrulurlar yaaa...
gerçekten maaşllahh..benim tosunum ne kadar oldu çok merak ediyorummm..daha döner belki dönmezsede çözümü var nasılsa takma sakın kafana....
ooohhh sizler bayağı iyi hayaller kurmuşsunuz kızlar bence annene bırak kendin git hem doya doya yüz canım akşam üzeride onu bir havalandırırsınnn...2 aylık bebiş zatemn sokulmaz aman mikrobu bide korkar falann kıyam yaaa...
eylülün güneşi çok keskin olmaz eylülde tatil çok severim ekimde güneyde olmayı tadı çıkıyor o zaman....
hayırlısı olsun canımm.gözün aydın alışırsın bu doktorada.....

yyyaaaaa benide gaza getiriyorsunuz bende gelceeemmmm........

nisan 15 dedi doktor yani 1,5 ayım kaldı çok heyecanlıyım bilmiyorumkismile
inanmıyorum yaaa 15 nisan hıı.. ayy heyecan sardı birdennn allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inş. çok az kaldı kızlar artık hemen hemen her gece oğlum doğmuş ve emzirirken görüyorum kendimi allahım nasip etsin inş. o günleri görmeyii

merve canım maşallah bebeğine tam olarak kaç haftalıksın şimdi kızla bide dr larınız balık yağına başlattımı sizi ne verdi balık yağı olarak merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…