hadi ben açıyım size konu
en basit şey igib igözüküyor ama bebek küvetlerinin kimisinin içinde kanserojenik maddelr varmış
bakıyor insan küvetlere 10 liraya da küvet var 150 liraya da sonuçta plastik diyordum bu bilgiyi almadan önce ama şimdi aldığımız yere de4 güvenebiliyor olmak lazım
sleece bende memlekette doğumu düşünmüştüm tatlım ama 37. haftaya kadar çalışmam lazım riske atamadım kendimi benim tereddütüm memeleket değil doğumdan sonra bebişle zor olur diye düşündüm yeni ortamaa uyum sağlıyamadan değişik hava basıncında kalcak diye korktum ama burda doğum yapcam napım öbür türlüsü ikimiz içinde daha risk hayırlısı olsun hakkımızda
hadi ben açıyım size konu
en basit şey igib igözüküyor ama bebek küvetlerinin kimisinin içinde kanserojenik maddelr varmış
bakıyor insan küvetlere 10 liraya da küvet var 150 liraya da sonuçta plastik diyordum bu bilgiyi almadan önce ama şimdi aldığımız yere de4 güvenebiliyor olmak lazım
öyle bedenli olduklarını bilmiyordum ben bütün alıcam bi tane diz kapağından başlayıp göğüs altında bitenlerden böyle askıları da olyo geçen bir arkadaşta gördüm o tam silüet düzeltir bir de çok sıkıntıya gelemem normalde, o zamanlarda onu giyemem diye göbek korsesiCanım bu 36 - 40beden arası olanı aldım ben.E 40ı da geçmeyiz heralde aklinialirimsmile 36ydım ben.38 olsa en fazla uygundur bence bu
kızlar bu cuma bebeğimin oda takımı geliyor. o gelmeden duvarlara bordür gibi bişeyler yapmayı düşünüyorum odaya renk gelsin biraz. hadi bana fikir verin bebekli falan bişeymi yapsak yoksa sade bişeylermi olsun
öyle bedenli olduklarını bilmiyordum ben bütün alıcam bi tane diz kapağından başlayıp göğüs altında bitenlerden böyle askıları da olyo geçen bir arkadaşta gördüm o tam silüet düzeltir bir de çok sıkıntıya gelemem normalde, o zamanlarda onu giyemem diye göbek korsesi
ben kaç beden olduğumu bilmiyorum ama normal zamanlarda belimi iki kere doladığığm bir kuşağı olan bir pantolonum vardı geçen onu giydim kuşağın ucuna bikere doladıktan sonra ufak bir düğüm atarken bile zorlandımakannehir nasıl gidecek bu kilolar hiç bilemiyorum:uhm:
Bu benim aldığım.Diz altından göğüs altına kadar sarıyo.
doğumdan sonra hemen kullanıcakmısın canım
canım ne güzel iş o öyle opuyorumnanaktan, internet adresiniz falan varsa versene bakalım neler neler var fikir olur bize decanım ben isteyen herkese yardım edebilirm bu konuda çünkü benim işim bu,her türlü dekorasyon ile ilgili model yapmak,firmamız ve işim bu...
bence duvarlara çocuk odası duvar dekorları alabilirsin yapışkanlılardan,bir araştır istersen...
evet bu yüzden ben eve çok az plastik esaslı eşya aldım, inşallah emzik bibierona da ihtiyaç duymayız diye de dua ediyorum sadece temas değil bebeğin odasında saklamayı planladığım için somasını da istemiyorum böyle şeyleri, gerçi camlar pimapen çoğumuzun evindeki gibi ama ne kadar koruyabilirsek o kadar iyiEvimizde kullandığımız çoğu şeyde var zaten.En basitinden parkeler.Küvette bunu düşünmeye gerek yok bence.Zaten çocuk üşümesin diye 5dkda yıkayıp çıkarıcaksın.Küvete değmiycek bile.Biri kucağında tutucak biri su dökücek.Pahalı bişi almaya gerek yok bence.Emzik, biberon gibi temas ettiği şeylerde önemli tabi
ben de sevi bebenini broşürünü aldım fuardan onların patentli ürünleri falan da varmış takımları da istenile renk ve fiyatlar da öyle uçuk değil ondan alacağım herhaldecanım küvet konusu benide çok meşgul etti. özellikle cumartesi günü çok aradım ama içime sinen bişey bulamadım çok değişik fiyatlar var dediğin gibi . en sonunda bi mağazaya sipariş verdik kansarojen madde içermiyomuş dediklerine göre ne kadar doğru bilemiyoruz tabi kovası ve maşrapası takım.
canım ne güzel iş o öyle opuyorumnanaktan, internet adresiniz falan varsa versene bakalım neler neler var fikir olur bize de
internet sitemiz var ama orda fikir olacak şeyler yok,genelde ihraç ettiğimiz çelenk,kuru çiçekler var...
güzelmiş canım güle güle kullan, yalnız almamış olan arkadaşlara tavsiyem bunlar hareket ettikçe aşağı iniyormuş askılı olanlarını tercih etsinler ama seininki de baya uygun olmuş bence değer yan iaradab ir çekiştirmeye
Bu benim aldığım.Diz altından göğüs altına kadar sarıyo.
canım belirli saatler takmaya izin veriyorlar diyebiliyorum kensdini öyle çok da sıkma bence, günde bir iki saatle başlıyorlarEvet canım normal olursa gece yatarken bile çıkarmamayı düşünüyorum.İnşallah kalmaz göbek falan eyvahedigeldismile
Evet canım normal olursa gece yatarken bile çıkarmamayı düşünüyorum.İnşallah kalmaz göbek falan eyvahedigeldismile
kızlar bizde oğluşumun odasına buz mavisi üzerinde gemi uçurtma figürlü duvar kağıdı aldık mart gibi oonu yaptırmayı düşünüyoruz nisan başındada odasını getirtelim diyoruz mayıs a girerken hazır ve nazır olalım istiyoruz tabi ALLAH kısmet edrseee...
selam şişko karılarkaydirigubbakcemile3
selam şişko karılarkaydirigubbakcemile3
selam selma sende hoşgeldin :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?