bence de kimseye kimlik göstermiyoruz sonuçta nerelisin deseler bile ben istanbul doğumluyum 20li yaşlarıma kdar da karadenizi sadece şileden gördüm ama soranlara trabzonluyum dememe engel olmadı hiç, bence böyle takılmana gerek yokslm kızlar nasıl gidiyor,bebişler eskisi gibi oynamıyor değilmi.bir ara benim çok hareketliydi,şimdi daha az duyuluyor eskisine göre.bu arada doğum yeri konusunda takıntınız var mı?ailemiz gel gurbette yapma ,(eşimin tayini nedeniyle burdayız),kendi doğduğunuz büyüdüğünüz ,ailemizin köklerin bulunduğu yerde yap.çocuk doğum yerim burası ama ailem şu memleketten açıklaması yapmasın yerini yurdunu bilsin diyorlar.sizinde böyle doğum yeri konusunda takıntınız var mı kızlar?aslen şuralıyım ama şurda doğmuşum açıklamasın yapmasın diyorlar ama dönem içinde gidip orda doğum yapıp eve dönmekte zor.ege bölgesinden olduğumuz için git gel zor geliyor bana.hemde eşim işinin başında olacak yanımda olamaz .bu nedenle burda yapmayı düşünüyorum.
ay inşallah öyledir canım ya ben de o konuyu tam bilmiyorum ama geçen gün sekreteri birine yukarda iki tane normal doğumu var gelir vizite diye açıklama yapıyordu,oh bea dedim pek bebek mevsimi değil gibi ama günde iki normal doğum iyi bi şey bence ki öyle yorgun faln da gözükmüyordu ne zaman desem daha erken diyorlar doğum şekli için ama işte genel eğilimini bilmek isitiyor insan biriaz da sağlamcı herkesin doktoru uçağa yolculuğa izin veirriken benimki olmaz dedi bi sorun mu var dedim yok ben hamilelerimin bebeklerini doğurana kadar dizlerini kırıp otıurmalarını istiyorum dedi hemen sezeryan der diye korkuyodum açıkçasımerhaba canım bende hizmet hastanesinde doğuracağım Allah ın izniyle,benimde randevum Cuma günü ama doktorrum Bakırköy de özel muaynanesi var...Meltem Hanım da çok iyi bir doktormuş,normal doğumu çok destekliyormuş diye duydum,,,
az önce bir arkadaşımla konuştum o da hamile 16 haftasında 6buçuk aylık doğmuş doktoru sen de prematüresin bebeğin yeri de aşağda erken doğurursun büyük ihtimalle demiş, 6buçuk aydan sonra çok da dertli değil anlaşılan bebeklerin durumu, inşallah vakitlerinde gelirler ama erken de doğsa çok erken doğup çok sağlıklı bir sürü insan var onlardan biri olabilirler, hepimiz konuşurken dememiş miyizdir birilerine sen 7 aylık mısın diye ben çok evet cevabı aldım belki onların da böyle akıllarına bile gelmeyen anıları olarak kalır doğum süreleriherkese merhaba ,,,
geçmişi okudum geldim,bana da karnım hiç büyümüyor gibi geliyor,önüme gelene soruyorum karnım büyümüş mü diye,birde erken doğum takıntısı başladı Allah korusun bebeklerimiz sağlıkla zamanında gelsinler inşallah...
