2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben de kanserojen polisi gibi oldum bugün ama duvar kağıdı yapmayı planlayan arkadaşlara topan olarak edindiğim bilgiyi paylaşmayı görev bilirim vereliniortak mobilya bakarken en 71 sorunca var abla ama mobilya en son soracağınız şey olsun biz kendimiz çıtamızı yüksek tutuyoruz duvarları boyamayalım diye duvar kağıdı yapıyorlar asıl kanserojen onlarda var sürekli soluyor çocuk diyordu ben duvar kağıdı planlamadığığm için bence sorun değil ama siz bu konuda dikkatli olabilirsinizkötükedihüso

ay tam anlatamamışışm ben demek istediğim şeyi duvar kağıdının yapıştırıcısı kanserojen oluyormuş genelde onu uygun seçmek lazımmış
bir taraftan da tezime bakmaya çalışıyorum da
okul bebek falan derken kitap okumayı o kadar ihmal ettim ki kerlime hazinem yarısına inmiş kendimi ifade edemiyorum bile CADIARZU

kansorejenn madde neyde yok ki
hanginden koruyacağımızı şaşırdıkkk...ne yazıkki onlR HAYATIMIZIN ıÇıNDEEE
SELMAAAalsanaalsanasmilekaçıncıya yiyon bunu kafana biliyon muuu......

gittikçe göbüş irileşti artık kalçalarda kendini farkettiriy. eşim tombalak tombalak diye diye dolaşıyo. alınmayımmı selmaaaa kafamçokkarıştı

alındığını belirt hemen çark ediyorlar ,
ondan iyi motive eden olmaz seni ben kilomu dert etmeye başladığımdan beri beni öyle iğneleyip duran adam gitti yerine verirsin canım sen kilolu değilsin bebeğimiz o diyip duruyor
tabi ben de biraz kaşınıyorum çok kilo aldım diyip duruyorum ama akşam otururken güze güzel kendime sıcak puding yapıp bir kase yiyiynce bakıp sırıutmadı değil ama ben de sırıtıyordum
:icecream:

eşim diyorki kırsalda doğan çocukları bırakıyorlar çayıra çimeneee ne üşüyecek dert eden var ne kansorejen neyi buluyorsa onu yediriyor ne mikrobu dert eden var ..
ama çocukların pespembe yanakları var üşütünce en fazla burunları akıyor onu d yalıyorlarr:sm_confused:
sen bazen çok abartıp kendini üzüyorsun diyorrr........bu kadar jhashas olma ne şartlarda insanlar var bizim sunacaklarımız zaten iyi diyor o durduruyor beni bazen kafayı yiyorum çünküü...

kocam beni kızdırmak için inadına yapıyo bi küsüyüm bakıyım ben ona. kilo konusunun arkasına bişey yerken görünce eşimde garip garip bakıyo bana sempatiksalakcinni

gittikçe göbüş irileşti artık kalçalarda kendini farkettiriy. eşim tombalak tombalak diye diye dolaşıyo. alınmayımmı selmaaaa kafamçokkarıştı
eşinde karnında bebek taşısında görelim tombalakmışalsanaalsanasmile
tabi daha 63 kilocuğumlülülülülülü 7 kilocuk aldım.
ay ay ne kadar az almışsın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kansorejenn madde neyde yok ki
hanginden koruyacağımızı şaşırdıkkk...ne yazıkki onlR HAYATIMIZIN İÇİNDEEE
SELMAAAalsanaalsanasmilekaçıncıya yiyon bunu kafana biliyon muuu......
burdayım canımmmmmmmmmmmmmŞeniz
:dilcikar:selmaa
yine gittin demi??
Şeniz

orası öyle ama işte bizim çocukların mikropla tanışıp çayırda çimende oynama bağışıklık sistemini geliştrme imkanı onlarınkinden dar olduğu için biz bu kadar pimpirikleniyoruz ben de öyle çok sarıp sarmalayıp koruyup kollama yanlısı değilim ama hayatımızın içinideki kimyasallar düşündükçe deli ediyor benisempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni bazen bende yapıyorum böyle bak bu göbek gidince eskisi gibi olucaksın falan diyeee...eski jeanlerimi çıkarp tutuyorum üstümee...sadece göbüşüm var iştteeeelülülülülülü
bebişim benimmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…