2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gel gel de bizim oğlanlar senin kız için kavga etsinler :)deve güreşi yaparlar,kazanan kızı alır feci heycanlandım,oğluşla tekmeye başladı odamı heycanlandı ne :)

böyle konuşunca ben de heyecanlanıyorum ve sabırsızlanıyorum :)) evet gökkuşağın kızı için için kapışsın bizimkiler, malum kızlarımız az ve çok kıymetliii :))

gerçekkteenn çok az kaldı yaaa ...yavaş yavaş evin düzenlemelerine başlıyorum ben malum bahar da geliyor bahar temizliği odasın eşyasını değiştir derken zaman geçiverecek yarabbimmm.......

3-5 mayıs benim doğum kısmetseee........sağlıkla doğduklarını bir görsekkk......

merve canım maşallah bebeğine tam olarak kaç haftalıksın şimdi kızla bide dr larınız balık yağına başlattımı sizi ne verdi balık yağı olarak merak ediyorum.

ben yaklaşık 3 aydır kullanıyorum balık yağı, önce solgar diye bir marka kullandım o bitti şimdi sunwell diye bir markanınkini aldım. solgar daha pahalıydı, yeni aldığım daha uygun...

gel gel de bizim oğlanlar senin kız için kavga etsinler :)deve güreşi yaparlar,kazanan kızı alır feci heycanlandım,oğluşla tekmeye başladı odamı heycanlandı ne :)

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan gelirim bak geçen yaz oradaydık turgutreiste ama hiç beğenmedim orayı hergün başka sahillere geçtikkkk

ama vermem ben kızımııı....opuyorumnanaktan

kızlar bodrumda oturdugum sitede 8ev vardı,bir tanesi site sahibi eşimin kuzeni,o bekardı,3 tane emekli aile vardı,diğer 4 evde yeni evliler vardı ve ben dahil hepsi sırayla hamile kaldı,sonra eşimin kuzeni evlendi geçdiğimiz kasım sonunda,şimdi onun eşide 2 aylık hamileymiş :)bebeği olmuyan çiftlere önerim o siteden ev tutmaları,yani her gelen hemen hamile kalıyor,eşimin kuzeni bayağa inançlı,5vakitini kaçırmıyan felan bir genç,eşide türbanlı bir bayan zaten,artık onların hikmetimi tesadüfmü bilemiyorum,ama dün onun haberini aldım şok oldum,maşşallah sitede çocukdan geçilmiycek,bahçeside acayip geniş bayağa özendim onlara

şekerimiz :))) yaprakların içerisine sadece badem şekerleri eklenecek.

şeker sepetimiz

kozmetik sepetimiz

henüz bitmeyen kapı süsümüz.

buda şuanda ayakları yapılan sonrada süslenecek sepetimiz. odamda yanıma koyacağım umarım beğenirsiniz

Son düzenleme:
bende 3 aydır kullanıyorum canımmm...benimki epa&dha omega 3 oranı yüksek ve kapsülüde balık jelatininden yapılmış kilo aldırmasın diyeee

hee 3mayıs benim doğum günüm hihoyyyt
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan gelirim bak geçen yaz oradaydık turgutreiste ama hiç beğenmedim orayı hergün başka sahillere geçtikkkk

ama vermem ben kızımııı....opuyorumnanaktan
bende turgutreisde oturuyorum,bende oranın sahilinde hiç denize girmedim diyebilirim,biz genelde akyarlarda giriyoruz denize,meteor da,camel beachde felan,benim turgutreis çarşısında ayakkabı dükkanım vardı,mantıcı var fatma bacı,görmüşsündür belki,onun tam karşısındaydı,kapatık bu sene

canım çok güzeller iyi günlerde kullanın....resimler çok büyük yalnz küçültürsen daha iyi görünürrr...

birde o beşiği daha öncede görmiştümm çok cici..bitince onunda resmini isteriz

merve güle güle kullan süslerini sepetleriniz hepsi çok güzel bana dr cuma gittiğimde verdi ama bir gün elevit bir gün balık yağı al dedi. benim ilacın ismide efa dally diye bişey.

Merve, annenin ve senin ellerinize sağlık, hepsi çok cici olmuş. güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah...

anaammm devrimim belkide görmüşüzdür biz seniiii.....evet bizde hergün akyarlardaki beachlere gitmiştik.kavraulmuştum resmenn...kakara dönmüştüm çok rüzgarlıydı turgutreis hep dalgalıı bilmiyordum ben öyle olduğunu keşfettikkk.....ama güzel yerlerrr....birdaha gelirsem merkezde kalırımm....

merve canım maşallah bebeğine tam olarak kaç haftalıksın şimdi kızla bide dr larınız balık yağına başlattımı sizi ne verdi balık yağı olarak merak ediyorum.
bugün tam 31 haftalık olduk canım balık yağı hiç kullanmadım doktorumda bişey sölemedi.

merve canım çok şeker ama kocaman old. için diğerlerini tam göremedim ama sepet süper bayıldımmm

10 merve sepetiniz de süsüler de çok güzel caınm güle güle kullanın inşallah sağlıklı günlerde

merve çok güzeller,güle güle kullan

canım çok güzeller iyi günlerde kullanın....resimler çok büyük yalnz küçültürsen daha iyi görünürrr...

birde o beşiği daha öncede görmiştümm çok cici..bitince onunda resmini isteriz

merve güle güle kullan süslerini sepetleriniz hepsi çok güzel bana dr cuma gittiğimde verdi ama bir gün elevit bir gün balık yağı al dedi. benim ilacın ismide efa dally diye bişey.

Merve, annenin ve senin ellerinize sağlık, hepsi çok cici olmuş. güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah...
teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olur inşallah resimleri anca küçülttüm şimdi daha net görünüyorlar. sepet bitince onuda eklerim.

bodrum merkezi kesinlikle tavsiye etmem,aile için pek uygun değil bence,çok kalabalık,turgutreis kafa dinlemek için çok iyidir ve bence inanılmaz güzelliktedir,gün doğumu gün batımı ayrı güzeldir ama denizi kötüdür malesef,akyarların denizi güzeldir,sakindir,sırf kum olan bir sürü plajı var,onlar benim favorilerim,ben derin denizi sevdiğim için kale kent diye bir site var,onun plajına gidiyorduk,birde tekne turu benim vazgeçilmezim,biz orda yaşadıgımız için çok uygun fiyatlara,bazende ücretsiz çıkıyorduk tekneye.bu sene gidemeyiz sanırım,4aylık bebekle 7saat teknede olmaz,kaynanamada o kadar uzun bırakamam yavrumu :)artık seneye felan bakıcağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…