- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
hoşgeldiniz :)
ben gece vc ye kalkmıyorum ama işteyken dakika başı vc ye gitmek cok sıkıcı oluyor. devamlı sola yatmak ve ani bel ağrıları hissetmek çok kötü ama anneliği anlıyoruz yavaş yavaş mevlam hepsini teker teker veriyor.kızlar bu arada bu perşembe gecesi mevlüt kandili bol bol dua edelim doğum için peygamberimizin doğum gününde.:Saruboceq:
kızlar ilk nisan bebeği doğalı 1 ay olcak nerdeyse,heran bizlerden biride doğuma gidebilir,hazırlıklı olsun herkes
inşallah canım ama hazırlıklı olalım biz yinede,şubatta bitti sayılır,bir çogumuza dr nisan 10 nisan 15 demeye başlamış bile,ne kaldıki şurda,benimki haziranda doğucak muhtemelen ama sizin için söylüyorum ben zemuszemusay inşallah olmaz tüm bebişlerimiz zamanında gelir. ne kadar çok yaklaştık içimi heycan sardı sen böyle yazınca
kızlar selammm
herkese söyleyecek birşeylerim vardı
elektrik kesilince hepsi kayboldu ohaoldumsmile
hizmette doğurmayı planlayan mayıs anneleri varmış benim hastahanem de hizmet meltem hanıma gidiyorum haftaya cuma randevumuz var, başka var mı cuma öğleden sonra hastahanede olacak olan küçük çaplı bir mayıs anneleri buluşması olur olumunekankayizsmile
aayy yookk canım bence ne farkeder memleketinizdede büyümeyecek belkide istanbulluyum desin ne olur kii..bence de kendi evinde eşinin yanında yap derimm....slm kızlar nasıl gidiyor,bebişler eskisi gibi oynamıyor değilmi.bir ara benim çok hareketliydi,şimdi daha az duyuluyor eskisine göre.bu arada doğum yeri konusunda takıntınız var mı?ailemiz gel gurbette yapma ,(eşimin tayini nedeniyle burdayız),kendi doğduğunuz büyüdüğünüz ,ailemizin köklerin bulunduğu yerde yap.çocuk doğum yerim burası ama ailem şu memleketten açıklaması yapmasın yerini yurdunu bilsin diyorlar.sizinde böyle doğum yeri konusunda takıntınız var mı kızlar?aslen şuralıyım ama şurda doğmuşum açıklamasın yapmasın diyorlar ama dönem içinde gidip orda doğum yapıp eve dönmekte zor.ege bölgesinden olduğumuz için git gel zor geliyor bana.hemde eşim işinin başında olacak yanımda olamaz .bu nedenle burda yapmayı düşünüyorum.
meraba kızlar zemuszemus nasılsınız bakalım.
bugün geç uyandım akşam misafirim vardı yoruldum baya. eskiden olsa vız gelirdi ama bu halde çok yoruyo misafirde
aayy yookk canım bence ne farkeder memleketinizdede büyümeyecek belkide istanbulluyum desin ne olur kii..bence de kendi evinde eşinin yanında yap derimm....
aayy kimse kusura bakmasın ben kabul etmiyorum kızlar misafir falan son 1 aydırrr......arkadaşlarıma ben gidiyorum...seninle iki gün var
aramızda.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?