2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence de kimseye kimlik göstermiyoruz sonuçta nerelisin deseler bile ben istanbul doğumluyum 20li yaşlarıma kdar da karadenizi sadece şileden gördüm ama soranlara trabzonluyum dememe engel olmadı hiç, bence böyle takılmana gerek yok

ay inşallah öyledir canım ya ben de o konuyu tam bilmiyorum ama geçen gün sekreteri birine yukarda iki tane normal doğumu var gelir vizite diye açıklama yapıyordu,oh bea dedim pek bebek mevsimi değil gibi ama günde iki normal doğum iyi bi şey bence ki öyle yorgun faln da gözükmüyordu ne zaman desem daha erken diyorlar doğum şekli için ama işte genel eğilimini bilmek isitiyor insan biriaz da sağlamcı herkesin doktoru uçağa yolculuğa izin veirriken benimki olmaz dedi bi sorun mu var dedim yok ben hamilelerimin bebeklerini doğurana kadar dizlerini kırıp otıurmalarını istiyorum dedi hemen sezeryan der diye korkuyodum açıkçası
sen nerden duydun normali desteklediğini?
az önce bir arkadaşımla konuştum o da hamile 16 haftasında 6buçuk aylık doğmuş doktoru sen de prematüresin bebeğin yeri de aşağda erken doğurursun büyük ihtimalle demiş, 6buçuk aydan sonra çok da dertli değil anlaşılan bebeklerin durumu, inşallah vakitlerinde gelirler ama erken de doğsa çok erken doğup çok sağlıklı bir sürü insan var onlardan biri olabilirler, hepimiz konuşurken dememiş miyizdir birilerine sen 7 aylık mısın diye ben çok evet cevabı aldım belki onların da böyle akıllarına bile gelmeyen anıları olarak kalır doğum süreleri

Kızlar ben geldim.Korselere baktım.Anı'da falan 37ydi en dandikleri 25ti.Penti'den 14'e aldım.Hem kalça hem karın topluyo.Doğumdan sonra sıkı tutmak lazım
ben de korse alııyım dedim de doktorum acele etme doğumda ne kadar olacağını bilimyoruz dedi, tabi bunda benim önlenemez kilo artışımın da payı büyük olabilir AMA kendi gereçlerimiz için biraz daha bekleyebiliriz

kızlar benim bacakların üst kısmında çatlaklar olmuş sürekli yağlanıyorum karnımda hiç yok ama bacaklarda oldu yaa :1no2: üfff çok sinir oldum

merhaba özlem, aranılıp sorulmak güzel keşke benimde ailem yanımda olsalardıda sürekli gelselerdi ben bazen etraftan birilerini arıyorum oturup kalkmak için sizler yazdıkça ben imreniyorummmmbilmiyorumkismile

ay inşallah öyledir canım ya ben de o konuyu tam bilmiyorum ama geçen gün sekreteri birine yukarda iki tane normal doğumu var gelir vizite diye açıklama yapıyordu,oh bea dedim pek bebek mevsimi değil gibi ama günde iki normal doğum iyi bi şey bence ki öyle yorgun faln da gözükmüyordu ne zaman desem daha erken diyorlar doğum şekli için ama işte genel eğilimini bilmek isitiyor insan biriaz da sağlamcı herkesin doktoru uçağa yolculuğa izin veirriken benimki olmaz dedi bi sorun mu var dedim yok ben hamilelerimin bebeklerini doğurana kadar dizlerini kırıp otıurmalarını istiyorum dedi hemen sezeryan der diye korkuyodum açıkçası
sen nerden duydun normali desteklediğini?

az önce bir arkadaşımla konuştum o da hamile 16 haftasında 6buçuk aylık doğmuş doktoru sen de prematüresin bebeğin yeri de aşağda erken doğurursun büyük ihtimalle demiş, 6buçuk aydan sonra çok da dertli değil anlaşılan bebeklerin durumu, inşallah vakitlerinde gelirler ama erken de doğsa çok erken doğup çok sağlıklı bir sürü insan var onlardan biri olabilirler, hepimiz konuşurken dememiş miyizdir birilerine sen 7 aylık mısın diye ben çok evet cevabı aldım belki onların da böyle akıllarına bile gelmeyen anıları olarak kalır doğum süreleri

gidenlerden duydum canım,Meltem Hanım kendisi de normal doğum yapmış.Hizmet Hastanesinin ebeleride çok iyiymiş normal doğum konusunda,ben 20 .haftamda hafif bir kanamayla gitmiştim,ebe sormuştu o zaman normalmi sezeryanmı düşünüyorsun diye,dedim tabiki normal ama ben çok paniğim yapabilir miyim,yaptırırız dedi:)))))))))
erken doğum için bende doktoruma sorduğumda ben hamilelerin tipinden anlarım sende pek erken doğuracak bir tip yok dedi ama ben çok pinpirikli bir insanım,zaten panik atak var bende o yüzden en ufak şeyden korkar oldum hamilelik dönemimde ,hayırlı ve sağlıklısıyla doğsunlarda,gerisini düşünmemek gerekli ama olmuyo işte...