ben de korse alııyım dedim de doktorum acele etme doğumda ne kadar olacağını bilimyoruz dedi, tabi bunda benim önlenemez kilo artışımın da payı büyük olabilir AMA kendi gereçlerimiz için biraz daha bekleyebilirizKızlar ben geldim.Korselere baktım.Anı'da falan 37ydi en dandikleri 25ti.Penti'den 14'e aldım.Hem kalça hem karın topluyo.Doğumdan sonra sıkı tutmak lazım
canım arasalar belki bende kabul etmicemde akşam 9 buçukta eşimin amcası çoluk çocuk çat kapı geldiler onlardan öncede kayınvaldemler gelip 1 saat oturup gitmişti. tam yayılmak üzereydim çat kapı amcalar kafamçokkarıştı napalım
kızlar benim bacakların üst kısmında çatlaklar olmuş sürekli yağlanıyorum karnımda hiç yok ama bacaklarda oldu yaa :1no2: üfff çok sinir oldum
kızlar benim bacakların üst kısmında çatlaklar olmuş sürekli yağlanıyorum karnımda hiç yok ama bacaklarda oldu yaa :1no2: üfff çok sinir oldum
merhaba özlem, aranılıp sorulmak güzel keşke benimde ailem yanımda olsalardıda sürekli gelselerdi ben bazen etraftan birilerini arıyorum oturup kalkmak için sizler yazdıkça ben imreniyorummmmbilmiyorumkismile
derd etme canım ya yağlanırken bacaklarını yağlamıyorsundur bir de onlara daha büyük yük biniyor, bol bol su iç ben öyle yapmaya çalışıyorum sondayla gezmem gerekecek herhalde son ay ama yine de beeğimin ve kendimin sağlığı için içiyorum 2009 mayıs annelerinden biri söylüyordu günde 8 litre içtim kremlenmedim çatlamadım da diye,o kadar içemiyorum tabi ben ama 2 litre içiyorumdur 2010 mayıs annelerinin en çok kilo alanı benim ama ben de çatlamadım çok şükür
bende alıyım bi deniyim bakıyım ozamancanım ben chicco nun bacak çatlak kremini aldım,çok güzel tavsiye ederim,aslında doğumdan sonra kullanılıyormuş ama ben hemen başladım
derd etme canım ya yağlanırken bacaklarını yağlamıyorsundur bir de onlara daha büyük yük biniyor, bol bol su iç ben öyle yapmaya çalışıyorum sondayla gezmem gerekecek herhalde son ay ama yine de beeğimin ve kendimin sağlığı için içiyorum 2009 mayıs annelerinden biri söylüyordu günde 8 litre içtim kremlenmedim çatlamadım da diye,o kadar içemiyorum tabi ben ama 2 litre içiyorumdur 2010 mayıs annelerinin en çok kilo alanı benim ama ben de çatlamadım çok şükür
haklısın canım aranıp sorulmak tabiki güzel. benimde şikayetim misafir gelmesi değil zaten hem habersiz olması hemde hamilelikte çok yoruluyo insan misafir olunca canım.
ama allah yokluğunuda göstermesin tabi
Canım bu 36 - 40beden arası olanı aldım ben.E 40ı da geçmeyiz heralde aklinialirimsmile 36ydım ben.38 olsa en fazla uygundur bence bu
Sıkma canını, olucaksa önleyemiycez zaten.Bacaklarını evdeyken yağlayıp streç film falan sarsan daha nemli durur belki.Zayıflama yağlarını öyle kullanıyolar
bordür değil de bağımsız böyle serpme olacak şekilde süsler yapsan?:hulya:kızlar bu cuma bebeğimin oda takımı geliyor. o gelmeden duvarlara bordür gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum odaya renk gelsin biraz. hadi bana fikir verin bebekli falan bişeymi yapsak yoksa sade bişeylermi olsun
kızlar bu cuma bebeğimin oda takımı geliyor. o gelmeden duvarlara bordür gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum odaya renk gelsin biraz. hadi bana fikir verin bebekli falan bişeymi yapsak yoksa sade bişeylermi olsun
kızlar bu cuma bebeğimin oda takımı geliyor. o gelmeden duvarlara bordür gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum odaya renk gelsin biraz. hadi bana fikir verin bebekli falan bişeymi yapsak yoksa sade bişeylermi olsun
ben koçtaşdan boy çizelgelerinden alıcam,odasının duvarınıda silinebilir boya yapıcam,istediği gibi karalasın,yazsın çizsin karışmıycamkızlar bu cuma bebeğimin oda takımı geliyor. o gelmeden duvarlara bordür gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum odaya renk gelsin biraz. hadi bana fikir verin bebekli falan bişeymi yapsak yoksa sade bişeylermi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?