canım ben de kanserojen polisi gibi oldum bugün ama duvar kağıdı yapmayı planlayan arkadaşlara topan olarak edindiğim bilgiyi paylaşmayı görev bilirim vereliniortak mobilya bakarken en 71 sorunca var abla ama mobilya en son soracağınız şey olsun biz kendimiz çıtamızı yüksek tutuyoruz duvarları boyamayalım diye duvar kağıdı yapıyorlar asıl kanserojen onlarda var sürekli soluyor çocuk diyordu ben duvar kağıdı planlamadığığm için bence sorun değil ama siz bu konuda dikkatli olabilirsinizkötükedihüsokızlar bizde oğluşumun odasına buz mavisi üzerinde gemi uçurtma figürlü duvar kağıdı aldık mart gibi oonu yaptırmayı düşünüyoruz nisan başındada odasını getirtelim diyoruz mayıs a girerken hazır ve nazır olalım istiyoruz tabi ALLAH kısmet edrseee...
Hiç üstüme alınmadımsırnaşık şey
ilk sen cevap yazdın ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yokcanım niye alınıyosunkidelikafaduldendelikafaduldenben galiba yavaş yavaş alınıyorum bilmiyorumkismile
ilk ben gördüm de ondan şişko değil hızlı hatunum ben heheeebayanssulusmile
yokcanım niye alınıyosunkidelikafaduldendelikafadulden
yokcanım niye alınıyosunkidelikafaduldendelikafadulden
formunuda hızına borçlusun demisırnaşık şey
gittikçe göbüş irileşti artık kalçalarda kendini farkettiriy. eşim tombalak tombalak diye diye dolaşıyo. alınmayımmı selmaaaa kafamçokkarıştı
alındığını belirt hemen çark ediyorlar ,
ondan iyi motive eden olmaz seni ben kilomu dert etmeye başladığımdan beri beni öyle iğneleyip duran adam gitti yerine verirsin canım sen kilolu değilsin bebeğimiz o diyip duruyor
tabi ben de biraz kaşınıyorum çok kilo aldım diyip duruyorum ama akşam otururken güze güzel kendime sıcak puding yapıp bir kase yiyiynce bakıp sırıutmadı değil ama ben de sırıtıyordum
:icecream:
eşinde karnında bebek taşısında görelim tombalakmışalsanaalsanasmilegittikçe göbüş irileşti artık kalçalarda kendini farkettiriy. eşim tombalak tombalak diye diye dolaşıyo. alınmayımmı selmaaaa kafamçokkarıştı
ay ay ne kadar az almışsın sempatiksalakcinni sempatiksalakcinnitabi daha 63 kilocuğumlülülülülülü 7 kilocuk aldım.
burdayım canımmmmmmmmmmmmmŞenizkansorejenn madde neyde yok ki
hanginden koruyacağımızı şaşırdıkkk...ne yazıkki onlR HAYATIMIZIN İÇİNDEEE
SELMAAAalsanaalsanasmilekaçıncıya yiyon bunu kafana biliyon muuu......
Şeniz:dilcikar:selmaa
yine gittin demi??
eşim diyorki kırsalda doğan çocukları bırakıyorlar çayıra çimeneee ne üşüyecek dert eden var ne kansorejen neyi buluyorsa onu yediriyor ne mikrobu dert eden var ..
ama çocukların pespembe yanakları var üşütünce en fazla burunları akıyor onu d yalıyorlarr:sm_confused:
sen bazen çok abartıp kendini üzüyorsun diyorrr........bu kadar jhashas olma ne şartlarda insanlar var bizim sunacaklarımız zaten iyi diyor o durduruyor beni bazen kafayı yiyorum çünküü...
iyiki de burdasın yalancııı:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?