normal yapıcaksan tam 4.5 katı :),güven hastanesinde müjde akkoyundu galiba,oda gayet iyi bir dr,bence yanlış yapdıgın nokta şu,ya devlette çalışan iyi bir drun özeline gidecekdin,örneğin doç dr.serdar oğuz çok iyi dr,1500 felan alır sanırım doğum için ama hastaneye para ödemezsin ztb de kendisi,yada güven gibi bir hastanenin kardolu druna gidecekdin,o zamanda 2000lira doğuma verirdin,htta normal 1500 sanırım güvende,ama dr parası vermezdin.ama acele etmen lazım dr değiştirceksen,almıyabilirler,belli bir haftadan sonra kabul etmiyorlar diye biliyorum,geçmişde olabilir,yada herşeyi unutcaksın,dr una güvendiğini ve bu parayı hakettiğini düşünceksin,drun adı ne akayla felan anlaşması vardır belki,oranın doğum ücreti daha düşük bayındıra göreçabuk karar değiştirme safhasını aştım zaten artık (29+3). ama verdiğim karar manevi açıdan içime sinse de(çünkü doktora güveniyorum) maddi açıdan içime sinmiyor. o paraya çocuğuma bissürü şey alabilirim diye düşünüyorum. sizin rakamları görünce çok kötü hissettim kendimi. 3 katı nerdeyse benimki..uff..bilmiyorumkismile
tünaydın kızlar
gününüz iyi geçiyordur umarım bakalım neler konuşmuşsunuz?CADIARZU
ben geldim
merhaba kızlar...benide dün gece uyutmadı.hareket halindeydi hep bebişim
birde herkesin önemsediği farklı şeyler vardır,atıyorum benim telefonum 80liralık sadece konuşup mesaj atmaya yarıyan bir telefon ama fotograf makinem 2500lira,herkesin öncelikleri farklı oluyor,bana telefona dünyanın parasını verip almak anlamsız geliyor,sana o fotoğraf makinesini almak anlamsız gelir,ben devlette de doğurabilirim,benim için farketmez diyorum,sen adam gibi muamele görmek istersin özelde yaparsın doğumunu vs vs,amma çenem düşdü yine
uyandırır kuşum başlar yakında 30. haftadan sonra yavaş yavaşşşşbenimkide tepiniyo hep karnım dalgalanıyo sanki çok hoş görüntü yaaa...
ama benim oğlan gece uyandrmıyo kimi ark. okudum gece uyutmayanlar filan biz rahatız gece...
biz akşamları açıyoruz göbeğimi izliyoruz,çok güzel bir duygu,seninki ne güzel senle uyuyup uyanıyor demekki,ben bütün gece sağa sola dönmekten helak oluyorum
biz akşamları açıyoruz göbeğimi izliyoruz,çok güzel bir duygu,seninki ne güzel senle uyuyup uyanıyor demekki,ben bütün gece sağa sola dönmekten helak oluyorum
ya tamaamm kızma devrimimmmbilmiyorumkismile
uyandırır kuşum başlar yakında 30. haftadan sonra yavaş yavaşşşş
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok tatlım kızmadımya tamaamm kızma devrimimmmbilmiyorumkismile
o lavabo ihtiyacından nefret eder oldum,klozeti yatak odasına alcam yakında,günde 3lt su,yarım lt süt,her dakika wcdeyizcanım bende dönüyorum ama onun uyutmadığından değil bi de gün içerisinde yoruluyorum sanırım öylece kalıyorum bi lavabo ihtiyacı için kalkıyorum..
aman benimde kafam karışıyor,en son gitcem devlette doğurcam,yavaş yavaş bu fikir daha sıcak gelmeye başladı :)paramıda sadece kendime harcıycam,mesala koşu bandına ihtiyacımız olucak doğumdan sonra zemuszemussizin hastane fiyatlarını
duyunca başım dönüyo ya kafamçokkarıştı
aman benimde kafam karışıyor,en son gitcem devlette doğurcam,yavaş yavaş bu fikir daha sıcak gelmeye başladı :)paramıda sadece kendime harcıycam,mesala koşu bandına ihtiyacımız olucak doğumdan sonra zemuszemus
selam kızlarrr, selam verip kaççam misafirliğe gidicem.
uykusuz ve çişli geceler başladı demekkk. benimde sola yatmaktan sırtım belim ağrıyo. böcek gibi sırt üstü devrilmeyeyim diye arkama yastıklar koyuyorum. birde göğüslerimle göbeğimin birleştiğii yer yanııyor sizde varmı böyle birşey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?