gel gel de bizim oğlanlar senin kız için kavga etsinler :)deve güreşi yaparlar,kazanan kızı alırfeci heycanlandım,oğluşla tekmeye başladı odamı heycanlandı ne :)
merve canım maşallah bebeğine tam olarak kaç haftalıksın şimdi kızla bide dr larınız balık yağına başlattımı sizi ne verdi balık yağı olarak merak ediyorum.
gel gel de bizim oğlanlar senin kız için kavga etsinler :)deve güreşi yaparlar,kazanan kızı alırfeci heycanlandım,oğluşla tekmeye başladı odamı heycanlandı ne :)
böyle konuşunca ben de heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum :)) evet gökkuşağın kızı için için kapışsın bizimkiler, malum kızlarımız az ve çok kıymetliii :))
hee 3mayıs benim doğum günüm hihoyyytgerçekkteenn çok az kaldı yaaa ...yavaş yavaş evin düzenlemelerine başlıyorum ben malum bahar da geliyor bahar temizliği odasın eşyasını değiştir derken zaman geçiverecek yarabbimmm.......
3-5 mayıs benim doğum kısmetseee........sağlıkla doğduklarını bir görsekkk......
bende turgutreisde oturuyorum,bende oranın sahilinde hiç denize girmedim diyebilirim,biz genelde akyarlarda giriyoruz denize,meteor da,camel beachde felan,benim turgutreis çarşısında ayakkabı dükkanım vardı,mantıcı var fatma bacı,görmüşsündür belki,onun tam karşısındaydı,kapatık bu seneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan gelirim bak geçen yaz oradaydık turgutreiste ama hiç beğenmedim orayı hergün başka sahillere geçtikkkk
ama vermem ben kızımııı....opuyorumnanaktan
bugün tam 31 haftalık olduk canım balık yağı hiç kullanmadım doktorumda bişey sölemedi.merve canım maşallah bebeğine tam olarak kaç haftalıksın şimdi kızla bide dr larınız balık yağına başlattımı sizi ne verdi balık yağı olarak merak ediyorum.
merve canım çok şeker ama kocaman old. için diğerlerini tam göremedim ama sepet süper bayıldımmm
10 merve sepetiniz de süsüler de çok güzel caınm güle güle kullanın inşallah sağlıklı günlerde
merve çok güzeller,güle güle kullan
canım çok güzeller iyi günlerde kullanın....resimler çok büyük yalnz küçültürsen daha iyi görünürrr...
birde o beşiği daha öncede görmiştümm çok cici..bitince onunda resmini isteriz
merve güle güle kullan süslerini sepetleriniz hepsi çok güzel bana dr cuma gittiğimde verdi ama bir gün elevit bir gün balık yağı al dedi. benim ilacın ismide efa dally diye bişey.
teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olur inşallah resimleri anca küçülttüm şimdi daha net görünüyorlar. sepet bitince onuda eklerim.Merve, annenin ve senin ellerinize sağlık, hepsi çok cici olmuş. güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah...
bodrum merkezi kesinlikle tavsiye etmem,aile için pek uygun değil bence,çok kalabalık,turgutreis kafa dinlemek için çok iyidir ve bence inanılmaz güzelliktedir,gün doğumu gün batımı ayrı güzeldir ama denizi kötüdür malesef,akyarların denizi güzeldir,sakindir,sırf kum olan bir sürü plajı var,onlar benim favorilerim,ben derin denizi sevdiğim için kale kent diye bir site var,onun plajına gidiyorduk,birde tekne turu benim vazgeçilmezim,biz orda yaşadıgımız için çok uygun fiyatlara,bazende ücretsiz çıkıyorduk tekneye.bu sene gidemeyiz sanırım,4aylık bebekle 7saat teknede olmaz,kaynanamada o kadar uzun bırakamam yavrumu :)artık seneye felan bakıcağız.anaammm devrimim belkide görmüşüzdür biz seniiii.....evet bizde hergün akyarlardaki beachlere gitmiştik.kavraulmuştum resmenn...kakara dönmüştüm çok rüzgarlıydı turgutreis hep dalgalıı bilmiyordum ben öyle olduğunu keşfettikkk.....ama güzel yerlerrr....birdaha gelirsem merkezde kalırımm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?