2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte bende kararsız kaldım kızlar stickerlarda çok güzel tabi. biz aslında tamamen duvar kağıdı yaptırcaktık ama yaza aşınma düşüncemiz olduğu için vazgeçtik biraz renklensin dedik.
artık yapı marketlere bi gidip bakmak lazım galiba

Evimizde kullandığımız çoğu şeyde var zaten.En basitinden parkeler.Küvette bunu düşünmeye gerek yok bence.Zaten çocuk üşümesin diye 5dkda yıkayıp çıkarıcaksın.Küvete değmiycek bile.Biri kucağında tutucak biri su dökücek.Pahalı bişi almaya gerek yok bence.Emzik, biberon gibi temas ettiği şeylerde önemli tabi

Bişey olmaz tubişim endişelenme a.s.

canım küvet konusu benide çok meşgul etti. özellikle cumartesi günü çok aradım ama içime sinen bişey bulamadım çok değişik fiyatlar var dediğin gibi . en sonunda bi mağazaya sipariş verdik kansarojen madde içermiyomuş dediklerine göre ne kadar doğru bilemiyoruz tabi kovası ve maşrapası takım.

Canım bu 36 - 40beden arası olanı aldım ben.E 40ı da geçmeyiz heralde aklinialirimsmile 36ydım ben.38 olsa en fazla uygundur bence bu
öyle bedenli olduklarını bilmiyordum ben bütün alıcam bi tane diz kapağından başlayıp göğüs altında bitenlerden böyle askıları da olyo geçen bir arkadaşta gördüm o tam silüet düzeltir bir de çok sıkıntıya gelemem normalde, o zamanlarda onu giyemem diye göbek korsesi
ben kaç beden olduğumu bilmiyorum ama normal zamanlarda belimi iki kere doladığığm bir kuşağı olan bir pantolonum vardı geçen onu giydim kuşağın ucuna bikere doladıktan sonra ufak bir düğüm atarken bile zorlandımakannehir nasıl gidecek bu kilolar hiç bilemiyorum:uhm:

kızlar bu cuma bebeğimin oda takımı geliyor. o gelmeden duvarlara bordür gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum odaya renk gelsin biraz. hadi bana fikir verin bebekli falan bişeymi yapsak yoksa sade bişeylermi olsun

herşey satan meşhur milyoncularda çok güzel duvar stickrları var masal kahramanlarından tutda çeşit çeşit çiçekler böcekler ben öyle bişeyler yapmayı düşünüyorum hem hesaplı hemde farklı oluyor.kaydirigubbakcemile2

Bu benim aldığım.Diz altından göğüs altına kadar sarıyo.

canım ne güzel iş o öyle opuyorumnanaktan, internet adresiniz falan varsa versene bakalım neler neler var fikir olur bize de

evet bu yüzden ben eve çok az plastik esaslı eşya aldım, inşallah emzik bibierona da ihtiyaç duymayız diye de dua ediyorum sadece temas değil bebeğin odasında saklamayı planladığım için somasını da istemiyorum böyle şeyleri, gerçi camlar pimapen çoğumuzun evindeki gibi ama ne kadar koruyabilirsek o kadar iyi

ben de sevi bebenini broşürünü aldım fuardan onların patentli ürünleri falan da varmış takımları da istenile renk ve fiyatlar da öyle uçuk değil ondan alacağım herhalde

Bu benim aldığım.Diz altından göğüs altına kadar sarıyo.
güzelmiş canım güle güle kullan, yalnız almamış olan arkadaşlara tavsiyem bunlar hareket ettikçe aşağı iniyormuş askılı olanlarını tercih etsinler ama seininki de baya uygun olmuş bence değer yan iaradab ir çekiştirmeye

Evet canım normal olursa gece yatarken bile çıkarmamayı düşünüyorum.İnşallah kalmaz göbek falan eyvahedigeldismile
canım belirli saatler takmaya izin veriyorlar diyebiliyorum kensdini öyle çok da sıkma bence, günde bir iki saatle başlıyorlar

Evet canım normal olursa gece yatarken bile çıkarmamayı düşünüyorum.İnşallah kalmaz göbek falan eyvahedigeldismile

ayy inşallah canım hiç birimizde kalmaz o göbüşler. normal olursa tabi hemen kullanılabilir. bakalım nasıl doğurcaz henüz hiç bi fikrim yok haftaya doktora gittiğimde konuşucam bakalım o ne diycek normal olursa bende alıyım o korseden güzelmiş.

kızlar bizde oğluşumun odasına buz mavisi üzerinde gemi uçurtma figürlü duvar kağıdı aldık mart gibi oonu yaptırmayı düşünüyoruz nisan başındada odasını getirtelim diyoruz mayıs a girerken hazır ve nazır olalım istiyoruz tabi ALLAH kısmet edrseee...

ne güzel canım inşallah istediğin gibi yaparsın. çok güzel bişey bebeklerimiz için bişeyler hazırlamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…