kızlar benim bacakların üst kısmında çatlaklar olmuş sürekli yağlanıyorum karnımda hiç yok ama bacaklarda oldu yaa :1no2: üfff çok sinir oldum

canım ben chicco nun bacak çatlak kremini aldım,çok güzel tavsiye ederim,aslında doğumdan sonra kullanılıyormuş ama ben hemen başladım

derd etme canım ya yağlanırken bacaklarını yağlamıyorsundur bir de onlara daha büyük yük biniyor, bol bol su iç ben öyle yapmaya çalışıyorum sondayla gezmem gerekecek herhalde son ay ama yine de beeğimin ve kendimin sağlığı için içiyorum 2009 mayıs annelerinden biri söylüyordu günde 8 litre içtim kremlenmedim çatlamadım da diye,o kadar içemiyorum tabi ben ama 2 litre içiyorumdur 2010 mayıs annelerinin en çok kilo alanı benim ama ben de çatlamadım çok şükür

merhaba özlem, aranılıp sorulmak güzel keşke benimde ailem yanımda olsalardıda sürekli gelselerdi ben bazen etraftan birilerini arıyorum oturup kalkmak için sizler yazdıkça ben imreniyorummmmbilmiyorumkismile

haklısın canım aranıp sorulmak tabiki güzel. benimde şikayetim misafir gelmesi değil zaten hem habersiz olması hemde hamilelikte çok yoruluyo insan misafir olunca canım.
ama allah yokluğunuda göstermesin tabi

sağol selnacım ya rahatlattın sen de beni, insan dediğin gibi düşündükçe pimpirikleniyor, ben bu yüzden bebekle ilgili kendimi çok kaptırmamaya çalışıyorum, sen de başka başka şeylerle ilgilen

bende çatlamadım daha,çok şükür:)ama bende normalde 3-4 lt. su içiyorum

canım ben chicco nun bacak çatlak kremini aldım,çok güzel tavsiye ederim,aslında doğumdan sonra kullanılıyormuş ama ben hemen başladım
bende alıyım bi deniyim bakıyım ozaman

bacaklarımıda yağlıyorum canım günde 3 litrede su içiyorum ama yapı meselesi demekki çokda kilo almadım ama bacaklara yük biniyo zaten ondandır belkide
çatlıycağın varsa ne yaparsan yap çatlarsın demişlerdi doğru demekki okadar baktığım halde bacaklar gitti neyse göbüşde bişey yok :)))

selna, aysesinemk, devrimim, gurbetten, mehlikaMERYEM, mekselina, ozlmgkhn, SCHATZİ, sirinkedi, tugba, zeynoxx42

kızlar hızlı hızlı yazın yaaa;muhabbet edelim....

kızlar bu cuma bebeğimin oda takımı geliyor. o gelmeden duvarlara bordür gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum odaya renk gelsin biraz. hadi bana fikir verin bebekli falan bişeymi yapsak yoksa sade bişeylermi olsun

hadi ben açıyım size konu
en basit şey igib igözüküyor ama bebek küvetlerinin kimisinin içinde kanserojenik maddelr varmış
bakıyor insan küvetlere 10 liraya da küvet var 150 liraya da sonuçta plastik diyordum bu bilgiyi almadan önce ama şimdi aldığımız yere de4 güvenebiliyor olmak lazım

kızlar bu cuma bebeğimin oda takımı geliyor. o gelmeden duvarlara bordür gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum odaya renk gelsin biraz. hadi bana fikir verin bebekli falan bişeymi yapsak yoksa sade bişeylermi olsun
bordür değil de bağımsız böyle serpme olacak şekilde süsler yapsan?:hulya:
bordür hastahane havası veriyormuş gibi geliyor bana

Bence bordür yapma.Ben tek duvara duvar kağıdı düşünüyorum.Şifonyerinin duracağı duvara.Yatağın olduğu tarafı da düşünebilirsin.Ya da duvar stickerlarından da olabilir.Bordürler eskidi bence.Sen bilirsin yine de nasıl içinden geçiyosa öyle yap bebişine

canım ben isteyen herkese yardım edebilirm bu konuda çünkü benim işim bu,her türlü dekorasyon ile ilgili model yapmak,firmamız ve işim bu...
bence duvarlara çocuk odası duvar dekorları alabilirsin yapışkanlılardan,bir araştır istersen...

sleece bende memlekette doğumu düşünmüştüm tatlım ama 37. haftaya kadar çalışmam lazım riske atamadım kendimi benim tereddütüm memeleket değil doğumdan sonra bebişle zor olur diye düşündüm yeni ortamaa uyum sağlıyamadan değişik hava basıncında kalcak diye korktum ama burda doğum yapcam napım öbür türlüsü ikimiz içinde daha risk hayırlısı olsun hakkımızda

ben koçtaşdan boy çizelgelerinden alıcam,odasının duvarınıda silinebilir boya yapıcam,istediği gibi karalasın,yazsın çizsin karışmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…